NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
na meg ugye rosszabbak nagyon ők sem lehetnek ... 😊várjuk ki a végét, Asonál mindenki virult, aztán sikerült azzal is beszopnunk 😀, de én is bizakodó vagyok, mint mindig 😀Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - Fletcherpl Milliner ?! 😊
Még draftról fog ide jönni valaki CB 😛Shawn84
azért az nekem tetszik, hogy tömjük azokat a lyukakat, amik évek óta tátonganakzsojti
Holtszezonban olyan jó eagles fannek lenni, kár hogy amikor elkezdődik már annyira nem 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
PFF ranked Cary Williams as it's 2nd best tackling CB
több mint 12 éve
azért is volt ott a 😊 jel, bár nem bánnám, de inkább akkor a LB sort kéne még alakítani, pl a kacsás sráccal 😊Én inkább ilyen 3. körösre gondoltam. pl Robert Alford, Leon Mcfadden. Vagy Mátyiőre hátrébb 😀Shawn84Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - Fletcherpl Milliner ?! 😊
azért az nekem tetszik, hogy tömjük azokat a lyukakat, amik évek óta tátonganakzsojti
több mint 12 éve
Én inkább ilyen 3. körösre gondoltam. pl Robert Alford, Leon Mcfadden. Vagy Mátyiőre hátrébb 😀Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - Fletcherpl Milliner ?! 😊
több mint 12 éve
várjuk ki a végét, Asonál mindenki virult, aztán sikerült azzal is beszopnunk 😀, de én is bizakodó vagyok, mint mindig 😀Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - Fletcherpl Milliner ?! 😊
Holtszezonban olyan jó eagles fannek lenni, kár hogy amikor elkezdődik már annyira nem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - Fletcherpl Milliner ?! 😊
azért az nekem tetszik, hogy tömjük azokat a lyukakat, amik évek óta tátonganak
több mint 12 éve
Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - FletcherPhillips vs Allen párharc jó lesz TC-n. 😊 Amúgy ez már most jobb secondary a tavalyihoz képest, de ennek ellenére én is húznék még egy cb-t drafton is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Akkor most így néz ki? Williams - Allen/Phillips - Chung/Coleman - FletcherMég draftról fog ide jönni valaki CB 😛
több mint 12 éve
Kenny Phillips allowed lowest QB passer rating among all free agent safeties & allowed lowest completion % among ALL safeties in the league.
több mint 12 éve
Philips 2010-ben 7. és 2011-ben is a 6. legjobb ratinget kapta a PFF-től safetyk közül.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
my bad a fizuját benéztem, így viszont még jobban örülök neki, persze hogy nem egy kaliber a 2 játékos. Persze aso szintjét flecsör is fogja hozni ez bizti 😀CW elég jól hangzik, mondjuk meg is lett fizetve rendesen, Phillips a múltja miatt annyira nem szimpi, dev úgyis jó lesz, úgyhogy örülünk 😀eaglesmcnabbSean Smithnél kicsit kevesebbet kapott, és azért nem nagyon említhetők egy lapon.Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
CW elég jól hangzik, mondjuk meg is lett fizetve rendesen, Phillips a múltja miatt annyira nem szimpi, dev úgyis jó lesz, úgyhogy örülünk 😀eaglesmcnabbEzek jó húzások. Williams jó kis CB. Neki sokkal jobban örülök, de Phillips is jó csak ő is porcelán. Szval most ott állunk, hogy hoztunk két törékeny safetyt. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
CW elég jól hangzik, mondjuk meg is lett fizetve rendesen, Phillips a múltja miatt annyira nem szimpi, dev úgyis jó lesz, úgyhogy örülünk 😀eaglesmcnabbSean Smithnél kicsit kevesebbet kapott, és azért nem nagyon említhetők egy lapon.
több mint 12 éve
CW elég jól hangzik, mondjuk meg is lett fizetve rendesen, Phillips a múltja miatt annyira nem szimpi, dev úgyis jó lesz, úgyhogy örülünk 😀
több mint 12 éve
Williams fizuja: Cary Williams' three-year, $17 million contract, includes $10.5 million in guarantees in first two year, $2 million more in incentives
több mint 12 éve
Kenny Phillips (Giants FS) és Cary Williams (Ravens CB) érkezett.szerk: Én örvendek mindkettejüknek, de főleg Phillipsnek 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jött Kenny Phillips (S) 1 évre és Carey Williams (CB) 3 évre. Tessék örvendeni aki akar.
