Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Én adtam volna 2 pickért, nekem elég az Aso, DRC, Hanson, Marsh négyes cornernek, idén meg három második körös jó lett volna. Elsőbe elit MLB, másodikban jöhetne egy falember Reidnek vagy BPA, meg még jöhetett volna OLB, meg még BPA.Azt meg csak most olvastam, Asante Samuelt elvileg akarta a Lions valamikor idén két második körös pickért, de mi első kör nélkül szóba sem álltunk velük.DenyMert buták vagytok.tenorx
több mint 13 éve
Azt meg csak most olvastam, Asante Samuelt elvileg akarta a Lions valamikor idén két második körös pickért, de mi első kör nélkül szóba sem álltunk velük.DenyMert buták vagytok.
több mint 13 éve
Azt meg csak most olvastam, Asante Samuelt elvileg akarta a Lions valamikor idén két második körös pickért, de mi első kör nélkül szóba sem álltunk velük.
több mint 13 éve
Én örülök neki, képességei nem rosszak, csak ritka buta. Visszahordani tud, flyt futni megint, aztán meccsenként pár snap beleférhet. Feltéve, ha eléri az 53 főt szeptemberben. Van rá esély, mert valamit láttunk benne, még szezon előtt volt itt workouton, akartuk is tradeelni, de a Rams elutasította, majd ezután kirakta csapatából.Egyébként ő is Cincinnati egyetemről jött, mint Cole, Kelce és Celek. Ott még nagyon is jó játékos volt, 2010-es Senior Bowlon MVP is lett. Meg imádja Vicket, telefonos interjú során végig róla áradozott.
Van még egy Pro Bowl résztvevőn, Jen, a cheerleader csaj utazhat nyaralni. Ha minden igaz, róla van szó: http://www.philadelphiaeagles.com/cheerleaders/Jennifer/052efba6-ba47-42ee-b2c2-8e361b8e5b77
Aso meg döntős a Bart Starr Awardon, ez az a díj, amit a Super Bowl előtt osztanak ki helyszínen. Az kapja, aki pályán meg azon kívül is sportember, meg sokat tesz a jó dolgokért és minden nemes. Biztos, hogy NFC East játékos fogja kapni, a másik két döntős Jason Witten és London Fletcher.
Választott az AP All Pro csapatot, aminek sokkal több valóságalapja van, mint Pro Bowlnak pl. Eaglesből bekerült Shady és Jason Peters az első csapatba, Babin a másodikba.
Luke Kuechly pedig bejelentette ma, hogy jön a draftra. Ennek örömére top Lb-kről blogra majd írok pár szót, hátha Reid okosan oda húz. (Spoiler veszély: nem fog)
PFF csinált értékelést, hogy DT-k milyen jók pass rush terén, elég előkelő helyen végeztek játékosaink. Jenkins átlagosan minden 8.3 snapjénál, amikor QB-ra ment nyomást is fejtett ki (liga szerte 4. legjobb), Landri pedig minden 7.9-edik snapjénál (liga 5.). https://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/06/pass-rushing-productivity-defensive-tackles/
több mint 13 éve
Nem biztos az, 1 év a Rams űberbonyolult playbookjához ugyan kevés volt, de lehet, hogy 1.5 év már elég lett volna 😂WR/KR Mardy Gilyard került leigazolásra ma. Returnre jó lehet, de azt ne várjuk, hogy a playbookot megtanulja (1,5-2 év alatt talán) 😀BleedingGreenAz kevés lesz.Newman

több mint 13 éve
WR/KR Mardy Gilyard került leigazolásra ma. Returnre jó lehet, de azt ne várjuk, hogy a playbookot megtanulja (1,5-2 év alatt talán) 😀BleedingGreenAz kevés lesz.
több mint 13 éve
WR/KR Mardy Gilyard került leigazolásra ma. Returnre jó lehet, de azt ne várjuk, hogy a playbookot megtanulja (1,5-2 év alatt talán) 😀

több mint 13 éve
Ryan Grigson, a Director of Player Personnel-ünket több csapat is vinné GM-nek, adtunk is engedélyt interjúkra. Megy a Ramshez és Indybe is. 2002 óta van nálunk egyébként Grigson, 2010 óta ebben a szerepben.
