Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Khaled Holmes
Hugh Thornton
megfelelő lehet hátsó körökben szvsz

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sérülés update:
- Kelce még közel sem 100%-os. A minicamp-eken még óvatosak lesznek vele, de TC-re elméletileg már 100%-osnak kéne lennie. Legalábbis papíron. Ugye 6 hónapja szakadt el az ACL-je és az MLC-je.
- Herremans felépülése jól halad és minicampre sztem már jól lesz. Neki ugye nem is szalagszakadása volt, hanem "csak" vmi csont jött ki a lábából vagy mi. 😀
- Herremans beszélt Peters-el és mondta Peters, hogy készen áll.

Barwin már kezd beilleszkedni. 😀 Az egyetemen 2 évig Celek backup-ja volt és azt nyilatkozta, hogy ha Celek nem megy az NFL-be, akkor kiszorította volna a csapatból és elvette volna Celek-től a kezdő TE posztot. Celek erre csak ennyit mondott: "Yeah, woulda, shoulda, coulda,” Barwin hajáról meg azt nyilatkozta, hogy szörnyű. 😀

EJ Manuel a workoutról. Ő nagyon mondja, hogy hozzánk szeretne kerülni.
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/29/the-ej-manuel-diaries-my-workout-with-the-eagles/Bébé
egyel több ok egy G/C draftra Kelce miatt
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
QB-kból már nagyon jól állunk, remélem valamelyikkel majd megyünk is valamire 😛 Azért érződik Kellynek van respektje főleg a fiatalabb, mostanság vagy az utóbbi években egyetemről érkező játékosok között.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Sérülés update:
- Kelce még közel sem 100%-os. A minicamp-eken még óvatosak lesznek vele, de TC-re elméletileg már 100%-osnak kéne lennie. Legalábbis papíron. Ugye 6 hónapja szakadt el az ACL-je és az MLC-je.
- Herremans felépülése jól halad és minicampre sztem már jól lesz. Neki ugye nem is szalagszakadása volt, hanem "csak" vmi csont jött ki a lábából vagy mi. 😀
- Herremans beszélt Peters-el és mondta Peters, hogy készen áll.

Barwin már kezd beilleszkedni. 😀 Az egyetemen 2 évig Celek backup-ja volt és azt nyilatkozta, hogy ha Celek nem megy az NFL-be, akkor kiszorította volna a csapatból és elvette volna Celek-től a kezdő TE posztot. Celek erre csak ennyit mondott: "Yeah, woulda, shoulda, coulda,” Barwin hajáról meg azt nyilatkozta, hogy szörnyű. 😀

EJ Manuel a workoutról. Ő nagyon mondja, hogy hozzánk szeretne kerülni.
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/29/the-ej-manuel-diaries-my-workout-with-the-eagles/
több mint 12 éve
Az Alabamában (ugye az OL-edzőnk, Jeff Stoutland tőlük jött) futtatott inside-zone rendszerről egy cikk:
 www.al.com/alabamafootball/index.ssf/2013/01/inside_zone_the_inside_story_a.html
több mint 12 éve
Az idei dead-zone (amikor tényleg szinte semmi sem történik és szinte semmiről se lehet beszélni illetve már mindent kibeszéltünk) június 6-a (utolsó minicamp) és a TC kezdete, szal július vége közé esik.
több mint 12 éve
Nem igazán értem, de a lényeg, hogy vegyülni fognak a srácok az öltözőben:
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/28/kelly-makes-changes-to-eagles-locker-room/
Ha jól veszem ki, akkor eddig az öltöző egyik felében egymás mellett voltak (és posztok szerint külön csoportokban) az irányítók, a speciális egység tagjai, az elkapók, a TE-k, RB-k és az LB-k. Az öltöző másik felében pedig a CB-k, safety-k, DLman-ek és OLman-ek.
Most pedig egy irányító simán egy LB mellett találhatja tovább meg ilyenek. Úgy lesznek elrendezve, hogy minden veterán mellett legyen egy fiatal csávó és persze fordítva.

Manuel workout-járól jókat lehet olvasni:
 www.phillymag.com/eagles/2013/03/28/some-details-from-the-ej-manuel-workout/
Az összes QB workouknál Kelly sok gondot fektet a futás/kimozgás közbeni passzokra. A jó hír, hogy ebben Foles is elég jó. Már amennyire Ő tud futni. 😛
több mint 12 éve
Ansah is jön hozzánk:
 www.bleedinggreennation.com/2013/3/28/4158248/philadelphia-eagles-hosting-ezekiel-ansah-for-private-workout

Tapp közben Rézbőrű lett. Sajnálom, hogy nálunk egy jó csereDE-nél nem vitte többre. Amikor idekerült én nagyon bíztam benne, hogy egy kezdő szintű DE-t sikerült megszereznünk.

