Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
1/4 témához és Genohoz érdekességként még annyit, hogy NFL.com-on a szakértői mockokban 4 szaki 4 különböző posztra húzna 1/4-re nálunk(egyik sem QB). Ez azt is mutatja, hogy még több helyen is lyukas a csapat és kb. mindegyik fontosabb lenne mint a qb poszt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
A  www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?Shawn84
Hát, én ezt ismerem - ált. naprakész (az új szerzemények is benne vannak:
 overthecap.com/nfl-cap-space.php?Year=2013
Ja és itt lehet keresni évre-játékosra-csapatrészre-stb. lebontva 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A  www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?Shawn84
Ha jól emlékszem Howie-ék 18ról beszéltek.
De olyat is olvastam, hogy a rookiek kb 6 millába kerülnek és akkor így kijön a 17,5 milla.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A  www.eaglescap.com/ oldalon majdnem 23,5 millió casht írnak, máshol meg 18-ról beszélnek. Tudja valaki mi a korrekt összeg amit még elkölthetünk?
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Benn hosszabbított 1 évet, így 2 éves szerződése van jelenleg. Részletek ismeretlenek még.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
jó lenne valamelyik nagynevű OT FAról, ha nem lesz meg jöhet dzsoki vagy fisher, ezzel már a centert leszámítva elit falunk lenne
peters-mathis-kelce-Toddfather-????

ha jön FAról OT akkor is elit a fal, csak húzhatunk mást a drafton 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Azt én is el tudom képzelni hogy Scott vagy Manuel jön Vick mögé projectnek, de ha esetleg Genot draftoljuk akkor vsz. MV7 távozik a csapattól.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy
1 évre.Shawn84
Pont ezért fordult meg a fejemben az, hogy idén fel kéne hajtani az árát ennek az 1/4-nek és lehet csinálni kéne belőle inkább egy jövőévi + első kört és egy idei másodikat. ( persze ehhez nagyon el kell hitetni mindenkivel, hogy Geno nagyon jó és az 1/4 is tuti 😊 ) Jövőre meg 2 első körből már azt a QB-t hozzuk akit csak akarunk szinte 😉 és lássuk be jövőre jobb is a felhozatal (QB) a jövő csapatára nézve. Egy biztos: 1-2 éven belül Kelly választani fog egy QB-t a csapat élére és akkor miért ne a neki legjobbon tetszőt választaná.
Geno videókat nézve szerintem még nem NFL ready a srác, de fejlődő képes. Amit a bowl.hu-s prospect ismertetőkben írnak a gyengeségeiről az a videókon tisztán látszik. (hosszú passzok dadognak és nem elég erősek..stb) Ha úgy hozzák ide, hogy egy évet minimum tanul és ezért van még Vicknek 1 éves szerződése akkor azt mondom jó, de akkor meg nem éri meg az 1/4-et. 😊 (szval 1/4- re van nagyobb need és jobb játékos)Greengo
Nálam az 1 éves tanulásos verzió az ami legijobb opciónak tűnik. Ebben az esetben ugye idén jön Qb. De mint mondtam szerintem nem Geno hanem Scott vagy Manuel lesz az. De abban is biztos vagyok, hogy Folesról sem mond le Kelly, mert még belőle is lehet simán jó irányító. Csak másabb playbookot kell rá építeni. Nem hiszem, hogy Kellynek ez gondot jelentene.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.Eazzy
1 évre.Shawn84
Pont ezért fordult meg a fejemben az, hogy idén fel kéne hajtani az árát ennek az 1/4-nek és lehet csinálni kéne belőle inkább egy jövőévi + első kört és egy idei másodikat. ( persze ehhez nagyon el kell hitetni mindenkivel, hogy Geno nagyon jó és az 1/4 is tuti 😊 ) Jövőre meg 2 első körből már azt a QB-t hozzuk akit csak akarunk szinte 😉 és lássuk be jövőre jobb is a felhozatal (QB) a jövő csapatára nézve. Egy biztos: 1-2 éven belül Kelly választani fog egy QB-t a csapat élére és akkor miért ne a neki legjobbon tetszőt választaná.
Geno videókat nézve szerintem még nem NFL ready a srác, de fejlődő képes. Amit a bowl.hu-s prospect ismertetőkben írnak a gyengeségeiről az a videókon tisztán látszik. (hosszú passzok dadognak és nem elég erősek..stb) Ha úgy hozzák ide, hogy egy évet minimum tanul és ezért van még Vicknek 1 éves szerződése akkor azt mondom jó, de akkor meg nem éri meg az 1/4-et. 😊 (szval 1/4- re van nagyobb need és jobb játékos)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Jónak tartom, de 1/4-re nagyobb hiányosságokat is be tudnánk tömni évekig.Shawn84
A pick elpazarlásán pontosan ezt értettem én is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
1 évre.Shawn84
Minimum.
De ha Foles is lesz a befutó, akkor is inkább a falat erősítsük, mint hozzunk egy lehet, hogy jó QB-t. (vagy ha nem a falat, akkor meg a védelmet értelemszerűen.)