több mint 13 éve
Sőt Dunlap még guard-ként is eljátszik.BébéEzzel annyi a baj, hogy Vick nem lát ki mögötte 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Vicket azért nehezebb is védeni mert folymatosan fickándozik és nem marad meg a zsebben. Az ütések kb 40-50%-áért ő a felelős, nem lehet minden playt a végletekig húzni.Mathis erős középmezőny. De nem több. JJ tuti cut, pedig szvsz ennyi idő alatt nem felejtett el játszani, amikor meg egészséges volt top5 Center volt a ligában.Nekem csak az furcsa a PFF Mathis istenítésében, hogy pl Mathis nem merült fel az edzők/játékosok probowl szavazásánál. Pedig szerintem az lett volna Mathis "klasszisának" elismerése, ha a hozzáértők szavaztak volna rá. Nem mondom, hogy rossz játékos, jó a Mudd féle rendszerben, de hogy 3x jobb futásblokkoló lenne mint Carl Nicks, azt én nem érzékeltem. Én úgy emlékszem Shadynek elég sokszor kellett a backfieldben cikáznia, jópárszor miatta is 😀 Kelcére meg rászállt a PFF.BleedingGreenCenterekkel, guardokkal szinte úgy vagyok, hogy csak akkor veszem észre Őket ha vmi hibát csinálnak. 😀
Pl Mathist nem sűrűn vettem észre. 😀
Az biztos, hogy Mathist meg kell tartani és egyben kell tartani ezt a falat.
Dunlap, Justice (esetében csak akkor ha ismét belemenne egy fizucsökkentésbe) duó megtartásának is örülnék.
JJ nagy eséllyel cut lesz, szal kell egy center helyette meg talán hozhatunk egy guard-ot, de ha marad Dunlap és Justice is akkor tackle poszton jók vagyunk. Sőt Dunlap még guard-ként is eljátszik.Bébé
Annyit megjegyeznék a falról, hogy 1-2 meccsen tényleg ellentmondást nem tűrően játszottak, csak sajnos pont azon a meccseken amikor Young irányított, és megnyitotta a turnovergyártó egyéni vállalkozását Philadelphiában. Vick azért (főleg az első meccseken) elég sokat kapott az ellentől.eaglesmcnabb
Én meg vagyok elégedve a fallal, figyelembe véve, hogy 2 újonc is kezdett. A sack számok is csökkentek és kevesebb volt a hit mint tavaly, az eleje tényleg gyengébb kezdés volt (DeVan és társai hasítottak még akkor), de amikor összeállt a stabil ötös, akkor nekem tetszett a munkájuk. Javulni mindig lehet, egyébként meg Mudd>Castillo.
Nagy Mathis hypot azért sem szeretnék, nehogy nagyon felverje az árát az új szerződésnek.

több mint 13 éve
Mathis erős középmezőny. De nem több. JJ tuti cut, pedig szvsz ennyi idő alatt nem felejtett el játszani, amikor meg egészséges volt top5 Center volt a ligában.Nekem csak az furcsa a PFF Mathis istenítésében, hogy pl Mathis nem merült fel az edzők/játékosok probowl szavazásánál. Pedig szerintem az lett volna Mathis "klasszisának" elismerése, ha a hozzáértők szavaztak volna rá. Nem mondom, hogy rossz játékos, jó a Mudd féle rendszerben, de hogy 3x jobb futásblokkoló lenne mint Carl Nicks, azt én nem érzékeltem. Én úgy emlékszem Shadynek elég sokszor kellett a backfieldben cikáznia, jópárszor miatta is 😀 Kelcére meg rászállt a PFF.BleedingGreenCenterekkel, guardokkal szinte úgy vagyok, hogy csak akkor veszem észre Őket ha vmi hibát csinálnak. 😀
Dunlap, Justice (esetében csak akkor ha ismét belemenne egy fizucsökkentésbe) duó megtartásának is örülnék.
