NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 624
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem se a szivem csücske...ahogy Jarret sem
több mint 13 éve
És ma is tartod,hogy Loyd jobb mint Rolle?Azt nem, de attól még Rolle nem jó játékos. Max Lloydnál jobb éve volt. Én továbbra sem kedvelem őt.
😊Janek
több mint 13 éve
És ma is tartod,hogy Loyd jobb mint Rolle?😊
több mint 13 éve
Én így értékeltem utána pár nappal: http://philly.blog.hu/2011/05/02/2011_draft_ertekeloMinden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...JanekEzzel viszont csak egyet érteni tudok, talán én C+-ra.Eazzy
több mint 13 éve
Minden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...JanekEzzel viszont csak egyet érteni tudok, talán én C+-ra.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Egy kis napi Reid 😊 http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827ec51d/article/eagles-reid-no-power-struggle-exists-i-never-wanted-to-leave?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
Minden esetre én az elmúlt 2 draftot olyan C-re tudom értékelni...
több mint 13 éve
mármint idei teljesítményéről.Ez idén nem ezen múlt ezt te is tudod. Azért Aso - Asante - DRC volt előtte, és még rengeteget kell tanulnia. Nyilvánvaló, hogy idén semmit nem csinált. Szerintem CB-ként egyetlen egyszer sem használtuk, csak ST-ben.
igaz 3.körös játékos ritkán lesz stabil kezdő főleg ezen a posztonJanek
több mint 13 éve
mármint idei teljesítményéről.igaz 3.körös játékos ritkán lesz stabil kezdő főleg ezen a poszton
több mint 13 éve
Marsh magas, jó kezű játékos (előző posztja ugye), egyszerűen csak tanulnia kell a posztot, márpedig szerintem ha Aso segít neki, aki azért eléggé intelligens ember, tehát szerintem tud is segíteni, akkor bőven 2 éven belül jó CB lehet, biztos vagyok benne, hogy a jövőben kezdő lesz nálunk.
több mint 13 éve
Én az idei draftban mindenképpen reménykedem. Az első 4 pickből nagyon komoly játékosokat hozhatunk. Sőt. Az első 2 választásból még a jelenre gondolhatunk, LB, OT, vagy DT esetleg, de utána már simán lehet hátracserélgetni, vagy 2-3 évre előre gondolkodni. Reidel az a baj, hogy már az első 2 körben is ilyen játékosokat választ, pedig ott azonnali kezdő potenciállal bírókat kell húzni.A defense draftok voltak igazán borzasztóak, a támadókhoz jó játékosok jöttek többnyire.Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.Shawn84
De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..Janek
Elég megnézni kik jók a védelemben:
- FA/Trade: Babin, Jenkins, Ryans, DRC/Asante, Aso
- Draft: Patterson, Cole (mindkettő 2005) meghatározó játékosos, de a többi draftolt játékos max átlagos, vagy az sem. Még Allenben és Grahamben lehet reménykedni, hogy valamelyikük javul. Nekik a rookie sérülések is rendesen keresztbe tettek.
Nyilván nem véletlenül van a sok FA és tradelt játékos a védelemben, valahogy be kellett tömni a béna draftok által hagyott réseket.BleedingGreen
több mint 13 éve
Nekem a Jarrett és Marsh pick (talán még idevehető Casey is) tavaly is úgy tűnt, mintha a távolabbi jövőre gondoltak volna, mert úgy érezték, hogy az akkor adott keretnek is képesnek kell lennie menetelni. Márpedig azért Marsh és Jarrett is szerintem óriási potenciállal bír. Persze az ilyen project játékosoknál mindig benne van a totális bust is, de valljuk be, hogy ha idén van PO- és ott megyünk is 1-2 kört min, akkor azért jobbra értékelődne még most is az a pár pick. Márpedig mondjuk két kihagyott HENERY könnyű FG-nyire volt a PO 😉Nem azzal volt a baj, hogy kihúztuk őket, inkább azzal ahol. Mindkettőt legalább 1 körrel hamarabb hoztuk el, mint lehetett volna, Marshot talán 2 körrel előbb is. A helyükön talán lehetett volna más játékost is húzni és ők még később is elérhetőek lettek volna. Az igaz, hogy azzal még várjunk, hogy leírjuk őket, tudni lehetett hogy projekt játékosok. Azt azért nem mondanám, hogy óriási potenciállal bírnának, ha bármelyikből stabil kezdő lenne, én már boldog leszek.
Na persze nem azt mondom, hogy álom draft volt, természetesen meglehetősen gyenge volt, de azért illik helyén kezelni.Eazzy

több mint 13 éve
A defense draftok voltak igazán borzasztóak, a támadókhoz jó játékosok jöttek többnyire.Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.Shawn84
De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..Janek
Elég megnézni kik jók a védelemben:
- FA/Trade: Babin, Jenkins, Ryans, DRC/Asante, Aso
- Draft: Patterson, Cole (mindkettő 2005) meghatározó játékosos, de a többi draftolt játékos max átlagos, vagy az sem. Még Allenben és Grahamben lehet reménykedni, hogy valamelyikük javul. Nekik a rookie sérülések is rendesen keresztbe tettek.
Nyilván nem véletlenül van a sok FA és tradelt játékos a védelemben, valahogy be kellett tömni a béna draftok által hagyott réseket.

több mint 13 éve
Nekem a Jarrett és Marsh pick (talán még idevehető Casey is) tavaly is úgy tűnt, mintha a távolabbi jövőre gondoltak volna, mert úgy érezték, hogy az akkor adott keretnek is képesnek kell lennie menetelni. Márpedig azért Marsh és Jarrett is szerintem óriási potenciállal bír. Persze az ilyen project játékosoknál mindig benne van a totális bust is, de valljuk be, hogy ha idén van PO- és ott megyünk is 1-2 kört min, akkor azért jobbra értékelődne még most is az a pár pick. Márpedig mondjuk két kihagyott HENERY könnyű FG-nyire volt a PO 😉 Na persze nem azt mondom, hogy álom draft volt, természetesen meglehetősen gyenge volt, de azért illik helyén kezelni.
több mint 13 éve
Ott azon a helyen nem volt rossz választás.Ott azon a helyen Earl Thomas lett volna a jó választás, igaz mögötte Allen volt a második. Minden játékosnál 3 év után lehet igazán rendes képet alkotni. Simán lehet, hogy Allen idén Pro Bowl évet fut. Ki tudja. Viszont ha továbbra is gyengén játszik, akkor 2013-ban már nem lesz kezdő.
lehetett volna jobb is de ez van.Janek
több mint 13 éve
Ott azon a helyen nem volt rossz választás.lehetett volna jobb is de ez van.
több mint 13 éve
Nekem sem tetszett pl a tavalyi meg az az előtti draft.Allen? Nem mondanám, hogy eget rengetően játszik. Earl Thomashoz képest sehol nincs. Én bírom Allent, de ennél sokkal többet kell mutatnia.
Talán Allen vált be igazán meg HeneryJanek
több mint 13 éve
Nekem sem tetszett pl a tavalyi meg az az előtti draft.Talán Allen vált be igazán meg Henery
több mint 13 éve
Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.Legutóbb mikor játéktudás alapján draftoltunk Shady, és Maclin került a csapathoz. Előtte D-Jax. A legutóbbi JÓ draftunk az 2005-ben volt. Patterson, Herremans, Cole. Be kell látni, hogy Reid bármennyi pickje is van, maximum 1-2 használható játékost szokott találni. Persze vannak kivételek, de ha idén Franchise OLB-t, meg DT-t akarunk akkor nagyon meg kell néznünk. Szerencsére most talán könnyebb lesz a helyzetünk, az eleve jó játékosállomány, és a jó rookie felhozatal miatt. Szerintem legalább 3 franchise playert fogunk találni idén. De jó lenne ha végre tudás alapján draftolnánk. 1-2 rossz arc már elkélne hozzánk is, mert ők legalább fel tudják tüzelni a többieket is a pályán.
több mint 13 éve
Utólag azért könnyebb draftolni mint ott a teremben.De tény,hogy talán nálunk többet ér néha a jó személyiség mint a játéktudás..
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:Nem. Hiányposztokra hoztunk embereket, viszont nem azt húztuk akit éppen a legjobbnak tartottak, hanem aki Reidék szerint legjobban beillett a csapatba. Lényegében Denyvel évek óta azon morgolódunk, hogy mi miért nem tudjuk behúzni végre az éppen legjobb elérhető játékost, miért kell nekünk mindig a jó gyereket választani. Csak, hogy a tavalyi draftot vegyem alapul. Első körben jött Watkins OG ugye aki nem volt rossz, de 27 éves. Helyette húzhattuk volna akár Carimit OT, Sherrodot OT, Aaron Williamst CB, vagy Akeem Ayerst LB is. Talán utóbbival jártunk volna legjobban.
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Nagyon dicsérik, de ha megegyezik Samuel-el félpénzért én még egy képet is berakok Howie-ról a pénztárcámba. Nagy húzás lenne.
Egy érdekes rész: "Eagles have made mistakes in the draft the last 2 years, it often has been because they've focused too much on positional needs and not enough on selecting the best player, regardless of position."
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?manbearpig
Második körben jött Jarrett SS aki kb 1 körrel előbb lett kiválasztva mint kellett volna. Helyette Brandon Harris CB, Marcus Gilbert OT, Nate Irving LB, Martez Wilson LB. Harmadik körben megérkezett a CB. Curtis Marsh, aki jó esetben is 4. körös lehetett volna. Helyett olyan játékosokat is választhattunk volna mint: K. J: Wright LB, Clint Boling OG, Chris Ballard DT, Colin McCarthy LB. Tovább nem folytatom a sort de ha jól megnézzük lehetett volna egy ilyen draftunk is:
1: Gabe Carimi, OT
2: Martez Wilson, MLB
3: K. J. Wright, OLB
4: Jalil Brown, CB
4: Alex Henery, K (Ő szerintem jó választás volt)
5: Ahmad Black, DB
Stb. Ez azért jobbnak tűnik nekem mint a Watkins, Jarrett, Marsh, Matthews, Henery ötös. LB gondunk nem lett volna az biztos.
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:Most remélem csak viccelsz...
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Nagyon dicsérik, de ha megegyezik Samuel-el félpénzért én még egy képet is berakok Howie-ról a pénztárcámba. Nagy húzás lenne.
Egy érdekes rész: "Eagles have made mistakes in the draft the last 2 years, it often has been because they've focused too much on positional needs and not enough on selecting the best player, regardless of position."
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?manbearpig
Tavaly jött Watkins, helyette BPA alapon szvsz sokkal logikusabb lett volna Cameron Jordan vagy Carimi.
2.körben Jarrett helyett mondjuk az épp utánnunk húzott Rodney Hudson, aki ráadásul nagyon is illett volna Mudd rendszerébe.
2010-ben Graham lett a Senior Bowl MVP-je, ez tény, de BPA szerint szvsz többet ért volna az Earl Thomas, Derrick Morgan, Iupati, Weatherspoon, Bulaga csoportból, egy.
2.körben Allent jó húzásnak tartottam BPA alapon is.
2009 nagy kivétel volt, mert ott szerintem Maclin és McCoy is jó BPA pick volt.
És így tovább...nem tudom mi alapján draftolunk, mert nem is igazán a legnagyobb needre (inkább másodlagos, harmadlagos needekre), de nem is igazán BPA-ra megyünk. Remélem ez idén megváltozik.
több mint 13 éve
Interjú Roseman-nel:http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120328_Paul_Domowitch__Young_GM_Roseman_leading_Eagles_in_positive_direction.html
Szerintetek? Nem fordítva volt ez?