NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Akit érdekel küldjön egy PM-et, vagy nézzen fel a blog facebook oldalára!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gamble-t olccsóért elviselném drc helyett.Elvis Dumervill 😀
Goldston és egy RG
Onnan már csak egy jó LB kéne mondjuk ? Thomas Davis? 😊Janek
több mint 12 éve
Gamble-t olccsóért elviselném drc helyett.Goldston és egy RG
Onnan már csak egy jó LB kéne mondjuk ? Thomas Davis? 😊
több mint 12 éve
Mock draft játék a Facebook oldalon. Gyertek és írjatok be 1-1 nevet!http://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030
több mint 12 éve
Én Cherilusnak jobban örülnék, jobb játékosnak tartom, de ez nyilván csak az én véleményem (a Tiéd meg a Tiéd 😀 ) Winston esetében aggasztó kicsit számomra hogy két év alatt két helyről vágták ki... Mi lehet az oka? Valami karakterprobléma?RataxesMindkét helyen a pénzt hozták fel. Én most is elhiszem hogy Joeckelt fogják húzni és ezért.
több mint 12 éve
Én Cherilusnak jobban örülnék, jobb játékosnak tartom, de ez nyilván csak az én véleményem (a Tiéd meg a Tiéd 😀 ) Winston esetében aggasztó kicsit számomra hogy két év alatt két helyről vágták ki... Mi lehet az oka? Valami karakterprobléma?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Most látom csak hogy a Detroit RT Gosder Cherilus is FA lesz. Azt mondják hogy passzvédekezésben a legjobb RT-k között van, szerintem nem lenne rossz Vick vak oldalára (HA Vick lesz a kezdő QB 😊 )RataxesAkkor is inkább Winston lenne az igazi.
több mint 12 éve
Most látom csak hogy a Detroit RT Gosder Cherilus is FA lesz. Azt mondják hogy passzvédekezésben a legjobb RT-k között van, szerintem nem lenne rossz Vick vak oldalára (HA Vick lesz a kezdő QB 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kis draftos előrenézegetős cikk: philly.blog.hu/2013/03/10/draft_eloretekinto_tamadok
több mint 12 éve
Akarod mondani "Hall no!" 😀Állítólag a Skins valószínűleg kivágja DeAngelo Hall-t!Hell noo.Shawn84
Szerintetek szóbajöhet nálunk? 😉
Fantasyban rengeteg pontot hozott nekem! 😀robby3
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én magunkhoz írtam Goldsont is meg DRC-t is a Gsn féle tippjátékban... Annyi a pénz mint a pelyva 😛RataxesHehhehe, én is pont őket írtam magunkhoz! 😀
több mint 12 éve
Én magunkhoz írtam Goldsont is meg DRC-t is a Gsn féle tippjátékban... Annyi a pénz mint a pelyva 😛
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szerintem goldson nálunk köt ki és remélem Winston is...én egyre jobban barátkozom a Miliner pickkel
több mint 12 éve
Állítólag a Skins valószínűleg kivágja DeAngelo Hall-t!Hell noo.
Szerintetek szóbajöhet nálunk? 😉
Fantasyban rengeteg pontot hozott nekem! 😀robby3
több mint 12 éve
Állítólag a Skins valószínűleg kivágja DeAngelo Hall-t!Szerintetek szóbajöhet nálunk? 😉
Fantasyban rengeteg pontot hozott nekem! 😀
több mint 12 éve
Nem bánnám ha újra lenne egy Sheppard - Brown - M. Lewis - DAWKINS képességű secondary Phillyben.. 😀 Bár a 8 milliós fizetést kissé sokallom Goldson-ért.. Stem03szerintem ilyen már nem lesz. úgy elszálltak a secondary (főleg CB) árak, hogy csak nagyon jó draft + 1-2 jó FA üzlettel lehetne. Dawk meg pótolhatatlan.
több mint 12 éve
Jobban bírnám ha draftolnánk Kelce tesóját 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem bánnám ha újra lenne egy Sheppard - Brown - M. Lewis - DAWKINS képességű secondary Phillyben.. 😀 Bár a 8 milliós fizetést kissé sokallom Goldson-ért.. Stem03Egy 2002-höz hasonló draftot összehozhatnánk. Akkor Lito, M.Lewis és Sheldon volt az első 3 választottunk.
Amúgy Jared Cook, TE-t is elhozhatnánk. Bár Ő elég drága lesz, de azt olvasgatom, hogy Kelly rendszerében kiemelt szerepet fognak játszani a TE-k. Szal lehet, hogy Ő megérné a milliókat.
több mint 12 éve
Nem bánnám ha újra lenne egy Sheppard - Brown - M. Lewis - DAWKINS képességű secondary Phillyben.. 😀 Bár a 8 milliós fizetést kissé sokallom Goldson-ért..
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Háát én azért várok FA igazolást DE posztra főleg (mármint 3-4 DE/4-3 DT), kérdés mit nevezünk nagy FA-nak 😊RataxesTalán Osi még nagy név. De ő ugye nem oylan aki szóba jöhet. Én DeVito vagy Fanene bepróbálását el tudom képzelni esetleg. Meg Franklin, Sopoaga, Glenn Doresy, Golston Edwards is érdekes lehetne. De majd BG ír róla egy szépet jövő héten 😀
több mint 12 éve
Háát én azért várok FA igazolást DE posztra főleg (mármint 3-4 DE/4-3 DT), kérdés mit nevezünk nagy FA-nak 😊
Ex-Rataxes