Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.Rataxes
Pár nyitott edzés azért lesz a fanoknak. Ha jól tudom a médiát pedig kötelesek beengedni.
Azért a fanoknak ez elég rossz lehet. Neten is átjött, hogy Lehighnak tökjó hangulata volt. (Persze a tavalyi halálesetet kivéve.)
Meg tökjó volt nézni az 1vs1 drilleket. Gondolom ez is eléggé le lesz redukálva.
Meg a játékosok is úgy éltek ott mint az egyetemen. Szal jó lehetett ez azért.
De így legalább nem fogja a rossz időjárás befolyásolni az edzéseket.Bébé
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Announce-Training-Camp-Plans/38b91874-1a00-43ee-88b6-080962902071
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.Rataxes
Pár nyitott edzés azért lesz a fanoknak. Ha jól tudom a médiát pedig kötelesek beengedni.
Azért a fanoknak ez elég rossz lehet. Neten is átjött, hogy Lehighnak tökjó hangulata volt. (Persze a tavalyi halálesetet kivéve.)
Meg tökjó volt nézni az 1vs1 drilleket. Gondolom ez is eléggé le lesz redukálva.
Meg a játékosok is úgy éltek ott mint az egyetemen. Szal jó lehetett ez azért.
De így legalább nem fogja a rossz időjárás befolyásolni az edzéseket.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor a szórakozás kedvéért nézzük meg hogy ha cserélnénk Vicket akkor hova lehetne és kire. Nekem itt DE jut eszembe elsősorban illetve Szopóág mellé egy NT aki passznál lenne fenn. Esetleg még valami jó CB.Shawn84
Háát szerintem túl nagy ellenértéket nem várhatunk Vickért cserébe. QB problémás csapatok: Bills, Cardinals, Jaguars, Raiders, Browns(?).

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A védelmet nézve a DL-ba még jöhetne pár ember a FA-ról, mert ott jelenleg elég kevesen vagyunk.

Azt mondják, hogy Keenan Lewis-t (CB) is nagyon meg akartuk szerezni. Több pénzt is adtunk neki, mint a Saints, de Ő nagyon haza akart menni. (New Orleans-ban született)
több mint 12 éve
FA mondjuk szerintem már nem lesz nagy befolyással a QB helyzetünkre, Geno behúzása meglepne de tetszene 😊 Vick mondjuk akkor akár távozhat is 😀Rataxes
Akkor a szórakozás kedvéért nézzük meg hogy ha cserélnénk Vicket akkor hova lehetne és kire. Nekem itt DE jut eszembe elsősorban illetve Szopóág mellé egy NT aki passznál lenne fenn. Esetleg még valami jó CB.
több mint 12 éve
FA mondjuk szerintem már nem lesz nagy befolyással a QB helyzetünkre, Geno behúzása meglepne de tetszene 😊 Vick mondjuk akkor akár távozhat is 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.Rataxes
Jah...vagy Őt választjuk vagy nem. 😀
Amúgy Jaws-nak mennyire lehet hallgatni? Szal baromságokat vagy okosságokat szokott inkább mondani? Mert azt tudom, hogy Brian Baldinger csak baromságokat mond. Meg Didinger is szokott pár vicces dolgot leírni.Bébé
Többen azt mondják hogy elég jókat mondogat. De már ő is csak újságíró. Azt mondja amit hallani akarnak. Viszont több helyen is mondogatják a Geno dolgot, de 41 nappal draft előtt FA kellős közepén nehogy már megmondják mi lesz.
több mint 12 éve
folyt.: A pro-dayen Smith mindenkit lenyűgözött dobóerejével és pontosságáva: 64 dobásából 60 sikeres volt, a maradék 4-ből is droppoltak kettőt. A csapat részéről Tom Donahoe vett részt a pro dayen, Chip Kelly és Roseman már látták Geno-t a hétfői private workouton. Ez utóbbi állítólag elég kimerítő volt, vagy 100 lasztit dobáltattunk Genoval, ezek egy része a scrambling képességeire volt kihegyezve (futás közbeni dobások, stb.). A "pályán kívül" is komoly volt a meeting, Lurie is ott volt Kellyn és Rosemanen kívül, és Genonak úgy tűnt elégedettek vele...

