Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Új logo!😛

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Winston vagy inkább 1/4 OT?!

előbbi esetben talán szabadabban lehetne mozogni a draftonzsojti
akkor ezt meg is válaszoltad
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Winston vagy inkább 1/4 OT?!

előbbi esetben talán szabadabban lehetne mozogni a drafton
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
Újabb CB prospectek bemutatása:  philly.blog.hu/2013/04/06/draftra_keszulve_cornerback_prospectek_2_resz

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.Shawn84
És melyik Cox oldala?
Sztem Ő 3-teches meg 5-teches DE is tud lenni. De jah a lényeg, hogy vmi DE érkezzen aztán majd kitalálják, hogy ki melyik DE lesz.
több mint 12 éve
Nálam jelenleg Fischer vagy Joeckel az első körös húzás, 2.-ban a De néz ki nagyon, ahogy te is írod, meg Newman is úgy húzott. Sylvester Williams, Daton Jones vagy okafor is megfelelne talán, bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.Shawn84
Okafor mint 3-4 DE? 😊 Felejtős.vassadi
OLB-nek jobb lenne az tény. Meg ilyenünk már van Vinny Curry személyében. Méretei hasonlóak tudás is szerintem. Szóval még 1 nem kéne. Nagyobb súlyosabb ember kéne 300 font körül. 3 technique.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Nálam jelenleg Fischer vagy Joeckel az első körös húzás, 2.-ban a De néz ki nagyon, ahogy te is írod, meg Newman is úgy húzott. Sylvester Williams, Daton Jones vagy okafor is megfelelne talán, bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.Shawn84
Okafor mint 3-4 DE? 😊 Felejtős.
több mint 12 éve
Mennyire tartjátok elképzelhetőnek, hogy a 2. körben OLB-t a későbbi körök valamelyikében pedig ILB-t fogunk húzni?
Nem akarok butaságot mondani, de komolyan elgondolkoztam azon, hogy egy az első körből kicsúszó Okafort szívesen látnék a csapatnál, persze Dantone Jones/Johnatan Banks is jó húzás lenne a 2. körben.
Később pedig Kiko Alonso/Bostic/Nico Johnson ILB-be, nekem tetszene egy ilyen húzás. Persze lehet, hogy az elképzeléseim feleslegesek, de jelenleg én azt gondolom, hogy őket nem szabad kihagyni, ha nálunk még benn vannak.
Vélemény?BlitzHawk
Mivel első körben is van némi esély Jordan kiválasztására, 2. körben is látok rá. De szerintem max 1 LB fog csak érkezni. Hogy hová az kérdéses, de pl ILB-t én 6. kör tájékán húznék csak. Mondjuk A. J. Kleint. De pl Gerald Hodges talán még jobb lenne ha addig csúszik. Nálam jelenleg Fischer vagy Joeckel az első körös húzás, 2.-ban a De néz ki nagyon, ahogy te is írod, meg Newman is úgy húzott. Sylvester Williams, Daton Jones vagy okafor is megfelelne talán, bár itt azt fogják majd nézni szvsz, hogy ki illene Cox túloldalára.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mennyire tartjátok elképzelhetőnek, hogy a 2. körben OLB-t a későbbi körök valamelyikében pedig ILB-t fogunk húzni?
Nem akarok butaságot mondani, de komolyan elgondolkoztam azon, hogy egy az első körből kicsúszó Okafort szívesen látnék a csapatnál, persze Dantone Jones/Johnatan Banks is jó húzás lenne a 2. körben.
Később pedig Kiko Alonso/Bostic/Nico Johnson ILB-be, nekem tetszene egy ilyen húzás. Persze lehet, hogy az elképzeléseim feleslegesek, de jelenleg én azt gondolom, hogy őket nem szabad kihagyni, ha nálunk még benn vannak.
Vélemény?
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Harbor és Foles jól megértette egymást, bánnám, ha elmenne és szolid kis játékosnak tartom, akinél jobbat két ilyen szintű TE mögött luxus lenne tartani.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
nem hinném.

Hacsak nem akarjuk Celeket, Havilit és Caseyt is elzavarni...Janek
Havili már nincs itt. De gondolom Harbor-ra gondoltál.
Celek-nek 2016ig van szerződése a csapattal, Casey most érkezett 3 évre, Harbor pedig szerződés évben van és azért Ő nem teljesített eddig úgy, hogy biztos helye lenne a csapatban.
Valamint biztos, hogy Kelly nem a Reid-féle 2 TE-vel fogunk nekivágni a szezonnak felfogást fogja követni.Bébé
ott a pont Harbor
😊

második körben talán Eifert ha bent van akkor behúzzuk bár én ennek nem örülnék

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
nem hinném.

Celek-nek 2016ig van szerződése a csapattal, Casey most érkezett 3 évre, Harbor pedig szerződés évben van és azért Ő nem teljesített eddig úgy, hogy biztos helye lenne a csapatban.
Valamint biztos, hogy Kelly nem a Reid-féle 2 TE-vel fogunk nekivágni a szezonnak felfogást fogja követni.Bébé
+ Harborról jött egy olyan hír, hogy tradelnénk.
Sztem is jön TE a draft második felében.(vége felé)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Falcons kitette OT Tyson Clabo-t, ... kell Kelly-nek?
több mint 12 éve
nem hinném.

Valamint biztos, hogy Kelly nem a Reid-féle 2 TE-vel fogunk nekivágni a szezonnak felfogást fogja követni.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
nem hinném.

Hacsak nem akarjuk Celeket,Havilit és Caseyt is elzavarni...

több mint 12 éve
Rolando McClain-t kirakták Oakland-ből. Cover-ezni nem tud meg vannak problémái a pályán kívül, de egy próbát megérne. Nem bánnám ha hozzánk kerülne.

Nagyon ráálltunk a TE-kre: A TE edzőnk workout-olta Ertz-et, Escobar-t, McDonald-ot valamint T.Kelce is vizitált nálunk. Szóval minden bizonnyal érkezni fog egy TE a draftról.
több mint 12 éve
 www.facebook.com/questions/633086003384824/?comment_id=114836923&offset=0&total_comments=4&ref=notif¬if_t=feed_comment
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Preseason menetrend:
Week 1: New England Patriots
Week 2: Carolina Panthers
Week 3: at Jacksonville Jaguars
Week 4: at New York Jets

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 351 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet elmélkedni rajra bár nyilván sok a szubjektivitás benne, de érdekes:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/euuyst1y96cetdyzpbxb
Philadelphia Eagles: Best and worst draft picks
Over their 80 seasons in the NFL, the Eagles have made plenty of picks to remember like a certain Minister and, of course, some to forget Fast. Here are the most impactful selections of the modern era.
több mint 12 éve
NFL sources tell the Philadelphia Inquirer that Eagles RB Dion Lewis in on the trade block.vassadi
Talán kapunk érte vmit vagy vkit.
Amúgy sztem Ő jó kis RB csak nálunk nem jutott sok szerephez. Egy többet futó csapatnál hasznos csere-RB lehet belőle. Nem egyszer volt olyan, hogy azt hittem Shady fut, közben pedig Dion volt. Drukkolok neki, hogy befusson az NFL-ben is.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Cullen. Mike kicsit vékonyka lenne a falba 😊 Btw. ennek nagyon nem örülök.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Patterson is Giant lett
Nem gondoltam volna,h kovetkezo szezonban ok allnak fel ellenunk a mike jenkins DT parosal
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
DeSean visszahordása már a négyben😊somebody08
Sőt ahogy a szavazatok állnak már a döntőben 😀dande
+1, az a játék nem csak nektek jelentett ám sokat! 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 351 — Így remélem megfelelek nektek.....
DeSean visszahordása már a négyben😊somebody08
Sőt ahogy a szavazatok állnak már a döntőben 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
DeSean visszahordása már a négyben😊