Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Alap

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nyaksérülés miatt Dawkins kihagyja az esti meccset és valószínű, hogy az egész rájátszást.
Sőt mivel már voltak problémák a nyakával akár vissza is vonulhat a szezon végén. 😐
Szal este Hajrá Broncos! (és Falcons)
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lynn elküldésével csináltak helyet Juannak aki átadja a helyét Spagnak..
Janek
Ráadásul Castillo fia vmelyik egyetemen CB, szal nem lenne számára új ezt a poszt. 😀Bébé
Iowa
több mint 13 éve
Érdekességek ex-Eagle-ökről a cikk végén.

http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Peters-McNabb-and-ex-Eagles.htmlsomebody08
Plusz a csatolt linknél azért fellelhető, hogy Asante-nak se volt olyan rossz éve:
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/early-look-2011-cb-charting
Csak idegesítő volt amikor a 3&keveseket rendre rajta csinálták meg úgy, hogy a WR futott egy slant-et Ő meg persze h nem tudta levédekezni, mert alapból 5 yardra állt a WR-től.
több mint 13 éve
Mint tudjuk Juan tökéletes csak néha keveset dolgozik de még többet fog.

több mint 13 éve
Janek
Ráadásul Castillo fia vmelyik egyetemen CB, szal nem lenne számára új ezt a poszt. 😀
több mint 13 éve
http://philly.blog.hu/2012/01/08/17_jatekos_akiben_csalodtam_3_resz A csalódást okozó játékosok sorozat harmadik része.Deny
Jarrett számomra is csalódás. Egyetemi karrierjét csak hallomásból követtem, szóval nagyon vártam azokat a híres hit-eket. Hát nem lett belőle semmi. Rövid offseason meg minden, de jah csalódás volt egy kicsit.
Chaney nálam Ő Top3 lenne. Sokat vártam tőle, de semmit se kaptam vissza. Hihetetlen csalódás számomra.
Young nálam hátrébb lenne, de azzal egyetértek, hogy felkerült a listára. Csere QB volt szal nem vártam tőle semmit. Reméltem, hogy egyáltalán nem fogjuk látni játszani.
DRC-t szar helyen használtuk ezt egyértelmű. Ezt Castillo baszta el. A szélen nem játszott sztem rosszul. Jövőre Nnamdi-val jó lesz Ő. Számomra magasan van egy kicsit.
több mint 13 éve

Azt hittem benne lesz az első 3 szar is 😊

remélem nem Macklin vezet nálad

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://philly.blog.hu/2012/01/08/17_jatekos_akiben_csalodtam_3_resz A csalódást okozó játékosok sorozat harmadik része.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
McLane szerint offense staffban nem lesz változás. Ergo Marty marad. Végülis nem meglepő, yardot sokat hozott Vick és Shady is, arról meg nem ő tehet, hogy Vick szar helyre dobta vagy elejtette.
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Érdekességek ex-Eagle-ökről a cikk végén.

http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Peters-McNabb-and-ex-Eagles.html
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én ezzzel kapcsolatban csak egy dolgot várok hire S. Spanulo vhova a stábba nyilván főleg DC Juan meg mehet akkor CB edzőnek ott van már hely 😛 , mondjuk akkor Sámuel meg Nándi tuti megy 😀
több mint 13 éve
Nah elkezdődnek az edző elküldések:
#Eagles now officially announce that they have "released" Lynn.
CB edzőnk volt.
több mint 13 éve
17 játékos, akiben csalódtam idén; második rész: http://philly.blog.hu/2012/01/07/17_jatekos_akiben_csalodtam_2_reszDeny
Watkins nálam is csalódás volt az elején, rövid offseason ide vagy oda, de mióta kezdő nem lehet rá panasz. Így összességében az én listámon nem lenne fent.
Graham-től én idén nem vártam semmit. Így Ő se. 😀
Casey-ről tudtam h nem lesz elit egyből, de azért így is csalódás volt. Azonban mióta visszakerült a rotációba nem tűnt ki lefelé ebből a szar LB-sorból.
Coleman nálam sokkal előrébb lenne. Komolyan azt hittem, hogy egyáltalán nem lesz rá panaszunk és egy nagyon jó szezont fog hozni. Hát nem így lett. Számomra az egyik legnagyobb csalódás volt.
S. Smith-nek is helye van a listán. Igaz sérülés meg minden, de hát azért ritka szarul játszott.