Bébé: nem tudom hogy Jaws mennyire szavahihető 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.Rataxes
Jah...vagy Őt választjuk vagy nem. 😀
Amúgy Jaws-nak mennyire lehet hallgatni? Szal baromságokat vagy okosságokat szokott inkább mondani? Mert azt tudom, hogy Brian Baldinger csak baromságokat mond. Meg Didinger is szokott pár vicces dolgot leírni.
több mint 12 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Barwin a PFF szerint (második link a pozíciós rangsor, első meg Barwin statjai meccsekre lebontva):
2009:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORQVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORAVR
2011:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORwVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEQVR
2012:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEAVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEwVR

Illetve leírás a PFF rating rendszeréről, nekem még nem volt erőm elolvasni:  docs.google.com/document/d/1p57hxRSW2If-4WOA5ldYAjqZUS83MJSRkMSbxKRUsaQ/edit?usp=sharing

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?Janek
Nehéz megmondani. a 11,5 sackes szezonja 3-4-ben volt. Szóval szerintem utóbbi inkább.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem akarom mentegetni a secondarynket, mert egy kalap szar volt, de azt is tegyük hozzá, hogy az újonnan érkezők kb összesen játszottak 16 meccset...somebody08
Cary Williams végig egészséges volt. 20 meccset játszott tavaly. (2011-ben 18ból 18at)
Bradley Fletcher mind a 16 meccsen pályára lépett. Igaz összesen csak 375 snap-et játszott.
Patrick Chung 18 meccsből 14en pályán volt. (540 snap)
Kenny Phillips tavaly eléggé elkapták a sérülések csak 7 meccsen lépett pályára (300 snap), de az előtte lévő 2 szezonban összesen csak 1 meccset hagyott ki és úgy, hogy amikor játszott akkor kezdő volt.
Szal azért ennyire nem szar a helyzet.Bébé
Én nem tagadom, hogy jó játékosok nagy potenciállal, csak azt mondtam, hogy közelsem voltak annyit a pályán, mint a mi négyesünk, de ezek szerint ez elhamarkodott kijelentés volt. Sorry. Valójában a mi négyesünk kis túlzással kétszer annyit játszott, viszont négyszer annyi misstackle-t szedett össze, szóval jelentős a javulás, csak tényleg legyen is úgy! Itt vannak a számok.

A mi négyesünk snapszámai:
Doesn't Really Care: 1092
Nnamdi Asomugha: 987
Kurt Coleman: 993
Nate Allen: 1006
Összesen: 4078

Cary Williams 1107
Bradley Fletcher: 375
Patrick Chung: 540
Kenny Phillips: 300
Összesen: 2322

Amúgy most szeretném jelezni, hogy Cary Williams szerintem tipikusan az a játékos, akit 5 perces hangulatváltozásokkal fogunk elküldeni a kurva anyjába, majd istenként ünnepelni. Kemény, fizikális játékos, de coverben néha olyan hajmeresztő dolgokat láttam tőle, amikor oda-oda kapcsoltam egy-egy meccsre alapszakaszban, hogy el sem hittem. A rájátszásban viszont nagyot játszott, nem véletlenül kapta a Cary "Super Bowl Run" Williams jelzőt a bácsiktól a Fűzővel Kifelé! blogon😊
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Sebastian Vollmer illik a képbe. 2011-ben ő is kihagyta a szezon felét 😀Shawn84
Őt is ha elengedi a pecc akkor ott lázadás lesz

