NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
146
26
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Phins?Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
De a Brownst se hiszem. mert ugyan ki kéne nekik ennyire?Shawn84
több mint 12 éve
Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
De a Brownst se hiszem. mert ugyan ki kéne nekik ennyire?
több mint 12 éve
Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊
több mint 12 éve
Már youtube-on is elérhető a csapat történelme 2003-as szezon végéig bezárólag:www.youtube.com/watch?v=O7ac2I5ofmI
1:44:00-tól van a kedvenc részem. Didinger monológja meg a zene nagyon el van találva.
több mint 12 éve
Korai picket csak tackleért adnék. Első körben ha szépen levezetjük akkor lehet így is úgy is csak OT marad. Lotulelei és Floyd is simán kimehet előttünk. meg még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy Reid Joeckelt viszi. Ami jó hír lehet, hogy Albert egyelőre még Chiefs játékos és a Miaminak nagyon kéne LT.Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Shawn84Meg Kyle Long és akkor kettőjükkel lényegében le van tudva az OL-depth. 😀Bébé
több mint 12 éve
Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Shawn84Meg Kyle Long és akkor kettőjükkel lényegében le van tudva az OL-depth. 😀
több mint 12 éve
Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Warmack bal oldali guard.Shawn84Bakker ezt nem tudtam. Akkor még a feltradeben is benne lennék. Hülyének is megéri akkor már.
De most jut eszembe nekünk ott van Mathis, aki All-Pro. Szal akkor lényegében csak a cserepadra jönne Warmack, mert nekünk RG kell. :/Bébé
több mint 12 éve
Warmack bal oldali guard.Shawn84Bakker ezt nem tudtam. Akkor még a feltradeben is benne lennék. Hülyének is megéri akkor már.
De most jut eszembe nekünk ott van Mathis, aki All-Pro. Szal akkor lényegében csak a cserepadra jönne Warmack, mert nekünk RG kell. :/
több mint 12 éve
Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84Nem azt mondom, hogy vékony a WR sorunk. Tudom, hogy nem az. 13 WR-ünk van rosteren. Rohadtul nem vékony az a WR sor. És tudom, hogy az OL depth nincsen meg. Írtam is feljebb.
Csak annyi, hogy mivel tudnánk javítani a támadósorunkat? Választhatnál két játékos közül. Wes Welker vagy Evan Mathis? Kit választanál? Szted melyik lendít jobban előrébb egy támadósort?
Jó persze bele lehet menni, hogy Joe Thomas az egyik legjobb LT a ligában és a Cleveland mégis milyen szar. Meg abba is, hogy a liga legjobb WR-e Calvin Johnson és a Lions mégiscsak 4 győzelmet tudott összeszedni. Meg hogy Brady WR-ek nélkül is milyen jó szezonokat tudott produkálni pár éve. Meg az is, hogy nézd meg Breesnek, Rodgersnek vagy Eli-nak kik voltak az LT-i amikor SB-t nyertek. (és itt meg csak egy RG-ről van szó).
Bár nagy eséllyel úgyis az lesz, hogy se Austin, sem pedig Warmack nem köt ki nálunk. 😀
A lényeg, hogy ha hozzánk kerül Austin akkor nagyon boldog leszek, ha meg Warmack akkor kevésbé leszek az. 😀
több mint 12 éve
Warmack bal oldali guard. Viszont egyetemen csak itt játszott. Szóval nem annyira univerzális mint az talán elvárás lenne irányunkból. De ha Stoutland azt mondja, hogy ő kell, akkor én hiszek neki. Azok után amilyen falakat összerakott Bamában bármit elhiszek neki. Különösen ha volt játékosáról van szó.Na akkor egyben válaszolok az előzőkre amikre van mit.A 2-t úgy értettem hogy 2011 áprilisa óta két év telt el. 😛 😀
Bébé: Sopoaga ugyan kezdő, de mivel nem all down sőt, ezért nagy need még mindig a NT poszt. Mellé kell egy olyan aki legalább a playek felében fenn tud lenni.
