NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Eddig nem bírtam Sopoaga-t, de egy nap alatt megkedveltem. This is true "fanship" 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Igen, ezt aláírnám én is 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A Cardinals cutolta Kerry Rhodest (S), akár jöhetne is.

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
Sopoaga elfogadható igazolás szerintem. Ahogy a blogon is írtam, szinte minden FA NT erősítést jelent nálunk, így ő is. Neki nem kell majd megtanítani, hogy hogyan is játssza ezt a posztot, de nem all-down játékos, passz ellen valószínűleg nem lesz pályán, ami a snapek több mint 50%-át jelenti. Tavaly előtt jó éve volt, tavaly nem, remélem ezen tud javítani majd.
Fletcher jó esetben használható no.2. corner lehet, már csak egy no.1 corner kéne. 😊
Caseynek örülök, Kelly Oregonban is szívesen használt H-backet, úgyhogy biztos lesz nálunk szerepe.
Chung nem életbiztosítás, nem rossz játékos, de nem sokat érünk vele, ha nem játssza végig a szezont.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Goldson bucs lett.

CB van meg sok a piacon

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
^^ Imádom amikor a megkérdőjelezhető döntéseket megmagyarázzák...mármint, hogy ez valójában miért jó. :cool:
Nem DRC kaliberű CB kell hanem JOBB!

O# oldalon szóba jött most Andre Smith OT (Bengals) és Sebastian Vollmer OT (Pats).
D# oldalon Carry Williams CB (Ravens) , Connor Barwin LB (Texans) és Victor Butler LB (Cowgirls).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tommy Lawlor over at Iggles Blitz profiles Fletcher.

"You may look at the stat sheet and see that Fletcher wasn’t a full time starter in 2012 and wonder what the Eagles were thinking. Watch the tape. I wrote a few times about this guy recently. He had the best pure cover skills of any CB on the market. Is there risk in signing him? Only in the sense that he hasn’t started at CB for 16 games in his 4-year career. Before you get fired up about durability, Fletcher played in 16 games in 2010 and 2012. He started 15 in 2010. He started 4 last year. Why just 4? Because the Rams spent big money on Cortland Finnegan and an early pick on Janoris Jenkins. Fletcher was coming off an injury and they made him the #3 CB. The twist here is that STL put one of the other guys in the slot and Fletcher played LCB. He faced top flight competition. I watched him in several games. Fluid player. Good speed. Good coverage instincts. I wanted the Eagles to get him because Fletcher was the best cover guy available. Simple as that. He gives us a very talented starting CB."

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
DRC jóval drágább is lett volna. 2012-ben DRC ratingje: 87,7, Fletcheré: 55,8. Jó nyilván DRC mint 2. (néha 1.) számú CB jobb WR-eket fogott, de akkor se látom hogy mitől lenne annyival jobb, legalábbis a tavalyi számai alapján.Rataxes
Szerintem Fletcher nem biztos hogy kezdőnek lett ide hozva.
több mint 12 éve
DRC jóval drágább is lett volna. 2012-ben DRC ratingje: 87,7, Fletcheré: 55,8. Jó nyilván DRC mint 2. (néha 1.) számú CB jobb WR-eket fogott, de akkor se látom hogy mitől lenne annyival jobb, legalábbis a tavalyi számai alapján.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
remélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.eaglesmcnabb
Sopoaga, Fletcher és Chung is kezdőkaliberbraxa88
sopoaga minden volt csak jó nem, fletchernél DRC sokkal jobb, minden ő csak nem kezdő szint, drcnek legalább a sebessége van, chung meg nem nagyon szokta végignyomni a szezonokat, nem hinném hogy nálunk végig fogja. amúgy őt sem sorolnám a jobb képességű S-k közé, még ha a jelenlegi felhozatalból ki is tűnik

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
James Casey FB/TE – 3 év 14,5 millió dollár
Patrick Chung, S – 3 év, 10 millió dollár (2,285 millió garantált)
Isaac Sopoaga, NT – 3 év 12 millió dollár

Fletcher is kérdéses, rosszul mondtam az előbb. De ő se került sokba.
több mint 12 éve
Ha jön akkor minek Chung?
de jöjjön csak illetve jó lenne már a számokat is látni ki mibe fájt...Janek
Csak Phillipsről nincs adat de ő olcsó volt. A többieké meg benne van a cikkben a blogon.
több mint 12 éve
Ha jön akkor minek Chung?
de jöjjön csak illetve jó lenne már a számokat is látni ki mibe fájt...

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Goldson fog érkezni... :/Stem03
Az miért lenne baj? 😀 Goldson nagyon jó kis játékos, igaz nem elit a posztján, de megbízható. Nagy ütközőgép. 😊 Én örülnék ha jönne.Greengo
azért nem sok jobb FS van nála. top5
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Nekem nem! 😀 Csak Milinert kérem a drafton! 😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Az miért lenne baj? 😀 Goldson nagyon jó kis játékos, igaz nem elit a posztján, de megbízható. Nagy ütközőgép. 😊 Én örülnék ha jönne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
és az baj?
több mint 12 éve
Goldson fog érkezni... :/

több mint 12 éve
Fizetése nem volt nagy

több mint 12 éve
Hozzuk meg pollardot 😊 kell az nfcbe is egy kis eröszakJanek
Shawnnak írtam már, nem tartom valószínűnek Pollardot Chung után...

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem eddig tetszik a piac visszafogottabb támadása, bár várok min 1 "nagy" FA igazolást.. 😊 Építsünk csapatot!!!!

több mint 12 éve
Hozzuk meg pollardot 😊 kell az nfcbe is egy kis eröszak

több mint 12 éve
Én mondjuk utóbbi kettőnek ettől függetlenük jobban örülök mint Szopónak, benne már nincs upside 😊Rataxes
Hát ja, csak ő általában a pályán van upside nélkül, azért az többet segít a csapatnak.somoskovig
spapek 30%át mert passz ellen semmit sem érbraxa88
Hát ja, igazából akkor nem is kell NT a 3-4be. Hampton is egy kalap szart se ért fénykorában. 😊somoskovig
így van 😀
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 549 — Chiefs GM
Én mondjuk utóbbi kettőnek ettől függetlenük jobban örülök mint Szopónak, benne már nincs upside 😊Rataxes
Hát ja, csak ő általában a pályán van upside nélkül, azért az többet segít a csapatnak.somoskovig
spapek 30%át mert passz ellen semmit sem érbraxa88
Hát ja, igazából akkor nem is kell NT a 3-4be. Hampton is egy kalap szart se ért fénykorában. 😊

több mint 12 éve
Annyit azért nem volt a pályán, 2012-ben pl. a defense snapek harmadában sem volt a csapatban... 395 snap. 2011-ben 489. Ráadásul idén még szar is volt 😊 Vagy nem? Erről Neked több infód van 😊

Ex-Rataxes