Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
NFL sources tell the Philadelphia Inquirer that Eagles RB Dion Lewis in on the trade block.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 177 — No one likes us, cause no one like us
februártól szeptemberig minden nap SB-t nyerünkJanek
Panaszkodunk itt, másnak meg egy évben csak egyszer sikerül...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
- "Peters: 100%-osan egészséges vagyok, január óta így érzem magam."
- "A dokik azt mondták Petersnek, legrosszabb esetben is korábbi erejének 98%-át vissza fogja nyerni."
- "Peters elmondta, már decemberben játszott volna, ha van reális PO esélye a csapatnak, de így nem erőltették."

Kurvajó hírek!Bébé
Mostanában csak olyanok jönnek nem? 😀Shawn84
februártól szeptemberig minden nap SB-t nyerünk

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Itt meg egy lista, kik jártak nálunk hivatalos látogatáson, és kikkel volt egyéni workout:  philly.blog.hu/2013/04/03/latogatasok_privat_edzesek_osszegzese Értelemszerűen majd frissítgetem. (Ja, round projectbe bele ne kössön senki, az szubjektív 😀 )

Newman Mock első olvasatra nem tetszett, aztán megnéztem kicsit jobban többiekét is, és vállalnám. Fisher érthető, bár én más posztot szeretnék, de ez elégé reális lehetőség. 2/3 kimondottan tetszik, 3. kör annyira nem, de csak mert 2 meccse alapján Amerson nem tetszik.
Mondjuk ILB lehetne benne, meg esetleg egy inkább támadófal közepébe való backup lehetőség.
De Qb nem húzatalának örülök, csak Geno vagy senki 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A helyieknek tartott pro day-en részt vett Juan fia is, Greg Castillo (CB).Bébé
Meg állítólag a NovaCareben edzett Justin Pugh (OG, Syracuse) is. Egyébként 65 játékos jelent meg az edzésen.Shawn84
Itt van a pro day-es teljes lista:
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-work-out-Syracuse-OL-Justin-Pugh-and-other-local-prospects.html
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
- "A dokik azt mondták Petersnek, legrosszabb esetben is korábbi erejének 98%-át vissza fogja nyerni."
- "Peters elmondta, már decemberben játszott volna, ha van reális PO esélye a csapatnak, de így nem erőltették."

Kurvajó hírek!Bébé
Mostanában csak olyanok jönnek nem? 😀
több mint 12 éve

Kurvajó hírek!
több mint 12 éve
A helyieknek tartott pro day-en részt vett Juan fia is, Greg Castillo (CB).Bébé
Meg állítólag a NovaCareben edzett Justin Pugh (OG, Syracuse) is. Egyébként 65 játékos jelent meg az edzésen.
több mint 12 éve
A helyieknek tartott pro day-en részt vett Juan fia is, Greg Castillo (CB).
Bírnám azért ha hozzánk kerülne. 😀 Meg behúznánk még Kelce öccsét, Geathers öccsét meg idetradelnénk Celek öccsét is. 😀 Jó kis családi hangulat lenne. 😀
Talán jobban jönnénk ki belőle, mint az Andrews-Sisterts projektből. 😀
több mint 12 éve
- Fisher-rel egyetértek. Vele az OL problémánk orvosolva is ett.
- DE pick jó, mert kell. És kezdő kaliberű is jött.
- CB pick-el sincsen bajom. A depth az kell, mert Marsh&Hughes duó nem életbiztosítás.
- 7. körös skill posztos húzások tetszenek (nah nem azért mintha olyan sokat tudnék róluk), hanem mivel sok WR, TE meg jó RB-k is vannak rosteren így nem hiszem, hogy a jó UDFA-k hozzánk akarnának jönni. Így tényleg ha van olyan elkapó vagy futó (bár sztem itt rendben vagyunk), aki tetszik a csapatnak, akkor húzzuk be.
- 4. és 5. körös húzások nem tetszenek. Védőfalba biztos, hogy nem hoztam volna még két embert. Kicsit soknak érzem a 3 DL picket. Főleg úgy, hogy LB nem is érkezett a csapathoz. Pedig így, hogy Curry is nagy eséllyel DE lesz, kéne egy-két LB.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Összességében tetszik, vállalnám IRL. Márklárt én annyira nem díjazom, Graham nagyon "izzadtságszagú" lenne Pitt RB-ként Shady és Dion után, de 7. körben belefér a másik kettővel együtt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Meglepett volna ha nincs benne Clemson játékos. 😀 (ha én húzok akkor tuti lett vna Bama)
Amúgy átfutva a többiek húzásait elég jó lett a te draftod is. Hiányposztokra húztál ahogy azt kell...a valóságban maximum más lesz a fontossági sorrend. Illetve 1-2 trade bekavarhat, de ebben a mockban ilyenről szó sem lehetett....szval jó ez. Tetszik, hogy nem húztál QB-t sehol. :cool:

szerk: 1 ILB azért jöhetett vna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én vittem az Eagles mockot, ilyen lett:

Eagles:
1/4 Philadelphia: Eric Fisher, OT (Central Michigan): Közte és Floyd között vaciláltam, Floydot előttem kivitték így ő lett. 1-2 év erős oldalon, utánna vak oldalra mehet, így legalább Herremans is visszamehetne az eredeti posztjára és Watkins visszamehet Kanadába tüzet oltani.