több mint 12 éve
De az, de ha elolvastad vna ...... :ásít:mert szerinted nem reach 4.pickre Jones v Williams?Most a szakik úgy vélik elérhetőek lennének második körben is, de addig sok minden változhat. (volt ilyenre példa azt hiszem minden évben) Ha megnézed a bowl.hu-s mockot ott is megemlítik, hogy Williams akár egy komplett körrel is kimehet korábban...illetve Jones is első körös kaliber lenne ha nem műtötték vna(de ez is említve van). Lehet el kellett vna olvasni a teljes cikket. 😉GreengoÖsszedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasaShawn84jesse williams és jones is elérhető lehet 2.körben is
1/4 óriási reachbraxa88
de ha ez nem mock, hanem szimpátiaverseny akkor okbraxa88

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mert szerinted nem reach 4.pickre Jones v Williams?Most a szakik úgy vélik elérhetőek lennének második körben is, de addig sok minden változhat. (volt ilyenre példa azt hiszem minden évben) Ha megnézed a bowl.hu-s mockot ott is megemlítik, hogy Williams akár egy komplett körrel is kimehet korábban...illetve Jones is első körös kaliber lenne ha nem műtötték vna(de ez is említve van). Lehet el kellett vna olvasni a teljes cikket. 😉GreengoÖsszedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasaShawn84jesse williams és jones is elérhető lehet 2.körben is
1/4 óriási reachbraxa88
de ha ez nem mock, hanem szimpátiaverseny akkor ok
több mint 12 éve
Mar irtam par hete iden nem koltunk draga jatekosokra. Okos dontes szvsz
több mint 12 éve
Én pl nem ezért írtam. De akkora lyukak vannak a D-ben, hogy egy-két húzó név mindenképpen jól jönne. Nyilván sok jó játékos együtt az nem ugyanaz, mint sok játékos jól együtt (szinergia), de azért kell olyan, aki akkor is villant, amikor mindenki másnál megállt a tudomány. Mondj már pár ilyen nevet a jelenlegi keretből pls!EazzyBrandon Graham 😀 (jövőre all-pro lesz 😊 )
Btw. valamit elnéztél szerintem, ez nem egy Neked szóló repost volt, általánosságban írtam, pl. a Fletcher miatt fanyalgóknak. Nyilván lehetne hozni 2 darab shutdown cornert ligaelit fizetéssel, meg egy harmadikat nickelbe, csak akkor nem maradna pénz a többi csapatrészre. Első hallásra nekem is a "rostertöltelék" szó ugrott be a srác neve hallatán, mivel azt se tudtam ki ez 😀 Aztán megnéztem a statjait és szerintem arra aminek mi szánjuk (2.-3. cornernek) - főleg ennyi pénzért - bőven jó. Van benne egy kis kockázat a sérülései miatt, de ha egészséges tud maradni vsz. nagyot nyerhetünk vele.
Eleget szívtunk a DRC-Aso sztárpárral, akiknek a kedvéért elküldtük Asante-t, akinek a tavalyi mutatóik alapján kb. a sisakját se vihetnék.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Barki lehet az ha megfelelő motiváltságot kap az edzői stábtol
több mint 12 éve
Ez a baj, itt sokan minden posztra sztárjátékost igazolnának... Meg cserének is 😊 De sajnos(?) ez nem így működik... Remélem Fletcher beválik és odatesz egy fricskát DRC-nek meg Asonak.RataxesÉn pl nem ezért írtam. De akkora lyukak vannak a D-ben, hogy egy-két húzó név mindenképpen jól jönne. Nyilván sok jó játékos együtt az nem ugyanaz, mint sok játékos jól együtt (szinergia), de azért kell olyan, aki akkor is villant, amikor mindenki másnál megállt a tudomány. Mondj már pár ilyen nevet a jelenlegi keretből pls!
Don't talk the walk, Walk the talk!