NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
1/4re idén Tavon Austin elég nagy reach lenneJanek
Jó reach az kb pár hétig van.
Mármint jah értem, hogy azért reach a reach mert később is be tudtad volna húzni a játékost (ami korántsem biztos) és tudtál volna további pickeket gyűjteni. De ha beválik, beválik, ha meg nem akkor nem.
2010-ben ha 1/8-al az Oakland nem McClaint húzza, hanem Bowman-t akkor ilyen nagy reach meg olyan nagy reach. Így meg mindenki dicsérte Őket, hogy nah végre építkezés, tudatosság, nagy húzás lehet McClain. Aztán jah látszik, hogy mennyire vált be. (Jó persze rendszertől is függ meg minden szartól, de a lényeg átjön. 😀 )

Persze ott a másik oldal is, pl Alualuval (ami még mindig reach) vagy hogy messzire ne menjek Backdraft pick, Jarrett pick.

RGIII-ért való felmenést se mindenki tartotta jó 5letnek, aztán 1 év távlatából nagyon jó kis trade-nek tűnik.
Curry pickért mindenki dicsért minket, hogy 2. kör végén behúzni így steal meg nem lehetett kihagyni. De egy év után...ki lehetett volna hagyni. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 716 — Apu ökölbeszorított keze
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/18/4238324/trent-cole-played-with-a-broken-bone-last-year

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akkor én is Hájpolok:
 www.youtube.com/watch?v=uWudlePQytM

www.youtube.com/watch?v=gRtOmsq2KXw
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 409 — Beware the Slim Reaper!
én Manuelt még 3. kör elején is korainak érzem.Janek
Én nem tudom, hogy reagálnék le egy QB húzást. 😀
Mert nagy eséllyel Vick és Foles mögött nem fog szóhoz jutni. (Bár én tavaly is ezt mondtam, aztán Kafka-nal simán jobb volt Foles.)
Első körben semmiképpen se akarok. Második kör elején sem. Sőt ha nem szerzünk több pick-et, akkor lényegében csak a 4. körtől tudnám elfogadni a QB húzást.
De ha az első nap pl letradelünk és szerzünk két db 2-3. körös pick-et, akkor felőlem 1-et ellőhetünk QB-ra.

Amúgy ma lesz vége az első minicamp-nek.

Egyre inkább benne lennék egy pár helyes letrade-ben és Tavon Austin behúzásában. 😀
Bár én ilyen skill-player buzi vagyok. 2010-ben C.J. Spiller érkezésének is örültem volna. Igaz ott esélyünk se volt rá. Itt meg biztos, hogy az esély meglesz. 😀
De kinek nem kéne egy ilyen játékos? 😀
 www.youtube.com/watch?v=T3_UNFZHSQUBébé
De minek? Meg hova? Kinek a helyére?

Szerk: Közben ezt átloptam a darft topikból:
The Milwaukee Journal-Sentinel reports West Virginia WR Tavon Austin scored a seven on his Wonderlic Test at the Combine.Shawn84
Kicsit most luxus lenne a behúzása egy jobban álló posztra. Majd jövőre vagy 2 év múlva, mire felépül a csapat már lesz hely ilyen pickekre 😀  www.youtube.com/watch?v=RZ_eIM9EV0I

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mert nagy eséllyel Vick és Foles mögött nem fog szóhoz jutni. (Bár én tavaly is ezt mondtam, aztán Kafka-nal simán jobb volt Foles.)
Első körben semmiképpen se akarok. Második kör elején sem. Sőt ha nem szerzünk több pick-et, akkor lényegében csak a 4. körtől tudnám elfogadni a QB húzást.
De ha az első nap pl letradelünk és szerzünk két db 2-3. körös pick-et, akkor felőlem 1-et ellőhetünk QB-ra.

Egyre inkább benne lennék egy pár helyes letrade-ben és Tavon Austin behúzásában. 😀
Bár én ilyen skill-player buzi vagyok. 2010-ben C.J. Spiller érkezésének is örültem volna. Igaz ott esélyünk se volt rá. Itt meg biztos, hogy az esély meglesz. 😀
Én is nagy Tavon Austin fan vagyok, szóval én ezt a tippet adom 😀
több mint 12 éve
1/4re idén Tavon Austin elég nagy reach lenne

több mint 12 éve
Valamint az, hogy nincsen a draft elején "cant miss" player. Ha most választanom kéne Ansah/Dion Jordan vagy Austin között, hát Austint választanám.

