Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Roseman elmondta, a FA piac már csak másodlagos, mostantól a draft a prioritás."
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Eddig nekem összességégben tetszett az FA mozgásunk, de azért ha 1/4-re Kelly valóban Franchise QB-t akarna (amiben lehet látni rációt, ha csak arra gondolok, ha ilyen magasan talán nem mostanában húzunk), akkor azért várnék még egy-két embert... pl, RT még akadna is

DT/NT, DE, LB, CB, és OL depth is kellene, vagy arra marad a draft?!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Westbrooknak már gondja van a rövidtávú memóriájával. Agyrázkódások...
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20130316_Westbrook__Primeau_at_concussion_discussion.html

A kommenteket érdemes elolvasni. Van pár megmosolyogtató 😀
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/16/brian-westbrook-experiencing-memory-loss-at-age-33/
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
3korig nem csuszik

több mint 12 éve
Egy csere C -G ember is jöhetne valami olcsó Kelce mögé....Janek
Én is pont ma nézegettem centereket, de nincsen senki értelmes a FA-piacon, szal sztem erre marad a draft. Bár nekem a Kelce, Reynolds, Tennant centertrióval sincsen semmi bajom.
Max a draft végén jöhet vki, bár ezt se tartom olyan égető dolognak.Bébé
Barrett Jones kell!
több mint 12 éve
Draft-pickjeink:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Still-Have-Eight-Draft-Picks/21f1d7af-8628-4aa1-adfe-8c82a430cf75
A 2-5 körben még szerezhetnénk pickeket csak nem igazán látom, hogy kitől lehetne megválni, akiért pl 3., 4. kört kaphatunk. Talán csak Vick és Foles jöhet szóba.
több mint 12 éve
Egy csere C -G ember is jöhetne valami olcsó Kelce mögé....Janek
Én is pont ma nézegettem centereket, de nincsen senki értelmes a FA-piacon, szal sztem erre marad a draft. Bár nekem a Kelce, Reynolds, Tennant centertrióval sincsen semmi bajom.
Max a draft végén jöhet vki, bár ezt se tartom olyan égető dolognak.

Guardok közül, akik még elérhető:
- Brandon Moore 6-3, 305, 9 éve kezdő a Jestben. Szezonkezdetre már 33 éves lesz. Kelly up-tempo O#-ében nem hiszem, hogy belefér.
- Kevin Boothe 6-5, 320, 30 éves lesz a nyáron. Tavaly lett kezdő a Giants-ben előtte csereként számítottak rá.
Inkább vmi fiatalt kéne hozni, mert lassacskán már kezd elöregedni a mi támadófalunk is.
- Matt Slauson 6-5, 315, 27 éves, 3 éve kezdő a Jetsben. Nem hiszem, hogy mi lennénk számára az ideális csapat, de nem lenne rossz ha érkezne.
- Tyronne Green 6-2, 316, 27 éves lesz, 4 éve van a Charges-nél, idén lett kezdő, de a 4 év alatt 13 meccsnél egyszer sem játszott többet. Esélyes, hogy megszerezzük. 😀
- Robert Turner 6-4, 308, 28 éves lesz szezonkezdetre, Tavaly kezdő lett a Rams-ben, előtte végig csere volt a Jets-nél. Ő se a kimondott vasember.
- Lance Louis, 6-3, 320, 28 éves lesz, utóbbi két évben kezdő guard a Bears-nél, ha éppen egészséges volt. Nem hiszem, hogy beleillik Kelly rendszerébe.
- Leroy Harris 6-3, 303, guard/center átmenet, 29 éves lesz, utóbbi három évben kezdő a Titans-nél. Ő is eléggé sérülékeny. Tavaly ACL szakadással került IR-re. Ő is esélyes, hogy idén Sas lesz.

Szal a FA-ról guard és centerposztra egy-két embert kivéve csak veteránminimumért hoznék játékost. Aztán ha mázlink van, akkor kifogunk egy Mathis 2.0-át.

Jelenleg a roster:
Center: Kelce, Reynolds, Tennant
Guard: Mathis, Watkins, Vandervelde, Menkin, Herremans (?)
Veretes névsor. 😀
több mint 12 éve
Ugyan volt már Bébétől egy kis ismertető, de a blogra is felkerült egy bővebb verzió:  philly.blog.hu/2013/03/16/ujabb_jatekos_a_keret-benn
több mint 12 éve
Egy csere C -G ember is jöhetne valami olcsó Kelce mögé....

meg még egy NT

Elvileg a sec most már mélyebb mint volt 😊

Cox-Sopoaga-Thorton
Barwin-Ryans-Kendricks

több mint 12 éve
Karlos Dansby-t megkörnyékezhetnénk.
2009-ben Davis volt a DC-je a Cards-nál. ILB-nek talán még mindig megfelelő lenne.
Cserének tökéletes lenne, de még a kezdő posztra is simán reális esélye lenne. Plusz Kendricks-nek is tudna mutatni pár hasznos dolgot. Kérdés, hogy belemenne-e ebbe a szerepbe.
Azonban novemberben már 32 éves lesz.

