Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
[Leszarom, hogy nincs playoff de bazzmeg, vertük a Giantset idegenben, egy olyan driveval, amit tanítani kéne!9-7-el minden van csak, reális esély nincs.Det,Chicago már most 7 W-el áll.Én azt mondom ha minden hátralévő meccsünket megnyerjük 10-6-al szerintem bejutunk. Meg is érdemelnénk ha nyerjük mindet.Pats ellen el is dől a sorsunk.
Lehet hogy fanatikus Eagles fan vagyok, de szerintem, még 9-7-el is reális esélyünk van a playoff-ra!
Ehhez nem kell más ,csak azt az egy vereséget nem csoportbelitől benyelni, illetve a Dallas és a Giants "megfelelő" (3 vereség)szereplése...
A Dallasnak(Eagles, Giants, illetve még egy valakitől), a Giantsnak ( NO, GB, Dallas)...tehát nem elképzelhetetlen!
(és ezt én komolyan gondolom, és ebbe még beleférhet a NE elleni vereség is akár...)tûzoltó
több mint 14 éve
SF 6 catch 171 yard 28.5 avg 61 longBUF 5 catch 86 yard 17.2 avg 31T long 1 TD
Szerintem ez a két meccse is minimum az elfogadható kategória.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Amúgy gyanítom, hogy év végén az Aso - Asante kettősből az egyik megy, hogy tudjunk fizetni majd akár DeSeannak, akár Shadynek.Ha kell valaki Reidnek, ő feljebb megy érte, megtette ezt már sokszor drafton. A kérdés az, mennyire basszuk el az év végét, mennyire húzunk hátul és előttünk lévők közül ki próbálhatja berántani need vagy BPA alapon. Mert igazából jó a 3 korai pickünk, de nekünk nincs ennyi azonnal bevethető játékosra szükségünk. Vicknek össze kell szednie magát, Maclinnek a kulcs szituációkban, a védelemnek meg egész nyara lesz kitalálni, mit akar, plusz egy nagyon jó MLB kell oda. A kérdés, hogy akkor újra Chaney erőltetve lesz a szélen? Vagy maradjon ő, és Burfict helyett húzzunk egy 4-3-as OLB-t?
Mivel Reidet ismerjük jól, gyanúsan nem fogja bevállalni, hogy Aso bukta volt idén, így sajnos Asantét fogja kipakolni, amit én sajnálnék nagyon.
Amúgy még tényleg nagyon távoli, de most gondolkodtam, hogy szerintetek megérné mondjuk az egyik második körös pickünket, meg az elsőköröst beáldozni, hogy feljebb menjünk Burfictért? Vagy egyáltalán fogunk kísérletet tenni rá?Eazzy
Elkapós dologhoz még: nem utálom én DeSeant, sőt, imádom amikor playmaker. De idén amit hoz (1. és 11. héten volt elfogadható csak idén), az lófasz, ráadásul ehhez hozzáteszi ezt a top5 fizut, az elalszok. Ennek ellenére azért örülnék, ha maradna, de ne aranyáron.
több mint 14 éve
Amúgy gyanítom, hogy év végén az Aso - Asante kettősből az egyik megy, hogy tudjunk fizetni majd akár DeSeannak, akár Shadynek. Mivel Reidet ismerjük jól, gyanúsan nem fogja bevállalni, hogy Aso bukta volt idén, így sajnos Asantét fogja kipakolni, amit én sajnálnék nagyon.
Kár hogy idén Marsh-ot egyáltalán nem próbáltuk ki. Róla van valami info, hogy amúgy practice-en hogy megy neki, vagy mi van vele úgy általában?
Amúgy még tényleg nagyon távoli, de most gondolkodtam, hogy szerintetek megérné mondjuk az egyik második körös pickünket, meg az elsőköröst beáldozni, hogy feljebb menjünk Burfictért? Vagy egyáltalán fogunk kísérletet tenni rá?
több mint 14 éve
TOP 5 fizuhoz: A jelenlegi keretben egyedül Shady érdemelne TOP 5 fizetést. A többiek messze nem úgy teljesítene, hogy ez egyáltalán szóba jöhetne. Vick 100 millája is rohadt nagynak tűnik az idei teljesítményét nézve. Aso meg egy vicc.
több mint 14 éve
Az a gond,hogy mi képesek vagyunk egy Atlantától is kikapni... nehéz elképzelni,hogy minden meccset megnyerünk ...és ha igen megint jöhet a GB
több mint 14 éve
[Leszarom, hogy nincs playoff de bazzmeg, vertük a Giantset idegenben, egy olyan driveval, amit tanítani kéne! Lehet hogy fanatikus Eagles fan vagyok, de szerintem, még 9-7-el is reális esélyünk van a playoff-ra!