JJ nagy eséllyel cut lesz, szal kell egy center helyette meg talán hozhatunk egy guard-ot, de ha marad Dunlap és Justice is akkor tackle poszton jók vagyunk. Sőt Dunlap még guard-ként is eljátszik.Bébé
Annyit megjegyeznék a falról, hogy 1-2 meccsen tényleg ellentmondást nem tűrően játszottak, csak sajnos pont azon a meccseken amikor Young irányított, és megnyitotta a turnovergyártó egyéni vállalkozását Philadelphiában. Vick azért (főleg az első meccseken) elég sokat kapott az ellentől.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem csak az furcsa a PFF Mathis istenítésében, hogy pl Mathis nem merült fel az edzők/játékosok probowl szavazásánál. Pedig szerintem az lett volna Mathis "klasszisának" elismerése, ha a hozzáértők szavaztak volna rá. Nem mondom, hogy rossz játékos, jó a Mudd féle rendszerben, de hogy 3x jobb futásblokkoló lenne mint Carl Nicks, azt én nem érzékeltem. Én úgy emlékszem Shadynek elég sokszor kellett a backfieldben cikáznia, jópárszor miatta is 😀 Kelcére meg rászállt a PFF.BleedingGreenCenterekkel, guardokkal szinte úgy vagyok, hogy csak akkor veszem észre Őket ha vmi hibát csinálnak. 😀
JJ nagy eséllyel cut lesz, szal kell egy center helyette meg talán hozhatunk egy guard-ot, de ha marad Dunlap és Justice is akkor tackle poszton jók vagyunk. Sőt Dunlap még guard-ként is eljátszik.
több mint 13 éve
Center Jason Kelce allowed 33 overall pressures, which is the most by a center in a season over the past three years.Nekem csak az furcsa a PFF Mathis istenítésében, hogy pl Mathis nem merült fel az edzők/játékosok probowl szavazásánál. Pedig szerintem az lett volna Mathis "klasszisának" elismerése, ha a hozzáértők szavaztak volna rá. Nem mondom, hogy rossz játékos, jó a Mudd féle rendszerben, de hogy 3x jobb futásblokkoló lenne mint Carl Nicks, azt én nem érzékeltem. Én úgy emlékszem Shadynek elég sokszor kellett a backfieldben cikáznia, jópárszor miatta is 😀 Kelcére meg rászállt a PFF.
Meccsenként 2. Az nem is tűnik soknak. 😀 Főleg úgy h sack-ek nem jöttek róla és futásblokkolásban is azért hasznát vesszük.
Baldinger azt mondta róla, hogy Pro Bowl keretben lenne a helye.
Baldinger-ről annyit érdemes tudni, hogy a tavalyi Colts meccs után kijelentette, hogy D. Patterson és Asante személyében nekünk van a legjobb CB-duónk az egész NFL-ben. Valamint a Giants meccs után azt mondta, hogy Chaney az egyik legjobb MLB a ligában. 😀
Szal sztem Kelce esetében vhol a PFF és Baldinger véleménye között van az igazság.Bébé

több mint 13 éve
Center Jason Kelce allowed 33 overall pressures, which is the most by a center in a season over the past three years.Meccsenként 2. Az nem is tűnik soknak. 😀 Főleg úgy h sack-ek nem jöttek róla és futásblokkolásban is azért hasznát vesszük.
Baldinger azt mondta róla, hogy Pro Bowl keretben lenne a helye.
Baldinger-ről annyit érdemes tudni, hogy a tavalyi Colts meccs után kijelentette, hogy D. Patterson és Asante személyében nekünk van a legjobb CB-duónk az egész NFL-ben. Valamint a Giants meccs után azt mondta, hogy Chaney az egyik legjobb MLB a ligában. 😀
Szal sztem Kelce esetében vhol a PFF és Baldinger véleménye között van az igazság.
több mint 13 éve
Kelce-t mégse kell megműteni. PFF áradozás Peters-ről és Mathis-ről:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/1/5/2685282/jason-peters-evan-mathis-make-pffs-top-ten-list
Shady, Peters, Mathis és T. Cole az All-Pro csapatukban:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/05/2011-pff-all-pro-team/
több mint 13 éve
Ha mindenképpen meg akarná tartani Castillót akkor már biztos tartott volna sajtótájékozatót, hogy eloszlassa a spekulációt, függetlenül attól hogy kötelező-e tartani vagy nem. Szerintem is megy a manőverezés a háttérben.Azt mondják, hogy minél tovább kussol Reid, annál valószínűbb, hogy Castillo menni fog.Elvileg Reidnek a héten nem kell nyilatkozni, ha minden igaz, az NFL szabályai azt írják elő, hogy offseasonben hetente nyilatkozzon vagy a HC, vagy a GM, vagy a tulaj, vagy az elnök(, vagy koordinátor talán). Héten Lurie letudta ezt a részt, ergo jövőhétig Reid kussolhat.Deny
McDermott-nak is próbált munkát keresni, gondolom Juan-nal is ezt teszi most.
