NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah lement a szezon első edzése:
- Mindenki részt vett rajta, bár Kelce, Evan Moore (TE) és Chris McCoy (DE) nem edzettek.
- Foles és Vick is edzett az első csapattal, valamint Dixon is kapott pár snap-et.
- Peters jól mozgott. Amúgy az edzés lassabb volt mint Oregonban, de mondta Kelly, hogy számított erre. Ennek ellenére azért páran eléggé a halálukon voltak.
- Trent Edwards kérte, hogy vágjuk ki.
- Kelly azt mondta, hogy egyik poszton sincsen "cant miss guy". (Szal nincsenek idén Luckok, RGIII-k, Suh-k és hasonlók)
több mint 12 éve
Ma van a szezon első edzés. Kelly keményen nyomatja a hip-hop zenét edzés közben.
Amúgy elkezdte baszogatni az NCAA Kelly-t. Megszegett vmi szabályokat.
Szal lényegében azért jött az NFL-be, mert az hiszem így végülis nagy baja nem lehet. Ha jól tudom Pete Carroll is vmi hasonlót csinált, amikor elfogadta a Seattle ajánlatát.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 716 — Apu ökölbeszorított keze
Fisher lenne rt is ez felhivas keringore a kc-nak. Erdekes jatszma 😊 minden a draftnapon dől el iden tuti nem lesz nevesitve elore az 1/1

több mint 12 éve
Engem az nyugtatna már meg ha lenyilatkoznák QB nem jön az első körökben de ezt valószínű nem fogják 😛. Más posztra mindegy kit húzunk csak beváljon.dande
Biztos, hogy nem QB-t fogunk húzni első körben. Ennyire nem hülye Chip.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 431 — Így remélem megfelelek nektek.....
Engem az nyugtatna már meg ha lenyilatkoznák QB nem jön az első körökben de ezt valószínű nem fogják 😛. Más posztra mindegy kit húzunk csak beváljon.
több mint 12 éve
Elküldtük Trent Edwards-ot. Helyes.
Jelenleg rosteren lévő QB-k: Mike Vick, Nick Foles, Dennis Dixon, G.J. Kinnie
több mint 12 éve
"Az Eagles boardján a top3 QB ugyanaz, mint aki a college szezon végén is volt, a tavasz ezen semmit nem változtatott."
"Sőt, nem csak a QB-k maradtak, összegezve a játékosokat az első 5 személye is ugyanaz maradt Roseman elmondása alapján."

Helyes. Tavalyi draft előtt Roseman már lenyilatkozta, hogy párszor már beleestünk abba a hibába, hogy a combine-nak, pro day-nek túl nagy szerepet szenteltünk.
Valamint ez jó hír Star-nak is. Szezon után Ő biztos benne volt a Top5-ben a csapatnál. De sztem a Top3-ban is.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Másfél hét van még a draftig. Ezért eljött a tippjáték ideje is 😊 :  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
én kiegyeznék egy
Star/Shariff
Dallas ThomasOT/OG

Phillip Thomas S/Darius SlayCB

Vance McDonald/Kelce TE
Kenjon Barner RB/Kiko Alonso ILB
Hugh Thornton OG
Luke MarquardtOT/valami WR/C csere...

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
According to SI's Peter King, the Eagles like Utah DT Star Lotulelei "a lot."
Már két mock-draftjában is hozzánk írta. Nagy eséllyel, akkor a végsőben is hozzánk kerül.
A jó hír, hogy az egészségügyi állapota tisztázva lett és teljesen egészségesnek nyilvánították többx is.Bébé
Roseman elmondta, mi is teljesen egészségesnek állapítottuk meg, nincs kérdőjel vele kapcsolatban, most ráfogadnék, hogy őt húzzuk első körben. Meg ugye Howie szavai alapján OL-DL fog jönni, innen meg egyértelműen én DL párti vagyok. S fog jönni sajtó alapján, de középső körök felé csak, erős a class. CB class is mély, de nem erős, Milliner látogatását mi töröltük, így őt lehúzhatjuk listáról szerintem.Deny
Egy Lotulelei első kör, Kyle Long 2. körön nagyon nem lepődnék meg. 3.-ban meg OLB,QB,TE,NT,CB bármelyik jöhet. CB-re fogadnék.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Már két mock-draftjában is hozzánk írta. Nagy eséllyel, akkor a végsőben is hozzánk kerül.
A jó hír, hogy az egészségügyi állapota tisztázva lett és teljesen egészségesnek nyilvánították többx is.Bébé
Roseman elmondta, mi is teljesen egészségesnek állapítottuk meg, nincs kérdőjel vele kapcsolatban, most ráfogadnék, hogy őt húzzuk első körben. Meg ugye Howie szavai alapján OL-DL fog jönni, innen meg egyértelműen én DL párti vagyok. S fog jönni sajtó alapján, de középső körök felé csak, erős a class. CB class is mély, de nem erős, Milliner látogatását mi töröltük, így őt lehúzhatjuk listáról szerintem.
több mint 12 éve
A jó hír, hogy az egészségügyi állapota tisztázva lett és teljesen egészségesnek nyilvánították többx is.
több mint 12 éve
a büntit nem figyeltem Cole-nál.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 716 — je suis poloska
Bébének üzenem,hogy sajna Cole is trade alap lehet Janek
99%, hogy nem tradeljük el, ugyanis a cap-hit miatt olcsóbb megtartani. Valamint 30+ éves, szar szezonból jön, ellenérték se lenne megfelelő. De a szerződése miatt nem fogjuk eltradelni.Bébé
pontosan, 6ésfélmilla caphit nem lenne jó 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bébének üzenem,hogy sajna Cole is trade alap lehet Janek
99%, hogy nem tradeljük el, ugyanis a cap-hit miatt olcsóbb megtartani. Valamint 30+ éves, szar szezonból jön, ellenérték se lenne megfelelő. De a szerződése miatt nem fogjuk eltradelni.
több mint 12 éve
3-4 Ilb az annyira nem prémium poszt.
Ott elég a jó szint nem kell elit.

3. körben simán húzható még egy nico j pl vagy greer aki kb kezdő szint lehetne nálunk.
(esetleg 2.elején ha lecsúszik Minter)

OLB lesz itt a kérdés,hogy mennyire jó lesz Barwin és ki lesz a másik kezdő?Graham?Cole?(ő már lassú lesz oda)

Bébének üzenem,hogy sajna Cole is trade alap lehet
aztán még hátrébb is találhatunk megfelelő ILB-t Mauti,Klein ...

olb is tuti jön kérdés az,hogy hol?
remélem nem 1/4re.
Bár ha valaki akkor Kelly ismeri mire képes Jordan....Janek
Mauti max 7. kör. Túlságosan is sérülékeny ahhoz, hogy előbb elvigyék. 7.ben támogatnám. Kleint meg az Iowa State szimpatizálásom miatt is, na meg mert elég jó. De akkor már legyen inkább Gerald Hodges az 5. körben.
több mint 12 éve
3-4 Ilb az annyira nem prémium poszt.
Ott elég a jó szint nem kell elit.

3. körben simán húzható még egy nico j pl vagy greer aki kb kezdő szint lehetne nálunk.
(esetleg 2.elején ha lecsúszik Minter)

OLB lesz itt a kérdés,hogy mennyire jó lesz Barwin és ki lesz a másik kezdő?Graham?Cole?(ő már lassú lesz oda)

Bébének üzenem,hogy sajna Cole is trade alap lehet
aztán még hátrébb is találhatunk megfelelő ILB-t Mauti,Klein ...

olb is tuti jön kérdés az,hogy hol?
remélem nem 1/4re.
Bár ha valaki akkor Kelly ismeri mire képes Jordan....

több mint 12 éve
A jelenlegi rosterről kit tudunk eltradelni esetleg egy draft day folyamán.
Vick - bár aránylag nagy caphit, csak 1,5 millát spórolnánk, de egy 3. körért adnám. Sajnos vagy nem sajnos benne se hiszek már igazán.
Celek - 3,3 millát tudnánk spórolni a cap-ből, de egyrészt nem vagyunk rászorulva, Celek-re pedig semmi panasz. Jó passzcatcher TE, blokkolásban is már fejlődött és még mindig csak 28 éves. Őt pl nem adnám egy 3. körért. Meg sztem bele illik Ő a rendszerbe.

Másért nem hiszem, hogy kapnánk korai vagy akár középső körös picket. Max ilyen játékos játékosért trade-t tudnánk lebonyolítani ilyen Chaney&Coleman csomagokkal.

Jah meg a capre is figyelni kell, mert azt hiszem van vmi olyan szabály, hogy a cap 90%-át el kell majd költeniük a tulajoknak. Nem tudom, hogy ez már idén is érvényben van vagy majd csak jövőre lép érvénybe. Szal már nem lehetünk nagyon spórolósak.
több mint 12 éve
Itt azért meg kell nézni, hogy az új rendszerben ki hogyan viselkedik. Kellyéknek talán már van némi fogalma róla. De pl.Chaney is jobb lehet meg Casey is 3-4-ben. Jó backupok is lehetnek akár.Shawn84
Jó ez is benne van, de az én bizalmamat Chaney már eljátszotta. Sztem szar a csávó.
Casey lehet, hogy jobb lesz, mert így talán nem kell olyan nagy területet zónáznia, de a blokkokról Chaney-vel egyetemben Ő sem tud lejönni.
Simán eltradelném Chaney-t, ha adna érte vki egy 6. kört.
több mint 12 éve
Szerintem jók leszünk LB-ben. Még draft végén meg UDFA-k is jönnek majd, és biztosra veszem, hogy elég jól használhatóak is lesznek. Shawn84
Csak feltölthetnénk minőségi LB-kkel a keretet.
Szokták mondani, hogy mi 6., 7. körben kezdő LB-t húzunk, de sajnos nem azért mert steal a csávó, hanem mert nincsen jobb.
Jelenleg rosteren lévő ILB-k:
Acho - még 1 snap-et nem játszott az NFL-ben, térdsérülés után van
Chaney - szar
Casey - szar
Jason Phillips - sérülékeny és eddig még semmit nem tett le az asztalra
Ryans - jó, bár a 3-4 egyesek szerint nála is kérdéses
Kendricks - pedig kérdőjel még

Casey meg Jason Phillips ST-ben legalább a jobbak közé tartoznak, de kezdővé nem igazán tenném Őket. Vagy ahhoz nagyon sokat kell fejlődniük.
Első két nap még nem, de a 4. körben hoznék ide vmi értelmesebb ILB-t.

OLB: posztunk se vmi nagy szám:
Barwin, T.Cole, B.Graham, Hunt, Chris McCoy (szar) és ennyi. De csapat szinten itt legalább az első 3 játékos jónak mondható. De nem lenne baj, ha ide is érkezne vki.Bébé
Itt azért meg kell nézni, hogy az új rendszerben ki hogyan viselkedik. Kellyéknek talán már van némi fogalma róla. De pl.Chaney is jobb lehet meg Casey is 3-4-ben. Jó backupok is lehetnek akár.
több mint 12 éve
Szerintem jók leszünk LB-ben. Még draft végén meg UDFA-k is jönnek majd, és biztosra veszem, hogy elég jól használhatóak is lesznek. Shawn84
Csak feltölthetnénk minőségi LB-kkel a keretet.
Szokták mondani, hogy mi 6., 7. körben kezdő LB-t húzunk, de sajnos nem azért mert steal a csávó, hanem mert nincsen jobb.
Jelenleg rosteren lévő ILB-k:
Acho - még 1 snap-et nem játszott az NFL-ben, térdsérülés után van
Chaney - szar
Casey - szar
Jason Phillips - sérülékeny és eddig még semmit nem tett le az asztalra
Ryans - jó, bár a 3-4 egyesek szerint nála is kérdéses
Kendricks - pedig kérdőjel még

Casey meg Jason Phillips ST-ben legalább a jobbak közé tartoznak, de kezdővé nem igazán tenném Őket. Vagy ahhoz nagyon sokat kell fejlődniük.
Első két nap még nem, de a 4. körben hoznék ide vmi értelmesebb ILB-t.

OLB: posztunk se vmi nagy szám:
Barwin, T.Cole, B.Graham, Hunt, Chris McCoy (szar) és ennyi. De csapat szinten itt legalább az első 3 játékos jónak mondható. De nem lenne baj, ha ide is érkezne vki.
több mint 12 éve
Akeem Jordan követte Reid-et és Kansas-be igazolt.
Jó lett volna ha marad. Bár lehet, hogy akkor nem érkezett volna Acho.Bébé
Szerintem jók leszünk LB-ben. Még draft végén meg UDFA-k is jönnek majd, és biztosra veszem, hogy elég jól használhatóak is lesznek. Nekem annyira nem fog Jordan hiányozni.
több mint 12 éve
Akeem Jordan követte Reid-et és Kansas-be igazolt.
Jó lett volna ha marad. Bár lehet, hogy akkor nem érkezett volna Acho.
több mint 12 éve
A league source told Lance Zierlein of the Houston Chronicle to "plug Geno (Smith) in here" regarding the Eagles' draft pick at No. 4 overall.
Zierlein says he "usually listen(s) when this guy speaks," referring to the source. Smith does have experience in an up-tempo offense like the one Chip Kelly will implement in Philadelphia, and the Eagles have no long-term quarterback solution. We remain confident Smith won't get out of the top-ten picks.
Be is baszna.
több mint 12 éve
Valamint Peter King draftját érdemes lesz böngészni. Jövő hét folyamán fog kijönni.

2007-ben Brandon Meriweather-t írta hozzánk. Nyílt titok, hogy Őt húztuk volna, ha a Pats nem tradel be elénk. Így jött a visszatrade és Kolb.
2008-ban DeSeant írta az első körben hozzánk.
2009-ben ugyanez csak Shady-vel.
2010-ben feltrade-t jósolt a 12. helyre és a DE Derrick Morgan-t. Helyette csak a 13. helyig mentünk fel és jött B.Graham.
2011-ben Backdraft-ot (Watkins) írta hozzánk.
2012-ben pedig Quinton Coples-t. Azonban írta a mock-jában, hogy ez csak egy vak tipp. Fogalma sincs igazából. Azonban a DE/DT-t így is eltalálta.

Szóval az Ő Eagles jóslataira érdemes figyelni.