NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 18 szombati dupla
384
41
22:30, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Így is nekünk van az NFC Eastben a legtöbb 😛 Az más kérdés, hogy a négy darab hetedik körös igazából pre-UDFA pickek már csak 😀vagy fetrade a 2kör elejéről...JanekElég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.Bébé
több mint 12 éve
Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig.DenyNekem nincs bajom az OT pick-el, mert ráfér a fiatalítás is a falra (Peters 31, Herremans is 31 lesz, Mathis a szezon felénél lesz 32, Dallas Reynolds 29 és Watkins is szezön közben tölti be a 29-et.), de én a letrade miatt nem húznám be pl Fishert, ha ott lenne. Fisher nagyon közel van az elit prospect-hez, szal ha vkinek kell egy jó kis RT (és azért van mögöttünk pár ilyen csapat), akkor aránylag még jól is kijöhetünk ebből.
Sztem nagyon kéne plusz 1-2 pick a 2. napra.
A főoldalon a szavazás, 1600+ szavazatnál a szavazók 63%a mondja azt, hogy 1/4-es vigyük el a legjobb játékost, 30% pedig a letrade mellett van.
Már csak 12 nap!
A safety posztra én az első két nap nem hoznék senkit.
Jelenleg rosteren vannak: N.Allen, Kenny Phillips, Chung, Sims, Coleman és Anderson.
Sims, Coleman és Anderson csere szint. N.Allen még lehet robbantani fog, bár benne is már kevésbé bízom. Chung és Kenny lehet kezdő szint, de Ők meg sérülékenyek. Azonban vannak sokkal nagyobb lyukak és N.Allen-Coleman páros sem az a kurvaszar, hanem csak full átlagosak. De a harmadik nap azért hoznék ide vkit, aki versenyhelyzetet teremt.
CB-poszt:
Jelenleg rosteren vannak: Cary Williams, Fletcher, Boykin, B.Hughes, Marsh, Lindley, Eddie Whitley
Ha tudunk még pick-eket szerezni, akkor a második nap hoznék ide vkit. Mert a depth elég szar. B.Hughes, Marsh, Lindley és Whitley eddig finoman szólva, nem volt faktor NFL szinten.
Fletcher slot-ban elég szar, szal ott nem jelent veszélyt Boykin-ra. Magyarul versenyhelyzet nuku. Ezt pedig Chip nem szereti, szal ide jó lenne ha érkezne még egy minőségibb corner.
több mint 12 éve
vagy fetrade a 2kör elejéről...JanekElég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.
több mint 12 éve
Mondjuk igazából ezerrel tippelget mindenki, most éppen a két fő draft szál nálunk, hogy 1/4-re Fisher kell, de ha elviszi a Jax, akkor letrade, még szar áron is, de letrade. A másik meg, hogy 2/3-re TE, mert 20 éve nem volt legalább ilyen jó TE-class, 6-7 TE simán kimehet első 100-ban.Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig. TE húzás mondjuk tetszene, kis Kelcét elnézném nálunk.
De hát már nagyon draftközelben vagyunk, ilyenkor tényleg 2-3 naponta más a trend. Múlt héten nagyon Milliner napok voltak, aztán a predraft-visit törlése miatt lett belőle OT, de előtte voltak Geno hetek, míg 2/3-ra TE előtt volt EJ Manuel trend is.
több mint 12 éve
Acho...Elvileg már 100%-os állapotban van, de ha ideér, átesik még egy alapos orvosi vizsgálaton.DenyMegtörtént. 100%-os állapotban van.
Tony Pauline szerint, pár ember szerint az Eagles első számú kiszemeltje TE poszton, Ertz.
Vkik szerint Casey személyében megvan a Hernandezünk, most a Gronk-unkat kéne megszereznünk.
Úgy tartják, hogy az első kör utolsó harmadában ki fog menni. De több letrade esetén akár be is húzhatjuk. És sztem a letrade a legjobb opciónk.
több mint 12 éve
A 4 kibaszottért meg nem kár, Kelly még campbodynak sem gondolja őket, egyet is értek vele, helyettük jöhet pár UDFA, hátha valaki robbant. Ha meg nem, akkor csá nekik is.DenyRau-t sajnálom. Volt bennem egy félsz, hogy egyszer átveszi Casey helyét a cserepadon. 😀
Ő volt az a játékos, aki elfelejtett felállni egy punt-hoz, mert még az oldalvonalon ünnepelte a sikeresen kivédekezett 3rd downt-t és a puntot blokkolták is.