Közölük Coleman, Casey és S. Smith a sorrend nálam.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
17 játékos, akiben csalódtam idén; második rész: http://philly.blog.hu/2012/01/07/17_jatekos_akiben_csalodtam_2_resz
több mint 13 éve
De legalább Abiamiri jol tolja a kokszot 😊

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Kik lesznek nálunk FA-k?Janek
UFA: Jackson, Mathis, Landri, Schmitt, Dunlap, Laws, Parker, Abiamiri, S. Smith, R. Brown, Young
RFA: DixonBleedingGreen
Köszönet!

Az első 3at itt kell tartani Owen olcsón tud maradni a posztja miatt is...többiekért nem fájna a szívem talán még Laws aki maradjonJanek
Lawsnak szvsz akkor lesz esélye, hogy megérje a végső rostert, ha nem draftolunk DT-t (szinte biztos, h draftolunk és szerintem viszonylag korán, 2-3. kör), jelenleg max. Thorntont előzi meg a depth charton. Úgy érzem sajnos ő lesz Abiamiri mellett a másik Irish bust.

több mint 13 éve
UFA: Jackson, Mathis, Landri, Schmitt, Dunlap, Laws, Parker, Abiamiri, S. Smith, R. Brown, Young
RFA: DixonBleedingGreen
Köszönet!

Az első 3at itt kell tartani Owen olcsón tud maradni a posztja miatt is...többiekért nem fájna a szívem talán még Laws aki maradjon

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
RFA: Dixon

több mint 13 éve
Kik lesznek nálunk FA-k?

több mint 13 éve
Broncosnál én sem tudnék mást kiemelni

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Wildcard kör beharangozó Eagles szemmel.Szakmai dolgot nem kell várni: http://philly.blog.hu/2012/01/07/beharangozo_hetvegere_eagles_szemmel
több mint 13 éve
Én adtam volna 2 pickért, nekem elég az Aso, DRC, Hanson, Marsh négyes cornernek, idén meg három második körös jó lett volna. Elsőbe elit MLB, másodikban jöhetne egy falember Reidnek vagy BPA, meg még jöhetett volna OLB, meg még BPA.Deny
4 második körös pickünk lett volna, ha 2 másodikat kapunk, már most is van 2 (saját és a Cardsé)BleedingGreen
De feltételeztem, nem 2 ideit adtak volna. (Egyáltalán van nekik annyi?)Deny
Igaz, csak 1 van nekik, de úgy sem lett volna rossz.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mert buták vagytok.tenorx
Én adtam volna 2 pickért, nekem elég az Aso, DRC, Hanson, Marsh négyes cornernek, idén meg három második körös jó lett volna. Elsőbe elit MLB, másodikban jöhetne egy falember Reidnek vagy BPA, meg még jöhetett volna OLB, meg még BPA.Deny
4 második körös pickünk lett volna, ha 2 másodikat kapunk, már most is van 2 (saját és a Cardsé)BleedingGreen
De feltételeztem, nem 2 ideit adtak volna. (Egyáltalán van nekik annyi?)
több mint 13 éve
Azt meg csak most olvastam, Asante Samuelt elvileg akarta a Lions valamikor idén két második körös pickért, de mi első kör nélkül szóba sem álltunk velük.Deny
Mert buták vagytok.tenorx
4 második körös pickünk lett volna, ha 2 másodikat kapunk, már most is van 2 (saját és a Cardsé)