Ehhez nem kell más ,csak azt az egy vereséget nem csoportbelitől benyelni, illetve a Dallas és a Giants "megfelelő" (3 vereség)szereplése...
A Dallasnak(Eagles, Giants, illetve még egy valakitől), a Giantsnak ( NO, GB, Dallas)...tehát nem elképzelhetetlen!
(és ezt én komolyan gondolom, és ebbe még beleférhet a NE elleni vereség is akár...)
több mint 14 éve
Szerintem már próbáltuk szélen párszor, de slotban sokkal jobb. Azért szélre kicsit lassú ő, és a fizikumával nem tudja eléggé ellensúlyozni, nem egy Boldin vagy Megatron fizikailag, és szerintem a route futási képességeit is jobban ki tudjuk használni a pálya közepén.Annyira nem értek hozzá, de Avant ennyire csak slotba jó? Ilyen kézzel is?eaglesmcnabbÉn bírom Jeremyt is meg DeSeant is.Szeretném látni,hogy mindketten elégedettek a csapatnál és tudnak jól teljesíteni.Ritkán van az,hogy két dudás megfér egy csárdában.Top 5 fizetést max bónuszokkal tartanám elképzelhetőnek, de az alapfizetése nem érheti el a fitzgeraldi szintet. Ha olyan teljesítményt nyújt mint egy top5 wr, akkor bónuszok által megkaphatja a nagy pénzt.
Top 5 fizuról még annyit,hogy ha megállapodnak....sokkal alatta lesz a fizetése,de neki is el kell valahonnan kezdenie,hogy legyen miből alkudni. 😊 ...és ha már fizetések.Jövőre kezdődik az egész elölről mert akkor már ott lesz Shady és Jeremy fizetése is.Greengo
Nem lenne rossz, ha Jax és Maclin is maradnának, mert bármelyikük távozása azonnali wr needet teremtene. Jelenleg nincs olyan wideout a csapatban aki átvehetné a helyüket. Cooper nem volt rossz tegnap, de ha kezdő közelébe akar kerülni, akkor kiegyensúlyozottabb teljesítmény kell, jobban kell használnia a fizikumát, mert a keze max átlagos.BleedingGreen
Meg nincs is olyan, hogy "csak" slot. 😀 Amennyit pályán van, szinte kezdőnek számít. Nem kap elég labdát szerintem, de a mi offensünk kevésbé használja ki a slot receivert, jobban a gyors wideoutokra építünk, és ők is viszonylag sok crossing route-ot futnak (Jacksonnak volt pár agyrázkódása emiatt), valamennyi esélyt ezzel is elvéve Avant elől. 1-2 downnál ő szerintem max 3. read, míg 3. downnál alap, hogy őt kell keresni.
Btw. Shady elsőnek lépte át idén a futók közül az 1000 yardot. Ezt se gondoltam volna azért szezon előtt.

több mint 14 éve
Annyira nem értek hozzá, de Avant ennyire csak slotba jó? Ilyen kézzel is?Én bírom Jeremyt is meg DeSeant is.Szeretném látni,hogy mindketten elégedettek a csapatnál és tudnak jól teljesíteni.Ritkán van az,hogy két dudás megfér egy csárdában.Top 5 fizetést max bónuszokkal tartanám elképzelhetőnek, de az alapfizetése nem érheti el a fitzgeraldi szintet. Ha olyan teljesítményt nyújt mint egy top5 wr, akkor bónuszok által megkaphatja a nagy pénzt.
Top 5 fizuról még annyit,hogy ha megállapodnak....sokkal alatta lesz a fizetése,de neki is el kell valahonnan kezdenie,hogy legyen miből alkudni. 😊 ...és ha már fizetések.Jövőre kezdődik az egész elölről mert akkor már ott lesz Shady és Jeremy fizetése is.Greengo
Nem lenne rossz, ha Jax és Maclin is maradnának, mert bármelyikük távozása azonnali wr needet teremtene. Jelenleg nincs olyan wideout a csapatban aki átvehetné a helyüket. Cooper nem volt rossz tegnap, de ha kezdő közelébe akar kerülni, akkor kiegyensúlyozottabb teljesítmény kell, jobban kell használnia a fizikumát, mert a keze max átlagos.BleedingGreen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én bírom Jeremyt is meg DeSeant is.Szeretném látni,hogy mindketten elégedettek a csapatnál és tudnak jól teljesíteni.Ritkán van az,hogy két dudás megfér egy csárdában.Top 5 fizetést max bónuszokkal tartanám elképzelhetőnek, de az alapfizetése nem érheti el a fitzgeraldi szintet. Ha olyan teljesítményt nyújt mint egy top5 wr, akkor bónuszok által megkaphatja a nagy pénzt.