Gondolom ez volt az a pillanat amikor Kelly eldöntötte, hogy cut-olja a csávót. 😀
De tényleg legalább Casey esélye tovább él. Hiszek a csávóban. 😀
Majd megint megnézek pár Oregon meccs vidit róla youtube-on, mert már hiányzik a játéka. 😀
több mint 12 éve
Lewist el kellett cserélni, igazából marék szotyira is, mert nyilvánvaló volt, hogy kivágjuk legkésőbb draftkor, Kellynem nem kellett (anno tulaj találkozós interjún mikor RB egységről kérdezték, beszélt Shadyről, Brownról, Polkról, de Diont nem is említette). Acho meg ST-be mindenképpen elmegy, 3-4-be csere ILB-nek is Kendricks és Ryans mögé, aztán meglátjuk. Elvileg már 100%-os állapotban van, de ha ideér, átesik még egy alapos orvosi vizsgálaton.A 4 kibaszottért meg nem kár, Kelly még campbodynak sem gondolja őket, egyet is értek vele, helyettük jöhet pár UDFA, hátha valaki robbant. Ha meg nem, akkor csá nekik is.
Közben blogra is írtam erről kicsit bővebben valamit
több mint 12 éve
Polk tavaly 222 font volt, jelenleg már csak 210 a csávó.
több mint 12 éve
A mai csere ügylet után néhány játékos elküldésére is sort kerített Chip mester és Roseman főnök úr. Négy játékos kereshet holnaptól új munkahelyet: LB Ryan Rau, LB Marcus Dowtin, WR Ron Johnson és CB Chris Hawkins már nem a Philadelphia Eagles keretének tagja.
több mint 12 éve
Sajnálom Dion-t de azzal, hogy Brown is beválni látszik valóban kevés helye van kapja meg a lehetőséget máshol, Brownnak meg enyvezzük be a kezét 😛 Bízom benne Acho is beválik végül is sérülésből jön beleillik a képbe 😀
több mint 12 éve
Nem a tesójára gondolsz Shawn?RataxesJa de lehet keverem. Most hogy belegondolok 😀
több mint 12 éve
Nem a tesójára gondolsz Shawn?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem ILB lesz ő szerintem.Shawn84A méretéből kiindulva meg, hogy az atletikusság nem az erőssége gondoltam inkább ILB a csávó.
Pontosan nem találtam meg, de sztem az egyetemen is 3 évig ILB volt.
4-3-ban pedig OLB lesz, de ez alap.
Egy meccs vidi a végzős évéből:
www.youtube.com/watch?v=WNm8tLJDSSE
több mint 12 éve
Nem ILB lesz ő szerintem.Lewis elpasszolva:Nem mondom, hogy mi leszünk a trade győztesei, mert Dion Lewis sztem robbantani fog, ha megkapja a lehetőséget, de azért rosszul sem jártunk. Meg lényegében olyan játékost tradeltünk el, aki nálunk alig kapott volna szerepet. (Ha nem sérül le senki) A mi LBsorunkat ismerve Acho-nak simán van esélye a rosterre.
Browns traded LB Emmanuel Acho to the Eagles in exchange for RB Dion Lewis.
A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.Greengo
Emmanuel Acho ILB, 6-1, 240
Combine számai: 4,64-es 40 yard, 24x nyomta ki a súlyt.
Nagy eséllyel akkor Akeem Jordan nem jön vissza.
ILBink: Ryans, Kendricks, Chaney, Casey, Jason Phillips, Acho, Rau, Dowtin
A DC-nk Bill Davis a posztedzője volt Cleveland-ben. Valamint egyetemen is játszott már 3-4-ben.Bébé
több mint 12 éve
Lewis elpasszolva:Nem mondom, hogy mi leszünk a trade győztesei, mert Dion Lewis sztem robbantani fog, ha megkapja a lehetőséget, de azért rosszul sem jártunk. Meg lényegében olyan játékost tradeltünk el, aki nálunk alig kapott volna szerepet. (Ha nem sérül le senki) A mi LBsorunkat ismerve Acho-nak simán van esélye a rosterre.
Browns traded LB Emmanuel Acho to the Eagles in exchange for RB Dion Lewis.
A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.Greengo
Emmanuel Acho ILB, 6-1, 240
Combine számai: 4,64-es 40 yard, 24x nyomta ki a súlyt.
Nagy eséllyel akkor Akeem Jordan nem jön vissza.
ILBink: Ryans, Kendricks, Chaney, Casey, Jason Phillips, Acho, Rau, Dowtin
A DC-nk Bill Davis a posztedzője volt Cleveland-ben. Valamint egyetemen is játszott már 3-4-ben.
több mint 12 éve
Lewis elpasszolva: Browns traded LB Emmanuel Acho to the Eagles in exchange for RB Dion Lewis.
