Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
naezwww.tmz.com/2013/03/11/paris-jackson-cheerleader-philadelphia-eagles-squad/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mi már valószínű nem visszük Maclint 😊 Irsay ígért egy WR-t, eddig ebből egy backup QB és egy DT realizálódott 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
én is, hol kell aláírni? 😊én adnámJanekén 1+2re gondoltam 😊Idén max 1+3, mert nincs 2.körünk 😊aztec
nincs vele baj csak kerüli a kontaktot ami Kellynél nem esz nyerőJanek
több mint 12 éve
én adnámén 1+2re gondoltam 😊Idén max 1+3, mert nincs 2.körünk 😊aztec
több mint 12 éve
én 1+2re gondoltam 😊Idén max 1+3, mert nincs 2.körünk 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
én 1+2re gondoltam 😊nincs vele baj csak kerüli a kontaktot ami Kellynél nem esz nyerő
több mint 12 éve
Nyilván Te úgy értékeled ahogy akarod, meg Janek is 😀 Első körben húztuk, komoly probléma nincs vele, én sem engedném el sokkal olcsóbban. Fiatal játékos és minden évében eddig megközelítette az 1000 yardot.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Pletyka a colts maclin cucc. En engednem egy elso masodik koros cetliertJanekElső körös pickért? Azért ne értékeljük már túl...
több mint 12 éve
Bő 1 hónap van a draftig. Gondoltam ránézek kiket néztünk meg eddig vagy kikkel foglalkoztak egy kicsit többet a megfigyelőink.A nevek akiket figyelünk:
Kiko Alonso, LB, Oregon (PRI)
Terron Armstead, OL, Arkansas-Pine Bluff (EW)
Matt Barkley, QB, USC (COM)
Kenjon Barner, RB, Oregon (SR)
Michael Buchanan, DL, Illinois (SR%)
DeWayne Cherrington, DL, Mississippi State (PRO)
Michael Clay, LB, Oregon (PRI)
Jonathan Cyprien, DB, Florida International (SR)
Knile Davis, RB, Arkansas (PRI)
Gavin Escobar, TE, San Diego State (INT)
Kirby Fabien, OL, Calgary (EW)
Dalton Freeman, OL, Clemson (SR)
Malliciah Goodman, DL, Clemson (SR)
Marquise Goodwin, WR, Texas (SR)
Chris Gragg, TE, Arkansas (PRI)
Dwayne Gratz, DB, Connecticut (SR)
Chris Harper, WR, Kansas State (SR)
Wes Horton, DL, USC (EW)
Margus Hunt, DL, SMU (SR)
Micah Hyde, CB, Iowa (EW)
D.C. Jefferson, TE, Rutgers (EW)
Josh Johnson, CB, Purdue (EW%)
Lane Johnson, OT, Oklahoma (COM)
T.J. Johnson, OL, South Carolina (EW)
Nick Kasa, TE, Colorado (COM) (SR#)
A.J. Klein, LB, Iowa State (EW)
Eric Kush, OL, California PA (EW)
TJ McDonald, DB, USC (SR)
Leon McFadden, DB, San Diego State (SR)
Brandon McGee, DB, Miami (INT)
Rontez Miles, DB, California PA (VINT)
Alec Ogletree, ILB, Georgia (COM)
Quinton Patton, WR, Louisiana Tech (COM)
Justin Pugh, OT, Syracuse (COM%)
Robbie Rouse, RB, Fresno State (SR)
Matt Scott, QB, Arizona (PRI) (COM)
Geno Smith, QB, West Virginia (PRI)
Hugh Thornton, OL, Illinois (SR)
Desmond Trufant, DB, Washington (SR)
Ricky Wagner, OL, Wisconsin (SR)
Cornelius Washington, DL, Georgia (SR)
Markus Wheaton, WR, Oregon State (SR)
Tyler Wilson, QB, Arkansas (SR)
A zárójeles részek:
SR - Senior Bowl meeting.
EW - East-West Shrine meeting.
COM - Combine meeting.
INT - Interested.
VINT - Very Interested.
PRO - Pro Day meeting.
PRI - Private Workout.
% - indicates more than one meeting.