Az OT-k közül pedig Vollmer érkezésének eléggé örülnék.
több mint 12 éve
Ehhez kapcsolódóan kérdezném: Barwin megszerzése jelentheti-e, hogy a Cole-Graham-Curry hármasból valakinek mennie kell? Illetve Kendricksre milyen szerep vár, WILL lesz, vagy ILB/MLB?skizofita
Jelentheti és Kendricks bármelyik lehet. Én azt mondom középen lesz. Egyetemen is ott játszott.Shawn84
Kendricks OLB-t is játszott 3-4ben az egyetemen "3.osként". És akkor 8,5 sack-et hozott össze.
De azért az NFL-ben 3-4-ben inkább középen képzelhető el valamint Kelly amúgyis a magas játékosokat preferálja, szal minden bizonnyal középen lesz.
Meg pár hete volt belinkelve egy cikk Davis D#-rendszeréről és abban is volt, hogy elméletileg Kendricks középen lesz (talán WILL lesz) és futkározhat össze-vissza meg csinálhatja a tackle-öket.
Itt is van erről 2 írás:
 www.bleedinggreennation.com/2013/2/7/3964144/explaining-the-scheme-of-eagles-defensive-coordinator-billy-davis
 www.phillymag.com/eagles/2013/02/08/all-22-billy-davis-predators-and-the-4-3-under/

Amúgy T.Cole és B.Graham trade felmerült a szurkolók, újságírók körében.
T.Cole anyagilag nem érné meg eltradelni mert többe kerülne, mintha nálunk maradna (idei fizetése 5,35 milla, ha tradeljük/cutoljuk akkor 6,4 millát visz el a cap-ből), de mivel aránylag még mindig bőven a cap alatt vagyunk elképzelhető, hogy megtörténhet. Bár a realitás mást mond.
Karrierje legrosszabb szezonját tudta le valamint októberben már 31 éves lesz és a szerződése se vmit barátságos. (jövőre már 6,6 milla utána meg 11,6 milla) Szóval az ellenérték is sztem max 5. körös pick lehetne, de lehet, hogy még ennyi se. Ennyiért meg nem tradelném el.
Szóval én inkább megtartanám. Ráadásul idén még lesz bőven 4-3-as felállásunk is, ott meg nagyon nagy hasznát tudjuk venni, ha újra a régi formáját hozza.

V.Curry-nek nyilván szinte semmi trade értéke sincsen, plusz még simán beválhat. Fizuja is elég kevés, szal Ő biztos, hogy marad a csapatnál.

B.Graham-et jelenlegi szerződése alapján biztos, hogy nem fogjuk eltradelni. 3 millát keres idén a cap-hit pedig 5 milla lenne. Pedig neki még úgy lenne is értéke. 25 éves, tavaly minden meccsen játszott és ráadásul elég jól. 4-3-ban pusztítana a srác.
3-4-ben azért kérdéses. Igaz, hogy draftkor elég sokan 3-4-es OLB-nek tartották, de azóta már volt egy térdszalag szakadása. Azonban sztem nagyon nagy hiba lenne megválni a sráctól. Látszik, hogy nagyon tehetséges és a Predator szerepkőrbe simán beleillik.
(Predator szinte mindig csak pass-rushol, a SAM-LB pedig többször megy cover-be.)
több mint 12 éve
Ha marad a fiatalitas akkor Cole. De szvsz maradhatnak 4en szelre.

több mint 12 éve
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?Janek
Nehéz megmondani. a 11,5 sackes szezonja 3-4-ben volt. Szóval szerintem utóbbi inkább.Shawn84
Ehhez kapcsolódóan kérdezném: Barwin megszerzése jelentheti-e, hogy a Cole-Graham-Curry hármasból valakinek mennie kell? Illetve Kendricksre milyen szerep vár, WILL lesz, vagy ILB/MLB?skizofita
Jelentheti és Kendricks bármelyik lehet. Én azt mondom középen lesz. Egyetemen is ott játszott.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?Janek
Nehéz megmondani. a 11,5 sackes szezonja 3-4-ben volt. Szóval szerintem utóbbi inkább.Shawn84
Ehhez kapcsolódóan kérdezném: Barwin megszerzése jelentheti-e, hogy a Cole-Graham-Curry hármasból valakinek mennie kell? Illetve Kendricksre milyen szerep vár, WILL lesz, vagy ILB/MLB?