Barwin nagy arc. 😀 Mindent köszön a Texans-nak, majd szépen megy lefele 😀
 www.bleedinggreennation.com/2013/3/28/4157838/connor-barwin-thanks-texans-fans
A vicces, hogy az apró betűben ott van Blaine Gabbert is, akit 2011-ben egy meccsen 4x sack-elt. 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
Ma sok tweetben olvastam Shariff Floyd nevét mint 1/4. Őt aki jobban ismeri az árulja el, mit tudna DE-ként?Shawn84
Az egyetemen játszott DE-t, tavaly előtti szezonban úgy emlékszem ezen a poszton játszott és elég jól, tavaly ment vissza DT-nek. Kérdés akarunk-e ilyen magasan DE-t húzni, ha ott van Cox is.

Egy olyan NT-vel az élen, aki passznál is pályán tartható. Shawn84
Szerintem a passz helyzetek megoldhatók klasszikus NT nélkül is, főleg, hogy valószínűleg nem egyből hardcore 3-4-et fogunk játszani. Passzjátékoknál én pl. Coxot is el tudom képzeni NT-nek, passz helyzetben a NT is ugyanolyan passrusher mint a többi. Tavaly már bebizonyította Cox, hogy ha kell, elbír a kettőzésekkel is.

több mint 12 éve
Erre gondoltam konkrétan.Shawn84
És kik azok az NT-k, akik azért egyetemi szinten is sack-elték párszor a QB-t vagy aránylag sok TFL-jük van? Gondolom Star az egyik aki képes lehet ilyen NT szerepre.Bébé
Nincsenek túl sokan. Kb 5 NT lesz aki komolyabb név. John Jenkins lehet talán még meg Hankins esetleg. Jesse Williams futás ellen nagyon jó, de szerintem idővel passz ellen is baromi jó lesz ha rámennek nála a dologra. 2. körben mindenképp érdemes lenne húzni ide.
több mint 12 éve
Erre gondoltam konkrétan.Shawn84
És kik azok az NT-k, akik azért egyetemi szinten is sack-elték párszor a QB-t vagy aránylag sok TFL-jük van? Gondolom Star az egyik aki képes lehet ilyen NT szerepre.
több mint 12 éve
Egy olyan NT-vel az élen, aki passznál is pályán tarthatóShawn84
Csak ilyen típusú játékos szerintem már nincsen igazán a FA-piacon. Majd talán a draftról szerzünk vkit. Vagy Dixon elit lesz mind2-ben. 😀Bébé
Erre gondoltam konkrétan.
több mint 12 éve
Egy olyan NT-vel az élen, aki passznál is pályán tarthatóShawn84
Csak ilyen típusú játékos szerintem már nincsen igazán a FA-piacon. Majd talán a draftról szerzünk vkit. Vagy Dixon elit lesz mind2-ben. 😀
több mint 12 éve
Ma sok tweetben olvastam Shariff Floyd nevét mint 1/4. Őt aki jobban ismeri az árulja el, mit tudna DE-ként?Shawn84
Nagy kérdés, hogy Cox-al milyen DE-ként számolunk. 3-tech vagy 5-tech.
Vhol azt olvasom, hogy képes 5-techre, mások biztosra veszik hogy 3-tech lesz, szóval egy 5-tech DE-t kéne szerezni.

Jelenleg a DL-unk: Cox, Sopoaga, Thornton, Curry, Dixon, Geathers, Cameron
Még 2 jobb/reménykeltő játékos érkezhetne ide.Bébé
Egy olyan NT-vel az élen, aki passznál is pályán tartható
több mint 12 éve
Nagy kérdés, hogy Cox-al milyen DE-ként számolunk. 3-tech vagy 5-tech.
Vhol azt olvasom, hogy képes 5-techre, mások biztosra veszik hogy 3-tech lesz, szóval egy 5-tech DE-t kéne szerezni.

