NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2013/3/12/4095444/eagles-free-agency-rumors-james-casey-will-visit-philadelphia

na kezdődik 😊
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
Folytatódik a FA előtti cikk dömping, néhány NT/DT jelölt bemutatásával.
 philly.blog.hu/2013/03/12/hianyposztra_szabad_ugynok_nt

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
E van valószínű akkor az utód is már ismert, csak még várnak a bejelentéssel, vagy a draftról oldjuk meg a kérdést.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Philadelphia Eagles will release former Pro Bowl CB Nnamdi Asomugha today.
+ 11 milla a fizetési sapi alá
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Van akinek sikerült már regisztrálnia a pe.com fórumra?
 boards.philadelphiaeagles.com/
Én már sokadszor hiába próbálok, először azt írja ki hogy az Adminok jóváhagyására kell várni, később meg már megint szabad a nicknév meg a mailcím is, mintha soha nem regeltem volna.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
K Lewist el is fogadnam drc helyett. Aso helyett revis. Goldston vagy mikell

Es egy rtJanek
Revis azért egy ACL után tér vissza. Goldsont én is szívesen látnám itt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
K Lewist el is fogadnam drc helyett. Aso helyett revis. Goldston vagy mikell

Es egy rt

több mint 12 éve
Ki lesz az első FA a Kelly korszakban? 😊Stem03
Dorenbos és Anderson. 😀 Ők FA-k voltak.Shawn84
Jake Longra gondoltam! 😀Stem03
Ja hát van ilyen pletyka is. Meg Bradley Fletchert olvastam és Quintin Mikellt. Ez az elmúlt 5 perc termése.
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Dorenbos és Anderson. 😀 Ők FA-k voltak.Shawn84
Jake Longra gondoltam! 😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Cikközön a blogon. A legutóbbi és leginkább aktuális írás:  philly.blog.hu/2013/03/12/hianyposztra_szabad_ugynok_cb
több mint 12 éve
Dorenbos és Anderson. 😀 Ők FA-k voltak.
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Ki lesz az első FA a Kelly korszakban? 😊

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Es aso?

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Jon Dorenbos újabb négy évet tölthet a csapatnál mert hosszabbítottunk vele. Colt Anderson is kapott még egy 1 éves szerződést. Nem hiába, nagyon jó a special teamben végzett munkája.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én szívesen látnám 😊 Talán már nem is kérni túl nagy lóvét.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Úgy néz ki Mikell-t elengedi a Rams. Nakünk annyira szar a safety állományunk, hogy Mikell még 32 évesen is tip-top lenne. Nem kellene visszahozni? Az elmúlt öt évben mindössze egy meccsen volt sérült, szóval még bírja a strapát.
több mint 12 éve
Akkor mar Nelson

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
Citing a source with "direct knowledge" of the Eagles' plans, CSN Philly reports the club is "interested in pursuing" free agent Danny Amendola.
In other words, this info isn't coming from an agent. Old Rams OC Pat Shurmur is now coordinating the Eagles' offense, and Chip Kelly's spread scheme floods the field with four wide receivers, including two in the slot. Beat writer Geoff Mosher concedes it's "unclear how hard" the Eagles will pursue Amendola, but he's definitely on their radar. Amendola is said to be seeking north of $6 million a yearempty taxi
Nem tudom... nekem ha valaki WR tuti nem kéne teljesen elégedett vagyok a mostani állománnyal belőlük kellene és lehetne kihozni a legtöbbet, ha valahol itt nem szorulunk segítségre. Nem értek hozzá de szvsz az egyik legtöbb lehetőséggel erősséggel bíró állomány a Ligában, akiket csak megfelelőn kellene tudni használni. Amendolának is meg-meg villanásai voltak de nem hiszem, hogy annyival többet tudna hozzátenni a dogokhoz, és elnézést minden Rams fantól de abból a csapatból ebben a kategóriában nem nehéz kitűnni.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 097 — Lájkold a zsűrit!
Citing a source with "direct knowledge" of the Eagles' plans, CSN Philly reports the club is "interested in pursuing" free agent Danny Amendola.
In other words, this info isn't coming from an agent. Old Rams OC Pat Shurmur is now coordinating the Eagles' offense, and Chip Kelly's spread scheme floods the field with four wide receivers, including two in the slot. Beat writer Geoff Mosher concedes it's "unclear how hard" the Eagles will pursue Amendola, but he's definitely on their radar. Amendola is said to be seeking north of $6 million a year

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sarkítva nekünk az a kérdés,hogy Miliner vagy Fisher .... ha jön egy használható RT és Peters 90%os lesz akkor én egy Miliner 2.kör pl Armsteadt(L.Johnson már álom) draftot tudok elképzelni.

Bár én nem adok arra,hogy Peters jó lesz már bár AP óta vannak csodák

ami érdekes,hogy sok sok helyen Dion Jordant látni hozzánk...

több mint 12 éve
1 de AB simán max második kör közepe vége nekünk meg az első két pick CB OT

2.Aso ha nem megy bele a paycutba akkor akár lehet Revis is 15millióért (hátha ő is elszaródik nálunk 😊 )Janek
2. Ha Revis esetleg jönne akkor Aso szerintem tuti cut, és akkor DRC maradására se fogadnék 😊
1. Vsz. AB második kör eleje, de olvastam olyan mockot is ahol első körbe írták... A CB/OT dolog valószínű, de azért nem halálbiztos szerintem... Főleg ha a második körre maradna a CB, és már kiment a Milliner/Rhodes/Banks/Trufant négyes, szerintem más cb-re nem biztos hogy érdemes 2/4-et áldozni... Bár vsz. akkor sem az ILB lenne a prioritás, ahogy már előbb is írtam.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csuda vigye el Jenkins Óriás lett ennek azért nem örülök.... Revis-t meg nem akarom inkább neveljünk már ki jó játékosokat akik magukénak is fogják érezni a csapatot nemcsak zsoldosok. Kellynek van ideje építkezni.dande
Jobb lett volna ha visszamegy a sajtosokhoz 😊
mi meg elhozzuk Cruzt 😀

és megoldva az 1/4

nem várok ilyet persze

elég egy JH deal 4millióért végre itt is aprítana

több mint 12 éve
Csuda vigye el Jenkins Óriás lett ennek azért nem örülök.... Revis-t meg nem akarom inkább neveljünk már ki jó játékosokat akik magukénak is fogják érezni a csapatot nemcsak zsoldosok. Kellynek van ideje építkezni.
több mint 12 éve
1 de AB simán max második kör közepe vége nekünk meg az első két pick CB OT

2.Aso ha nem megy bele a paycutba akkor akár lehet Revis is 15millióért (hátha ő is elszaródik nálunk 😊 )

több mint 12 éve
Azt pletykálják érdeklődünk Revis után...  www.ganggreennation.com/2013/3/10/4085952/darrelle-revis-rumors-philadelphia-eagles-to-make-offer

Ex-Rataxes