Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nyomjatok rá: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642004019159689&id=197800653580030Shawn84Sulis dolgokkal nagyon nem állok jól, de remélem, hogy tudom követni élőben. A kedvencem a szombat délután. Remélem, hogy szerzünk pickeket, hogy az is izgalmasabb legyen.
Amúgy mióta 2. és a 3. kör egy napon van, sohase tudtam fent maradni. Mindig még suli volt pénteken ahova szinte alvás nélkül mentem és mindig bealudtam a 4., 5. picknél. 😀
Bár így azért talán izgalmasabb lesz a 2. kör eleje. 😀
több mint 12 éve
Újabb safety prospectek a blogon: philly.blog.hu/2013/04/22/draftra_keszulve_kozepso_koros_safetyk_2_resz

több mint 12 éve
Nyomjatok rá: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642004019159689&id=197800653580030
több mint 12 éve
Mock draftok Sas-szemmel:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Mock-Draft-Tracker/a5cda4a7-77bd-45a6-b22b-13458f70f5bf
Tom Gamble ide hozatala is nagy hatással lesz a draftunkra. Reméljük pozitív értelemben 😀
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/tom-gambles-help-eagles-hope-avoid-draft-woes
Már csak kevesebb, mint 80 óra! 😀
több mint 12 éve
Megújulva itt is vagyok. 😊Akkor jól éreztem én az ő feljövetelük lehetőségét, amire azt mondom, hogy adják az 1/11., 2/45. picket és egy 5. kört is talán.Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?BlitzHawkA Boltsnak OG need mellett annál is nagyobb LOT needjük van, vagyis reális. Ráadásul előfordulhat könnyen, hogy mire ők jönnének (11.) kimegy mindhárom top LOT prospect.ulpianus
több mint 12 éve
Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?BlitzHawkA Boltsnak OG need mellett annál is nagyobb LOT needjük van, vagyis reális. Ráadásul előfordulhat könnyen, hogy mire ők jönnének (11.) kimegy mindhárom top LOT prospect.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Mivel jövőre így is, úgy ís bajnokok lesznek, szerintem nem kapkodnak 😀 A lényeg az volt, hogy ők játszhassanak először idegenben a Lincolnon. Ez meg van, a darft meg a szezon már csak formalitás. 😀Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?BlitzHawkLehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.Shawn84Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?BlitzHawkNa MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawkTök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊Shawn84
több mint 12 éve
Oké kösz. Amúgy mennyire lehet reális a csere a San Diegoval?Lehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.Shawn84Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?BlitzHawkNa MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawkTök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊Shawn84
több mint 12 éve
Lehet. Mondjuk úgy hogy beírod helyesen, én meg utána a szar verziót kitörlöm.Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?BlitzHawkNa MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawkTök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊Shawn84
több mint 12 éve
Hopp az benn maradt mert elsőre Okafort írtam be oda 😀 Lehet ezt valahogy javítani?Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawkTök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊Shawn84
több mint 12 éve
Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.BlitzHawkTök jó de Kyle Long Oregon játékos 😊
több mint 12 éve
Na MirrMurr névvel bedobtam az én tippjeimet is 😊 Azt mondom a San Diego lesz a csere partnerünk, nekik OG needjük van, szerintem annyira, hogy fel is jönnének érte. így kapjuk az 1/11-et és a 2/45-öt is.
több mint 12 éve
Én megvárom a szerdát és szokás szerint elvesztettem a jelszavam 😊
több mint 12 éve
Asszem ma este megcsinálom a Draft játékra a tippemet. Komoly gondolkodás szükséges. De harmadszorra talán felcserélem a 2. helyet az elsőre 😛ez igazSzinte biztos az Albert-Miami trade.Így viszont elveszítnk egy potenciális "vevőt"Shawn84
Szvsz draft napjan lesz hivatalos.
Szoval sokat fog erni Lane J pickJanek
de kevesebb is a lehetőség kezdő OT-t szerezni>>marad Lane J
De ne tradeljünk legyen meg Fisher a második körben meg egy Dline/cbJanek
Ti se felejtsetek el tippelni, már csak baromi kevés idő van: philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839
több mint 12 éve
ez igazSzinte biztos az Albert-Miami trade.Így viszont elveszítnk egy potenciális "vevőt"Shawn84
de kevesebb is a lehetőség kezdő OT-t szerezni>>marad Lane J
De ne tradeljünk legyen meg Fisher a második körben meg egy Dline/cb
több mint 12 éve
Szinte biztos az Albert-Miami trade.Így viszont elveszítnk egy potenciális "vevőt"
több mint 12 éve
Addigra remelem kimegy 😊Flukert ne. RT es semmi tobb elso korben nekunk luxus lenneJanek2. körre írtamShawn84
több mint 12 éve
Szinte biztos az Albert-Miami trade. Szvsz draft napjan lesz hivatalos.
Szoval sokat fog erni Lane J pick
több mint 12 éve
Flukert ne. RT es semmi tobb elso korben nekunk luxus lenneJanek2. körre írtam
több mint 12 éve
Flukert ne. RT es semmi tobb elso korben nekunk luxus lenne
több mint 12 éve
Tekintettel arra hogy nincs minden csapatnak első köre annyira nem természetes szerintem 😉RataxesÚgy értem, hogy ha mi valakinek odaadjuk az első körös picket akkor természetes hogy az övékét cserébe kérjük. Eleve olyannal állunk le akinek vagy van, vagy ha rádobnak még egy 5 v. 6. kört is akkor jövő évit is elfogadunk 😊
több mint 12 éve
Tekintettel arra hogy nincs minden csapatnak első köre annyira nem természetes szerintem 😉
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jaaa, így oké, az első kört nem írtad 😊RataxesTermészetesnek gondoltam 😉
több mint 12 éve
Jaaa, így oké, az első kört nem írtad 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
AZ első körös csere természetesen hozzá jön. Nemtom. Én egy átlagos ajánlatnak gondolom. Nem visszautasíthatatlan, de lehetne jobbat is kapni. A csere partnertől is függ. Én egy ilyennel elégedett lennék, de ha jövő évi 2. kör helyett első lenne az még inkább.Viszont legalább egy 2. 3. 5. kört kérnék az 1/4-ért, amiből a 2. kör mondjuk jövő évi.Shawn84Vsz. sovány lenne ez egy top 5-ös pickért 😊Rataxes
Egyébként Kyle Long mellett még D. J. Flukert említeném meg Barrett Jonest mint 2. körös célpont. Mindegyik ugye Stoutland nevelés, egyik RT, és kb csak ott is lehet használni, másik meg C/G. Mindegyik jó pick lenne szvsz. Igaz elsősorban futásban tudnának segíteni, bár mindegyik játékos még fejleszthető.