Jelenleg a DL-unk: Cox, Sopoaga, Thornton, Curry, Dixon, Geathers, Cameron
Még 2 jobb/reménykeltő játékos érkezhetne ide.
több mint 12 éve
Victor Butler Szent lett.Bébé
egészségére
több mint 12 éve
Victor Butler Szent lett.
több mint 12 éve
Ez tetszik. Úgy néz ki Kellynél tényleg fontosabb, hogy nagydarab emberekből álljon össze a védelem. Mondjuk az elmúlt években már látszott, hogy csupán a gyorsaság nem elég. Tele voltunk törpékkel .Greengo
Jah ennek én is örülök. Már kezdett elegem lenni a kicsi vok, de rohadt gyorsan futottam a combine-on (játszani mégis csak lassan tudok) LB-kből.
Casey legalább nem csak alacsony hanem lassú is. 😀
Amúgy nagyon szurkolok neki még mindig, hogy legyen belőle egy jó csere ILB. (ST-ben már tavaly is hasznos volt.)

Meg jó lenne, ha a DL-unk végre elkezdene beleérni a passzokba.
T.Cole-nak az utóbbi 2 évben van összesen 1. Jenkins-nél és Babin-nál ugyanezek a számok.
Mike Patterson-nak az utóbbi 4 évben nem volt leütött labdája.
JPP-nek egyedül volt tavaly 5, előtte pedig 7. Rookie szezonjában pedig 6. Szal egy kicsit összekaphatnánk magunkat. Jó hír, hogy Cox-al talán elkezdődött vmi. Ő tavaly 4-et szedett össze.Bébé
Ma sok tweetben olvastam Shariff Floyd nevét mint 1/4. Őt aki jobban ismeri az árulja el, mit tudna DE-ként?
több mint 12 éve
Ez tetszik. Úgy néz ki Kellynél tényleg fontosabb, hogy nagydarab emberekből álljon össze a védelem. Mondjuk az elmúlt években már látszott, hogy csupán a gyorsaság nem elég. Tele voltunk törpékkel .Greengo
Jah ennek én is örülök. Már kezdett elegem lenni a kicsi vok, de rohadt gyorsan futottam a combine-on (játszani mégis csak lassan tudok) LB-kből.
Casey legalább nem csak alacsony hanem lassú is. 😀
Amúgy nagyon szurkolok neki még mindig, hogy legyen belőle egy jó csere ILB. (ST-ben már tavaly is hasznos volt.)

Meg jó lenne, ha a DL-unk végre elkezdene beleérni a passzokba.
T.Cole-nak az utóbbi 2 évben van összesen 1. Jenkins-nél és Babin-nál ugyanezek a számok.
Mike Patterson-nak az utóbbi 4 évben nem volt leütött labdája.
JPP-nek egyedül volt tavaly 5, előtte pedig 7. Rookie szezonjában pedig 6. Szal egy kicsit összekaphatnánk magunkat. Jó hír, hogy Cox-al talán elkezdődött vmi. Ő tavaly 4-et szedett össze.
több mint 12 éve
Még biztos jön 7. körben vagy még inkább UDFA-fént ember a posztra. Utóbbiakból én sok játékost várok hozzánk, és szerintem 1-2 megéli majd az 53as rostert is.Shawn84
1-2 UDFA szinte mindig megéli az 53as rostert.
Tavaly Damaris és Polk. Előtte Thornton (még, ha utána szinte egyből cut-olták, de szezon végén megint felkerült) és Chas Henry. 2010-ben Austin Howard.

Gondolom Roseman-ék a tavalyihoz hasonlóan ismét küldözgetik a leveleket a potenciális UDFA-knak, hogy ha nem kelnének el, akkor mi szívesen látnánk Őket.
Sztem ennek is köszönhető, hogy tavaly meg tudunk szerezni pár nagy nevű UDFA-t: Elvis Aklpa ( www.youtube.com/watch?v=Y8yqz6p28ZE), Cliff Harris, Polk, Phillip Thomas.
Jah és persze a LS, Matt Camilli-t. 😀Bébé
Én idén Kelly meg a többi egyetemről jött edző miatt több udfa-t várok mint eddig bármikor. És szerintem pont ezeknek az edzőknek az ismeretei miatt igen jól is fogunk választani. Ilyen Bryce Brown féle gyöngyszemekre gondolok, akik valamiért lekerültek a térképről, de attól még jó játékosok. Itt van pl. Ray Ray Armstrong. Róla el tudom képzelni hogy UDFA lesz, annak ellenére hogy igen jó prospectnek számított az eltiltásáig.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Clifton Geathers DE
25 éves, 6-7 magas, 325 font.
2010 óta van az NFL-ben....kevesebb sikerrel.
6. körös pick volt, majd a végső keretszűkítésnél kivágta a Browns. Majd a Dolphins 53-as rosterén töltött el pár hónapot. Majd a Seattle és a Dallas következett.
Végül 2012-ben a Colts PS-ben kötött ki, de egy sérülés miatt felkerült az 53as rosterre, ráadásul egy sack-et is szerzett.