Nem lenne rossz, ha Jax és Maclin is maradnának, mert bármelyikük távozása azonnali wr needet teremtene. Jelenleg nincs olyan wideout a csapatban aki átvehetné a helyüket. Cooper nem volt rossz tegnap, de ha kezdő közelébe akar kerülni, akkor kiegyensúlyozottabb teljesítmény kell, jobban kell használnia a fizikumát, mert a keze max átlagos.

több mint 14 éve
Én bírom Jeremyt is meg DeSeant is.Szeretném látni,hogy mindketten elégedettek a csapatnál és tudnak jól teljesíteni.Ritkán van az,hogy két dudás megfér egy csárdában.Top 5 fizuról még annyit,hogy ha megállapodnak....sokkal alatta lesz a fizetése,de neki is el kell valahonnan kezdenie,hogy legyen miből alkudni. 😊 ...és ha már fizetések.Jövőre kezdődik az egész elölről mert akkor már ott lesz Shady és Jeremy fizetése is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Touché. 😀DJax egy félisten, nem mehet sehova... 😀 Esetleg Tampába, a bűnös városba! Maclinért viszont nem hullajtanék könnyeket valószínűleg 😊
Amúgy én nem mondanám, hogy utálom Jeremyt, csak roppant mód nem bírom. Nem ugyanaz. 😂
Denynél azért helytálló az utálat, mert azt egy hajszál választja el a szeretettől, márpedig titkon ő nagyon is szereti DeSeant 😀
Egyébként meg nem is értem, hogy hogyan hasonlítjátok a TO esetet ehhez, hát alapból töredéke időt volt nálunk, ahhoz képest, mint DJax. Azért nem mindegy, hogy egy hónapig, vagy három-négy évig...
Szerk. nah Green meg is ellőztél.Eazzy
több mint 14 éve
Touché. 😀Amúgy én nem mondanám, hogy utálom Jeremyt, csak roppant mód nem bírom. Nem ugyanaz. 😂
Denynél azért helytálló az utálat, mert azt egy hajszál választja el a szeretettől, márpedig titkon ő nagyon is szereti DeSeant 😀
Egyébként meg nem is értem, hogy hogyan hasonlítjátok a TO esetet ehhez, hát alapból töredéke időt volt nálunk, ahhoz képest, mint DJax. Azért nem mindegy, hogy egy hónapig, vagy három-négy évig...
Szerk. nah Green meg is ellőztél.
több mint 14 éve
Jaja inkább beszéljünk Maclin eltradeléséről. 😛TO meddig volt csapat kedvenc? (reméltem,hogy ez a párhuzam csak vicc kettőjük között)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jólvan Deny, neked nem ér felszólalnod, mert te utálod DeSeant.
több mint 14 éve
Nem csak, hogy elmehet akkor, hanem takarodhat is 😀 Reméljük Jetsbe, két okból is:Ennyi, TO volt a legjobb csapattárs mindenki szemében, utánna elkezdődött a McNabbes story és tudjuk, hogy mi lett a vége. Nem kell ennyire mellre szívni ezt a takarodj szót, de, ha valóban top5 fizut akar, akkor tényleg elmehet a búsba év végén. 😀NewmanErre egy pillanatra visszatérve:Kezdetben TO is nagy arc volt öltözőben, mindenki imádta, McNabb és ő már-már örökbarátságban voltak. Aztán elkezdődött a hercehurca, pár érdekes nyilatkozat, sérülés és utána nem azonnal játszik és nem kap elég labdát stb.