Továbbra is túl távoli még arról beszélni, hogy mi lesz a sok QB-nk sorsa, de én inkább abban bízom, hogy Kelly kitalál valami olyan stratégiát majd, amelyik illeszkedik Vickhez, Foleshoz, vagy akivel csak elképzeli a játékot. Azért itt már bizonyított QB-król van szó (legalábbis Folesból is láttunk már bíztató dolgokat profi szinten), míg az, hogy hogyan védjük mondjuk meg őket, az inkább emberállomány hátrányban van nálunk. Márpedig Kellynél a jó fal kifejezetten fontos. Vagy nem így van? (persze mindenhol az alapvetően)Eazzy
Én QB ügyben úgy vagyok, hogy ha draftról jön, akkor a Manuel, Scott duoból jön az egyik. Geno pickben valahogy nem hiszek. Nálam nem a mindenáron akarom játékos. Jónak tartom, de 1/4-re nagyobb hiányosságokat is be tudnánk tömni évekig.
több mint 12 éve
1 évre.Shawn84
Minimum.
De ha Foles is lesz a befutó, akkor is inkább a falat erősítsük, mint hozzunk egy lehet, hogy jó QB-t. (vagy ha nem a falat, akkor meg a védelmet értelemszerűen.)

Továbbra is túl távoli még arról beszélni, hogy mi lesz a sok QB-nk sorsa, de én inkább abban bízom, hogy Kelly kitalál valami olyan stratégiát majd, amelyik illeszkedik Vickhez, Foleshoz, vagy akivel csak elképzeli a játékot. Azért itt már bizonyított QB-król van szó (legalábbis Folesból is láttunk már bíztató dolgokat profi szinten), míg az, hogy hogyan védjük mondjuk meg őket, az inkább emberállomány hátrányban van nálunk. Márpedig Kellynél a jó fal kifejezetten fontos. Vagy nem így van? (persze mindenhol az alapvetően)

több mint 12 éve
Folytatódik a TOP 5 sorozat:  philly.blog.hu/2013/03/21/draft_2013_posztonkenti_top_5_wr_te
több mint 12 éve
1 évre.
több mint 12 éve
Teljesen felesleges Geno-ra pazarolni a pickünket. Védjük meg Vicket rendesen, és van egy jó QB-nk.

több mint 12 éve
Találtam egy jó kis videót Genoról, remélem nem számít nagyon offolásnak az off-season jelen szakaszában 😊
 www.youtube.com/watch?v=FTZZh4cKfXs
Érdemes megnézni, van magyarázószöveg is 😊 A Deep balljai (05:00-tól) tényleg durvák, csomó ilyet dobott túl Vick meg Foles tavaly...Rataxes
ESPN-re ma került fel róla egy hosszú írás, 9 perces videóval, igen kis nyami.
Én nekem ő kell, lassan már annyira, hogy ha kell, felmennék érte 1/2-re. Reid csak nem húz QB-t, Jaxből meg kinézem, Raiderstől meg tartok. Mondjuk gyanítom, ez max neked tetszene még rajtam kívül 😀 De többieknek busszúból majd draft előtt még írok egy Geno istenítő cikket 😀Deny
Ezek után biztosra veszem, hogy nem ő fog jönni. Akiket te szeretnél drafton, valahogy elkerültek eddig minket. Persze lehet, hogy ezután te leszel egy hullámhosszon Kellyvel 😀 Én Milliner-t várom jelen pillanatban. De Dion Jordan vagy ha csúszik akkor Lotulelei is esélyes nálam. Persze csak akkor ha nem jön FA OT. Akkor Fischer a Nr 1 jelöltem.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Akkor pár kevésbé istenítő gondolat Geno-ról. 😀
(Én egyszer sem láttam játszani, szal csak külföldiek véleményét fordítgatom.)