Jelen körülmények között luxuspick, de ettől még simán beválhat.
Vikings-nak is biztos voltak nagyon needjei 2007-ben, hogy 1/7re RB-t vigyenek. De talán kijelenthető, hogy jól döntöttek. Julio Jones se volt olyan nagy need, de nagyon úgy tűnik, hogy jól döntött a Falcons a feltrade-el.Bébé
Na hát közülük én is. De most választani kéne Fischer/Lotulelei/Floyd/Smith/Austin között. De azt mondom jó WR van hátrébb is, Austinhoz hasonló is. Akkor már inkább Genyó mint ő. De én a Fischer-Lotulelei kettős közül gondolom az 1/4-et. Hátrébb meg akár egy Warmack pickel is meg tudnék barátkozni.
több mint 12 éve

én így:

www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

több mint 12 éve
De minek? Meg hova? Kinek a helyére?Shawn84
Versatility! 😀

Amúgy returnernek is jó, pár snap erejéig RB-t is tud játszani. Valamint a pálya közepén elég jól megél. Jelenleg nincs ilyen játékosunk.
DeSeant nem kéne összetöretni meg nem is mozog ilyen jól. Maclin fél. Avant elkapás után nem tud sok yardot hozni. Valamint jövőre nagy eséllyel már nem lesz itt Avant. Fizetése is meg fog ugrani valamint 31 éves lesz már. Valamint Maclin szerződése is lejár jövőre. Idei szezontól függ, hogy végre berobban-e vagy marad egy átlagos vagy annál egy kicsivel jobb elkapó.

A lényeg, hogy a pálya közepén nincsen veszélyes fegyverünk, Austin pedig nagy eséllyel tudná ezt orvosolni. Kelly meg szereti az olyan játékosokat, akik több poszton és formációban bevethetőek.

Avantot sztem simán kiszorítaná. Imádom Avant-ot. Az egyik kedvenc játékosom, de ez business.

Valamint az, hogy nincsen a draft elején "cant miss" player. Ha most választanom kéne Ansah/Dion Jordan vagy Austin között, hát Austint választanám.

Jelen körülmények között luxuspick, de ettől még simán beválhat.
Vikings-nak is biztos voltak nagyon needjei 2007-ben, hogy 1/7re RB-t vigyenek. De talán kijelenthető, hogy jól döntöttek. Julio Jones se volt olyan nagy need, de nagyon úgy tűnik, hogy jól döntött a Falcons a feltrade-el.
több mint 12 éve

De minek? Meg hova? Kinek a helyére?

Szerk: Közben ezt átloptam a darft topikból:
The Milwaukee Journal-Sentinel reports West Virginia WR Tavon Austin scored a seven on his Wonderlic Test at the Combine.
több mint 12 éve

www.youtube.com/watch?v=T3_UNFZHSQU
több mint 12 éve
én Manuelt még 3. kör elején is korainak érzem.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 185 — No one likes us, cause no one like us
Dolphins nagyon akar egy LT-t. A Chiefs-el is beszélnek Albert-ről.
Remélem nem fog összejönni, mert akkor lehet, hogy fel szeretnének tradelni a drafton.
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)Bébé
Ha 1/4re még bent van Fisher akkor azért nem biztos,hogy annyira könnyen belemegyünk a trade-be.

a kc meg egy idei 2.körért már adná Albertet ami olcsóbb mint a feltrade ...Janek
Kelly szerint nincs kihagyhatatlan játékos, szerintem plusz 2-3 körös pickekért belemennénk ekkor is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.dande
Bebaszna, ha 1/4-re elhoznánk. 😀 3. körben már nem lenne ellenemre. Bár sztem full esélytelen, hogy bent marad addig. (Főleg a tavalyi Kaepernick, Russel Wilson teljesítmény után.)Bébé
Felőlem vihetitek 1/4-re, menjen csak ki minél több QB

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Remélem nem fog összejönni, mert akkor lehet, hogy fel szeretnének tradelni a drafton.
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)Bébé
Ha 1/4re még bent van Fisher akkor azért nem biztos,hogy annyira könnyen belemegyünk a trade-be.

a kc meg egy idei 2.körért már adná Albertet ami olcsóbb mint a feltrade ...

több mint 12 éve
Vinny Curry-re nagyon kíváncsi leszek idén, hogy mit alkot 3-4-es DE-ként.
Egyetemen is 2-gap rendszerben játszott, valamint első éveiben 3-4-es rendszerben szerepelt. Akkori DC-je egy bizonyos, Rick Minter volt, a DL coach-a pedig Jerry Azzinaro.
Azzinaro jelenleg nálunk DL coach, Minter pedig az ILB coach-unk.
2009-ben is a DL-ban játszott a 3-4-es rendszerben: 59 tackles, 8,5 TFL, 3,5 sacks
Amúgy nagyon durva egyetemi számai vannak Curry-nek:
 www.sports-reference.com/cfb/players/vinny-curry-1.html
Jó lenne, ha mutatna vmit ebből profi szinten is.
több mint 12 éve
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)
több mint 12 éve
Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.dande
Bebaszna, ha 1/4-re elhoznánk. 😀 3. körben már nem lenne ellenemre. Bár sztem full esélytelen, hogy bent marad addig. (Főleg a tavalyi Kaepernick, Russel Wilson teljesítmény után.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 431 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000160724/article/ej-manuel-pretty-sure-hell-be-selected-in-first-round "I feel really good about the Philadelphia Eagles"Petikievak01
Nem rossz a gyerek, de nemtom hogy meg tudnánk-e szerezni.
1/4-re egy kicsit reachnek érezném. 2/3-ra pedig nem biztos, hogy már bent lesz. Feltradelni semmiképpen se akarnék érte.
2/3-at nem tudom, hogy áldoznék-e rá. Illik Kelly egyetemen futtatott rendszerébe (nem véletlenül akarta megszerezni gimiből kijövet), potenciál ott van.
De ha már behúzzuk 2/3-al, akkor Vick-től vagy Foles-tól lehet meg kéne szabadulni.

Úgy lennék vele, hogy ha Kelly-nek Ő kell és úgy látja, hogy tud vele meccseket nyerni és szükségünk van rá, akkor hiszek neki.

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.Bébé
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?Petikievak01
Jah még nem sérült le senki 😉 😀

Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.
több mint 12 éve
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?Petikievak01
Ma lehetett először beszélni a játékosokkal:
- Backdraft RG, Herremans RT, de mondta Chip, hogy jelen pillanatban a depth chart nem igazán számít.
- V.Curry DE. 3-4es felállásban is. 3-4-ben 2-gap-et nyomunk. Ennek örülök. Amúgy Curry 278 font már. Még 10-15öt felszedhetne TC-re, szezon közben meg nyomulhatna 285 körüli súllyal. T.Cole pedig 260-ra akar lemenni.
- Edzés után gyümölcs és gyümölcslevek, turmixok várják a srácokat:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/324598480125456384/photo/1
 twitter.com/Jeff_McLane/status/324599784826626048/photo/1
 twitter.com/GeoffMosherCSN/status/324601489114935298/photo/1
- Vick mondta, hogy már most rengeted option playt gyakorlunk. Kérdés, hogy Foles-nál ki hiszi el, hogy futni fog. Jah és azt mondják, hogy Vick nagyon ki van gyúrva.
- Celek mondta, hogy változatos zenék szólnak edzés közben. Senki sem panaszkodott még. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000160724/article/ej-manuel-pretty-sure-hell-be-selected-in-first-round "I feel really good about the Philadelphia Eagles"Petikievak01
1/4-re egy kicsit reachnek érezném. 2/3-ra pedig nem biztos, hogy már bent lesz. Feltradelni semmiképpen se akarnék érte.
2/3-at nem tudom, hogy áldoznék-e rá. Illik Kelly egyetemen futtatott rendszerébe (nem véletlenül akarta megszerezni gimiből kijövet), potenciál ott van.
De ha már behúzzuk 2/3-al, akkor Vick-től vagy Foles-tól lehet meg kéne szabadulni.

Úgy lennék vele, hogy ha Kelly-nek Ő kell és úgy látja, hogy tud vele meccseket nyerni és szükségünk van rá, akkor hiszek neki.

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.Bébé
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?

több mint 12 éve

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.
több mint 12 éve
Tra Thomas is belefog az edzősködésbe:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2013/04/tra_thomas_works_with_eagles_a.html
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mxylkj15jqqfze696hbm
EJ Manuel 'pretty sure' he'll be selected in first round
What team is going to draft EJ Manuel? The Florida State quarterback thinks he has a good idea which team will draft him at next week's 2013 NFL Draft in New York.
"I feel really good about the Philadelphia Eagles"

több mint 12 éve
Amúgy a tegnapi első edzésen ott volt Dawkins is. Egész évben ott lehetne a csapat mellett. 😀

Jó látni, hogy Chip elviccelődik a sajtóval. Meg Reid-el ellentétben nem látszik rajta, hogy tele van a töke az egésszel. 😀