Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Az jo de 1/4re nehogy mar 3.4. Cb huzzunk

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Az OL draft mellett én DT-nek tudnék még örülni Sopoaga és Cox mellé ( Floyd, ha maradna vagy S Lotulelei, vagy lemenni valaki másért, ha összejön) a 3-4-es DL jó is lenne
cserének meg ott van Dixon, Thorton

egy használható (2-3. számú) CB se ártana Marsh és Hughes engem nem győzött meg eddig, meg egy S aki Coleman-nek jelenthetne vetélytársat a rosteren (vagy akár ki is rakhatná onnan 😊 )
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem tudom elkepzelni,hogy ne az olineba huzzunk ha bent van Fischer Valahogy mar Millinert sem tartom a mi emberunknek nem olyan erőszakos mint akik eddig erkeztekJanek
Jah jelen pillanatban talán az lenne a legértelmesebb pick.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Nem tudom elkepzelni,hogy ne az olineba huzzunk ha bent van Fischer Valahogy mar Millinert sem tartom a mi emberunknek nem olyan erőszakos mint akik eddig erkeztek

több mint 12 éve
Nézegettem Dion Jordan vidiket.
Engem nem győzött meg arról, hogy ér 1/4-et. Gyengének tűnik.
Itt van BleedingGreen véleménye róla:
 philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasa
Tényleg nagy potenciál van benne, de 1/4-re jobb lenne olyan játékos, aki egyből bevethető és elit játékos volt az egyetemen.

Bár rám nem igazán szabad hallgatni ilyenben. Cox-ot se akartam meg nem tartottam jó húzásnak, aztán egy elég korrekt rookie szezont tud maga mögött.
több mint 12 éve
Ezzel pedig jó esélyeink vannak akár 4. körtől lefelé is komoly játékosokat megszerezni, akik felett esetleg mások átsiklanak. Tavalyi példa Bryce Brown. Szerintem idén lesz még vagy 3 hasonlóan jó választásunk a hátsó régióban.Shawn84
Roseman nyilatkozta, hogy imádja a 7. körös pickeket és bárcsak több lenne belőle. Hát idén van neki 4, szal majd szemezgethet. Neki ugye a tavalyi után ez lesz a 2. draftja amikor lényegében övé a végső szó.

Nem tudom eldönteni, hogy jó aránynak mondható-e Roseman/Reid utsó két körös választásai:
2010: Charles Scott RB, Jamar Chaney LB, Jeff Owens DT, Kurt Coleman S
Scott azóta már nincsen az NFL-ben. Valamint nálunk se játszott egy snap-et sem. Jorrick Calvin-ért tradeltük el. A futkározom az end-zone-ban mint egy hülye, mert azt hiszem h közben pörög az óra jelenetén kívül Ő sem alkotott maradandót 😀 Azóta pedig már Arena focizik.
Jeff Owens rohadt szerencsétlen szegény. Első NFL playe-ben szalagszakadást szenvedett és véget is ért a karrierje. Ha jól tudom, most egy középsuliban edzősködik. (Twitteren követtem annó, nagyon jó fej srácnak tűnt.)
Jamar Chaney és Coleman jó húzás. Annak ellenére, hogy egyik sem kezdő szint. De 7. körhöz képest teljesen korrekt. Cserének bőven jók.

2011: Jason Kelce C, Brian Rolle LB, Greg Lloyd LB, Stanley Havili FB
Lloyd megért egy próbát, de sajnos nem jött be. (Szalagszakadást szenvedett utsó évében.) Azonban még mindig az NFL-ben van.
Rolle és Havili nem sokáig volt nálunk. Havili sztem képes arra, hogy megragadjon a ligában. Rolle miután kiraktuk nem talált csapatot, januárban a Steelers szerződtette. Majd kiderül, hogy mire megy. Azonban látható, hogy 2011-ben nem sok csapatban lett volna kezdő.
Kelce-t nem kell magyarázni. Én nagyon bírom. Remélem 100%os lesz és hosszú évekig számolhatunk vele a kezdő falunkban.

2012: Marvin McNutt WR, Brandon Washington OG, Bryce Brown RB
Első kettő eléggé kapufának tűnik. Washington azóta már a Rams-ben van. McNutt meg majd kiderül, hogy mire megy az új rendszerben.
Bryce-t pedig nem kell magyarázni. Robbanthat a csávó. Csak meg kéne tanulnia megtartania a labdát.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vhol olyat olvastam hogy a csapatok átlagosan 15 játékost láttak el első kört érő jelzővel.
Tavaly Roseman-eknek ha jól emlékszem 40 ilyen játékosuk volt. (Sehol nem találom a tavalyi cikket.)
Mondják is, hogy a 20. és a 60. pick között elég hasonló szintű játékosok vannak. Arról nem is beszélve, hogy a draft elején is hiány van a kihagyhatatlan prospectek-ből.
De a 3-5. körös pick-ek meg sokat érhetnek. Nekünk meg abból (is) csak 1-1 van.
Jelenleg ami jó hír, hogy az első 67 választás közül 3 a mienk. Első 101-ből 4. Jó lenne pick-eket gyűjteni. Az utóbbi 3 évben megszoktam, hogy rendre 10 játékos körül szoktunk draftolni. 😀Bébé
Jaja én is emlékszem ilyenre. De pl. most az a helyzet, hogy külön kell szednünk a top 10, top 5 játékosokat. Ha valaki becserélne a helyünkre annak örülnék és szerintem van is rá kb 60% esély jelenleg. Akkor az + 2 picket jelentene legalább, vagy játékost hiány posztra. Amiben nekünk nagy előnyünk van, hogy a jelenlegi edzői stábból 11 ember az egyetemről jön, így az NFL átlagnál szerintem kb 30%-al jobban ismerik és látják át a jelenlegi felhozatalt. Ezzel pedig jó esélyeink vannak akár 4. körtől lefelé is komoly játékosokat megszerezni, akik felett esetleg mások átsiklanak. Tavalyi példa Bryce Brown. Szerintem idén lesz még vagy 3 hasonlóan jó választásunk a hátsó régióban.
több mint 12 éve
Vhol olyat olvastam hogy a csapatok átlagosan 15 játékost láttak el első kört érő jelzővel.
Tavaly Roseman-eknek ha jól emlékszem 40 ilyen játékosuk volt. (Sehol nem találom a tavalyi cikket.)
Mondják is, hogy a 20. és a 60. pick között elég hasonló szintű játékosok vannak. Arról nem is beszélve, hogy a draft elején is hiány van a kihagyhatatlan prospectek-ből.
De a 3-5. körös pick-ek meg sokat érhetnek. Nekünk meg abból (is) csak 1-1 van.
Jelenleg ami jó hír, hogy az első 67 választás közül 3 a mienk. Első 101-ből 4. Jó lenne pick-eket gyűjteni. Az utóbbi 3 évben megszoktam, hogy rendre 10 játékos körül szoktunk draftolni. 😀
több mint 12 éve
Landri Tampába igazolt 2 évre.
2011-ben nagyon jó éve volt, de a tavalyi neki se a várakozások szerint alakult.

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.Bébé
Legalább szimpatikus csapatba ment Te'o mellé 😀 Amúgy várható volt hogy nem tér vissza.Shawn84
Tavaly sajnáltam volna, ha nem tér vissza hozzánk, idén már nem nagyon érdekel.

A FA-ink, akik még nem találtak maguknak csapatot:
McBriar, Jake Scott
M.Patterson - ha jól tudom, akkor végül nem igazolta le a Lions
Akeem Jordan - Neki azért van helye az NFL-ben. Remélem, hogy fog találni magának csapatot. Jó kis csereLB valamint az ST-ben is kiváló
Nnamdi és Bell. Bell nem hiszem. Nnamdi azért sztem még vhova be fog férni.
több mint 12 éve
2011-ben nagyon jó éve volt, de a tavalyi neki se a várakozások szerint alakult.

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.Bébé
Legalább szimpatikus csapatba ment Te'o mellé 😀 Amúgy várható volt hogy nem tér vissza.
több mint 12 éve

Kolb pedig Buffalo-ba kötött ki ugyancsak 2 évre.
több mint 12 éve
Shawn kedvéért

Ifeanyi Momah, WR (Boston College) - DE-ből konvertálták át elkapónak a hatalmas termetű Momah-t, a Northwestern ellen úgy tűnt, mintha ő lenne az egyetlen WR az EaglesbenJJ
ACL-szakadás, vége a szezonjának...JJ
Hm... alig állt a lábán, amikor a negyedik negyedben visszaküldték/visszament az utolsó drive-ban a pályára..DoM
Nagy kár érte. Jó meccse volt. Meg is jegyeztemcf magamnak a nevét.Shawn84
jjncaa
és tényleg, hogy meg is jegeztem 😀 és bazz előkerested nagy respect ment is a lájk 😀
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 469 — no es importante
Shawn kedvéért

