Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Korán keltem, megírtam: philly.blog.hu/2013/03/15/a_csutortoki_erkezok
több mint 12 éve
Nem rosszak a mai igazolasok azt gondolom. Továbbra is fiatal erős jatekosok jonnek nem tulfizetve foleg vedelembe akik jok lehetnek mindket semaban.
több mint 12 éve
Williams is egy jól szerelő CB, coverben átlagos. Látszik, hogy próbáljuk igazolni a fizikálisabb, szerelni tudó cornereket.6 évre 8 millió garantált az nagyon jó. Én erre azt mondom, hogy teljesítményarányos bérezése lesz. Ha odateszi magát és rohadtul jól fog játszani akkor jóval több pénze is lesz. És miért ne tenné oda magát akkor?
Phillips jó játékos, de csak akkor ha egészséges, ami nem gyakran fordult elő pl tavaly sem. Ha egészséges tud maradni van esélye a kezdőre, ha nem akkor csere lesz. Allen meg lesz szorongatva, ha kezdeni akar a csapatban.
Barwinban valaki nagyon bízik, pedig tavaly nem volt jó. Rendelkezik cover képességekkel is. Hibrid sémában SAM LB lehet. Csak 8 millió lesz a garantáltja, ez így már jobban hangzik.BleedingGreen
több mint 12 éve
Williams is egy jól szerelő CB, coverben átlagos. Látszik, hogy próbáljuk igazolni a fizikálisabb, szerelni tudó cornereket.Phillips jó játékos, de csak akkor ha egészséges, ami nem gyakran fordult elő pl tavaly sem. Ha egészséges tud maradni van esélye a kezdőre, ha nem akkor csere lesz. Allen meg lesz szorongatva, ha kezdeni akar a csapatban.
Barwinban valaki nagyon bízik, pedig tavaly nem volt jó. Rendelkezik cover képességekkel is. Hibrid sémában SAM LB lehet. Csak 8 millió lesz a garantáltja, ez így már jobban hangzik.

több mint 12 éve
Egyre izgatottabban várom a szezon kezdetét.. 😊 A mai napra még egy játékost várok az OL-ba(Winston?) és úgy gondolom jöhet a draft! (G Smith-szel) Cary Willims-t nem fizettük túl Sean Smith, Cox, K. Lewis szerződéseit nézve?
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Belekezdtünk elég erősen, a CB-k szerintem helyükön vannak, Phillips is fasza (omg, mennyit imádkoztunk 2008-ban, hogy mi válasszuk, a vén rókáknak biztos rémlik 😀 ), Barwin érdekes eset, sok pénzt adtunk érte, tavaly ráadásul jó szar is volt, tavalyelőtt viszont király. Meglátjuk, összességében eddig jó úton haladunk szerintem. 😊
több mint 12 éve
A Barwin videó után itt van még 2 highlights az érkezőkről:Cary Williams 2012:
Kenny Phillips:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Aztán? Két szar évünk volt, azért ne csinálj úgy mintha egy hagyományosan fos csapat lennénk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
azért az tetszetős, hogy Kelly érkeztével próbáljuk megoldani azt ami évek óta gyengebár tényleg az most is játszik, hogy az offseason általában úgy tűnik jól alakul, aztán...
több mint 12 éve
Azért átállás ide vagy oda Cole miatt elég bosszús lennék, bár ha egy Welker-t elengedtek a Denverbe, vagy egy Reed ment a Texanshoz már nem is lenne olyan kirívó ami az emblematikus figurák távozását illeti egy-egy csapattól....
több mint 12 éve
6 év 36 millió 😂 kinek a kiét kúrja a csapatnál?kristofCole jövője egyből kérdéses lett a kinti szakik szerint. Cole tavaly írt alá egy 6 éves 59M-ról szóló szerződést, de nem játszott még életében 3-4-ben OLB-t és ugye a tavalyi DE produkciója is érdekesen sikerült.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
persze, várható volt , csak már most sokallom a jónak tűnő igazolást.. 😊remélem véget ér majd a szezon mire összeállnátok ennyi új emberrel!Annyira ez most nem meglepő sztem (3-4re átállás) és a szar secondary lecserélése. Ez várható volt.
nyughatatlan egy csapat vagytok ám b@sszus.... 😉yooker
Amúgy egy egész jó napon vagyunk túl, még egy OL jöhetne és nyugodtan várhatnánk a draftot.Greengo
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
6 év 36 millió 😂 kinek a kiét kúrja a csapatnál?
több mint 12 éve
remélem véget ér majd a szezon mire összeállnátok ennyi új emberrel!Annyira ez most nem meglepő sztem (3-4re átállás) és a szar secondary lecserélése. Ez várható volt.
Amúgy egy egész jó napon vagyunk túl, még egy OL jöhetne és nyugodtan várhatnánk a draftot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
How productive a pass rusher was Connor Barwin last year? 40 QB disruptions on 533 pass rushes. 29th best score out of 32 3-4 OLBsShawn84Ez a 29th best szöveg eléggé lerágós 😀
több mint 12 éve
remélem véget ér majd a szezon mire összeállnátok ennyi új emberrel!A Giants tábor megkezdte az aggódást vagy mi? 😛
több mint 12 éve
How productive a pass rusher was Connor Barwin last year? 40 QB disruptions on 533 pass rushes. 29th best score out of 32 3-4 OLBs
több mint 12 éve
remélem véget ér majd a szezon mire összeállnátok ennyi új emberrel!nyughatatlan egy csapat vagytok ám b@sszus.... 😉
több mint 12 éve
Na, fasza... Hogy ne legyen teljes az örömöm Connor Barwint is leigazoltuk.Rataxesmi vele a baj?!
nem kötekedésből, komolyan kérdezem 😊
több mint 12 éve
Hé, nekem ez az első negatív hullámom, összességében pozitív vagyok 😊Más 😀
Reuben Frank @RoobCSN
I'm a little concerned that @ConnorBarwin98 is tweeting out Boyz II Men videos to announce his signing with the Eagles.
ÉS tényleg 😀
Connor Barwin @ConnorBarwin98
Crazy couple of days. Hard to put it into words so I guess I'll let Boyz II Men do the talking. #BullsOnParade
youtu.be/zDKO6XYXioc
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Na, fasza... Hogy ne legyen teljes az örömöm Connor Barwint is leigazoltuk.RataxesMegint ezek a negatív hullámok 😀
több mint 12 éve
Na, fasza... Hogy ne legyen teljes az örömöm Connor Barwint is leigazoltuk.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Connor Barwinnal közel a megegyezés. www.youtube.com/watch?v=LQgYhDSsYpY
több mint 12 éve
Ha gondoljátok majd bepakolom az összes létező PFF statisztikát az eddigi érkezőkről 😊
Ex-Rataxes