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Sebastian Vollmer illik a képbe. 2011-ben ő is kihagyta a szezon felét 😀Shawn84
😀😀😀DD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sebastian Vollmer illik a képbe. 2011-ben ő is kihagyta a szezon felét 😀
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Nem akarom mentegetni a secondarynket, mert egy kalap szar volt, de azt is tegyük hozzá, hogy az újonnan érkezők kb összesen játszottak 16 meccset...somebody08
Cary Williams végig egészséges volt. 20 meccset játszott tavaly. (2011-ben 18ból 18at)
Bradley Fletcher mind a 16 meccsen pályára lépett. Igaz összesen csak 375 snap-et játszott.
Kenny Phillips tavaly eléggé elkapták a sérülések csak 7 meccsen lépett pályára (300 snap), de az előtte lévő 2 szezonban összesen csak 1 meccset hagyott ki és úgy, hogy amikor játszott akkor kezdő volt.
Szal azért ennyire nem szar a helyzet.Bébé
ez így már sokkal bíztatóbb
több mint 12 éve
Szal azért ennyire nem szar a helyzet.
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
A 4 új DB-nknek (Fletcher, Chung, Phillips, Williams) tavaly összesen 11 missed-tackle-jük volt.
Tavaly a mi hátsó 4esünk (Nnamdi, N.Allen, Coleman, DRC) összesen 46-ot hozott össze.

Azért az évek során Phillips-et párszor elküldte Shady gyufáért, szal biztos ezért igazolt hozzánk. Így csak a TC-ben tudja szopatni. 😀
Valamint a Miracle at the new Meadowlands is vele kezdődött. 😀 (Celek-et nem tudta szerelni)

Azért kíváncsi leszek, hogy Maclin és Williams hányszor fognak összebalhézni a TC-ben 😀
 www.youtube.com/watch?v=8pmD5utrWW0Bébé
Nem akarom mentegetni a secondarynket, mert egy kalap szar volt, de azt is tegyük hozzá, hogy az újonnan érkezők kb összesen játszottak 16 meccset...
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Jaworski üljön le a kispadra... 😀 vagy maradjon csendben!

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
A 4 új DB-nknek (Fletcher, Chung, Phillips, Williams) tavaly összesen 11 missed-tackle-jük volt.
Tavaly a mi hátsó 4esünk (Nnamdi, N.Allen, Coleman, DRC) összesen 46-ot hozott össze.

Azért az évek során Phillips-et párszor elküldte Shady gyufáért, szal biztos ezért igazolt hozzánk. Így csak a TC-ben tudja szopatni. 😀
Valamint a Miracle at the new Meadowlands is vele kezdődött. 😀 (Celek-et nem tudta szerelni)

Azért kíváncsi leszek, hogy Maclin és Williams hányszor fognak összebalhézni a TC-ben 😀
 www.youtube.com/watch?v=8pmD5utrWW0
több mint 12 éve
ESPN's Ron Jaworski predicts new Eagles coach Chip Kelly will have to "adapt" his spread-option offense in the NFL and that it "categorically" will not work if Kelly doesn't make schematic changes.
Jaws is an avid game-tape watcher and his opinion is always notable. "The offense we saw at Oregon will not be run in the NFL," said Jaworski. "I will tell you that right now. Categorically, it will not work. And I probably spoke to 20 scouts today, some head coaches, and what everyone is doing right now is preparing to stop this read option. Either a quarterback's gonna get crushed, or someone's gonna stop it. And I think it'll be a combination of both."empty taxi
Jó ez az optimizmus 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 097 — Lájkold a zsűrit!
ESPN's Ron Jaworski predicts new Eagles coach Chip Kelly will have to "adapt" his spread-option offense in the NFL and that it "categorically" will not work if Kelly doesn't make schematic changes.
Jaws is an avid game-tape watcher and his opinion is always notable. "The offense we saw at Oregon will not be run in the NFL," said Jaworski. "I will tell you that right now. Categorically, it will not work. And I probably spoke to 20 scouts today, some head coaches, and what everyone is doing right now is preparing to stop this read option. Either a quarterback's gonna get crushed, or someone's gonna stop it. And I think it'll be a combination of both."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...