A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Húzunk-e WR-t a drafton, így hogy már most 13 elkapó van rosteren?Ne feledd a védőknél az NT posztot sem. Sopoaga max futásnál tartható fenn. Nem hiszem, hogy minden passz szituációnál 4-3-ba állnánk fel majd. Szóval ide is kell valaki a korai körökben mert hátrébb már nem lesz senki.
www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Are-Eagles-Set-At-Wide-Receiver/4aad995c-d9f9-46de-8b1a-23748e5b1510.Bébé
több mint 12 éve
Húzunk-e WR-t a drafton, így hogy már most 13 elkapó van rosteren?www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Are-Eagles-Set-At-Wide-Receiver/4aad995c-d9f9-46de-8b1a-23748e5b1510
A késői körös húzásnak sztem nem sok értelme lenne. Nem lennénk semmivel sem előrébb.
A két szélső elkapónk megvan Maclin és DeSean személyében. Maclin fél az ütközésektől, szal Ő esélytelen slot-ban. DeSean párszor bemehet, de azért rendre a pálya közepén használni nem biztos, hogy kifizetődő lenne. Már így is volt egy agyrázkódása.
Avant a liga egyik legjobb slot elkapója, bár elkapások után kevés yardot tud hozni és nem is robbanékony, de Ő mégis a pálya közepén él igazán.
Cooper és Benn pedig csere szélsőWR-ekként jönnek szóba. Damaris akár szélen, akár a pálya közepén el tud játszani. (Az már más kérdés, hogy milyen szinten.) És akkor még ott van a tehetséges Momah, McNutt is talán tud alkotni vmit és még rajtuk kívül van pár campbody.
Szóval 5-7. körös WR húzásnak nem sok értelmét látnám. A depth megvan.
Akkor már játszunk el azzal a gondolattal, hogy letrade-lünk 5-6 helyet és behúzzuk pl Tavon Austin-t, Aki luxus-picknek tűnhet, de rengeteg lehetőséget adna Kelly-nek és az O#-t elég könnyen elit szintre lehetne emelni. 2. körben pedig húznánk egy Barrett Jones-t (akár egy újabb letrade után) - vagy egy QB-t és a 3. körben pedig egy OG-t - és akkor a támadósor eléggé rendbe lenne téve.
Míg a D#-re pedig maradnának a későbbi pick-ek. Ha a kezdőcsapatot nézzük akkor a DL-ba kéne egy jóféle DE meg egy CB-t kéne még szerezni vhonnan. (Letrade-ből még jönne pár 3., 4. körös pick)
Érdekes draft lenne. (Itt most kivételesen, nem negatívumként használom az érdekes szót. 😀 )
Lehet, hogy elfogadnám. Mert jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a támadósort könnyebb elit szintre emelni, mint a D#-t. És elit támadósorral, egy átlagos D#el, azért a PO-ba be lehet jutni. SB nyeréshez a D# is eléggé kell, de azért attól mi még egy kicsit távol vagyunk.
Egy Maclin, DeSean, Austin, Avant, Celek, Casey, Shady fogat elég sok potenciált rejtene magában.
Amit Kelly kreativitásával ki is lehetne használni. Majd lehetne mondani, hogy jó de támadófal is kell, azonban számoljunk azzal, hogy visszatér 3 kezdő játékosunk: Peters, Kelce, Herremans, akik a TC-re bőven-bőven 100%-osak lesznek. Mathis továbbra is All-pro. Reynolds-Watkins duó cserének elmegy a fal közepén. Kelly is cserének elmegy tackle poszton. Szal lényegében egy kezdő szintű OG-t kéne behúzni. Azt meg akárhol lehet találni. Emlékezzünk Mathis 2 éve a TC kezdete után érkezett és eléggé bevált. Watkins meg 1st round pick volt és eddig nem igazán vált be.
több mint 12 éve
Május végén vissza akar térni Kelce. Ezeken az OTA-kon nincsen szerelés, de a 7vs7, 9vs9 és 11vs11 mehet.
több mint 12 éve
CSERE ILB-nek megfelelő lesz szerintemJanekCamp-bodynak mindenképpen nagyszerű lenne. Nem mellesleg az egyik legjobb ST-playerünk.
Örülnék, ha itt tudnánk tartani.
több mint 12 éve
Akeem Jordan-t marasztaljuk. Szerződést ajánlottunk neki. Elméletileg több kérője is van.
több mint 12 éve
Na azért ezt nem hittem volna, de DeSean visszahordása nyert: www.nfl.com/bracketology . Akkor nem csak a csapat életében volt ez történelmi pillanat. 😉GreengoAnnyiban is emlékezetes, hogy ez volt a Reid-éra utolsó igazán nagy pillanata. Utána már fokozatosan zuhanórepülésbe mentünk át, tavaly meg már szabadesésbe váltottunk.

több mint 12 éve
Na azért ezt nem hittem volna, de DeSean visszahordása nyert: . Akkor nem csak a csapat életében volt ez történelmi pillanat. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !