Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
McBriar kibaszva, 1 évre jött Houstonból (honnan máshonnan, idén csak onnan hozunk embert) Donnie Jones, All-Pro punter. Szerinetm kurva jó deal, összegtől függetlenül.
több mint 12 éve
A mock-draftok Sas szemmel nézve: www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Mock-Draft-Tracker/94023ff3-75ab-4ac2-93fa-86acab567e1c
Dion Jordan-nel vagyok bajban. Majd még jobban utánanézek, meg utánaolvasok. Mert a potenciál az ott van benne. Ráadásul egy ilyen hibrid D#-ben is tudna élni. De azért a letrade-nek is tudnék örülni. Sőt talán a kitrade-nek is, ha kellően megfizetik. (Igaz akkor tényleg túl kell fizetniük.)
több mint 12 éve
Nah Baldinger megint megmondta a tutit:"Brian Baldinger of 97.5 The Fanatic and NFL Network thinks Jones would be a great fit for the Eagles at No. 4.
“If Jarvis Jones (6-2, 242) is there, I mean, to me, my mother can scout Jarvis Jones,” he told PhiladelphiaEagles.com. “He’s the best defensive player in this draft. He’s actually the best 3-4 outside linebacker in this draft. You put him opposite Connor Barwin, I’d be shocked if at the end of the season, you look up and the two of them don’t have a combined 20 to 25 sacks. I’d be shocked.
“If Jarvis Jones is there, it’s a no-brainer for me.”
Nem hiszem, hogy pont Őt fogjuk behúzni. Az a 4,9-es 40 yard elég lassú. Meg nem is az a magas, nagydarab játékos, akiket Chip preferál. Sztem a combine/pro day eredményei lerontották annyira az értékét, hogy Top5-10-ben ne jöjjön szóba. Arról nem is beszélve, hogy 3-4-es OLB-ből van elég. Még ha Barwin-on kívül egyikőjüknek sincsen tapasztalata benne. 1/4-re sztem szar húzás lenne.
Amúgy Baldingerre nem szabad hallgatni. Inkább csak nevetni rajta. Ő mondta 2010-ben 1 meccs után Chaney-ről, hogy HoF MLB lesz. Valamint a D.Patterson-Asante duót is a liga legjobbjának nevezte a Colts meccs után. Szal a csávó szeret gyors, megalapozatlan következtetéseket levonni.
több mint 12 éve
Es milliner az?ki tudja?Janekszerintem az vagy ha jelenleg nem is egy-két éven belül az lesz.Mindenesetre megvan benne a potenciál, hogy shut-down corner legyen ami Williams-ben nincs.
több mint 12 éve
Na pont ezt tartom én szem előtt. Ha jönne egy OT akkor az 1/4-re már nem szükséges mindenképp támadó falba húzni, hanem jöhet máshová az az ember. Van még bőven lyukas poszt.nagy izgulni való nincs ot-t húzunk elsőre és akkor egy G-kell meg egy faszányos LBés akkor mi lesz a secondary-vel??mert az hogy hoztunk két csere cb-t(williams egy átlagos cb,de semmiképpen se olyan képességű akit nyugodt szívvel oda lehet állítani az ellenfél legjobb elkapójára),meg 2 jó safety-t akik közül jó eséllyel egyik se fogja egészségesen végigjátszani a szezont szerintem nem oldottuk meg a problémát.Viszont ha Fa-ról hoznánk egy OT-t,akkor 1.körbe jöhetne Milliner, és úgy már jobban festene a kép.korodiati
Fischer,Minter,DJ SwearingerJanek
több mint 12 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiati
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiati
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatiVollmer kozben elkelt
több mint 12 éve
Cwill egy atlagos csere cb?egy average cornerback,semmi extra,hozza a kötelezőt,de mint írtam tőle nem várhatjuk hogy az ellenfél 1.számú wr-t levédekezi.Miért nem hosszabbított vele a Ravens??? Nnamdit akár milyen szar is volt,de még DRC-t is jobbnak tartom,ez szubjektív de semmiképpen sem rosszabbak tehát előre nem léptünk,csak persze fizetésben.De szerintem egy 1.számú Cb-el még rövidebbek vagyunk.
Mint irtam senki nem varja,hogy kesz csapatunk lesz elsö evben.Janek
több mint 12 éve
Nem csere, de nem is az az igazi első számú cornerback akit nyugodt szívvel oda lehet állítani az ellenfél legjobb elkapójára
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Cwill egy atlagos csere cb? Mint irtam senki nem varja,hogy kesz csapatunk lesz elsö evben.
több mint 12 éve
nagy izgulni való nincs ot-t húzunk elsőre és akkor egy G-kell meg egy faszányos LBés akkor mi lesz a secondary-vel??mert az hogy hoztunk két csere cb-t(williams egy átlagos cb,de semmiképpen se olyan képességű akit nyugodt szívvel oda lehet állítani az ellenfél legjobb elkapójára),meg 2 jó safety-t akik közül jó eséllyel egyik se fogja egészségesen végigjátszani a szezont szerintem nem oldottuk meg a problémát.Viszont ha Fa-ról hoznánk egy OT-t,akkor 1.körbe jöhetne Milliner, és úgy már jobban festene a kép.
Fischer,Minter,DJ SwearingerJanek
több mint 12 éve
tuti nem akarjuk az egész pénzt elkölteni.itt most van idő építkezni ...
több mint 12 éve
Jó, de ettől függetlenül még számít az, hogy ér-e nekünk ennyit. Meg Kelly feltehetőleg 3 évet mindenképpen fog kapni. Vagyis jövőre is kell a cap meg építkezni kell még akkor is.Ha meg Peters tényleg felépül akkor ráérünk szerintem 2. kör elején hozni egy RT-t/G-t, azért ott is lehet fogni kezdőket erre a posztra. És neki nem 6-7 milliót kell adni, hanem másfelet.
És idén is milyen jól jött az a tavaly 22 milla amit nem használtunk fel és át tudtuk hozni erre az évre.
Valamint azért minden játékos nem akar olyan szerződést aláírni, hogy hiába kap első évében 4 milla garantáltat, ha utána simán cut-olhatjuk.Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nagy izgulni való nincs ot-t húzunk elsőre és akkor egy G-kell meg egy faszányos LBFischer,Minter,DJ Swearinger
több mint 12 éve
Mondjuk mi az a nagy pénz ugye egy RT esetében. Reálisan 4 és 6 millió között kaphatnak éves szinten. Egy 3 éves 3,5 /4,5 /5,5 milliós szerződés reálisnak néz ki. Garantáltnak akkor 13,5 + még aláírás pénz stb. 3 év /15-17 milla lehet kb az áruk. Nekünk ez simán beleférhet.Shawn84Jó, de ettől függetlenül még számít az, hogy ér-e nekünk ennyit. Meg Kelly feltehetőleg 3 évet mindenképpen fog kapni. Vagyis jövőre is kell a cap meg építkezni kell még akkor is.
És idén is milyen jól jött az a tavaly 22 milla amit nem használtunk fel és át tudtuk hozni erre az évre.
Valamint azért minden játékos nem akar olyan szerződést aláírni, hogy hiába kap első évében 4 milla garantáltat, ha utána simán cut-olhatjuk.
több mint 12 éve
Mondjuk mi az a nagy pénz ugye egy RT esetében. Reálisan 4 és 6 millió között kaphatnak éves szinten. Egy 3 éves 3,5 /4,5 /5,5 milliós szerződés reálisnak néz ki. Garantáltnak akkor 13,5 + még aláírás pénz stb. 3 év /15-17 milla lehet kb az áruk. Nekünk ez simán beleférhet.Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatiGondolom pénz...vagy a játékos nem akar minket...vagy mi nem akarjuk Őt. 😀
Amúgy Andre Smith egyáltalán nem illik Kelly up-tempo rendszerébe. Őt a Castillos féle rendszerbe el tudtam volna képzelni, de így már nem.
Winston után érdeklődünk vmennyire, de gondolom ott a pénz a kérdés. De az jó, hogy még mindig talált csapatot, mert talán lejjebb adja az igényeit.
Vollmer sztem simán beleillene az elképzelésbe, szal neki nagyon tudnék örülni. És akkor tényleg nem lenne olyan, hogy vki be KELL húznunk. Gondolom Ő is most nagy pénzt akar, de nem egészen 100%-os, szal vele kapcsolatban is vannak kérdőjelek.Bébé
több mint 12 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatiGondolom pénz...vagy a játékos nem akar minket...vagy mi nem akarjuk Őt. 😀
Amúgy Andre Smith egyáltalán nem illik Kelly up-tempo rendszerébe. Őt a Castillos féle rendszerbe el tudtam volna képzelni, de így már nem.
Winston után érdeklődünk vmennyire, de gondolom ott a pénz a kérdés. De az jó, hogy még mindig talált csapatot, mert talán lejjebb adja az igényeit.
Vollmer sztem simán beleillene az elképzelésbe, szal neki nagyon tudnék örülni. És akkor tényleg nem lenne olyan, hogy vki be KELL húznunk. Gondolom Ő is most nagy pénzt akar, de nem egészen 100%-os, szal vele kapcsolatban is vannak kérdőjelek.
több mint 12 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.korodiatipedig Winstont múlt héten többször is emlegették. Szerintem csak az van, amit idén eddig is csinált az FO. Nem reklámozzák be kivel tárgyalnak, csak a megegyezéseket jelentik be. Nekem ez a verzió jobban tetszik, mint a sok fals híresztelés.
több mint 12 éve
Még elérhető a piacon Vollmer,Andre Smith,Winston és egyikükkel kapcsolatban sem említenek minket.Miért nem megyünk rá vmelyikre?Akkor az o-fal, ami Kelly rendszerében kulcsfontosságú megoldódna és a drafton koncentrálhatnánk a védelemre.
több mint 12 éve
Nekem még mindig az a véleményem, hogy nagy kár lenne kihagyni a srácot:www.youtube.com/watch?v=X-aP0mJqu-o
Kelly rendszerében is nagyon jó lehet.
több mint 12 éve
Egy 7 körös mock-draft. Névismertetőnek jó. Meg természetesen a kommenteket megéri átpörgetni. www.bleedinggreennation.com/2013/3/23/4136458/round-table-post-free-agency-full-mock-draft
több mint 12 éve
Barwin 11,5 sack-je 2011-ből:blogs.mcall.com/eagles/2013/03/charting-all-of-connor-barwins-2011-sacks.html
www.youtube.com/watch?v=LQgYhDSsYpY
Nem csúnyák és mindössze csak 1x volt olyan, amikor nem blokkolta senki.
De kérdés, hogy akkor 2012-ben mi történt vele. Mondják, hogy többször ment cover-ezni, de ez asszem csak 25-30 snap-el jelent többet, ami eléggé elhanyagolható. Akkor mondják azt is, hogy először a TE-t először ki kellett billentenie és utána mehetett pass-rush-olni.
Majd kiderül, hogy hogyan zökken vissza. (Reméljük vissza fog.)
Amúgy most már nem csak a gondolkodásmódja zöld:
www.youtube.com/watch?v=DLRDYHgvano
több mint 12 éve
"Desmond Bryant, DT-ért harcban voltunk, de kb 1 millióval kevesebbet akartunk neki adni évente, mint a Browns adott (5év. 34millió)" (FlyEagles.hu)Pedig jó lenne szerezni minimum még1 FA embert a DL-ba.
Jah, hogy Ő már 10 napja igazolt a Browns-ba. 😀 Azt hittem, hogy csak most.
több mint 12 éve
1/4 témához és Genohoz érdekességként még annyit, hogy NFL.com-on a szakértői mockokban 4 szaki 4 különböző posztra húzna 1/4-re nálunk(egyik sem QB). Ez azt is mutatja, hogy még több helyen is lyukas a csapat és kb. mindegyik fontosabb lenne mint a qb poszt.GreengoValamint, hogy Geno nem ér Top5 pick-et.
Van/volt pár olyan játékos a rosterünkön, akik érettségi után elit játékosoknak számítottak. Aztán vagy beváltották a hozzájuk fűzött reményeket vagy nem:
bloggingthebeast.com/2013/03/21/the-eagles-have-had-a-large-number-of-former-high-school-stars-on-their-roster-and-what-that-could-mean-for-the-upcoming-draft/