# - indicates meeting set up outside of the 2013 Senior Bowl or the 2013 East-West Shrine Game
Érdekességként megemlíthető, hogy OL emberekből főleg LT-ket nézünk meg. (várható első és 5-6.kör között). Ez azt is jelentheti, hogy J.Peters még nem 100%-os vagy még látni kell mit tud a sérülések után. Ha nincs nagy baj és bevethető akkor én nem erőltetném ezt az oldalt maximum a draft utolsó köreiben. Nálam inkább kérdéses az RT mert ha Herremanst behozzuk G-nak akkor ki játszik a szélen, de majd alakul ez is. 😊 LB-kből meg főleg olyan ILB-t játszó emberekkel foglalkozunk akiknek a második posztja az OLB. Ez már logikusabbnak tűnik mivel Ryans nem az a prototípus 3-4 ILB és kelleni fog a mélyítés + ha gondok lennének OLB poszton oda is jók lehetnek még. Emellett ahogy várható volt sok DB-t és DL-t is megnézünk. ( DL ugye még nincs kész secondarybe meg kell a mélyítés). Érdekesebb, hogy TE-k után is érdeklődünk még, bár lehet ez a lista még Casey érkezése előtt készült. Viszont Kellynél fontos a TE pozíció így lehet további mélységet adunk a posztnak, illetve lehet van értelme még Harbort is megversenyeztetni. A lista még tuti bővül nevekkel , de egy alapirányt már adhat a draft elképzeléseinkhez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kaptunk egy 7. körös kompenzációs picket, ami egyáltalán nem meglepetés, kb. tavaly szeptember elején meg lehetett mondani.De amiért tök jó a tulajdonosi találkozó, hogy Lurie elmondta, 1999 óta először járt egyetemi játékos pro dayén. Akkor McNabbet nézte meg, most Genot. Persze, hozzátette, hogy azért is ment, mert West Virginia államban még soha nem járt, meg mivel 14 éve most húzhatunk először ilyen magasan, így szeretné látni a lehetőségeket. Hogy csak ködösítünk vagy nem, azt mindenki döntse el, én Kolb óta eldöntöttem, QB kérdésben nem foglalok állást.
Ja, meg azt is elmondta ha 2014-ben New York sikeres Super Bowlt rendez, akkor akar egyet ő is rendezni egyet Phillyben. Mert hogy bostoni kölyökként ő imádat a hideg, minimálisan hóesésben játszott nagy meccseket. Ez tényleg tök jó, meg mi is imádnánk, de a liga nem fogja. Ha meg igen, akkor Denver, Chicago, Boston is azonnal rámenne SB rendezésre.
Na, de amiért tényleg tök jó a tulajdonosi találkozó, hogy kiderültek az új játékosok pénzeinek a részletei és kurvára elégedettek lehetünk szerintem. Itten vannak magyar nyelven: philly.blog.hu/2013/03/19/az_ujak_szerzodesei
több mint 12 éve
Ő maga lesz a falAki annyira fasza lesz, hogy a fal két szélén egyszerre fog játszani.somoskovigAlbert trade blockon a Chiefsnél. Reid megint a falon spórol...somebody081/1 JoeckelAmadeus91
több mint 12 éve
Aki annyira fasza lesz, hogy a fal két szélén egyszerre fog játszani.Albert trade blockon a Chiefsnél. Reid megint a falon spórol...somebody081/1 JoeckelAmadeus91
több mint 12 éve
Albert trade blockon a Chiefsnél. Reid megint a falon spórol...somebody081/1 Joeckel
több mint 12 éve
én nem látok ilyetJanekAmint kijött a pletyka, azonnal aláírta a franchise tendert, szóval valószínűleg kamu volt. Sorry
több mint 12 éve
Albert trade blockon a Chiefsnél. Reid megint a falon spórol...somebody08Így már kevésbé van értelme a Winston cutnak.
több mint 12 éve
Albert trade blockon a Chiefsnél. Reid megint a falon spórol...
több mint 12 éve
Okoskodni akartam, nem tudom sikerült-e. philly.blog.hu/2013/03/17/kesz_a_vedelem Igazából szimplán Roseman elejtett mondatai köré irkáltam cikket, de a végére egészen eljutottam Genoig. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pletyka a colts maclin cucc. En engednem egy elso masodik koros cetliertJanek😂
am sincs második körös pickjük
több mint 12 éve
Pletyka a colts maclin cucc. En engednem egy elso masodik koros cetliert
több mint 12 éve
Pláne nem Rosemanéknak 😀 Bár nem ártana ha néha olvasnák a fórumot meg a blogot is 😀"Roseman elmondta, a FA piac már csak másodlagos, mostantól a draft a prioritás."Shawn84ebben az esetben én nem húznék QB-t, persze ez magánvélemény (ami semmit nem jelent😊 )zsojti
több mint 12 éve
"Roseman elmondta, a FA piac már csak másodlagos, mostantól a draft a prioritás."Shawn84ebben az esetben én nem húznék QB-t, persze ez magánvélemény (ami semmit nem jelent😊 )