NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 624
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk ez nem minden estben jön be de nyilván tudtuk, hogy itt így lesz 😀 mert valóban jó közösség tűnik kialakulni, és ebből érződik Reid tekintélye is, szidhatjuk akár hogyan, ha nem így lenne nem lett volna ilyen viszonylag egyszerű,/csendes ezeket a helyzeteket megoldani. Meglátjuk Samu végül marad-e akkor már "csak" Shady szerződését kell megoldani és kész vagyunk, tényleg csak a csapaton játékon no meg az ellenfeleken 😛 múlik mindendandeShadynek meg Maclinnek is van még 1 éve. Lehet, hogy mindkettőt csak szezon közben vesszük elő, vagy legalábbis az újoncok leigazolása után. Aztán meglátjuk menyi marad. Szerintem velük nem lesz gond. Simán meg fogunk egyezni 4-5 évre.
több mint 13 éve
Mondjuk ez nem minden estben jön be de nyilván tudtuk, hogy itt így lesz 😀 mert valóban jó közösség tűnik kialakulni, és ebből érződik Reid tekintélye is, szidhatjuk akár hogyan, ha nem így lenne nem lett volna ilyen viszonylag egyszerű,/csendes ezeket a helyzeteket megoldani. Meglátjuk Samu végül marad-e akkor már "csak" Shady szerződését kell megoldani és kész vagyunk, tényleg csak a csapaton játékon no meg az ellenfeleken 😛 múlik minden
több mint 13 éve
Jól érted igen, Asante hajlandó lenne a szerződés átalakításra, hogy megegyezzenek. Én ennek csak örülni tudok, azért tavaly is top CB volt, simán van még benne 2 év magas szinten, addig is Marsh sokat tud tanulni tőle is.Erre ment ki a játék. 😊 Így kell rávenni valakit a szerződés módosításra. cserével fenyegeted. Sámuel meg maradni akar, mert jó csapatunk lesz és szeret Phillyben. Tiszta sor. Lehet, hogy ezt a 8,4 millát le tudják vinni akár 5-re is. Annyiért meg maradhat még 1-2 évig.
Egyetlen kérdés, hogy valaki ajánl e egyáltalán érte valamit, mert azt azért nyilván át kellene gondolni.Eazzy
több mint 13 éve
Jól érted igen, Asante hajlandó lenne a szerződés átalakításra, hogy megegyezzenek. Én ennek csak örülni tudok, azért tavaly is top CB volt, simán van még benne 2 év magas szinten, addig is Marsh sokat tud tanulni tőle is. Egyetlen kérdés, hogy valaki ajánl e egyáltalán érte valamit, mert azt azért nyilván át kellene gondolni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Sámuelről írják a philly.com-n"McLane did note that according to "a source close to the situation" Samuel would be willing to restructure his contract to help get a deal done."
Ha jól értem benne lenne a szerződés átalakításába, s így esetleg maradna? Sztem nem rossz ötlet értelmes cserét szvsz úgysem tudnánk érte mondom max 2013-s pickkeket amivel eltalálnánk az 1/1-t 😛
több mint 13 éve
Szerintem a DL erősítés fontosabb egy backup RB-nél. Azokat a legkönnyebb akasztani.Nálam ez lenne a sorrend: LB-DT-S-OL, aztán már kb. bárhová jöhet még ember, a mélységből sosem elég.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
facebook-os szavazás az Eagles oldalán:Which position is next for the Eagles?Remélem Reid-ék is hasonlóan látják a helyzetet.
More Linebackers 3872 szavat
Backup Running Back 261 szavat
Defensive Backfield 697 szavat
Wide Receiver 271 szavat
Defensive Line 247 szavat
több mint 13 éve
Pass rush teljesítmény, Eagle-ökkel a főszerepben:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/26/2011-pass-rushing-productivity-edge-rushers/
Szal T. Cole igenis Top1 4-3as DE 😀
több mint 13 éve
Igazából benne van hogy elviszik, én már láttam több helyen is az elmúlt pár napban a Seahawkshoz írva. Viszont nálunk, ha megtartjuk az első kört akkor vagy LB, vagy DT vagy OT fog jönni szerintem. Ezt nagyjából majd akkor fogják eldönteni, hogy ezeken a posztokon kik lesznek benn még, és kit akarunk nagyon. Érdemes lesz figyelni, hogy kik jönnek majd draft előtt private workoutra. Közülük legalább 2 játékos hozzánk fog kerülni, ez biztos. Én jelenleg az első körös DT választást tartom legvalószínűbbnek, második körben pedig jönni fog OLB. Nagyon szorítok, hogy Zach Brown valahogy lecsússzon hozzánk. A WR draftban is nagyjából biztos vagyok, illetve a QB draftot én továbbra se zárnám ki. Na meg ha sikerül Samuelt elcserélni, az érte kapott picken CB fog jönni.Ha nem minket érdekelne kikili akkor eszembe sem jutna ilyet itt kérdezniJanekÉrdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.Shawn84
több mint 13 éve
Steve Smith a Rams-hez igazolt.Nem mondom, hogy vissza fogom sírni. 😀
több mint 13 éve
Ha nem minket érdekelne kikili akkor eszembe sem jutna ilyet itt kérdezniÉrdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.Shawn84
több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekSzerintem a Seahawks topicban egzaktabb választ tudnának adni erre. Sokáig gondolom a Qb-t tartották nagy neednek náluk. Flynnel ez megoldódott. Nem szoktam nagyon rendszeresen követni a mockokat, de azóta már több helyen láttam Kuechlyt hozzájuk írva. D-linet is sokat lehet náluk látni, lehet, hogy azt nagyobb neednek látják a mockírók, vagy 12.-t már túl magasnak tartják Kuechlynek. Van aki pl csak az 1. kör végére tippeli Kuechlyt (van aki meg a top10-be).

több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?JanekEzt talán érdemesebb lenne a másik topikban feltenni.
több mint 13 éve
Érdekes,hogy a seattle ugye elengedte Hawt és Hillt mégsem lehet sok mockban látni,hogy nekik érdekes lehet Kikili... miért?
több mint 13 éve
Hát csak, hogy illeszkedjen Washburn rendszerébe.Nálunk játszott 4-3-ban....nem hinném, h problémát jelentene neki...BearLANDRI nem kerülne sokba.Landrit nem is tudom miért nem hoztuk még vissza. Olcsón és könnyen visszaigazolhatnánk 2-3 évre.
Garay nem jó 4-3ba ugye?
Ő annyira szimpatikus és szerény embernek tűnikJanek
Garay meg talán megfelelne a méretei alapján, de kérdés hogy át tudna e állni.Shawn84
több mint 13 éve
Nálunk játszott 4-3-ban....nem hinném, h problémát jelentene neki...LANDRI nem kerülne sokba.Landrit nem is tudom miért nem hoztuk még vissza. Olcsón és könnyen visszaigazolhatnánk 2-3 évre.
Garay nem jó 4-3ba ugye?
Garay meg talán megfelelne a méretei alapján, de kérdés hogy át tudna e állni.Shawn84

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
LANDRI nem kerülne sokba.Landrit nem is tudom miért nem hoztuk még vissza. Olcsón és könnyen visszaigazolhatnánk 2-3 évre.
Garay nem jó 4-3ba ugye?
Garay meg talán megfelelne a méretei alapján, de kérdés hogy át tudna e állni.
több mint 13 éve
LANDRI nem kerülne sokba.Garay nem jó 4-3ba ugye?
Ő annyira szimpatikus és szerény embernek tűnik
több mint 13 éve
Onnan nem sok picket kapunk 😊Igazából azt is draftról érné meg jobban. Olcsóbb és elég jónak tűnik a felhozatal.
más😀T piac az milyen?Janek
több mint 13 éve
Onnan nem sok picket kapunk 😊más😀T piac az milyen?
több mint 13 éve
Cortland Finnegan 28+ és kapott évi 10et.De ők tudnak szerelni is 😊 Nem fűzök nagy reményeket ehhez a cseréhez, de azért bizakodom. A tavalyi Kolb eset után, meg az idei dolgokat nézve bármit kinézek Rosemannból. Ez a faszi valamit tud!
Eric Wright 27 évesJanek