Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Dave Spadaro tweet:For what it's worth, and I think he may develop into a pretty darn good DE ... Phillip Hunt up to 260 pounds. Looks great. Watch him in '12!
Nem kell ide SuperMario 😀
Newman-t cut-olta a Dallas, Buckley tweet:
"Newman was released now who are we going to burn?” ... Haha ... Cowboys s - - k"
Nemtom, hogy miről beszél 😀
http://www.youtube.com/watch?v=z6Ofsxs-Xgo
(Bakker ez is a 2010-es szezonban volt. 2011-es szezonból van vmi highlight? 😀 És itt nem Newman-esre értettem, hanem úgy összességében 😀 )
több mint 13 éve
Babin tweetje:"Big day at the Babin's..... Wish I could tell.... Stayed tuned...."
Már egyből el is indult a pletyka, hogy T. Cole-al is szerződéstmódosítunk/hosszabbítunk. 😀
Tény, hogy a csapat legalulfizetettebb játékosa (a rookieszerződéseket nem nézve). Másik oldalról nézve pedig a FO-t dicséri, hogy első éve után egyből megdobtuk egy hosszútávúval mert tudtuk, hogy gyémántot találtunk.
Igaz ez Shawn Andrews-nál nem sült el a legjobban 😀 (bár a gyémánttalálás ott is megvolt)
több mint 13 éve
Akkor ezeket biztos nem olvastam. 😉 Amikor 2010-ben feltredeltünk szinte mindenki biztos volt benne, hogy Earl Thomasért megyünk. Annak meg gratulálok, aki Watkinst első körbe rakta hozzánk, stabil 2. körös játékos volt. Smith volt akkor messze a legnépszerűbb (és ésszerűbb) tipp nagy needre, mint most Kuechly.Watkinst, Grahamet, Maclint sem nagyon várta senki.BleedingGreenGraham azért benne volt. Legalábbis a szurkolói mock-okban nagyon sokszor írták hozzánk.
Maclin-t meg Al Davis-nek köszönhetjük. 😀
Emlékszem pár mockban tavaly is volt Watkins, de mindenki azt mondta, hogy reméli nem jön. 😀
Bébé

több mint 13 éve
Coltson Szent maradt:Saints re-signed WR Marques Colston to a five-year deal worth close to $40 million, inc $19 million gtd.
Steve Johnson-é:
Stevie Johnson signed a five-year, $36.25 million deal that includes $19.5 million gtd
Ennek örülök mert így biztos, hogy marad DeSean és meg is tudunk vele egyezni.
Annyira azért se Ő, sem pedig Rosenhaus nem hülye, hogy azt hiszik 5 év 40 millánál akárkitől is többet kapnak.
több mint 13 éve
Watkinst, Grahamet, Maclint sem nagyon várta senki.BleedingGreenGraham azért benne volt. Legalábbis a szurkolói mock-okban nagyon sokszor írták hozzánk.
Maclin-t meg Al Davis-nek köszönhetjük. 😀
Emlékszem pár mockban tavaly is volt Watkins, de mindenki azt mondta, hogy reméli nem jön. 😀
Még mindig úgy vagyok vele, mint amikor húztuk. Ha 3-4 évvel fiatalabb lenne tökjó választás lett volna. 😀
Persze így sem rossz. Meg az új CBA miatt lehet ki fognak tolódni az életkorhatárok.
Igaz nem Reid-nél 😀
több mint 13 éve
Herremans-szal 5 évet hosszabbítottam GM játékban, aztán IRL is kitoltuk 2016-ig 😊 Zseni vagyokEaglesmcnabb féltékeny lesz!!! 😀
több mint 13 éve
Kuechlyvel nem ütnék egymást szerintem, mivel mindketten több poszton is bevethetőek, és a jelenlegi LB-k közül egyiknek sem biztos a posztja, úgyhogy akár együtt is elférnének a pályán.Ha idén meg tudnánk oldani hosszú távra a kezdő LB sort akkor kár lenen kihagyni. Connor olcsón jöhetne de nem bíznám rá feltétlen a védelem vezetését. Inkább csereként tudok rá gondolni. Egy minőségi csereként. De kérdés, hogy Casey tavaly óta fejlődött e. Csere MLB-ként hasznos tud e lenni. Ha Connor jön akkor szerintem kezdőként akarjuk használni, ami viszont azzal járhat, hogy Kutyulit esetleg nem húzzuk be. Az meg szerintem nagy luft lenne Reidék részéről.Shawn84Williams nem fog jönni. Baromi drága, és nincs is rá igazán szükségünk. Bár DeSeanra egy az egyben elcserélném azért. Connort meg addig kedveltem míg bekerült az NFL-be. Utána sérülések egymás után. Tavaly volt az első igazi szezonja, és én egyáltalán nem bízok benne, hogy egészséges marad. Mintha egy új Stewart Bradleyt igazolnánk, akiben még több rizikó van. Legyen inkább Lofton akkor.Shawn84Connor jó töltelékember lenne, sokkal jobb depth mint akik most vannak. A jelenlegi állapotunkban persze nyugodtan kezdhet is, minden poszton tud játszani. A sérülékenysége az egyetlen probléma, de ha nem kér sokat akkor én nem bánnám, ha jönne.