Éppen a minap mondta róla egy csapattársa ugye, hogy mennyire bedolgozik az öltözőben is, hogy nagyszerű csapattárs. TO bomlasztott, ellenben D-Jax éppen hogy csapatjátékos. Még mindig túlzottan erősnek érzem a takarodj szót. Bár lehet akkor nekem más jelentése van a szónak.Eazzy
Deny
1. Pár big playjel szívathatja Patset, ami mindig jó
2. Szegény Giants drukkerek főhetnek, 4 évet (esetleg Super Bowl) kell várniuk a bosszúra Dísón ellen
több mint 14 éve
Ennyi, TO volt a legjobb csapattárs mindenki szemében, utánna elkezdődött a McNabbes story és tudjuk, hogy mi lett a vége. Nem kell ennyire mellre szívni ezt a takarodj szót, de, ha valóban top5 fizut akar, akkor tényleg elmehet a búsba év végén. 😀Kezdetben TO is nagy arc volt öltözőben, mindenki imádta, McNabb és ő már-már örökbarátságban voltak. Aztán elkezdődött a hercehurca, pár érdekes nyilatkozat, sérülés és utána nem azonnal játszik és nem kap elég labdát stb.Nem volt ez erős, TO 2.0, ő is sokat tett a csapatért, majd távozása után úgy csúfolta azt, mintha sosem játszott volna itt. DeSeanból se nézek ki sokkal többet, hogy őszinte legyek. A top5 meg egyszerűen nevetséges, közelében nem volt, közelében nincs és valószínűleg nem is lesz.Erre egy pillanatra visszatérve:
Persze örülnék, ha maradna, de csak megfelelő áron.Newman
Éppen a minap mondta róla egy csapattársa ugye, hogy mennyire bedolgozik az öltözőben is, hogy nagyszerű csapattárs. TO bomlasztott, ellenben D-Jax éppen hogy csapatjátékos. Még mindig túlzottan erősnek érzem a takarodj szót. Bár lehet akkor nekem más jelentése van a szónak.Eazzy
Deny
több mint 14 éve
Kezdetben TO is nagy arc volt öltözőben, mindenki imádta, McNabb és ő már-már örökbarátságban voltak. Aztán elkezdődött a hercehurca, pár érdekes nyilatkozat, sérülés és utána nem azonnal játszik és nem kap elég labdát stb.Nem volt ez erős, TO 2.0, ő is sokat tett a csapatért, majd távozása után úgy csúfolta azt, mintha sosem játszott volna itt. DeSeanból se nézek ki sokkal többet, hogy őszinte legyek. A top5 meg egyszerűen nevetséges, közelében nem volt, közelében nincs és valószínűleg nem is lesz.Erre egy pillanatra visszatérve:
Young nagyon érdekesen játszott. Voltak szép passzai, de ami incomplete lett, azok nagy része homály volt. Nameg a 2 pick amiről tehet nagyon csúnyák voltak. Úgy éreztem ő a fékje az offense-nek. Ha nem lett volna az a drive, akkor én már teli szájjal Kafkáznék. Szerintem egy jobb lábbal felkelt Vick-el sima lett volna.manbearpigIdén kelt fel Vick jobb lábbal? 😀
több mint 14 éve
Young nagyon érdekesen játszott. Voltak szép passzai, de ami incomplete lett, azok nagy része homály volt. Nameg a 2 pick amiről tehet nagyon csúnyák voltak. Úgy éreztem ő a fékje az offense-nek. Ha nem lett volna az a drive, akkor én már teli szájjal Kafkáznék. Szerintem egy jobb lábbal felkelt Vick-el sima lett volna.
több mint 14 éve
Nem volt ez erős, TO 2.0, ő is sokat tett a csapatért, majd távozása után úgy csúfolta azt, mintha sosem játszott volna itt. DeSeanból se nézek ki sokkal többet, hogy őszinte legyek. A top5 meg egyszerűen nevetséges, közelében nem volt, közelében nincs és valószínűleg nem is lesz.Erre egy pillanatra visszatérve:
Éppen a minap mondta róla egy csapattársa ugye, hogy mennyire bedolgozik az öltözőben is, hogy nagyszerű csapattárs. TO bomlasztott, ellenben D-Jax éppen hogy csapatjátékos. Még mindig túlzottan erősnek érzem a takarodj szót. Bár lehet akkor nekem más jelentése van a szónak.
