NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem rohadtul nem rizikós, igaz csak nézőpont kérdése rizikó e az 1 yardos vonalon 4x belső futást hívni 😊JanekÉrtem, hogy mit mondasz és általánosságban egyet is értek vele, de ezzel most pont nem értek egyet. 😀
1 yard-ról nem kell nagy playeket hívni. Ott oda kell állni és át kell nyomni a labdát a gólvonalon.
OL a szar, ha ezt nem tudja megcsinálni.
Szerencsére az elmúlt szezonban ezekkel már nem volt olyan nagy gondunk vagy legalábbis sokkal kevesebb. (a 3.&kevés szitukra gondolok)
több mint 13 éve
Szerintem rohadtul nem rizikós, igaz csak nézőpont kérdése rizikó e az 1 yardos vonalon 4x belső futást hívni 😊
több mint 13 éve
Csupán azt jeleztem,hogy eddig nem volt jellemző ránk a rizikó ez meg egy nagyon picit annak tűnt nekem.Ezen azért jót nevettem. 😀
Janek
Reid rohadt nagy rizikós. Elég csak arra gondolni, hogy tavaly ilyen LB-sorral neki mert vágni a szezonnak. 😀
De amúgy Vick vagy Juan kinevezése is ezt mutatja.
Plusz imád IR-es játékosokat leigazolni, draftolni:
Cornelius Ingram, Jack Ikegwuonu, Marlin Jackson, talán Westbrook-ot is idefér csakhogy egy pozitív példa is legyen. 😀
De amúgy még hosszan lehetne sorolni a dolgait.
Meccs közben meg vagy nem rizikózik vagy szarul időzíti. 😀
több mint 13 éve
ÁmenItt mindenki azt szeretné
Csupán azt jeleztem,hogy eddig nem volt jellemző ránk a rizikó ez meg egy nagyon picit annak tűnt nekem.
De végre ebben is javulunk mint a piros zsepiben
több mint 13 éve
Ami Demecot illeti, tavaly 16 meccsen kezdett és mindösszesen csak 64 szerelése volt, 0 sack 0 int és 1 FF. Persze a statok nem árulnak el mindent, főleg Demeco esetén nem, aki évek óta a vezetője a védelemnek. Csak ez most már inkább vokális vezetés volt, nem pedig tettekben nyilvánult meg, Janekput the right player in the right system vagy vhogy így mondják 😀
Legjobb példa erre Jason Babin
Washburn nélkül (7 szezon):
172 tackle, 17,5 sack, 2 FF
Washburn-nel (2 szezon):
98 szerelés, 30,5 sack, 5 FF
Ha a Titans-hez kerül rookie-ként akkor nagy eséllyel már a 100 sack-et ostromolná és nem pedig az 50-et.
Reméljük így, hogy DeMeco visszakerül a 4-3-ba és, hogy már teljesen egészséges újra Pro Bowl, All-Pro szezonokat fog futni.
több mint 13 éve
Ami Demecot illeti, tavaly 16 meccsen kezdett és mindösszesen csak 64 szerelése volt, 0 sack 0 int és 1 FF. Persze a statok nem árulnak el mindent, főleg Demeco esetén nem, aki évek óta a vezetője a védelemnek. Csak ez most már inkább vokális vezetés volt, nem pedig tettekben nyilvánult meg,
több mint 13 éve
Reméljük Vick sem olyan gyatra évet zár és főleg elkerülik a sérülések
több mint 13 éve
Andy hatalmas Humor Herold:Ezt tudjuk és ezekért csípjük is meg amúgy is szeretjük mert jó edző csak egyet kérünk a tökéletességhez: a játékosainak is legyen gyűrűje ne csak neki (Jenkinsen kívül) 😀 😛 Igazából azt gondolom idén végre minden összeállhat a draft csak hab lesz a tortán bízom benne a szerencse is mellénk szegődik végre mert azért ennek is szerepe van.
"Kérdés": 9 vagy 10 ember kezdett nálunk MLB poszton az elmúlt 3-4 évben...és most megjött a stabilitás Ryans személyében.
Válasz: Sztem csak 7 játékos volt, mert Trotter-t 3x használtuk 😀
Ez kb olyan volt, mint amikor behúztuk Teo-t a drafton és mondta, h nah újra van egy TO a csapatban. 😀Bébé
több mint 13 éve
Andy hatalmas Humor Herold:"Kérdés": 9 vagy 10 ember kezdett nálunk MLB poszton az elmúlt 3-4 évben...és most megjött a stabilitás Ryans személyében.
Válasz: Sztem csak 7 játékos volt, mert Trotter-t 3x használtuk 😀
Ez kb olyan volt, mint amikor behúztuk Teo-t a drafton és mondta, h nah újra van egy TO a csapatban. 😀
több mint 13 éve
Hát hogy hogy hogy? Ennyi pickünk van, és ilyen körösek.Pick-jeink:Ezek hogy?
1. körös
2. körös - Cards
2. körös
3. körös - Texans
4. körös
5. körös
6. körös - Colts
6. körös - Denver
6. körös - PatsBébé
Ezek vannak még meg?Janek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Pick-jeink:Ezek hogy?
1. körös
2. körös - Cards
2. körös
3. körös - Texans
4. körös
5. körös
6. körös - Colts
6. körös - Denver
6. körös - PatsBébé
Ezek vannak még meg?
több mint 13 éve
Pick-jeink:1. körös
2. körös - Cards
2. körös
3. körös - Texans
4. körös
5. körös
6. körös - Colts
6. körös - Denver
6. körös - Pats
több mint 13 éve
Talán nem lesz nehéz a tavalyi Chaneyt felülmúlni. Úgy érzem jövőre a Kuechly-Ryans-Chaney kezdősorral fogunk nekimenni a szezonnak.Ryans élőben most!Érthetőbben beszél, mint Chaney 😀
Jól áll neki a zöld 😊
http://www.philadelphiaeagles.com/Shawn84
Reméljük jobban is játszik 😀Bébé
több mint 13 éve
Ryans élőben most!Érthetőbben beszél, mint Chaney 😀
Jól áll neki a zöld 😊
http://www.philadelphiaeagles.com/Shawn84
Reméljük jobban is játszik 😀
több mint 13 éve
Nagyon helyesJúnius-júliusra fel kell tölteni a keretet a "futottak még" emberekkel is, mert indul a training camp. :]
meddig tart az Fa szezon?ha létezik ilyenJanek
több mint 13 éve
Nagyon helyesSzeptemberig?
meddig tart az Fa szezon?ha létezik ilyenJanek
több mint 13 éve
Nagyon helyesmeddig tart az Fa szezon?ha létezik ilyen
több mint 13 éve
Tony Pauline @TonyPaulinePhiladelphia Eagles ran the LB drills at Boston College pro-day...
------------------------------------------------------------------------------
Eagles Insider @EaglesInsider
Reid: Ryans will be a three-down linebacker.
több mint 13 éve
Elméletileg lezárult a McNabb trade:Hú én ezt márt vissza se tudom követni. 😊 de nem tűnik olyan rossznak. Kár, hogy D-Mac ilyen csúnya véget ért. Szobrot neki a Lincolnban!!
Donovan McNabb for Nate Allen&Casey Matthews&DeMeco Ryans
Sztem mi jöttünk ki belőle győztesen. 😀Bébé
több mint 13 éve
Elméletileg lezárult a McNabb trade:Donovan McNabb for Nate Allen&Casey Matthews&DeMeco Ryans
Sztem mi jöttünk ki belőle győztesen. 😀