Vagy ha megvan az új DC akkor esetleg megpróbál helyet szorítani Castillo-nak is a coaching-staff-ban.Bébé

több mint 13 éve
Dallas Reynolds (C, korábban PS tagunk volt) is megkapta a maga szerződését, szépen lassan megyünk a 90 fő felé.
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy minél tovább kussol Reid, annál valószínűbb, hogy Castillo menni fog.Elvileg Reidnek a héten nem kell nyilatkozni, ha minden igaz, az NFL szabályai azt írják elő, hogy offseasonben hetente nyilatkozzon vagy a HC, vagy a GM, vagy a tulaj, vagy az elnök(, vagy koordinátor talán). Héten Lurie letudta ezt a részt, ergo jövőhétig Reid kussolhat.
McDermott-nak is próbált munkát keresni, gondolom Juan-nal is ezt teszi most.
Vagy ha megvan az új DC akkor esetleg megpróbál helyet szorítani Castillo-nak is a coaching-staff-ban.Bébé
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy minél tovább kussol Reid, annál valószínűbb, hogy Castillo menni fog. McDermott-nak is próbált munkát keresni, gondolom Juan-nal is ezt teszi most.
Vagy ha megvan az új DC akkor esetleg megpróbál helyet szorítani Castillo-nak is a coaching-staff-ban.
több mint 13 éve
Jesszus, van olyan? 😀 Mindig van lejjebb 😂Hát bazdmeg 😀 Csabát Bradyhez hasonlítani, ez minimum ban 😀 Abban, hogy Rivers és Attila jó arc egyetértek, de ez... Ennél nagyobb sértést... Pedig én eddig bírtalak titeket 😀WyattIlyen sértésekért max. a VV Csaba szurkolói klubból bannolnak bárkit is 😀Rataxes

több mint 13 éve
mondjuk ez nem ilyen direkt csere volt Dawk már nem volt itt mikor jött Allen(sajna)
több mint 13 éve
Quintin Mikell szerint simán benne van, hogy Spagnuolo az Eaglesnél kössön ki újra. ("I think he deserves the Assistant Head Coach title, too," said Mikell)DenyÉn már annak is örülnék, ha Spagnuolo szerint simán benne lenne, hogy Mikell újra az Eaglesben kössön ki... Nagyon szerettem a játékát, Dawkins-szal párban ők voltak az etalon. Egy Asante - S. Brown Dawkins - Mikell hátsó négyessel most is meg lennék elégedve, mert lehet, hogy több TD-t szopnánk, de több labdát is szereznénk és ha szerelésre kerül a sor, csak az lenne a kérés, hogy vajon feláll-e az ellenfél, nem az, hogy lemegy, mint idén. Régi szép idők...
Mellesleg szeretném megjegyezni, hogy akármilyen szimpatikus is nekem Nate Allen, én már a draftolása után percekkel jeleztem, hogy a srác nem tud úgy szerelni, ahogy azt egy NFL szintű safetytől elvárná az ember. Ezzel most nem az "én megmondtam" gombot akarom nyomogatni, csak felteszem a kérdést, az, akinek az a munkája, hogy értsen a focihoz és játékosokat figyeljen meg, az ezt nem látta? Vagy nem hard-hittert kerestünk, hanem ball-hawk safety-t? Azért a Dawkins - Nate Allen csere nekem kicsit erős volt.
több mint 13 éve
Quintin Mikell szerint simán benne van, hogy Spagnuolo az Eaglesnél kössön ki újra. ("I think he deserves the Assistant Head Coach title, too," said Mikell)DenyHát mondjuk ez így, hogy A-HC sztem kevés mert nesze semmi fogd meg jól vagy DC-nek jön ide vagy konkrétan pozíciós edzőnek, vagy semmi. Ha megtennék A-HC-nek még attól tartanék Reid után ő lenne a HC aminek láttuk az eredményét 😛
több mint 13 éve
Hát bazdmeg 😀 Csabát Bradyhez hasonlítani, ez minimum ban 😀 Abban, hogy Rivers és Attila jó arc egyetértek, de ez... Ennél nagyobb sértést... Pedig én eddig bírtalak titeket 😀WyattIlyen sértésekért max. a VV Csaba szurkolói klubból bannolnak bárkit is 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes