Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Hát ő talán nem marad bent 2/15reJanek
Simán első körös szint, de kérdéses hogy kiknek lesz elsődleges CB posztra draftolni. Még előtte ugye lesz szabadügynök piac is. Viszont Mathieu megszerzése érdekében én feláldoznám Samuelt.Shawn84
Honey Badger csak true sophomore idén, majd 2013-ban draftolhatjuk csak.BleedingGreen
Ez igaz. Idén a társa, Claybourne lehet kiszemelt.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
DeSeannal kapcsolatban a tag nagy hülyeség lenne mert elég nagy összegről szólna. Sztem DeSeannal meg lehet egyezni egy kisebb összegben is...azaz olyan szerződést kell vele kötni ahol a teljesítménye emelheti a fizetését.(bónuszok...stb)
Viszont hatalmas hiba lenne elengedni őt!
DC ügyben az lehet árulkodó, hogy Spagnuloról más hír nem is jön, illetve most nagy a csend. Én nem lennék lelombozódva ha Castillo maradna, de Spag érkezése is jó lehet.
Marty tőlem mehetne. Kérdés ki jönne helyette. Childressnek nem örülnék annyira, bár tuti oltogatta Andy fejét ha együtt pecáztak a héten. 😊

szerk:Asanténál meg inkább a jövőévi nagy fizetése lehet a gond. Vagy átalakítják ezt a szerződést vagy eltradeljük. Ha utóbbi történne akkor simán jöhetne az LSU-ból Mathieu. 😉Greengo
Simán első körös szint, de kérdéses hogy kiknek lesz elsődleges CB posztra draftolni. Még előtte ugye lesz szabadügynök piac is. Viszont Mathieu megszerzése érdekében én feláldoznám Samuelt.Shawn84
Honey Badger csak true sophomore idén, majd 2013-ban draftolhatjuk csak.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
DeSeannal kapcsolatban a tag nagy hülyeség lenne mert elég nagy összegről szólna. Sztem DeSeannal meg lehet egyezni egy kisebb összegben is...azaz olyan szerződést kell vele kötni ahol a teljesítménye emelheti a fizetését.(bónuszok...stb)
DC ügyben az lehet árulkodó, hogy Spagnuloról más hír nem is jön, illetve most nagy a csend. Én nem lennék lelombozódva ha Castillo maradna, de Spag érkezése is jó lehet.
Marty tőlem mehetne. Kérdés ki jönne helyette. Childressnek nem örülnék annyira, bár tuti oltogatta Andy fejét ha együtt pecáztak a héten. 😊

szerk:Asanténál meg inkább a jövőévi nagy fizetése lehet a gond. Vagy átalakítják ezt a szerződést vagy eltradeljük. Ha utóbbi történne akkor simán jöhetne az LSU-ból Mathieu. 😉Greengo
Simán első körös szint, de kérdéses hogy kiknek lesz elsődleges CB posztra draftolni. Még előtte ugye lesz szabadügynök piac is. Viszont Mathieu megszerzése érdekében én feláldoznám Samuelt.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

Ezt még most nem tudhatjuk, de feltrade is van ám ha nagyon kell vki. (Samuelért is csak kapnánk vmit)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze

Hát ő talán nem marad bent 2/15re

több mint 13 éve
DC ügyben az lehet árulkodó, hogy Spagnuloról más hír nem is jön, Greengo
A Falcons megkereste.empty taxi
Ja igaz ezt hirtelen el is felejtettem. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
DC ügyben az lehet árulkodó, hogy Spagnuloról más hír nem is jön, Greengo
A Falcons megkereste.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve

szerk:Asanténál meg inkább a jövőévi nagy fizetése lehet a gond. Vagy átalakítják ezt a szerződést vagy eltradeljük. Ha utóbbi történne akkor simán jöhetne az LSU-ból Mathieu. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
szerintem amíg Rosenhaus marad az ügynöke, ez nem fog menni. tudtommal a taget nem kötelező elfogadni (aki ért hozzá az kijavíthat) és szerintem ez a f.sz már teletömte úgy a fejét azzal, h ő az nfl történetének legjobb wr-e hogy a hosszútávúból biztos nem fog engedni, max a top fizuból egy keveset.Attis
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/11/az-uj-nem-exkluziv-franchise-tag.html

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tagért duzzogva nem biztos,hogy olyan jó lesz nekünk...igaz nem biztos hogy megengedheti magának,hogy pénzéhes dögként játszon egy évet mert utána ki ad neki szerződést?

több mint 13 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
NFL Networkot néztem tegnap, ott szinte tényként kezelik, hogy akár még most a hétvégén, vagy jövő hét első felében Spagnuolo DC lesz nálunk. Sőt, tovább mentek, szerintük mindkettő koordinátor váltva lesz, Marty szerintük megy HC-nek (állítólag van egyetemi kérője is, de ezt fél füllel hallottam csak), ők is Indybe várják őt.

DeSeant is egyre többen rakják ki elméletben csapatból már, nem véletlen lett divat a WR első körös draft velünk kapcsolatban most megint.Deny
DeSeannal kapcsolatban talán még benne van a tag is, abban az esetben, ha ő maradni akar, de nem sikerül hosszabb távra megegyezni. Kb. 9 milliót jelentene a tag (Fitzgerald asszem 16-ot kap átlagban egy évre, ez attól jóval elmaradna). Így még maradhatna egy évet, hogy bebizonyítsa, hogy olyan jó amilyennek hiszi magát és megkaphatná a hosszútávút.BleedingGreen
szerintem amíg Rosenhaus marad az ügynöke, ez nem fog menni. tudtommal a taget nem kötelező elfogadni (aki ért hozzá az kijavíthat) és szerintem ez a f.sz már teletömte úgy a fejét azzal, h ő az nfl történetének legjobb wr-e hogy a hosszútávúból biztos nem fog engedni, max a top fizuból egy keveset.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
NFL Networkot néztem tegnap, ott szinte tényként kezelik, hogy akár még most a hétvégén, vagy jövő hét első felében Spagnuolo DC lesz nálunk. Sőt, tovább mentek, szerintük mindkettő koordinátor váltva lesz, Marty szerintük megy HC-nek (állítólag van egyetemi kérője is, de ezt fél füllel hallottam csak), ők is Indybe várják őt.

DeSeant is egyre többen rakják ki elméletben csapatból már, nem véletlen lett divat a WR első körös draft velünk kapcsolatban most megint.Deny
DeSeannal kapcsolatban talán még benne van a tag is, abban az esetben, ha ő maradni akar, de nem sikerül hosszabb távra megegyezni. Kb. 9 milliót jelentene a tag (Fitzgerald asszem 16-ot kap átlagban egy évre, ez attól jóval elmaradna). Így még maradhatna egy évet, hogy bebizonyítsa, hogy olyan jó amilyennek hiszi magát és megkaphatná a hosszútávút.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

DeSeant is egyre többen rakják ki elméletben csapatból már, nem véletlen lett divat a WR első körös draft velünk kapcsolatban most megint.
több mint 13 éve
Akkor jelenleg úgy áll a DC helyzet Philadelphiában, hogy Spags vagy Castillo?
Mert míg más csapatoknál pletykálnak 2-3 jelentkezőről is, addig nálunk egyedül Spags neve merült fel és vele kapcsolatban se volt semmi konkrétum.Bébé
Spags is csak spekuláció, semmilyen forrást nem említettek azzal kapcsolatban, hogy ide tartana. Onnan jött az egész, h újságírók azt mondták, hogy nagy a valószínűsége, hogy visszatér hozzánk mert itt edzősködött 7 évig.
Reidnek mindig kész tervei vannak. Tavaly is elhúzott egy hétre, aztán visszajött és közölte, hogy mi lesz. Szóval nem kizárt, hogy szóban, telefon már megállapodott valakivel, akár Spagnuoloval is, gondolom van közöttük olyan viszony, hogy szóban megegyeznek és senki nem szivárogtat ki semmit a bejelentésig.

Az mondjuk egy kicsit meredek lenne, hogy egy ilyen év után mindenki marad a helyén, mintha mi sem történt volna. Persze Andynél bármi benne van, de ha 100% lenne, hogy mindenki marad, azt már valszeg bejelentették volna, már csak azért is, hogy lenyugtassanak mindenkit, sajtót, játékosokat.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Akkor jelenleg úgy áll a DC helyzet Philadelphiában, hogy Spags vagy Castillo?
Mert míg más csapatoknál pletykálnak 2-3 jelentkezőről is, addig nálunk egyedül Spags neve merült fel és vele kapcsolatban se volt semmi konkrétum.
több mint 13 éve
Shady nyilatkozott:
Reid-et dicsérte természetesen meg, hogy a játékosok mennyire kiállnak mellette. (Nyilván senki se olyan hülye, hogy a saját edzőjét szidja 😀 )
1-4-es mérleg: Vick és Asante vezetői képességét emelte ki. Ők próbálták együtt tartani a csapatot.
Ennek ellenére sztem nálunk lejárt Asante ideje.
Meg kiemelte, hogy DeSean tényleg más volt, zavarta az egész szerződéses ügye, de örül annak, hogy az utolsó meccseken már a régi DeSean-t láttuk. Ez egyben jó is másrészt meg bassza meg, hogy nem tudott a focira koncentrálni. Persze a megélhetése múlik a következő szerződésén és ha megsérült volna, akkor odavesznek a milliók, de hát akkor is.
Ennek ellenére azért örülnék, ha olcsón itt tudnánk tartani.
több mint 13 éve
Ha lesz új dc...

kinézem fókából,hogy nem hoz új dc-t mert ugye beért Juan kemény munkája....

több mint 13 éve
Büntetéseink:
http://www.footballdb.com/penalties-player.html?tm=24
Természetesen Nnamdi vezet 😀 (2 holding, 1 offside, 3 pass interference és 98 yard)
Az, hogy T. Cole-nak és Peters-nek van a legtöbb offside-ja és false startja a csapatban már megszokott. 😀
Amúgy Peters-nél durva, hogy egy holding-ot se fújta rá.

CB-statok:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/12/cornerbacks-a-glance-at-the-2011-numbers/
Asante a tavalyi éve után ismét elit volt.Bébé
Penaltykban legalább javítottunk tavalyhoz képest. 2010-ben másodikok voltunk 1100 yarddal, idénre sikerült a középmezőnybe visszamenni 853 yarddal.

Az O-lineban meglátszik a több RB futás és Mudd munkája: 2010: 49 sack, 101 Qb hit, 2011: 32 sack, 72 Qb hit.
Idén Shady kb 70-nel többször kapta a labdát mint tavaly, Vick kevesebbszer futott, de jobb átlaggal. Összességében alig futottunk többet mint tavaly 428->450, gyakorlatilag azonos hatékonysággal, és ugyanúgy 5. helyen végeztünk total rush yardban.

Asantéval nem tudom mi legyen, évek óta a legjobb cornerünk, még idén is, olyan rendszerben, ami nem kedvez neki annyira. Nem vagyok feltétlen híve annak, hogy a legjobb CB-t dobra verjük, akár illik a rendszerbe akár nem. Az új DC majd eldönti. 😀

több mint 13 éve
Büntetéseink:
http://www.footballdb.com/penalties-player.html?tm=24
Természetesen Nnamdi vezet 😀 (2 holding, 1 offside, 3 pass interference és 98 yard)
Az, hogy T. Cole-nak és Peters-nek van a legtöbb offside-ja és false startja a csapatban már megszokott. 😀
Amúgy Peters-nél durva, hogy egy holding-ot se fújta rá.

CB-statok:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/12/cornerbacks-a-glance-at-the-2011-numbers/
Asante a tavalyi éve után ismét elit volt.
több mint 13 éve
Colts plan to hire Eagles director of player personnel Ryan Grigson as their new GM.
Elvileg egyezség már meg van, csak szerződés részleteit kell megírni. Szóval van üres pozíció csapatnál.Deny
Azt pletykálják, hogy M.Mornhinweg is követheti HC-nak.Greengo
Haleyt a helyére!Shawn84
Hue Jacksont is elfogadnám.

több mint 13 éve
RyanJanek
Ja hát ő már régen azt hittem MM re vagy TH re gondolszdande
Közben olvastam colts topicban csak itt nem volt tény.

Ott nem örülnének djaxnek ahogy olvastam

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
RyanJanek
Ja hát ő már régen azt hittem MM re vagy TH re gondolsz
több mint 13 éve
Ryan

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Face szerint már Indiben vanJanek
Ki?

Amúgy R. Morris a Skinsnél landolt ha jól értettem DB edző, az nekünk f.sz még találnak egy irányítót is azt küzködhetünk rendesen velük is....
több mint 13 éve
Face szerint már Indiben van