2/3 Philadelphia: Datone Jones, DE (UCLA): Nem hittem volna, hogy bent marad ilyen sokáig, szerencsém volt, needre is jött, tekintve, hogy Coxot leszámítva nincs normális 3-4 DE az Eagles keretében.

3/5 Philadelphia: David Amerson, DB (North Carolina State): Nagy darab CB, az offseason alapján az ilyet keresi Kelly+ jó playa, bírom a játékát, akár CB/S poszton is bevethető.

4/4 Philadelphia: Brandon Williams, DT (Missouri Southern): Itt nagy szívás volt, mert Kiko Alonsot és Matt Scottot is a képem előtt vitték el, így a 3.opció Williams maradt, aki NT backup lesz, annak bőven jó.

5/3 Philadelphia: Malliciah Goodman, DE (Clemson): Legtöbb oldalon erős oldali 4-3 DE-nek írják, de jó néhány oldal felvetette 3-4 DE-nek is, amivel én tudok azonosulni, fel kell szednie 10-15 fontot és helyén van. Hosszú távú project, de óriási potenciál van benne szvsz.

7/4 Philadelphia: Luke Marquardt, OT (Azuza Pacific): OT depht, hosszú távú project és nagy potenciál szintén.

7/6 Philadelphia (from Cleveland): Marcus Davis, WR (Virginia Tech): Érdekes játékos, az utolsó évében elég penge volt, még Logan Thomas-szal együtt is.

7/12 Philadelphia (from Tampa Bay): Mychal Rivera, TE (Tennessee): Fiatalabb kiadású James Casey, szeressük.

7 33 Philadelphia*: Ray Graham, RB (Pittsburgh): Shady utódja a Panthers-nél, hasonló stílus, közel olyan jó, mint ő, viszont piszok sérülékeny.

Vélemények? 😊

több mint 12 éve
Nem volna jobb eladni az 1/4-et és hátrébb választani Lane Johnsont, Mingot, Johnatan Coopert, Datone Jonest vagy Jesse Williamst. Növelnénk a pickek számát és még minőségi embert is szerzünk.BlitzHawk
De kb mindenki szerint ez jobb lenne, csak erre kevesebb az esély. Az biztos jelenleg hogy az 1/4 a miénk és ezzel tudunk számolni most. Persze azt már lehet nézegetni, hogy esetleg ki lehet az akinek kelleni fog az 1/4.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nem volna jobb eladni az 1/4-et és hátrébb választani Lane Johnsont, Mingot, Johnatan Coopert, Datone Jonest vagy Jesse Williamst. Növelnénk a pickek számát és még minőségi embert is szerzünk.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Momahról pár sor lett dobva blogra.
Amúgy D#-be húznék én 1/4-re, Milliner, Dion Jordan kettősből valamelyiket.
több mint 12 éve
Dion Jordanhez mit szóltok?DeSean
OLB poszt most nem éri meg az 1/4-et. szvsz. 2. 3. körben is találhatunk még jó képességű játékost aki kezdő is lehet a poszton.
több mint 12 éve
akkor star lesz ebből 😊Janek
Nem neki van/ volt vmi eü-i problèmája?!zsojti
volt némi szívzűrje de már nincs azt írják

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
akkor star lesz ebből 😊Janek
Nem neki van/ volt vmi eü-i problèmája?!
több mint 12 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Dion Jordanhez mit szóltok?
több mint 12 éve
akkor star lesz ebből 😊

több mint 12 éve
Utánpótlás szerintem ráér hátrébb 😊 1/4-re én instant bevethető arcot hoznék olyan posztra ahova nincs emberünk. Peters a sérülése előtt a liga legjobb LT-je volt, ha csak fele olyan formában vissza tud jönni megvan az emberünk még pár évre.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.Janek
1/4 D-line vagy CB nálam.Rataxes
OL pick nálam is hozzájönne ezekhez. Olb ráérne. Én mondjuk nem várnék Peters. re. Ha jó is lesz kell az utánpótlás ide
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Akkor mit? Mi az a poszt ahova kezdo kell? Oline es ?dline talan. Qb lenne de iden ugye nem.Janek
CB lehetne, de oda szerintem nem jön kezdő a 2 FA után, de tény a két fal jöhetne szóba opcióként
több mint 12 éve
1/4 D-line vagy CB nálam.

Ex-Rataxes