NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen o is erdekes lehet. Meg 10 nap es nyit a piac
több mint 12 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt posztonJanekRicky Jean Francois www.bleedinggreennation.com/2013/2/27/4034856/philadelphia-eagles-free-agent-ricky-jean-francois-san-francisco-49ers?utm_medium=referral&utm_source=t.co
Tudom szar oldal meg minden, de azért a felhozott nevek miatt érdemes nézegetni.
több mint 12 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt poszton
több mint 12 éve
Ot elengedi a 49ers azt olvastam. Nekunk most Peters a fontos es a jelenlegi jatekosok ujraszerzodese
több mint 12 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának.Goldsonra talán azt mondom egy 2 éves szerződést megérne, Sanford szerintem Nate Allen szint nagyjából. Delmas a sérülései miatt max ha nagyon olcsó lenne, Landry viszont hmmm. Rá nem is gondoltam eddig. Ő is jöhetne akár. De drafton mindenképpen kellene egy a jobb safety prospectek közül, aki az elejétől akár kezdő tudna lenni. Illetve van még a trade lehetősége is.
De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛 Rataxes
több mint 12 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának. De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Van még Moore szintén Atlantából. A többiekkel nem vagyunk előre.Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 12 éve
Akkor jöhet Kenny 1. körben vagy 2. körben Elam 😊Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 12 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.
több mint 12 éve
gondolom desean is szereti 😊Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön. Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Legújabb QB nálunk :GJ Kinne 😀Az NFL-ben egyedülálló módon az Eagles rostere csupa irányítóból fog állni... 😀
több mint 12 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustainecsak drága
több mint 12 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó corner
több mint 12 éve
Hát igen bár itt a fő kérdés mit akar Kelly ...a cb FA kicsit bővebb mint az OT poszt
több mint 12 éve
Jordan jó lenne azért 3-4ben más nem cserének kicsi pénzért. Landri is bevált szerintem ennyiért.Az sok. Ezért a produkcióért 4-nél többet nem érdemel éves szinten. Ha nagyon meg akarnánk tartani, már kapott volna ajánlatot szerintem. Inkább szétnézünk a piacon. Millinert is simán el tudom képzelni az első körben. Nem lenne egy rossz döntés, főleg ha Aso nem marad, vagy csak 1 évig.
DRC olyan 6ért maradhatna...Janek
több mint 12 éve
Jordan jó lenne azért 3-4ben más nem cserének kicsi pénzért. Landri is bevált szerintem ennyiért.DRC olyan 6ért maradhatna...
több mint 12 éve
Év közben azt nyilatkozta , hogy nem igazán érdekli a pénz. Sas akar maradni , bár azért ez picit sántít ... 😀március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...Az az igazság, hogy Dorenbos-on kívül igazán senkiért nem sírnék, ha elküldenénk.
drc,jordan,landri,dorenbos stbJanek
DRC nem lopta be magát a szívembe, sem a hozzáállásával, sem a játékával, sem a stílusával, és még gondolom nagy lóvét is akar majd (ki nem 😊 ).
Kicsit sajnálom, hogy Marsh nem vált be szintén, pedig jó adottságai vannak a poszthoz. Persze ez anno Jarrettre is igaz volt...
Eazzy
több mint 12 éve
Szerintem így egy Fischer vagy Lane Johnson pick még mindig benne van a levegőben, de esélyesnek látok egy Warmack vagy letrade és Jesse Williams vagy Jonathan Cooper picket is 😊BlitzHawkWarmackot eléggé nehezén tudnám elképzelni 😀
több mint 12 éve
március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...Az az igazság, hogy Dorenbos-on kívül igazán senkiért nem sírnék, ha elküldenénk.
drc,jordan,landri,dorenbos stbJanek
DRC nem lopta be magát a szívembe, sem a hozzáállásával, sem a játékával, sem a stílusával, és még gondolom nagy lóvét is akar majd (ki nem 😊 ).
Kicsit sajnálom, hogy Marsh nem vált be szintén, pedig jó adottságai vannak a poszthoz. Persze ez anno Jarrettre is igaz volt...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ezt fogalmaztam meg. ha fel szeretne jönni valaki akkor van trade.Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊Janek😀 Hát nyilván nem így gondoltam, de ha Geno benn marad a mi helyünkig pl, mivel most erre már igen nagy a sansz az Alex Smith üzlettel, így azért talán már van egy-két csapat, aki fel szeretne jönni majd. Ebben az esetben pedig jobb döntésnek tartanám, ha lejjebb másznánk.Eazzy
Genot elviheti még a Jags is esetleg a sosem tudni mit csinál a drafton raiders is 😊
március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...
drc,jordan,landri,dorenbos stb
több mint 12 éve
Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊Janek😀 Hát nyilván nem így gondoltam, de ha Geno benn marad a mi helyünkig pl, mivel most erre már igen nagy a sansz az Alex Smith üzlettel, így azért talán már van egy-két csapat, aki fel szeretne jönni majd. Ebben az esetben pedig jobb döntésnek tartanám, ha lejjebb másznánk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
OT vagy CB ha a helyunkon maradunk ez fokepp a marciusi FA piac es az Aso drc targyalas fuggvenye.
több mint 12 éve
Szerintem így egy Fischer vagy Lane Johnson pick még mindig benne van a levegőben, de esélyesnek látok egy Warmack vagy letrade és Jesse Williams vagy Jonathan Cooper picket is 😊