Állítólag Leber is volt nálunk workouton. Ő elég rövidtávú megoldás lenne, ha lenne egyáltalán.BleedingGreen
Ha jönne valami nagyobb név - Connor azért nem Tulloch, Lofton értékű free agent - akkor lesz kisebb esély Kuechlyre. Amúgy úgyis olyat húzunk majd 1. körben akire senki nem számít. 😀 Watkinst, Grahamet, Maclint sem nagyon várta senki.

több mint 13 éve
Ha idén meg tudnánk oldani hosszú távra a kezdő LB sort akkor kár lenen kihagyni. Connor olcsón jöhetne de nem bíznám rá feltétlen a védelem vezetését. Inkább csereként tudok rá gondolni. Egy minőségi csereként. De kérdés, hogy Casey tavaly óta fejlődött e. Csere MLB-ként hasznos tud e lenni. Ha Connor jön akkor szerintem kezdőként akarjuk használni, ami viszont azzal járhat, hogy Kutyulit esetleg nem húzzuk be. Az meg szerintem nagy luft lenne Reidék részéről.Connor jó töltelékember lenne, sokkal jobb depth mint akik most vannak. A jelenlegi állapotunkban persze nyugodtan kezdhet is, minden poszton tud játszani. A sérülékenysége az egyetlen probléma, de ha nem kér sokat akkor én nem bánnám, ha jönne.Adok okot a pletykára, tervezgetésre:Williams nem fog jönni. Baromi drága, és nincs is rá igazán szükségünk. Bár DeSeanra egy az egyben elcserélném azért. Connort meg addig kedveltem míg bekerült az NFL-be. Utána sérülések egymás után. Tavaly volt az első igazi szezonja, és én egyáltalán nem bízok benne, hogy egészséges marad. Mintha egy új Stewart Bradleyt igazolnánk, akiben még több rizikó van. Legyen inkább Lofton akkor.Shawn84
Q: Think the eagles shock the world with Mario Williams?
A: Mario Williams and Nnamdi Asomugha both represented by Ben Dogra. Just saying...
Ami talán kicsit konkrétabb, megint jönnek a pletykák Dan Connor érkezéséről. Tegnap egy CBS-es arc hozta le a hírt, szinte 100%, hogy itt fog kikötni Connor. Tavaly 15 meccsen a Panthers D-ben 477 snapet tolt, ott hozott össze 75 szerelést. Ez karrierje legjobbja, igaz, sose kapott korábban ennyi snapet. Nem all-down LB, de olcsóért hasznos kiegészítő lehetne. Kérdés, nekünk kell-e ilyen.
Ami még érdekes, eddig nem basztunk ki senkit.
DeSean meg jelezte, aláírja a taget. Nem meglepő.Deny
Állítólag Leber is volt nálunk workouton. Ő elég rövidtávú megoldás lenne, ha lenne egyáltalán.BleedingGreen
több mint 13 éve
Connor jó töltelékember lenne, sokkal jobb depth mint akik most vannak. A jelenlegi állapotunkban persze nyugodtan kezdhet is, minden poszton tud játszani. A sérülékenysége az egyetlen probléma, de ha nem kér sokat akkor én nem bánnám, ha jönne.Adok okot a pletykára, tervezgetésre:Williams nem fog jönni. Baromi drága, és nincs is rá igazán szükségünk. Bár DeSeanra egy az egyben elcserélném azért. Connort meg addig kedveltem míg bekerült az NFL-be. Utána sérülések egymás után. Tavaly volt az első igazi szezonja, és én egyáltalán nem bízok benne, hogy egészséges marad. Mintha egy új Stewart Bradleyt igazolnánk, akiben még több rizikó van. Legyen inkább Lofton akkor.Shawn84
A: Mario Williams and Nnamdi Asomugha both represented by Ben Dogra. Just saying...