Warmackot ne hasonlítsd Backdrafthoz szerintem. Egyrészt Watkins csak szezon után lett nagyon hypeolva, meg workoutok privát beszélgetések segítették őt előrébb. Ha emlékeztek az utolsó 2-3 héten első kör végéről araszolt folyamatosan felfelé, míg nem elvittük valamikor középen. Nem tudom pontosan. Ellenben Warmack évek óta az NCAA egyik domináns guardja volt, akit nem szezon után kezdtek tolni az első körbe, hanem eleve kb 2 éve mondják. Emellett a volt OL edzője nálunk dolgozik, és ez nekem garancia arra, hogy ha őt választjuk akkor az jó lesz. Egyébként nem 2 év alatt húznánk akkor első körben guardot hanem 3 😀 Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84
Backdraft 1/23 volt. De szép, hogy a Baylor egyetem egyik ha nem a legjobb LT-je mögött nem állsz ki teljes vállszélességgel. 😛 😀
Jah jogos, amit írsz, de azért is szó sem volt, hogy összehasonlítottam a kettőt. Tudom, hogy Warmack sokkal jobb. (Annak ellenére, hogy pár embernél Cooper előbb megy ki.) Backdraft ebben inkább Ansah-hoz hasonlít. Mármint, hogy Ansah is elég szépen jön, jött fel a draft-boardon (legalábbis az újságíróknál, tv-s szakiknál).
De engem az zavar, hogy RG. Szal ez minden csak nem premium poszt. Persze tudom, hogy milyen sokat jelent. Plána azok után, hogy fan-ságom kezdetén Shawn Andrews pusztított, majd hozzá kellett szokjak a Nick Cole (bár volt 1 simán vállalható szezonja) és MJG félékhez. De akkor is...RG. 😀
Ráadásul ha behúzol egy OT-t akkor ő tud akár OG-ként is játszani. Fordítva azonban általában nem igazán megy. Jó játékos Warmack, de ettől függetlenül nem örülnék az érkezésének.
Meg sokat fogunk futni a labdával, szal nem lenne rossz egy jól blokkoló fal. Futásblokkolásban akkor elég erősek lennénk, de...RG 😀
Akkor minimum egy második körös picket be kéne szereznünk, hogy megbarátkozzak a Warmack pick-el.Bébé
több mint 12 éve
Na akkor egyben válaszolok az előzőkre amikre van mit.A 2-t úgy értettem hogy 2011 áprilisa óta két év telt el. 😛 😀
Bébé: Sopoaga ugyan kezdő, de mivel nem all down sőt, ezért nagy need még mindig a NT poszt. Mellé kell egy olyan aki legalább a playek felében fenn tud lenni.
Warmackot ne hasonlítsd Backdrafthoz szerintem. Egyrészt Watkins csak szezon után lett nagyon hypeolva, meg workoutok privát beszélgetések segítették őt előrébb. Ha emlékeztek az utolsó 2-3 héten első kör végéről araszolt folyamatosan felfelé, míg nem elvittük valamikor középen. Nem tudom pontosan. Ellenben Warmack évek óta az NCAA egyik domináns guardja volt, akit nem szezon után kezdtek tolni az első körbe, hanem eleve kb 2 éve mondják. Emellett a volt OL edzője nálunk dolgozik, és ez nekem garancia arra, hogy ha őt választjuk akkor az jó lesz. Egyébként nem 2 év alatt húznánk akkor első körben guardot hanem 3 😀 Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84
Backdraft 1/23 volt. De szép, hogy a Baylor egyetem egyik ha nem a legjobb LT-je mögött nem állsz ki teljes vállszélességgel. 😛 😀
Jah jogos, amit írsz, de azért is szó sem volt, hogy összehasonlítottam a kettőt. Tudom, hogy Warmack sokkal jobb. (Annak ellenére, hogy pár embernél Cooper előbb megy ki.) Backdraft ebben inkább Ansah-hoz hasonlít. Mármint, hogy Ansah is elég szépen jön, jött fel a draft-boardon (legalábbis az újságíróknál, tv-s szakiknál).
De engem az zavar, hogy RG. Szal ez minden csak nem premium poszt. Persze tudom, hogy milyen sokat jelent. Plána azok után, hogy fan-ságom kezdetén Shawn Andrews pusztított, majd hozzá kellett szokjak a Nick Cole (bár volt 1 simán vállalható szezonja) és MJG félékhez. De akkor is...RG. 😀
Ráadásul ha behúzol egy OT-t akkor ő tud akár OG-ként is játszani. Fordítva azonban általában nem igazán megy. Jó játékos Warmack, de ettől függetlenül nem örülnék az érkezésének.
Meg sokat fogunk futni a labdával, szal nem lenne rossz egy jól blokkoló fal. Futásblokkolásban akkor elég erősek lennénk, de...RG 😀
Akkor minimum egy második körös picket be kéne szereznünk, hogy megbarátkozzak a Warmack pick-el.
több mint 12 éve
Na akkor egyben válaszolok az előzőkre amikre van mit. Bébé: Sopoaga ugyan kezdő, de mivel nem all down sőt, ezért nagy need még mindig a NT poszt. Mellé kell egy olyan aki legalább a playek felében fenn tud lenni.
Warmackot ne hasonlítsd Backdrafthoz szerintem. Egyrészt Watkins csak szezon után lett nagyon hypeolva, meg workoutok privát beszélgetések segítették őt előrébb. Ha emlékeztek az utolsó 2-3 héten első kör végéről araszolt folyamatosan felfelé, míg nem elvittük valamikor középen. Nem tudom pontosan. Ellenben Warmack évek óta az NCAA egyik domináns guardja volt, akit nem szezon után kezdtek tolni az első körbe, hanem eleve kb 2 éve mondják. Emellett a volt OL edzője nálunk dolgozik, és ez nekem garancia arra, hogy ha őt választjuk akkor az jó lesz. Egyébként nem 2 év alatt húznánk akkor első körben guardot hanem 3 😀 Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.
több mint 12 éve
Tudom nem volt ilyen korán G de ha már nem OT és Fisher/Luke akkor inkább jöjjön Warmack mint egy Tavon Austin.Hát a Damaris-os összehasonlítás egy kicsit erős. És nem csak azért mert Austin sokkal robbanékonyabb és gyorsabb. 😀
Miért?
Egy domináns O line ember aki hosszú évek óta a legjobb rookie nagyon sok szakinál sokkal többet jelenthet mint egy törékeny sebességből élő wr akiről az is kérdés,hogy első körben kimegy e?
Lehet elméleteket gyártani,hogy ő lesz a következő nagy wr csillag... de a draft nem erről szól,hanem,hogy próbálod a neked megfelelő embert jó időben kiválasztani.
Demaris Johnson hasonló speedster aztán alig kerül szóba.Janek
DeSean se csak annyiban különbözik Damaris-tól, hogy gyorsabb. 😀
Welker és DeSean: mind2 gyors, mind2 kicsi, de mégis teljesen más a játékuk, más a stílusuk.
De ok leállok az Austin hype-al...amíg be nem húzzuk. 😀
Warmack...hát nem tudom. Azért két év alatt 2 első körös guardot húzni...úgy, hogy az előző bust-gyanús. Nem biztos, hogy a FO akarja ezt. Valamint a mi helyzetünkben RG-re 1. kört áldozni?
Valamint ott van Mathis példája. Júliusban kukáztuk össze veterán minimumért is All-Pro a srác. Idén guardra nem pazarolnék első kört. Még akkor sem, ha tényleg elvitathatatlan a tehetsége.
