Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Mai helyzetjelentés: Maclin és Vick továbbra sem edz! Sőt Vick a mai sajtótájékoztatóját is törölte csapat, elvileg holnapi edzés után találkozhatnak vele újságírók. MM ennek ellenére optimista, reméli, hogy Mike tud játszani. De mondott érdekeset is, mégpedig, hogy Riley Cooper vette át csütörtöki edzésen Maclin helyét, ha Jeremy nem lesz, lehet, hogy Sunshine kezd, DeSean rWR, Avant slot, Steve Smith meg backup.Nem edzett ma DRC és Dunlap sem. Graham ugyan rákerült sérült listára, de teljes értékű edzésmunkát végzett, mint ahogyan Allen és Mathis is.
Meg ahogy várható volt, Chad Hall majd visszahord, igaz April még csak lehetőségként említette, de ne legyenek kétségeink 😊
több mint 14 éve
Kva nehéz lehet törött bordával hajingálni a disznóbőrt főleg ha Osi kerget közben...félek,hogy egész szezonra le fog sérülni Vick....bár nem oszt nem szoroz de mégis csak 100milliós
több mint 14 éve
nem hinnémJanekHiggy! 😀
Ennyit tehetünk. Innen már kizárt, hogy nagy arccal mennénk ki. DeSean tuti meg akarja mutatni, hogy mit is tud, és Vick ha játszik, nem lehet rosszabb, mint legutóbb, csak jobb, ebben valamiért biztos vagyok. Most érzem valahogy az erőt. Ne feledjük, idén még egyetlen meccsünk sem volt, ahol ne lett volna esélyünk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Ámen 😛Andyék arra sem vették a fáradtságot, hogy az offense playhívások jeleit átalakítsák. Kolb lenyilatkozta, hogy a meccs végi two minute drillnél folyamatosan olvasta a játékot és adta a drótot a védelemnek, hogy melyik játék jön... Csak gratulálni tudok az edzői stábnak!somebody08ez már annyira rossz, hogy totál padló. fel fog állni az eagles, lehet hogy már vasárnap 😕vittore
több mint 14 éve
Andyék arra sem vették a fáradtságot, hogy az offense playhívások jeleit átalakítsák. Kolb lenyilatkozta, hogy a meccs végi two minute drillnél folyamatosan olvasta a játékot és adta a drótot a védelemnek, hogy melyik játék jön... Csak gratulálni tudok az edzői stábnak!somebody08ez már annyira rossz, hogy totál padló. fel fog állni az eagles, lehet hogy már vasárnap 😕
több mint 14 éve
Painter 😀Sziasztok, fantasy miatt kérdeznem, h Vick játékára mennyi az esély?FarkyElvileg nem edzett tegnap, gyakorlatilag én jelenleg meglepődnék, ha nem ő kezdene. Ennek ellenére van még olyan QB, akivel szemben Vicket preferálod? 😀Deny
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Sziasztok, fantasy miatt kérdeznem, h Vick játékára mennyi az esély?FarkyElvileg nem edzett tegnap, gyakorlatilag én jelenleg meglepődnék, ha nem ő kezdene. Ennek ellenére van még olyan QB, akivel szemben Vicket preferálod? 😀
több mint 14 éve
Sziasztok, fantasy miatt kérdeznem, h Vick játékára mennyi az esély?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
hát igen 2013 ban már megkell adni McCoy-nak is majd a 6-7 milliotEaRlinkább 10-12-t évente, ha így halad.... 😊
több mint 14 éve
Röviden hírek az Eagles tájáról: http://philly.blog.hu/2011/11/17/hirek_11_11_17Herremans, Kafka, Avant és Chad Hall rövid interjúja tegnapról: http://philly.blog.hu/2011/11/17/cim-nelkul_653
több mint 14 éve
Somebody megelőzőtt, de azt még hozzáteszem, nálam ilyenért minimum utolsó esély szintre lépne még egy 10-szeres Super Bowl edző is. Egyszerűen ez a legalapvetőbb hiba... Ennyire azért lehetne idő.Janek: Babin azt hozza, amit tud: ész nélkül QB-ra rontani, playt nem olvasni. Amikor szezon előtt mindig wide nine volt, és Trent egyik oldalt lefoglalt 2 embert, mellette Jenkins egyet, akkor gyakran verte meg a rájutó RT, TE, FB, RB egyikét, mert volt sackje pl. TE-ről is asszem. Aztán Trent nélkól ő kapott két embert, vissza is esett, most pedig több a nem wide nine, főleg ő oldaláról, mivel középen (is) szanaszéjjel futottak minket. Így meg az az elv, hogy Babin és Jenkins van annyira jó, hogy wide9 nélkül is át kell jutniuk. De ez annyira már nem megy.
QB-kérdésre: Én biztosan Youngot játszatnám, nem rossz QB ő, csak sose kapott igazán jó lehetőséget, amiért ő is hibás, de nem csak ő. Kb. olyan szint ez, mint tavasszal, amikor írtam a menjen vagy maradjon cikkben, hogy hozhatnánk akár Alex Smith-t is cserének, egy ráírt rendszerben jó lehet. Aztán látjuk, mi lett belőle. Jó, tény, mi nem nagyon írunk úgy rendszert egy QB-ra, mint Harbaugh, de Kafka se nfl ready még. Illetve Kafka sose kezdő, franchise QB szerepre lett hozva, hanem backupnak.
Egyébként mai edzésen kicsit több snapet kapott első csapattal Young, mint Kafka, de nagyjából feleztek.
Chad Hallra: Ez azt jelenti, hogy Maclin erősen kétséges. Sok helyen olvasni, hogy nagyon fáj a sérülése, adrenalin nélkül meghalt volna, de hát fent kellett lennie, DeSean hiányában nem ülhetett. Hall meg mindenes, úgyse szereti Reid Ronnie Brownt, majd fut Hall, meg várhatólag KO-kat is ő fogja visszahordani azonnal. Pagenél meg az a meglepő, hogy anno Graham PuP-ról lekerülésénél nem repült már. Most meg nyugodt szívvel lehetett megtenni, Jarrett jó volt szerintem vasárnap, pontosabban azt hozta, mint Page pl.
Más:
Todd Herremans volt cover 2 podcastben héten, bevédte Disónt. "Sokan azt gondolják, DeSean önző, pedig valójában az egyik legjobb csapattárs. Rengeteget tesz a pályán kívül is, meg az öltözőben is, mostani hibája semmit nem vetett vissza megítélésből."
Sérültekről:
Nate Allen és Evan Mathis is visszatért ma edzésre, várhatólag mindketten játszanak is, Mathis esetén szinte biztos vagyok benne, hogy kezd, míg Allen meglátjuk, Jarrett miatt, aki mint írtam, szerintem jó volt.
De sem Vick, sem Maclin nem edzett. Előbbi úgy is fog játszani, még ha menni sem tudna, ami nem biztos, hogy jó. De Maclin már nagyobb gond, DeSean biztos extra motivált lesz szerintem eltiltás után, meg Steve Smith is most villanthat New Yorkban, de azért az első számú WR kiesése nem olyan kedvező soha.
több mint 14 éve
babin miért romlik mostanában?Kiismerték?vagy rotálunk ?
több mint 14 éve
Andyék arra sem vették a fáradtságot, hogy az offense playhívások jeleit átalakítsák. Kolb lenyilatkozta, hogy a meccs végi two minute drillnél folyamatosan olvasta a játékot és adta a drótot a védelemnek, hogy melyik játék jön... Csak gratulálni tudok az edzői stábnak!
több mint 14 éve
Reid helyében én is Kafkát favorizálnám, de Vick szerintem vállalni fogja a játékot.
több mint 14 éve
Hát az a helyzet, hogyha Vick nem játszhat én biz megpróbálnám Kafkát, sok vesztenivalónk úgy sincs csak persze rá kell szabni a játékot ami ilyen rövid idő alatt nem egyszerű. Igaz Youngot sem padoztatni hoztuk de ha a jövőt nézzük muszáj lenne Kafkát bedobni a mély vízbe hátha velünk is megíródik az Átváltozások című mű (csak fordítva csúnyaságból szépséges szárnyaló sasmadár 😛 ). De sanszos, hogy ez az (mármint, hogy Kafka kezdene, (az átváltozásról már ne is beszéljünk))ami kevéssé fog megtörténni.
több mint 14 éve
hát igen 2013 ban már megkell adni McCoy-nak is majd a 6-7 milliot
több mint 14 éve
mien durva lenne tök ugyanaz történne VY-Vick-el, mint tavaly Vick-Kolb-al 😀Alap. 10-6-tal szerencsés forgatókönyv esetén NFC East győztes lesz a csapat 😀DenyPihenjen pár meccset, tavaly is utána lett igazán elit, miután bordatörésből visszatért 😀DenyPihenjen a PO-ra? 😀vassadi
több mint 14 éve
Most komolyan kirúgta kétszer, és vissza is vette kétszer?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Igen, megnéztem, fenn van egy egy perces video. Abban annyit mond, hogy volt már hogy mások is késtek, de Andy Reid nem tiltott még korábban senkit el.csak mondom, hogy ez 2 napos hír
Remélem LeSean beszél vele, hogy kurja ki Rosenhaust ő is, és akkor minden zsíroskenyér lesz.
Szerk.: Egyébként nézzétek meg a videot szerintem mindenképp, ha nem is értitek, akkor is, mert az arcát és a szemét ha megnézitek, minden rajta van. Nekem nagyon szomorúnak tűnik.Eazzy
LeSean McCoy has rehired Drew Rosenhaus as his agent.
McCoy just fired Rosenhaus last week. Note that Rosenhaus also represents DeSean Jackson, whose contract issues may have at least a little to do with his current situation. McCoy is set up for a new deal of his own as he's under contract for a base salary of just $575,000 in 2012.
😂
több mint 14 éve
Schefter: Eagles promote WR Chad Hall from the practice squad and release S Jarrad Page.
több mint 14 éve
Andy Reid interjú hétfőről. Közli, ő a legmegfelelőbb ember a posztjára: http://philly.blog.hu/2011/11/16/interju_andy_reid_by_kandramar
több mint 14 éve
Alap. 10-6-tal szerencsés forgatókönyv esetén NFC East győztes lesz a csapat 😀Pihenjen pár meccset, tavaly is utána lett igazán elit, miután bordatörésből visszatért 😀DenyPihenjen a PO-ra? 😀vassadi
több mint 14 éve
Pihenjen pár meccset, tavaly is utána lett igazán elit, miután bordatörésből visszatért 😀DenyPihenjen a PO-ra? 😀