Ami talán kicsit konkrétabb, megint jönnek a pletykák Dan Connor érkezéséről. Tegnap egy CBS-es arc hozta le a hírt, szinte 100%, hogy itt fog kikötni Connor. Tavaly 15 meccsen a Panthers D-ben 477 snapet tolt, ott hozott össze 75 szerelést. Ez karrierje legjobbja, igaz, sose kapott korábban ennyi snapet. Nem all-down LB, de olcsóért hasznos kiegészítő lehetne. Kérdés, nekünk kell-e ilyen.
Állítólag Leber is volt nálunk workouton. Ő elég rövidtávú megoldás lenne, ha lenne egyáltalán.

több mint 13 éve
According to Adam Caplan of TheSidelineView.com, the deal is worth just over $21 million in “new money,” and contains slightly more than $11 million guaranteed.Nagy király az FO.
Herremans is now under contract through 2016. He had two years left on his old deal with scheduled salaries of $2.2 million (2012) and $2.6 million (2013). So the contract has been upgraded to a five-year, $25.8 million agreement.
Szóval elvileg az idei és jövő évi része nem változik, hanem a plusz 3 év amivel megtoldották az lesz valamivel nagyobb lé 😊 Legalábbis ha jól értelmezem 😀fetomy
több mint 13 éve
According to Adam Caplan of TheSidelineView.com, the deal is worth just over $21 million in “new money,” and contains slightly more than $11 million guaranteed.Herremans is now under contract through 2016. He had two years left on his old deal with scheduled salaries of $2.2 million (2012) and $2.6 million (2013). So the contract has been upgraded to a five-year, $25.8 million agreement.
Szóval elvileg az idei és jövő évi része nem változik, hanem a plusz 3 év amivel megtoldották az lesz valamivel nagyobb lé 😊 Legalábbis ha jól értelmezem 😀
több mint 13 éve
Adam SchefterHelyes.
Eagles agreed to 3-year contract extension with OL Todd Herremans through 2016.Habi
Nagy eséllyel akkor már az idei meg a jövőévi fizetése is emelkedni fog.
Ha nem akkor vagy az ügynöke szar vagy a mi FO-nk kurvajó. 😀
"The Eagles have agreed to a new three year extension with RT Todd Herremans that will keep him in green through the 2016 season. He'll earn about $21 million over those three years with $11 million guaranteed."
Nah a végén marad neki a 2,2 millás fizuja. Ami számunkra eléggé jó lenne.
több mint 13 éve
Adam SchefterEagles agreed to 3-year contract extension with OL Todd Herremans through 2016.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Adok okot a pletykára, tervezgetésre:Williams nem fog jönni. Baromi drága, és nincs is rá igazán szükségünk. Bár DeSeanra egy az egyben elcserélném azért. Connort meg addig kedveltem míg bekerült az NFL-be. Utána sérülések egymás után. Tavaly volt az első igazi szezonja, és én egyáltalán nem bízok benne, hogy egészséges marad. Mintha egy új Stewart Bradleyt igazolnánk, akiben még több rizikó van. Legyen inkább Lofton akkor.
több mint 13 éve
Adok okot a pletykára, tervezgetésre:Q: Think the eagles shock the world with Mario Williams?
DeSean meg jelezte, aláírja a taget. Nem meglepő.
több mint 13 éve
Dixon tenderének örülök. Ennél már csak akkor örülnék jobban, ha vki el is vinné. 😛 😀 Cooltiszo-val értek egyet, Mathis sztem is maradni fog. Olyan szerződéssel biztos megdobjuk, hogy köv 3 évben 6 milla leessen neki. És ha csak vmi idióta csapat nem ajánl neki 10 milla körüli garantáltat akkor biztos maradni fog.
A többi csapat se hülye, vágják h ebben a rendszerben jól ment Mathis-nek, de nem biztos, h náluk is ilyen jól fog játszani. (Babin effektus)
több mint 13 éve
Ne felejtsük el,hogy Mathis a szezon elején mennyit szenvedett... ez sem veri fel az árát...
több mint 13 éve
Amúgy miért lett mindenkinél Kutyuli? Combine alatt megtudtuk, ő K-I-K-L-I! 😀DenyMer a Kutyuli sokkal jobban hangzik mint a Kikli. 😀 Ja és könnyebb 😛 kimondani is.
több mint 13 éve
Dixon megkapta a 2. körös (1.9 millió) RFA tendert ahogy várható volt. Így szinte biztos marad nálunk. De ha valaki megadja a 2. köröst, ám legyen. 😊

több mint 13 éve
Amúgy miért lett mindenkinél Kutyuli? Combine alatt megtudtuk, ő K-I-K-L-I! 😀
több mint 13 éve
Ruudat nem kedvelem, ő ne jöjjön.ez de gyönyörű érv 😛 😀
Drafton meg ha fal, és ott van, akkor DeCastro, ez egyértelmű. Ő 1/15-re vagy kis felmenéssel elérhető.
De akkor a 2. második körösből eggyel feljebb kéne menni Zach Brownért. (Igen, én őt szeretném most, Kiklit csak utána)Deny
de amúgy egyre inkább amondó vagyok hogy MLB ne jöjjön FA-n Kutyuli kell ide de kurvára 😊
az elsődleges cél számomra az lenne hogy a tavalyi csapat egyben maradjon, MLB kérdést draftról megoldjuk, Chaney meg mehetne OLB-be, inkább a depthet kéne vastagítani.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ezek cutok miatti büntik ugyi? Mathis egyébként szerintem nem volt annyira hűde kiugró, hogy ha más csapat ad neki nagyobb pénzt, akkor licitáljunk érte. Egyébként ő sem hülye, tudja jól, hogy nálunk jó helye van, itt tud valamennyire érvényesülni is. Ha megy, én akkor is csak második körben húznék első pickel a helyére, vagy esetleg amit Deny írt, ha feljebb lépdelünk Brownért, akkor bevállalható első körben is a falember. Viszont akkor gyanús, hogy első három pickből csak egy LB lesz, ami elég vékony, ha valóban FA-n sem tervezünk nagyobb lépést. Na maradjon csak szépen Mathis 😀.
Landry meg elég sérülékeny S, ráadásul jobban érdekli a testépítés lassan 😀. Meg még a végén DeSeant leküldi edzésen 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bele kéne húzni, Giants cap felett van, Dallas és Skins kapott egy rakás cap büntetést, mi meg tavalyi bevásárlás ellenére jól állunk.Ez kellett a mai napomra, Dallas 10 milla, Skins 36 milla cap hit 2 évre szabadon elosztva 😀 Ez igen 😀
Ulpi mondta jó 1 hete, a csoporthoz kell nézni a csapatod és ez így van, most megint kapunk egy elég kecsegtető helyzetet.
Ráadásul abból a bünti pénzből kapunk 1.6 milliót, mint ahogy 27 másik csapat.Deny
A +1,6 milla is jól jön, de az még nagyobb poén hogy 2 divízió riválistól ennyit vonnak el 😀
több mint 13 éve
Bele kéne húzni, Giants cap felett van, Dallas és Skins kapott egy rakás cap büntetést, mi meg tavalyi bevásárlás ellenére jól állunk.Ulpi mondta jó 1 hete, a csoporthoz kell nézni a csapatod és ez így van, most megint kapunk egy elég kecsegtető helyzetet.
Ráadásul abból a bünti pénzből kapunk 1.6 milliót, mint ahogy 27 másik csapat.
több mint 13 éve
Osemele nem biztos, hogy kelleni fog Muddnak, testméretéhez képest mozgékony, de nem annyira, mint akiket most szeretünk.Cordy Glenn is your man.empty taxiNem biztos az. Lehet az Osemele is akár. De pl Adams tud mindegyiket, és nem is rosszul. Szerintem amúgy Guard fog jönni nem Tackle. Todd barátot hagyni kell a helyén.Shawn84
Mathis meg persze, hogy nyilatkozik, mert a FA előtt 1 nappal kell egy kis nyomást gyakorolni. Ha elmegy máshova, nem biztos, hogy kezdeni fog.
Nagy szerződés nem hiszem, hogy ennyi idősen ajánlva lesz neki a részünkről. Ha valaki megdobja egy nagyobb ajánlattal, szerintem nem fogunk ráígérni. Annyiban sajnálni fogom, hogy ezzel megbontjuk az év végén már jobban működő falat és needet is generálunk.