Robert Geathers (Bengals DE) tesója.
A nagybácsija is játszott az NFL-ben, Jumpy Geathers DE.
Édesapja 3. körös pick volt, de egy sérülés miatt be kellett fejeznie a karrierjét.
Az öccse, Kwame Geathers pedig a Georgia NT-je volt és most jön a draftra.Bébé
Ez tetszik. Úgy néz ki Kellynél tényleg fontosabb, hogy nagydarab emberekből álljon össze a védelem. Mondjuk az elmúlt években már látszott, hogy csupán a gyorsaság nem elég. Tele voltunk törpékkel .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Még biztos jön 7. körben vagy még inkább UDFA-fént ember a posztra. Utóbbiakból én sok játékost várok hozzánk, és szerintem 1-2 megéli majd az 53as rostert is.Shawn84
1-2 UDFA szinte mindig megéli az 53as rostert.
Tavaly Damaris és Polk. Előtte Thornton (még, ha utána szinte egyből cut-olták, de szezon végén megint felkerült) és Chas Henry. 2010-ben Austin Howard.

Gondolom Roseman-ék a tavalyihoz hasonlóan ismét küldözgetik a leveleket a potenciális UDFA-knak, hogy ha nem kelnének el, akkor mi szívesen látnánk Őket.
Sztem ennek is köszönhető, hogy tavaly meg tudunk szerezni pár nagy nevű UDFA-t: Elvis Aklpa ( www.youtube.com/watch?v=Y8yqz6p28ZE), Cliff Harris, Polk, Phillip Thomas.
Jah és persze a LS, Matt Camilli-t. 😀
több mint 12 éve
+ Igwenagu is ott van és neki is előnye, hogy TE poszton játszott sokat egyetemen.Shawn84
Jogos. Azonban Igwenagu-ról sok mindent elmond, hogy Harbor sérülése után is inkább Evan Moore-t igazoltuk le és játszattuk, mint hogy Igwenagu-nak (aki a szezon során végig a csapattal edzett) adtunk volna egy esélyt. Pedig akkor Reid szinte már minden kezdőt padoztatott, ahol a cserék mutattak vmit edzésen. (Ezért is rossz volt hallani, amikor rákérdeztek szezon vége felé vagy végén, hogy miért nem ültette le Nnamdit vagy DRC-t és erre lényegében azt felelte, hogy a cserék full reménytelenek. Szal Marsh pick...)
Azért Havilit sajnálom. A youtube-on elég jónak tűnt a srác...😀
 www.youtube.com/watch?v=1JmHA8rkuVsBébé
Még biztos jön 7. körben vagy még inkább UDFA-fént ember a posztra. Utóbbiakból én sok játékost várok hozzánk, és szerintem 1-2 megéli majd az 53as rostert is.
több mint 12 éve
+ Igwenagu is ott van és neki is előnye, hogy TE poszton játszott sokat egyetemen.Shawn84
Jogos. Azonban Igwenagu-ról sok mindent elmond, hogy Harbor sérülése után is inkább Evan Moore-t igazoltuk le és játszattuk, mint hogy Igwenagu-nak (aki a szezon során végig a csapattal edzett) adtunk volna egy esélyt. Pedig akkor Reid szinte már minden kezdőt padoztatott, ahol a cserék mutattak vmit edzésen. (Ezért is rossz volt hallani, amikor rákérdeztek szezon vége felé vagy végén, hogy miért nem ültette le Nnamdit vagy DRC-t és erre lényegében azt felelte, hogy a cserék full reménytelenek. Szal Marsh pick...)
Azért Havilit sajnálom. A youtube-on elég jónak tűnt a srác...😀
 www.youtube.com/watch?v=1JmHA8rkuVs
több mint 12 éve
Clifton Geathers DE
25 éves, 6-7 magas, 325 font.
2010 óta van az NFL-ben....kevesebb sikerrel.
6. körös pick volt, majd a végső keretszűkítésnél kivágta a Browns. Majd a Dolphins 53-as rosterén töltött el pár hónapot. Majd a Seattle és a Dallas következett.
Végül 2012-ben a Colts PS-ben kötött ki, de egy sérülés miatt felkerült az 53as rosterre, ráadásul egy sack-et is szerzett.

Robert Geathers (Bengals DE) tesója.
A nagybácsija is játszott az NFL-ben, Jumpy Geathers DE.
Édesapja 3. körös pick volt, de egy sérülés miatt be kellett fejeznie a karrierjét.
Az öccse, Kwame Geathers pedig a Georgia NT-je volt és most jön a draftra.