NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 18 szombati dupla
384
41
22:30, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem azért de előtte évben egészségesek voltak és akkor se volt jó a fal. Meg előtte sem. 2010-ben sem miattuk jutottunk PO-ba.Shawn842011-ben jó volt falunk. Peters, Mathis és Herremans is jól játszott. Futásban Kelce is jó volt, igaz sok nyomást engedett, de sack-et egyet sem. Watkins pedig nem volt olyan kurvaszar.
Tény, hogy Shady elég sok yardot saját magának csinált meg, de azért a fal is eléggé ott volt.
Emlékszem 2012-ben úgy mentünk az offseason-ba, hogy a támadófalunk az egyik legerősebb pontunk.
több mint 12 éve
Nem azért de előtte évben egészségesek voltak és akkor se volt jó a fal. Meg előtte sem. 2010-ben sem miattuk jutottunk PO-ba.Shawn84Megint PFF, bocsi 😀
www.profootballfocus.com/blog/2012/02/23/ranking-the-2011-offensive-lines-part-2/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Szóval lehet, hogy annyira nem fontos neki a támadófal, hogy 1/4-re OT-t vigyen. Megfelel neki a későbbi körökben is vki. Plusz azért még egyszer egy egészséges Peters, Kelce, Herremans trióval kiegészülve nem olyan szar ez a fal. Megnézném, hogy melyik fal lenne jó, ha a 2. meccsre már nem lenne meg a kezdő LT-jük valamint a kezdő centerünk, majd szezon felétől kidőlni az RT-jük is.BébéNem azért de előtte évben egészségesek voltak és akkor se volt jó a fal. Meg előtte sem. 2010-ben sem miattuk jutottunk PO-ba.
több mint 12 éve
Mondjuk azt,hogy egy évig lesz RT...Nem akarom ismételni magam, de az a Peters az achillese előtt a liga legjobb LT-je volt, egész jó hírek érkeznek a gógyulásáról, továbbá egy T-nél annyira nem tényező szerintem hogy 30+.
Peters 30+ és túl van két achilles sérülésen.
ki tudja mikor lesz lehetőségünk elit LT-t szerezni évi 4,5millióért.
Persze lehet még bust meg akármi ...Janek
Én nem mondom hogy hülyeség elsőkörös T-ben gondolkodni, sőt erősen benne van a pakliban hogy azt fogunk húzni. Viszont én nem fogok neki örülni 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mondjuk azt,hogy egy évig lesz RT...Na pontosan ezt a gondolatmenetet érzem én is magaménak
Peters 30+ és túl van két achilles sérülésen.
Persze lehet még bust meg akármi ...Janek
több mint 12 éve
az elit TE -ért 😊Korai körös (első két kör) TE pick sztem is hülyeség az idei class-ban. Főleg úgy, hogy van itt egy Celek-ünk, Casey-nk és egy Harbor-unk. Valamint még a rosteren van Derek Carrier és Evan Moore is.
Én szerintem luxus idén első körben TE...
Bárki bármit mond az Oline egy tragédia volt és Kelly azért mindenki tudja Omániás na akkor ugye kezdjük az alapoknál...
Fischer az egész idei class 2.-3. legjobbja miért lenne nekünk reach?
Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.Janek
OL-ba jön vissza 3 játékosunk bla-bla-bla, de ami még lényeges, hogy Kelly-nél Oregonban se voltak topOLman-ek. Fontos számára a támadófalember, de nem elit középiskolás falemberekkel töltötte fel a keretet vmint az NFL-nek se adott jó falembereket. De vhogy mégis működött a rendszer, meg tudta h kikre van szüksége a sikerhez.
Tavaly a 6. körben draftoltak egy oregoni guardot. (Mark Asper azóta már a 3. csapatánál van.)
2011-ben és 2010-ben egy oregoni falembert se draftoltak. 2009-ben Max Ungert vitték el a 2. körben valamint az 5. körben egy bizonyos Fenuki Tupout draftoltuk mi. Még egy NFL meccset sem játszott.
Míg LB, S, WR, TE, RB poszton pedig kereste a négycsillagos sztárokat.
Szóval lehet, hogy annyira nem fontos neki a támadófal, hogy 1/4-re OT-t vigyen. Megfelel neki a későbbi körökben is vki. Plusz azért még egyszer egy egészséges Peters, Kelce, Herremans trióval kiegészülve nem olyan szar ez a fal. Megnézném, hogy melyik fal lenne jó, ha a 2. meccsre már nem lenne meg a kezdő LT-jük valamint a kezdő centerünk, majd szezon felétől kidőlni az RT-jük is.
több mint 12 éve
Mondjuk azt,hogy egy évig lesz RT...Peters 30+ és túl van két achilles sérülésen.
Persze lehet még bust meg akármi ...
több mint 12 éve
Hát itt csak Deny-t tudom ismételni, 1/4-re RT-t hozni szerintem pazarlás lenne 😊Én továbbra is bízom Winston érkezésében, a sapiba még töménytelen hely van, és akkor Herremans tényleg behúzódhatna RG-be. Az baszás egy fal lenne úgy 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Persze ők sokkal jobban figyelgetik a dolgot egyénileg, én meg összekötöm a fal gyengeségét a szar játékot meg az ő teljesítményét is. De akkor is menjen vissza guardnak. Tényleg jobban járnánk szerintem. Meg ahogy öregszik mégis jobb helye lenne benn. Én úgy nézem az egészet, hogy ha ő van szélen és jön guard az nem olyan erős mintha 1/4-re jön T és ő van benn.A PFF-es arcok elvileg minden egyes snapben pontoznak minden játékost... Biztos láttad minden meccsünket, de azt nem hiszem hogy Herremans összes snapjét külön elemezted volna 😀PFF szerint Herremans ugyanolyan jó volt a T-k között, mint a G-k között amikor még guardot játszott.RataxesSzerintem meg nem 😀 De ha ő a T az se baj, csak sokkal erősebbek lennénk vele guardban meg Fischerrel tackleben. Illetve ha Todd RT és valahogy hátrébb tudunk csúszni draft táblán, akkor Warmack jó megoldás lenne.Shawn84
2010-es G rangsor:
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlMRwVR
2011-es és 2012-es T rangsor:
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlPEQVR
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlPEAVR
A 2012-es 11,2-es ratinget 8 meccs alatt hozta össze, ha nem sérül le és hasonló szinten játszik a szezon hátralévő részében kb. top 3-as RT lett volna náluk.
Nyilván érdemes a PFF-et fenntartásokkal kezelni, de egynek/iránymutatónak szerintem jó.Rataxes
több mint 12 éve
A PFF-es arcok elvileg minden egyes snapben pontoznak minden játékost... Biztos láttad minden meccsünket, de azt nem hiszem hogy Herremans összes snapjét külön elemezted volna 😀PFF szerint Herremans ugyanolyan jó volt a T-k között, mint a G-k között amikor még guardot játszott.RataxesSzerintem meg nem 😀 De ha ő a T az se baj, csak sokkal erősebbek lennénk vele guardban meg Fischerrel tackleben. Illetve ha Todd RT és valahogy hátrébb tudunk csúszni draft táblán, akkor Warmack jó megoldás lenne.Shawn84
2010-es G rangsor:
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlMRwVR
2011-es és 2012-es T rangsor:
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlPEQVR
imagerz.com/QE8QXktvAwMBBwlPEAVR
A 2012-es 11,2-es ratinget 8 meccs alatt hozta össze, ha nem sérül le és hasonló szinten játszik a szezon hátralévő részében kb. top 3-as RT lett volna náluk.
Nyilván érdemes a PFF-et fenntartásokkal kezelni, de egynek/iránymutatónak szerintem jó.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ti mi alapján választottatok kedvenc csapatot?jules18Láttam játszani a sasokat, lenyűgözött a játékuk, és akkor még McNabb irányított bőven 2005-ben. Aztán nyilatkozott is és azóta McNabb és Eagles szurkoló lettem. Nálam sokat számít a játékosok edzők szimpátiája. Épp ezért van hogy utálom a Patset. Belicsekk fejét és stílusát nem állhatom.
több mint 12 éve
Ti mi alapján választottatok kedvenc csapatot?jules18pl.
www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4
vagy
www.youtube.com/watch?v=uYkeO6ED87s
több mint 12 éve
bigstory.ap.org/article/cardinals-sack-vick-5-times-27-6-rout-eaglesha nem emlékeznétek ... és sorolhatnánk...
több mint 12 éve
jules18
4
Ti mi alapján választottatok kedvenc csapatot?
több mint 12 éve
PFF szerint Herremans ugyanolyan jó volt a T-k között, mint a G-k között amikor még guardot játszott.RataxesSzerintem meg nem 😀 De ha ő a T az se baj, csak sokkal erősebbek lennénk vele guardban meg Fischerrel tackleben. Illetve ha Todd RT és valahogy hátrébb tudunk csúszni draft táblán, akkor Warmack jó megoldás lenne.
több mint 12 éve
Én nem. Max 3, de inkább 2. Bár most nincs előttem annyira, hogy melyik csapatoknál nagy need a CB.CB-ért nem hiszem hogy érdemes lenne bemenni első kör végére, mert a helyünkön is lesz még hasonló tudású. Ha 1/4 re nem Dl ember jön akkor max el tudom képzelni. De Janek szerint nem olyan drága bemenni. Szerintem meg pont eléggé drága ahhoz, hogy ne akarjunk, csak ha tényleg valaki nagyon megtetszett Kellyéknek.Shawn84Ebben mondjuk nem vagyok biztos... A Dee/Banks/Trufant/Rhodes négyes az akik szerintem instant erősítést jelenthetnének (utóbbit mondjuk sokan bírálják), és simán el tudom képzelni hogy mind kimegy az első körben. Rataxes
több mint 12 éve
PFF szerint Herremans ugyanolyan jó volt a T-k között, mint a G-k között amikor még guardot játszott.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
az elit TE -ért 😊Korai OT picket szerintem az is előrevetíti, hogy sokáig kerülgettük Winstont. Tehát érzik, hogy kéen még oda ember. Herremans azért nem a legjobb megoldás RT-be. Guardként NFL klasszis RT-nek max átlag vagy kicsit jobb csak. Vick játéka esetén meg ugye az a vak oldal, és azért kategóriákkal jobban néz ki a Herremans G - Fisher T duó a Watkins? - Herremans duónál.
Én szerintem luxus idén első körben TE...
Bárki bármit mond az Oline egy tragédia volt és Kelly azért mindenki tudja Omániás na akkor ugye kezdjük az alapoknál...
Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.
Az FA mozgásunk is olyan volt,hogy főleg a D-re áldoztunk helyet és energiát az nagyjából stabil lehet a 6 új érkezővel.
Akkor lesz érdekes(nem lesz ilyen) ha kimegy top3ban a 2 OT na akkor lehet esetleg agyalni mi legyen.
bár akkor sanszos a dline(S.F.,Star?)ha senki nem akar feljönni tradelni...(kiért is akarnának?)
Nagyobb összeget tennék erre sem mint bármi másra.Janek
több mint 12 éve
CB-ért nem hiszem hogy érdemes lenne bemenni első kör végére, mert a helyünkön is lesz még hasonló tudású. Ha 1/4 re nem Dl ember jön akkor max el tudom képzelni. De Janek szerint nem olyan drága bemenni. Szerintem meg pont eléggé drága ahhoz, hogy ne akarjunk, csak ha tényleg valaki nagyon megtetszett Kellyéknek.Shawn84Ebben mondjuk nem vagyok biztos... A Dee/Banks/Trufant/Rhodes négyes az akik szerintem instant erősítést jelenthetnének (utóbbit mondjuk sokan bírálják), és simán el tudom képzelni hogy mind kimegy az első körben.
Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.Szerintem meg nem, ebben egyetértek Denyvel 😊 (de ezt már párszor letárgyaltuk 😀 )
Janek
Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig. TE húzás mondjuk tetszene, kis Kelcét elnézném nálunk.Deny
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
az elit TE -ért 😊Én szerintem luxus idén első körben TE...
Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.
Az FA mozgásunk is olyan volt,hogy főleg a D-re áldoztunk helyet és energiát az nagyjából stabil lehet a 6 új érkezővel.
Akkor lesz érdekes(nem lesz ilyen) ha kimegy top3ban a 2 OT na akkor lehet esetleg agyalni mi legyen.
bár akkor sanszos a dline(S.F.,Star?)ha senki nem akar feljönni tradelni...(kiért is akarnának?)
Nagyobb összeget tennék erre sem mint bármi másra.
több mint 12 éve
Kiért mennénk fel 1/25-re?CB-ért nem hiszem hogy érdemes lenne bemenni első kör végére, mert a helyünkön is lesz még hasonló tudású. Ha 1/4 re nem Dl ember jön akkor max el tudom képzelni. De Janek szerint nem olyan drága bemenni. Szerintem meg pont eléggé drága ahhoz, hogy ne akarjunk, csak ha tényleg valaki nagyon megtetszett Kellyéknek.
Egy Lotulelei/Floyd 1/4 után mondjuk ha Banks bent van még ott akkor lehet érdemes lenne, bár lehet hogy 2/3-ra is be tudnánk húzni.Rataxes
több mint 12 éve
Kiért mennénk fel 1/25-re? Egy Lotulelei/Floyd 1/4 után mondjuk ha Banks bent van még ott akkor lehet érdemes lenne, bár lehet hogy 2/3-ra is be tudnánk húzni.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
2/3ról nem kerül sokba egy 1/25 környéke...vagy fetrade a 2kör elejéről...JanekElég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.Bébé
szerintem az sem elképzelhetetlen,hogy a 3-4 ,4-3 hibridbe nem illő tagokat is bevonjuk a draftday trade-be
több mint 12 éve
Amúgy nálatok ki(k) azok a játékok, akiket nem szeretnétek behúzni?Dion Jordan, Geno Smith, Lane Johnson
Tegyük fel, hogy nincsen letrade. 1/4-es kell választani.
Nálam Geno Smith és Dee Milliner. Mind a 2 overrated. Az is kérdéses, hogy jó karriert fognak-e befutni. Közel sem elit prospectek. Szerencsére mindkettő behúzására csökkentek az esélyek az utóbbi napokban, hetekben.Bébé
több mint 12 éve
Amúgy nálatok ki(k) azok a játékok, akiket nem szeretnétek behúzni? Tegyük fel, hogy nincsen letrade. 1/4-es kell választani.
Nálam Geno Smith és Dee Milliner. Mind a 2 overrated. Az is kérdéses, hogy jó karriert fognak-e befutni. Közel sem elit prospectek. Szerencsére mindkettő behúzására csökkentek az esélyek az utóbbi napokban, hetekben.