Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Néhány gondolat a vereség okairól:

- Az igazán szánalmas, hogy ha képességbeli gondok lennének, még akkor is hozhattuk volna ha fejben ott vagyunk, csak egy kicsit is. Ami érthetetlen, hiszen éppen most kellett volna koncentrálni, amikor kb PO meccset játszunk. Hogy miért nyertünk volna, ha fejben kicsit is ott vagyunk:

11 büntetés 97 yard. Többek között rengeteg jó O lehetőség ment el emiatt, valamint ugye az a Nándi rossz helyezkedés, amit egyébként 3&out követett volna, ehelyett TD lett.

Asante Samuel. Igen. Szerzett egy pick6-et, de miatta nem játszhatott végig Nándi Fitzen. Mert Asante csak baloldalon hajlandó játszani. Pedig Aso ezúttal amikor fogta, nagyjából ki is kapcsolta a 11-est.

Edzők hibája: Jarrettre hagyni számtalanszor Larryt. Egy az egyben. Ennek mi is volt a célja? Elit S-ek is aligha védik le Fitz-et, nemhogy egy tapasztalatlan, idén alig játszó rookie.

DeSean Jackson játszik. Jah, kihagyott egy speciális egység meetinget, mert elaludt. Oké, példát kell statuálni, ostorozzák meg vagy mittudomén, de amikor éppen küzdünk az életben maradásért, akkor biztos, hogy egy alig játszó Steve-el vágunk neki az jó ötlet?

Maclin. Ha még egy életbevágó passzt elejt apám, akkor cut. Már elegem van ebből a szerencsétlenből. Nincs tökéletes ember, nincs WR aki ne droppolt volna, de az igazi WR-ek, mint Fitz pl., amikor igazán kell, akkor csinálják meg a nagy játékokat. Maclin az egyszerű feladatokat se képes megoldani.

Shady. Mért csak 14-szer kapott labdát? 5.8-as átlaggal futott. TD-t szerzett. Ha láthatóan nem megy a passzolás, mi a retekért nem futhat egy ilyen játékos???

Ez mind olyan hiba, ami csak azzal kiküszöbölhető lett volna, hogy nem vagyunk full totál gyökerek. Márpedig azért Andy bá csak nem az. Vagy mégis? De ettől még semmiképp nem cserélném le őt. Mégis mit gondoltok, ki lenne alkalmasabb jelenleg nála??? Van értelme elbarmolni a csapatot, hogy valaki más tök más elképzelései miatt megint évekig építkezzünk?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
2008-ban készült ez a sig.Akkor kapós volt, úgy érzem idén is az lesz:
Greengo
Mondjuk ha jól emlékszem abban az évben konferencia döntőt játszottatok 😊Cowboykarcsi
De akkor még volt egy JJ-nk meg egy Dawk-nk aki összekapta a védelmet ma ilyen emberek hiányoznak 😐
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Greengo
Mondjuk ha jól emlékszem abban az évben konferencia döntőt játszottatok 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Egyébként azért jobb lenne, ha mostmár tényleg kikapnánk folyamat, hogy jó pickek legyenek, már kit érdekel, hogy 3-13, vagy 8-8? Ugyanúgy nincs PO. Vicc amúgy, hogy nem hogy PO, de SB volt a cél 😂 😂

Egyetlen kérésem, hogy a Dallast még egyszer picsázzuk el, na meg talán még a Giants-et is, de arra nem sok sanszunk van.

Egyébként az a vicc, hogy most hogy a Giants kikapott, ha tegnap pl Nándi nem helyezkedik szarul, és nyerünk, vagy mondjuk Steve elkap pár labdát, vagy amit elkap, azzal nem esik össze félelmében, akkor meg lett volna az esélyünk, hogy egy meccsre legyünk tőlük. Úgy, hogy ilyen szánalmasan játszunk. Most ez az egész mezőnyt minősíti, minket minősít, az NFC Eastet minősíti, vagy mit???

Egyébként meg cseréljük el Vicket Tebowra a Denverbe, velük úgyis jóban vagyunk csereüzletileg 😀

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy írtam is az eredménykövetőben persze a Miami is kezdi összeszedni magát meg a Hawks úgyhogy ezek a meccsek is kinéznek buktának tényleg szépen haladunk a Top 5-s pick felé. BB meg készülhet a leghosszabb ideje hivatalban lévő HC titulusra (ha jól sejtem most így hirtelen, hogy ő jön Reid után)
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
kezdem érezni milyen szar lehetett Lions szurkolónak lenni évekig...

tudod,hogy szar a csapat mégis elkeserítő látni,hogy kikapsz...

pedig múlt héten elkönyveltem,hogy leszarom az eredményt mégis fájt nézni ezt a bénázást.

több mint 14 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Akers meg parádézik a Friscoba de nekünk nem lehetett itt tartani :o :o :o :o :o
S Ricsiék élvezkedve kitárgyalnak minket tudom nem kötelező hallgatni de akkor is foglalkozzanak a meccsel 😐dande
Igazuk van..