Ifeanyi Momah, WR (Boston College) - DE-ből konvertálták át elkapónak a hatalmas termetű Momah-t, a Northwestern ellen úgy tűnt, mintha ő lenne az egyetlen WR az EaglesbenJJ
ACL-szakadás, vége a szezonjának...JJ
Hm... alig állt a lábán, amikor a negyedik negyedben visszaküldték/visszament az utolsó drive-ban a pályára..DoM
Nagy kár érte. Jó meccse volt. Meg is jegyeztem magamnak a nevét.Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Momah nagy fogás, egyik kedvenc játékosom volt az NCAA-ben, egy Danario Alexander-féle karrier simán benne vanjjncaa
Szó szerint 😛 amúgy kívánom sikerüljön nálunk neki, már csak a te kedvedért is 😉
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 469 — no es importante
Momah nagy fogás, egyik kedvenc játékosom volt az NCAA-ben, egy Danario Alexander-féle karrier simán benne van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jelenleg 13 WR van a rosterünkön. És még draft valamint UDFA szerződtetések előtt vagyunk.
Bár így nem biztos, hogy sok UDFA WR tudunk szerezni.
Amúgy Momah-nál csak egy magasabb WR öltötte magára az Eagles mezt. Egy bizonyos Harold Carmichael.

Dorenbos 2012-es szezonját elemző cikk. 😀 Beszarok. 😀 Imádom a csapatot és hogy ennyi fan van meg újságírók meg minden. Nah de a lényeg, hogy snap-eket tekintve nem ez volt a legjobb éve Dorenbos-nak:
 blogs.mcall.com/eagles/2013/03/its-a-long-snapper-post.html
Azonban tavaly 4 szerelése is volt valamint 1x Ő volt az első ember, aki odaért a returnerhez. Egy LS-től nem is rossz ez. 😀 Remélem, hogy még legalább 4 évet marad a csapatnál.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
"Újabb elkapót szerződtetett az Eagles. Ifeanyi Momah (6-7, 239) korábban a Boston College-re járt. 2011-es senior évében ACL szakadása volt. A mostani Boston College pro dayen szerepelt ő is, itt vetettek rá szemet Kellyék és adtak neki egy 3 éves szerződést."

Mondanám, hogy a szegény ember Barden-je, de eddig Barden se sok mindent csinált az NFL-ben. 😀Bébé
Mondjuk ezzel a névvel tuti future Hall of Famer! 😊 Ráadásul az ACL szakadása miatt pont egy profilba illő vakvágány!

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.marci88
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.Shawn84
Jó hát a playhívások is gyatrák voltak 😀 amúgy nem ismerem ezt a srácot egyáltalán, szal nem tudom mire lesz jó, csak hát nem ártana a keretünkbe 1-1 magas célpont sem, főleg olcsón 😊marci88
Volt TE aztán DE és 1 meccsen 2011-ben WR. Ott 8 elkapása és 157 yardja volt. Abban az évben szerintem elég jókat mutatott volna ha nem szakad el az ACL-je.
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.marci88
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.Shawn84
Jó hát a playhívások is gyatrák voltak 😀 amúgy nem ismerem ezt a srácot egyáltalán, szal nem tudom mire lesz jó, csak hát nem ártana a keretünkbe 1-1 magas célpont sem, főleg olcsón 😊
több mint 12 éve
Szerintem ez nem konkrétan red zonera ment. meg ugye Reid idején is meg voltak a RZ fegyverek, csak használni kellett volna. Volt magas elkapó, alacsony, elkapó TE, fullback és egy futkorászós QB. Mi kellett volna még? Jó ekkora ember nem, mert ha jól tudom a legmagasabb Marvin McNutt 6'4 volt tavaly is.
szerk: később jött Evan Moore aki 6'6
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Ismét tetszik, hogy próbáljuk megoldani azokat amit Reid nem akart látni jó ideje (?), pl most is hogy red zone-ba elférne még egy lehetőleg magas célpont.
több mint 12 éve
Megelőztél kicsit.

Nekem halványan rémlik hogy láttam játszani tavaly év elején, és baromira tetszett amit csinált. Ha jól gondolom akkor DE-ből lett elkapó.
Közben megnéztem és igen. Ha úgy játszik ahogy emlékszem rá akkor roster helyes csávó lesz.
több mint 12 éve
"Újabb elkapót szerződtetett az Eagles. Ifeanyi Momah (6-7, 239) korábban a Boston College-re járt. 2011-es senior évében ACL szakadása volt. A mostani Boston College pro dayen szerepelt ő is, itt vetettek rá szemet Kellyék és adtak neki egy 3 éves szerződést."

Mondanám, hogy a szegény ember Barden-je, de eddig Barden se sok mindent csinált az NFL-ben. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
23:05 Legyőzhetetlen RTL KlubShawn84
2013 szeptember - 2014 február Legyőzhetetlen USA 😛 😀

Amúgy jó film köszi
több mint 12 éve
23:05 Legyőzhetetlen RTL Klub