Ha sok pick-et be tudnánk gyűjteni a letrade során akkor csak úgy, mint Shawn meg tudnék barátkozni ezzel a pickel (csakúgy mint az összes többivel 😀 ), de nem örülnék egy Warmack picknek. Akkor már tradeljünk ki teljesen az első körből. Kapjunk egy idei 2. kört meg egy jövőévi elsőt aztán csá.
több mint 12 éve
Tudom nem volt ilyen korán G de ha már nem OT és Fisher/Luke akkor inkább jöjjön Warmack mint egy Tavon Austin.Miért?
Egy domináns O line ember aki hosszú évek óta a legjobb rookie nagyon sok szakinál sokkal többet jelenthet mint egy törékeny sebességből élő wr akiről az is kérdés,hogy első körben kimegy e?
Lehet elméleteket gyártani,hogy ő lesz a következő nagy wr csillag... de a draft nem erről szól,hanem,hogy próbálod a neked megfelelő embert jó időben kiválasztani.
Demaris Johnson hasonló speedster aztán alig kerül szóba.
több mint 12 éve
más dolog az,hogy ki hogy válik be hosszú távon és más az,hogy mikor mit húzol szvsz.Ordas needjeink sztem nincsenek.
1/4re WR-t húzni mikor ordas needek vannak és ilyen sok közel azonos wr van akkor az reach tök mindegy mi lesz 2-3 év múlva...Janek
Jelenleg a kezdőcsapat:
Támadók:
Maclin------Peters-Mathis-Kelce-Backdraft-Herremans---Celek------DeSean
----------------------------------Vick
----------------------------------Casey
----------------------------------Shady
És a cserék is nagyjából megvannak. (OL-be kell depth)
A fal jobb oldala a kérdés ugye. Legalábbis megy rajta a vita. De akkor sem tartom ordas nagy neednek se az RG, sem pedig az RT posztot. Mindenképpen hoznék ide vkit/vkiket az első 3 körben, de nem mondanám nagy neednek, mert a kezdőcsapat megvan.
D# már érdekesebb:
----------???---Sopoaga---Cox
Barwin------Kendricks------Ryans------B.Graham
???---Chung---Kenny Phillips---Cary Williams
De a ??? helyén sem az van, hogy nincsen játékosunk, hanem "csak" az, hogy még nem bizonyított ak (csak úgy mint a majd kiválasztott rookiejaink).
5-tech DE-ként szóba jön V.Curry és Thornton. Másik NT-nk Dixon.
OLB-ként ott van még T.Cole. ILB-knek, Chaney, Jason Phillips, Acho, Casey
CBknél: Fletcher és Boykin Safetyknél pedig: Coleman és N.Allen
Szal úgyis el tudok képzelni egy jó draftot hogy az első 2 pickünk a támadókhoz megy, meg úgy is el tudok képzelni egy jó draftot, hogy az első két pickünk a D# oldalon lesz. És ez amiatt van, mert a kezdő csapat az megvan mind2 oldalon azért. Tavaly 4 győzelmet szereztünk, azelőtt pedig 8at. Nem reális elvárás, hogy minden poszton NFL szinten is jó játékosaink legyenek.
De jelen pillanatban talán a DL posztot mondanám a leggyengébbnek. Vagy legalábbis talán ott lehet a legnagyobb fejlődést elérni egy jó pickel. Szal egy Star pick-et jó húzásnak tartanék. Lehet DE is meg NT is. Szal ha netántán Curry állatkodna 3-4-es DE-ként még akkor is lenne hely Starnak.