Amúgy meg nem tetszik ez a "Suck 4 Luck", mert belegondolni jó, hogy hozzánk jöhetne, de kiismertem már annyira a vezetőség draft politikáját, hogy aból az 1/1 ből 10 darab 7 körös linebackert hoznánk el, hátha valamelyik egy gyöngyszem.

több mint 14 éve
Akers meg parádézik a Friscoba de nekünk nem lehetett itt tartani :o :o :o :o :o
S Ricsiék élvezkedve kitárgyalnak minket tudom nem kötelező hallgatni de akkor is foglalkozzanak a meccsel 😐
több mint 14 éve
Van egy olyan érzésem, hogy nem éri meg a jövő héten fenn maradni, hogy lássam ahogy a Giants bucira ver minket, bár lehet átrakják főműsoridőből annyira bénák vagyunk
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
ason ment el a meccs, ha nincs ott az a fasz bünti megvan a meccs. de fos az egész csapat. Ebben a szezonban én már nem mondok jót erről a csapatról.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Érdekel titeket Kolb? Szerintem simán visszaadnánk 😊silent7939
Köszi elég lesz nekünk a 100 milliós fencsájz pléjerünk.
több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Érdekel titeket Kolb? Szerintem simán visszaadnánk 😊
több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Hát, kicsit későn szállunk be a Suck 4 Luck-ba, ezek után akár korábban is kezdhettük volna. De azért remélem a szezon hátralévő részén blackout-tal büntetik Reidéket...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Én még mindig azt mondom, hogy Reid jól tolja ezeket a nyilatkozatokat.
Persze frusztráló, hogy nem mond semmi értelmeset a csapatról, de így legalább nem basszák szét emiatt a csapatot.
(lásd Young: olyan itt játszani mint egy Dream Team-ben --> és ezt is h felfújta a média)
több mint 14 éve
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.Desert Eagle .5o
Megelőztél 😊dande
Egyetlen örömöm ma... 😀

több mint 14 éve
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.Desert Eagle .5o
Megelőztél 😊
több mint 14 éve
Nem csak rajta múlt. Ez a mai egyértelműen megint Vick és a D# teljesítményén ment el.Shawn84
Hát nem tudom de amennyit bfszkodott az O annyira nem varrnám a D nyakába, a tőlük telhetőt még meg is tették még ha az nem is sok. Fitz meg Fitz tudtam, hogy ő egyedül képes lesz megverni minket.dande
Jaja nem lehet ezt ma a védelem nyakába varni.Nem voltak olyan rosszak,ellenben a támadókkal.Qrva sok drop!O line is fingfos volt.Vick sem szárnyalt.
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.Greengo
De innen már szopjuk végig a szezont aztán jóvan. 2 baszott állat LB kell drafton. 1 DT, egy RT meg FA-ból Safety és LB. Plusz új edző. Aztán nekimehetünk úgy hogy odabaszunk mindenkinek.
több mint 14 éve
Egyszer mondaná, hogy szrok voltunk hogy szégyenemben elbújnék és bocsánat..... na amíg idáig nem jut el ne is várjunk SB-t meg semmit, szerintem az eddigi PO-k is a többi csapat ügyetlenségén múlt 😛
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Nem csak rajta múlt. Ez a mai egyértelműen megint Vick és a D# teljesítményén ment el.Shawn84
Hát nem tudom de amennyit bfszkodott az O annyira nem varrnám a D nyakába, a tőlük telhetőt még meg is tették még ha az nem is sok. Fitz meg Fitz tudtam, hogy ő egyedül képes lesz megverni minket.dande
Jaja nem lehet ezt ma a védelem nyakába varni.Nem voltak olyan rosszak,ellenben a támadókkal.Qrva sok drop!O line is fingfos volt.Vick sem szárnyalt.
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.Greengo
Én is erre 7-9 ; 8-8ra vagyok ráparázva... most már tét nélkül tolják majd...
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Én olyan rohadt mérges, ideges vagyok és hányingerem is van. Rohadjon meg ez a csapat ez felfoghatatlan.
Steve Smith pedig takarodjon el Philadelphiabol most.kzol
Innen már felszabadultan lehet játszani mindenki ellen.Tuti 8-8ra kihozzuk,hogy szar helyről draftoljunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem, én egyetlen szót vártam: SORRY.

több mint 14 éve
Andy interjú:

Kérdés: bármit is kérdeztek.
Válasz: Jobb munkát kell végeznünk, nem adhatjuk el ennyit a labdát, ki kell javítani a hibákat.

Az összes többi kérdés arról szólt, hogy DeSean-nal mivan, és hogy nem gondolja-e, hogy ez volt ami miatt kikaptak.Desert Eagle .5o
Újat vártál? 😀
több mint 14 éve
Andy interjú:

Kérdés: bármit is kérdeztek.
Válasz: Jobb munkát kell végeznünk, nem adhatjuk el ennyit a labdát, ki kell javítani a hibákat.

Az összes többi kérdés arról szólt, hogy DeSean-nal mivan, és hogy nem gondolja-e, hogy ez volt ami miatt kikaptak.

több mint 14 éve
Első kör 7. helyén majd egy DT-t választunk!