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nézegettem az eddigi ligamozgásokat, és arra jutottam, hogy itt az ideje hálát adni az FO-nak, amiért voltak olyan édesek, hogy a "hú ez minden idők legjobb RB felhozatala" szövegnek nem dőltek be, és az 53. választási joggal kirántották az egyetlen gyöngyszemet, Shadyt a posványból. Shonn Greene és Beanie Wells is szabadügynökként cserélt gazdát fű alatt (pedig nem rossz játékosok, csak hát nem is nagy durranások), Donald Brownról és Knowshon Morenoról meg nem kell elmondanom, mekkora bust lett mindkettő. Pedig hogy odavolt mindenki abban az évben. Tisztán emlékszem, mert az volt az első draft, amit élőben követtem.
több mint 12 éve
A nyalatkozatok alapján szimpik az új arcok.  www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_introduce_new_acquisitions_Carry_Williams_Kenny_Phillips__and_Jason_Phillips.html
több mint 12 éve
Amúgy a térdével voltak gondok tavaly és azért került IR-ra.Bébé
Ezt nem értem minek kellett beírni. Ha leigazoltuk, szerintem mindenkinek tiszta, hogy volt már minimum egy térszalagszakadása, és tavaly alig játszott😀😀😀
több mint 12 éve
Amúgy a térdével voltak gondok tavaly és azért került IR-ra.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kolbot kivágta a Cards.
Fasza kis trade volt. A 2 főszereplő finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.Bébé
Viszont abból a trédből jött Curry és Boykin, Ők még beválhatnak 😊

Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditionalBébé
Na, ez még jó lehet. 2010-es második körös pick volt. Gondolom Mike Williams és Vincent Jackson mellett feleslegessé vált, nálunk viszont jó lehet: magas, atletikus player, kellett még egy ilyen WR.
A bowl.hu-s prospect ismertetője a draft előttről:
Erősségek:
Tökéletes méretek, nagyszerű fizikummal - Extrém módon atletikus - Gyorsabban játszik a pályán, mint a mért eredményei mutatják - Fantasztikusan kontrollálja a testét, kiváló a labdaérzéke és a súlypontemelkedése - Jól lát a pályán - Nincs gond az egyensúlyával - Mozgékony és ebből fakadóan le tudja rázni a védőket - Jól dolgozik a pálya közepén, nem fél az ütközésektől - Képes leverni a jammelő védőket - Átlag feletti blokkoló - Erős, agresszív és fizikálisan játszik - Kemény és erős benne a versenyszellem - Használható visszahordóként is - Még fejlődhet

Gyengeségek:
Nem használja természetesen a kezeit, és ha csökken a koncentrációja, akkor sok passzt elejt - Nem igazán jó route futó - Csak átlagos a mért ideje, nem igazán jó mélységi célpont - Néha túl merevnek, néha meg túlságosan lazának tűnik, gyerekesen makacs - Kérdéses a tartóssága - Nem túlságosan produktív

Megjegyzések:
Beceneve "Rejus", szinte mindenki így nevezi - Három évig kezdő a Fighting Illiniben - Csapatkapitány sophomore és junior évében - 2007-ben bekerült a Big Ten újonc válogatottjába - 2008-ban All-Big Ten első csapatának tagja - Hatalmas tehetség volt a középiskolából kikerülve. Igazi elit egyetemek próbálták elcsábítani, de ő meglepetésre Ron Zook újjáépülő programját választotta - 37 meccsen játszott összesen és ebből 36-on legalább egy elkapása volt - Kick returnerként 42 próbálkozásból egy TD-t ért el, valamint 23,7 yardos átlagot - 2009-ben sokat küzdött a makacs bokasérülésével - Nagyon tehetséges elkapó, akit nem használtak rendesen, mivel csapatának nem volt rendes irányítója - Fizikálisan tökéletesen készen áll az NFL-re - Stabil kezdő játékos lehet a profik között, sőt akár még többre is viheti. Jobb NFL játékos válhat belőle sokkal, mint amilyen a collegeban volt

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Arrelious Benn WR 6-2, 200, 24 éves
1 év van még vissza a rookie szerződéséből.
Ha jól értem akkor érkezett Benn és a Tampa 7. köre. Cserébe mi adtunk egy idei 6. kört és egy jövő évi lezáratlan draftcetlit. (Teljesítményétől függ majd)
40 yardot 4,42 alatt futotta le a combine-on. 2. körös pick volt, de nem igazán hozta vissza az árát.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/mrdtswjobu20gukdl2cp
Arrelious Benn Stats, News and Video - WR | NFL.com
Latest on WR Arrelious Benn including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Amúgy nagyon jó ST-player.
Majd kiderül, hogy felfér-e az 53as rosterre.
több mint 12 éve
Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditionalBébé
Ezt most annyira nem értem.
több mint 12 éve
Dumervil nem kell nekünk? 😊BlitzHawk
Szerintem nem fog.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Dumervil nem kell nekünk? 😊
több mint 12 éve
Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditional
több mint 12 éve
Kolbot kivágta a Cards.
Fasza kis trade volt. A 2 főszereplő finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.