OT-t kéne-e húznunk 1/4-re? Az OT tudja-e majd fellendíteni a csapatunkat?
www.bleedinggreennation.com/2013/4/18/4229642/should-philadelphia-eagles-draft-4-tackle-joeckel-fisher-johnson
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem értik ezek az amerikaik a hollywoodi sztorikat, hogy-hogy nem a Chiefs-l kezdünk.... s aztán velük fejeznénk be az idényt 😛Nekem annyira nem nyerő a korai kezdés a hétórás meccseket nehezen tudom nézni a feleségem nem épp sportbarát a fiam még csak barátkozik, úgyhoyg ez kicsit nehézkes lesz de legalább az eredménykövetőben nem kell tartanotok tőlem, hogy megejelnek 😉 😛
több mint 12 éve
Minicamp zárónapjáról a fontos hírek: - Casey Matthews levágatta a haját: twitter.com/ZBerm/status/324979993702719488/photo/1 Mondanám, hogy remélem nem a hajában volt az ereje, de...
- Chip up-tempo O#-éről csak annyit, hogy Shady azt mondta, hogy nagy játék után nincsen ünneplés. Menni kell előre. Meg vmi kézjeleket is fogunk majd használni play-hívásnál. De ez majd TC-ben, meccsen kiderül, hogy pontosan mire gondolnak.
- Valamint Shady szerint nekünk lesz a legjobb erőlétünk az NFL-ben.
- Bryce nehezebb labdák segítségével dolgozott a fumble problémáján az offseason-ban.
- Vick eddig 9 font izmot szedett fel ebben az offseason-ban.
több mint 12 éve
Schedule: Már megint idegenben kezdünk.
Kelly első meccse egyből Hétfő Esti Rangadó.
A szezon 11. napján már a 3. meccsünket fogjuk lejátszani. Legalább nem lesz sok idő kiismerni Chip rendszerét. Vagy a fiúk nem tudják normálisan elsajátítani. 😀
Jó későn van a bye weekünk, (2000 óta a legkésőbb.) de legalább még egy utsó pihenés a szezon/alapszakasz vége előtt. Decemberben 5 NFC-s meccs.
1 olyan csapattal fogunk játszani, aki pont a bye week-éből jön (Tampa) és kettő olyannal aki a csütörtöki meccséből, szal kb 10 napot tud pihenni. (Redskins, Detroit)
Jah és az 5. héttől kezdve csak 1 olyan meccsünk lesz ami este 10 után kezdődik. Ez jó hír. 😀
"At least we get Andy at the Linc, where he's had trouble winning." 😀
több mint 12 éve
Szóval, akkor a Chargers nyeri a következő SB-t? Ezt jó tudni. 😊BleedingGreen
több mint 12 éve
Szóval, akkor a Chargers nyeri a következő SB-t? Ezt jó tudni. 😊

több mint 12 éve
2013-as menetrend:1 9-Sep @ Redskins
2 15-Sep Chargers
3 19-Sep Chiefs
4 29-Sep @ Broncos
5 6-Oct @ Giants
6 13-Oct @ Buccaneers
7 20-Oct Cowboys
8 27-Oct Giants
9 3-Nov @ Raiders
10 10-Nov @ Packers
11 17-Nov Redskins
12 24-Nov BYE
13 1-Dec Cardinals
14 8-Dec Lions
15 5-Dec @ Vikings
16 22-Dec Bears
17 29-Dec @ Cowboys
Prime time meccsek
Rendesen bekezdünk a Skins ellen idegenben (ha szerencsénk van, RG3 addig nem épül fel) utánna kapásból letudjuk az AFC West legjavát (3 egymás követő meccsen), közte a 3.héten találozunk Reid-del (főműsoridőben 😀 ), a menetrend közepén a csoportmeccsek vannak a központban majd kellemesen búcsúztatjuk az évet 3 NFC Northos csapattal és a Cowboys-szal.
Szvsz közepes schedule, nem lesz óriási darálás pl. egymást követő 5 héten, szépen elvannak osztva a csapatok, viszonylag váltakozó erősségűekkel kell szembenézni hétről-hétre.
több mint 12 éve
más dolog az,hogy ki hogy válik be hosszú távon és más az,hogy mikor mit húzol szvsz.1/4re WR-t húzni mikor ordas needek vannak és ilyen sok közel azonos wr van akkor az reach tök mindegy mi lesz 2-3 év múlva...
több mint 12 éve
Nálam nem változott. Coxot gondoltam akkor reachnek, de 1 év távlatából helyen volt. Talán Boykin az akit stealként tudnék még említeni tavalyról, és ugye Bryce Brown.Én nem hagytam volna ki akkor sem, most sem. Curry nem kapott lehetőséget Reidtől a szezon elején, aztán mikor kapott, akkor bizonyított. Nekem legalábbis. idén meg ugye átállás van, majd kiderül mi lesz. Szerintem nagyon jó kis De lesz belőle. De nem idén várom tőle a nagy teljesítményt, hanem majd jövőre. Szóval én tartom továbbra is, hogy steal volt, és nem hagynám ki most sem.Shawn84Pont korábban taglaltam, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tol idén Curry. Meg bízok benne. Én se húznék most se mást helyette. De az volt a lényeg, hogy 1 év alatt mennyit változik a megítélés. Hogy aki áprilisban reachnek tűnik, az 1-2-3 év múlva simán tűnhet stealnek.Bébé
több mint 12 éve
Én nem hagytam volna ki akkor sem, most sem. Curry nem kapott lehetőséget Reidtől a szezon elején, aztán mikor kapott, akkor bizonyított. Nekem legalábbis. idén meg ugye átállás van, majd kiderül mi lesz. Szerintem nagyon jó kis De lesz belőle. De nem idén várom tőle a nagy teljesítményt, hanem majd jövőre. Szóval én tartom továbbra is, hogy steal volt, és nem hagynám ki most sem.Shawn84Pont korábban taglaltam, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tol idén Curry. Meg bízok benne. Én se húznék most se mást helyette. De az volt a lényeg, hogy 1 év alatt mennyit változik a megítélés. Hogy aki áprilisban reachnek tűnik, az 1-2-3 év múlva simán tűnhet stealnek.
több mint 12 éve
Én nem hagytam volna ki akkor sem, most sem. Curry nem kapott lehetőséget Reidtől a szezon elején, aztán mikor kapott, akkor bizonyított. Nekem legalábbis. idén meg ugye átállás van, majd kiderül mi lesz. Szerintem nagyon jó kis De lesz belőle. De nem idén várom tőle a nagy teljesítményt, hanem majd jövőre. Szóval én tartom továbbra is, hogy steal volt, és nem hagynám ki most sem.1/4re idén Tavon Austin elég nagy reach lenneJanekJó reach az kb pár hétig van.
Mármint jah értem, hogy azért reach a reach mert később is be tudtad volna húzni a játékost (ami korántsem biztos) és tudtál volna további pickeket gyűjteni. De ha beválik, beválik, ha meg nem akkor nem.
2010-ben ha 1/8-al az Oakland nem McClaint húzza, hanem Bowman-t akkor ilyen nagy reach meg olyan nagy reach. Így meg mindenki dicsérte Őket, hogy nah végre építkezés, tudatosság, nagy húzás lehet McClain. Aztán jah látszik, hogy mennyire vált be. (Jó persze rendszertől is függ meg minden szartól, de a lényeg átjön. 😀 )
Persze ott a másik oldal is, pl Alualuval (ami még mindig reach) vagy hogy messzire ne menjek Backdraft pick, Jarrett pick.
RGIII-ért való felmenést se mindenki tartotta jó 5letnek, aztán 1 év távlatából nagyon jó kis trade-nek tűnik.
Curry pickért mindenki dicsért minket, hogy 2. kör végén behúzni így steal meg nem lehetett kihagyni. De egy év után...ki lehetett volna hagyni. 😀Bébé