Amúgy van egy olyan hír (de ezt senki sem tudja sem megerősíteni, sem cáfolni 😀 ), hogy Geno interjúra elég szarul ment.

Volt egy 5 meccses vereségi szériájuk idén. Abból 2 meccsen csak 14 pontot termeltek Geno-ek. Egyetlen igazán jó győzelmük a Baylor ellen volt, akik egy 8-5-ös mutatók hoztak össze. Amúgy pedig gyenge csapatok ellen győztek. A Bowl meccsen is csak 14 pontot értek el a Syracuse ellen. Pedig ugye ott van Geno, Tavon Austin (WR) és Bailey (WR) valamint több játékos, akik a draft hátsó köreiben kelhetnek el.

Smith passzainak a 30% screen passzok voltak. A passzainak további 42% 10 yard alatt volt. Vagyis összesen a passzainak a 72% 10 yardon belül és a LOS mögött voltak. Vagyis lényegében az elkapás utáni yardokból élt, amiket az elkapói, főleg Austin hoztak össze.
Valamint 20 yard fölött csak 44%-os pontossággal passzol, ami nem igazán imponáló. És tényleg nem elit csapatok ellen játszott. Valamint Geno sikeres passzai átlagosan csak 4,7 yardot szálltak a levegőben. (Mivel sokszor passzolt a LOS-ra vagy a mögé.) 3rd down-oknál csak 60%-os pontossággal passzol. 4th down-nál ez 43%. Ha center alól kapja a labdát csak 33%-os pontossággal passzol.

Geno képes lehet read-option játszani, de az egyetemen egyáltalán nem csinálta. A kar erőssége sem elit. Nem 100%, hogy sokkal jobb lenne Foles-nál. És legalább Foles-ból már láttunk vmit. Geno-ba benne van a bust. Ahogy az oldal prospect ismertetőjében is van, azért nem Luck és RGIII szintű prospect, akik kihagyhatatlanok voltak.

Valamint a QB draftolás is elég rizikós egy HC-nak. Lényegében vele azonosítják. Ha bukik a QB, nagy eséllyel bukik a HC is. Kérdés, hogy Kelly-nek tetszik-e annyira Geno, hogy ennyire megbízik benne.Bébé
+1
Örülnék,mert izgalmas játékos,aki tudom nem futó Qb, de azért tud futni,láthattuk a combine-on és szerintem Kelly-ék ki is aknáznák ezt a képességét,amit egyetemen nem tettek meg.
DE sajnos én is azt olvastam mindenhol hogy gyenge csapatok ellen brillírozott,erősek ellen meg betli.És így már nem olyan vonzó 1/4-re.
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Akkor pár kevésbé istenítő gondolat Geno-ról. 😀 Bébé
Ezek alapján amit leírtál kb UDFA-ként fogjuk idehozni max 😊
több mint 12 éve
Szerintem nem véletlen maradt Vick valamint ezért jött Dixon is ...
nem tartom sanszosnak genyot hozzánk.Janek
Sztem se Geno lesz a pick. Lesznek bent nála jobb játékosok is 4. helyen. Főleg a mi számunkra.
Kansas kiviszi Joeckelt, Jax-nél benne van, hogy DE érkezik vagy vki a védelembe. (az új HC-juk amúgyis a Seattle DC-je volt.) Raidersbe sajnos benne van a QB-pick, de ha netántán még bent lenne Geno nálunk, akkor elképzelhető, hogy akár fel is tradelne vki érte: Cards, Bills, Jets.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem nem véletlen maradt Vick valamint ezért jött Dixon is ...
nem tartom sanszosnak genyot hozzánk.

én továbbra is azt mondom vagy OT vagy Milliner...

akkor mondjuk érdekes lenne ha ők 3an mennének ki de erre kicsi az esély...

e mondjuk akkor nekünk maradna Star aki remek NT/DT

több mint 12 éve
Akkor pár kevésbé istenítő gondolat Geno-ról. 😀
(Én egyszer sem láttam játszani, szal csak külföldiek véleményét fordítgatom.)

Amúgy van egy olyan hír (de ezt senki sem tudja sem megerősíteni, sem cáfolni 😀 ), hogy Geno interjúra elég szarul ment.

Volt egy 5 meccses vereségi szériájuk idén. Abból 2 meccsen csak 14 pontot termeltek Geno-ek. Egyetlen igazán jó győzelmük a Baylor ellen volt, akik egy 8-5-ös mutatók hoztak össze. Amúgy pedig gyenge csapatok ellen győztek. A Bowl meccsen is csak 14 pontot értek el a Syracuse ellen. Pedig ugye ott van Geno, Tavon Austin (WR) és Bailey (WR) valamint több játékos, akik a draft hátsó köreiben kelhetnek el.

Smith passzainak a 30% screen passzok voltak. A passzainak további 42% 10 yard alatt volt. Vagyis összesen a passzainak a 72% 10 yardon belül és a LOS mögött voltak. Vagyis lényegében az elkapás utáni yardokból élt, amiket az elkapói, főleg Austin hoztak össze.
Valamint 20 yard fölött csak 44%-os pontossággal passzol, ami nem igazán imponáló. És tényleg nem elit csapatok ellen játszott. Valamint Geno sikeres passzai átlagosan csak 4,7 yardot szálltak a levegőben. (Mivel sokszor passzolt a LOS-ra vagy a mögé.) 3rd down-oknál csak 60%-os pontossággal passzol. 4th down-nál ez 43%. Ha center alól kapja a labdát csak 33%-os pontossággal passzol.

Geno képes lehet read-option játszani, de az egyetemen egyáltalán nem csinálta. A kar erőssége sem elit. Nem 100%, hogy sokkal jobb lenne Foles-nál. És legalább Foles-ból már láttunk vmit. Geno-ba benne van a bust. Ahogy az oldal prospect ismertetőjében is van, azért nem Luck és RGIII szintű prospect, akik kihagyhatatlanok voltak.

Valamint a QB draftolás is elég rizikós egy HC-nak. Lényegében vele azonosítják. Ha bukik a QB, nagy eséllyel bukik a HC is. Kérdés, hogy Kelly-nek tetszik-e annyira Geno, hogy ennyire megbízik benne.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Deny nem arról volt szó, hogy nem kardoskodsz többet egy QB mellett sem 😛 😉

Nekem egyébként mindegy tőlem lehet Smith&Smith Bowl 😀 ha már Harbo(ugh)wl volt.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Reid nem fog nekik kell Luke J.
Jaxnek ott van a szöszke és ordas need a passrush...
Raidernek ott van CP

Nem elképzelhetetlen egy ilyen:

1/1 Joeckel
1/2 Star L
1/3 Fisher
és ekkor jövünk mi...
maradunk a helyünkön és?
Milliner v Dion Jordan esetleg genyo

vagy pl valaki feljönne genyoért ?

kellemes ámde érdekes helyzet ha a két top OT kimegy ami logikus és reach mentes döntés lenne tőlünk.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Találtam egy jó kis videót Genoról, remélem nem számít nagyon offolásnak az off-season jelen szakaszában 😊
Érdemes megnézni, van magyarázószöveg is 😊 A Deep balljai (05:00-tól) tényleg durvák, csomó ilyet dobott túl Vick meg Foles tavaly...Rataxes
ESPN-re ma került fel róla egy hosszú írás, 9 perces videóval, igen kis nyami.
Én nekem ő kell, lassan már annyira, hogy ha kell, felmennék érte 1/2-re. Reid csak nem húz QB-t, Jaxből meg kinézem, Raiderstől meg tartok. Mondjuk gyanítom, ez max neked tetszene még rajtam kívül 😀 De többieknek busszúból majd draft előtt még írok egy Geno istenítő cikket 😀

Amúgy:
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Érdemes megnézni, van magyarázószöveg is 😊 A Deep balljai (05:00-tól) tényleg durvák, csomó ilyet dobott túl Vick meg Foles tavaly...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes