NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
spapek 30%át mert passz ellen semmit sem érÉn mondjuk utóbbi kettőnek ettől függetlenük jobban örülök mint Szopónak, benne már nincs upside 😊RataxesHát ja, csak ő általában a pályán van upside nélkül, azért az többet segít a csapatnak.somoskovig
több mint 12 éve
Én mondjuk utóbbi kettőnek ettől függetlenük jobban örülök mint Szopónak, benne már nincs upside 😊RataxesHát ja, csak ő általában a pályán van upside nélkül, azért az többet segít a csapatnak.
több mint 12 éve
Én mondjuk utóbbi kettőnek ettől függetlenük jobban örülök mint Szopónak, benne már nincs upside 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Utóbbi kettő főleg a kórházválogatottban, de legalább a szerződésük barátságos, táppénznek mondjuk fasza. 😊
több mint 12 éve
remélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.eaglesmcnabbSopoaga, Fletcher és Chung is kezdőkaliber
több mint 12 éve
Röviden az újakról: philly.blog.hu/2013/03/13/free_agency_az_elso_erkezok
több mint 12 éve
remélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Fletcherről pár bíztató adat:Eddigi statisztikái: 43 meccs (ebből 26 kezdőként), 16 tackle, 1 forced fumble, 5 interception és 21 elütött labda. Rögtön első évében lehetőséget kapott kezdőként is 3 mérkőzésen, 2010-ben pedig 15 meccsen kezdett: ebben a szezonban azon cb-k közül, akik csapatuk snapjeinek legalább 25%-ában pályára léptek a 11. legrosszabb passer ratinggel dobáltak felé az ellenfél irányítói (68,6 rating, ebben az évben egyébként Asante Samuel volt-a legjobb ilyen tekintetben, Ő mindössze 31,7-es ratinget engedett a QB-knak). Utolsó két évében is jól játszott amikor éppen játszott, ám sérülései miatt nem tudott annyit a pályán tölteni hogy felkapjuk rá a fejüket, és megragadjon a köztudatban. 2012-ben 4 meccsen kezdett, de csapata összes mérkőzésén pályára lépett, és a 7. legjobb ratinggel zárt: mindössze Casey Hayward, Darius Butler, Richard Sherman, Lardarius Webb, Greg Toler és Tim Jennings volt nála jobb e tekintetben.
Rövidesen a FlyEagles.hu-n is olvasható lesz a másik 4 frissen érkező rövid leírásával egyetemben.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Meglepő nevek. Phillipsről pl azt se tudtam kicsoda. Chung meg Fletcher? Valahogy más nevekre gondoltam. Dansbyre viszont el tudnék baszni egy rakás pénzt.
több mint 12 éve
Nem tudom, én örülök, ha ésszel vásárolgatunk és szerintem ez idáig vállalható. Nem mi vagyunk a sztárok a piacon, de Chung és Fletcher is nagyon beválhat Kelly alatt. Szopóágról nem tudok sokat, mert eddig nem igazán vizsgáltam a 3-4-es csapatokat, viszont idén néztem pár Houston meccset és Casey nagy húzás. Ha nem lett volna Owen Daniels több szerep jutott volna neki, főleg, hogy Houstonban sokszor inkább FB-ként használták.
több mint 12 éve
Eddig nem vagyok elragadtatva... Casey okés, de Sopoaga már a neve miatt is gáz 😀 A másik kettő meg epizódszereplő 😊Rataxes...és akkor mit szólsz Jason Phillips LB érkezéséhez? 😂
Ez eddig tényleg elég szolid.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja, basszus Chungról (szerk.: (simplified Chinese: 钟家庭; traditional Chinese: 鍾家庭; pinyin: Zhōng Jiātíng)) el is feledkeztem 😀 (a "másik kettő" alatt Bradleyre meg Phillipsre gondoltam) Jamaikai-kínai ősei vannak, ráadásul Ducks alumni 😊 Szurkolok neki hogy beváljon nálunk!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha Chung egyben tudna maradni, hasznos erősítés lenne ám!
több mint 12 éve
Eddig nem vagyok elragadtatva... Casey okés, de Sopoaga már a neve miatt is gáz 😀 A másik kettő meg epizódszereplő 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
+ James Casey TE is a fedélzeten. Beindultunk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eagles also announced they signed former Patriots S Patrick Chung.
több mint 12 éve
Sopoaga is jön.3 év 12 millióért.
több mint 12 éve
Megvan az első érkező. Bradley Fletcher DB személyében. Részleteket még nem lehet tudni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Közel az egyesség.www.bleedinggreennation.com/2013/3/12/4095444/eagles-free-agency-rumors-james-casey-will-visit-philadelphiaNagyon jó kis TE volt egytemen, egyik kedvencem.aztec
na kezdődik 😊zsojti
több mint 12 éve
www.bleedinggreennation.com/2013/3/12/4095444/eagles-free-agency-rumors-james-casey-will-visit-philadelphiaNagyon jó kis TE volt egytemen, egyik kedvencem.
na kezdődik 😊zsojti
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
ahha... 😊www.bleedinggreennation.com/2013/3/12/4095444/eagles-free-agency-rumors-james-casey-will-visit-philadelphiaNézd a Facebook oldalunkat. www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
na kezdődik 😊zsojti
kössz!!
több mint 12 éve
www.bleedinggreennation.com/2013/3/12/4095444/eagles-free-agency-rumors-james-casey-will-visit-philadelphiaNézd a Facebook oldalunkat. www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030
na kezdődik 😊zsojti