több mint 14 éve
Magam nevében vállalhatok ennyit, bár óriási a rivalizálás köztünk, nagyon kéne a biztos pont a Patsre voksolással, de lássátok, aranyszívem van, vállalok egy tévedést 😀Ez a lényeg, az érzéseknek nincs logikailag alátámasztható alapja, de hát az érzések csalókák, de ki tudja 😛 . Amúgy igazad van Wash nélkül semmit nem érne az egész. A két fal edzőt legalább nem szúrta el Reid."A mór megtette kötelességét, a mór mehet." Szép teljesítmény volt, de ennyi ünneprontás erre a szezonra elég! :]gyeekUgye tudod, hogy pont karácsonykor lesz a második meccs a két csapat között? 😀 Az lenne az igazi ünneprontás 😊
Hát elő állhat az a helyzet, hogy nagyjából úgy járunk mint a Raiders tavaly, verünk mindenkit még a csoportban (5-1, ők ugye söpörtek) de a PO.... de mi cska nagyjából járunk úgy mert meglesz az 5-1 + PO 😊 na jó nem fokozom mert vasárnap ország világ s Ricsi bácsi 😛 szemei előtt könnyen bukta lehet. Kétlem, hogy Bradyt így megtudnánk fogni még ma lubickolhat is egyet (nem mintha a Chiefst lenézném csak az esélyek...) de most egy hétig élvezni akarom akár mi lesz később is. Jó volt visszanézni az összefoglalót. Egyébként az érződik hogy Castillo nem feltétlen hülye teljesen a dologhoz (már amennyire laikusként érzékelem) csak hát a koncentráció végig nehéz s egy két oda nem figyelésen elmehet minden. Meg hát akkor is hiányzik a D ből a vezér, ugye nem titok kire gondolok, most igencsak magaslati levegőt szív 😕 ahelyett, hogy velünk szárnyalna. Őt és Bunkot is elég nehezen tudom megbocsátani még ha érthető is vhol az elengedésük. Na de ez már a múlt így kell minden meccset megnyerni (mondjuk 10 sorban és kiegyezünk 😊 )dandeMi alapján érezted, hogy Castillo nem hülye teljesen? Mert nekem nem ez jött le tegnap meccs alatt. Védőfal teljesen rendben volt, ők értek át sokszor futóra, de ez Washburn érdeme. Ahhoz meg nem kell edzőlegendának lenni, hogy rájöjjek, jó a secondary, a Giants szeret futni és nem szélre, hanem valamelyik belső lyukon, ezért benthagyom boxban LB-eket. De amit mondjuk a védelme no huddle esetén leművelt, az szégyentelen lenne még egy jobb egyetemi csapattól is. Mert lehet idén bármennyire jó Eli, azért mégiscsak 2 perc alatt vitte végig ellenünk akkor. Ha nincs utána a 9 perces drive, akkor nincs győzelem.Deny
De Deny egy valamit ígérjetek meg a többi tippelővel együtt: Te mindig az Eaglesre tippelsz majd, ők ketten meg ellene. Úgy tűnik a te szándékos nem szándékos ellentétes tippjeid bejönnek 😀
A csapat nevében köszi 😛dande
több mint 14 éve
Ez a lényeg, az érzéseknek nincs logikailag alátámasztható alapja, de hát az érzések csalókák, de ki tudja 😛 . Amúgy igazad van Wash nélkül semmit nem érne az egész. A két fal edzőt legalább nem szúrta el Reid.Ugye tudod, hogy pont karácsonykor lesz a második meccs a két csapat között? 😀 Az lenne az igazi ünneprontás 😊Én még a Cowboys meccsen mindenképp W-t akarok.Shawn84"A mór megtette kötelességét, a mór mehet." Szép teljesítmény volt, de ennyi ünneprontás erre a szezonra elég! :]gyeek
Hát elő állhat az a helyzet, hogy nagyjából úgy járunk mint a Raiders tavaly, verünk mindenkit még a csoportban (5-1, ők ugye söpörtek) de a PO.... de mi cska nagyjából járunk úgy mert meglesz az 5-1 + PO 😊 na jó nem fokozom mert vasárnap ország világ s Ricsi bácsi 😛 szemei előtt könnyen bukta lehet. Kétlem, hogy Bradyt így megtudnánk fogni még ma lubickolhat is egyet (nem mintha a Chiefst lenézném csak az esélyek...) de most egy hétig élvezni akarom akár mi lesz később is. Jó volt visszanézni az összefoglalót. Egyébként az érződik hogy Castillo nem feltétlen hülye teljesen a dologhoz (már amennyire laikusként érzékelem) csak hát a koncentráció végig nehéz s egy két oda nem figyelésen elmehet minden. Meg hát akkor is hiányzik a D ből a vezér, ugye nem titok kire gondolok, most igencsak magaslati levegőt szív 😕 ahelyett, hogy velünk szárnyalna. Őt és Bunkot is elég nehezen tudom megbocsátani még ha érthető is vhol az elengedésük. Na de ez már a múlt így kell minden meccset megnyerni (mondjuk 10 sorban és kiegyezünk 😊 )dandeMi alapján érezted, hogy Castillo nem hülye teljesen? Mert nekem nem ez jött le tegnap meccs alatt. Védőfal teljesen rendben volt, ők értek át sokszor futóra, de ez Washburn érdeme. Ahhoz meg nem kell edzőlegendának lenni, hogy rájöjjek, jó a secondary, a Giants szeret futni és nem szélre, hanem valamelyik belső lyukon, ezért benthagyom boxban LB-eket. De amit mondjuk a védelme no huddle esetén leművelt, az szégyentelen lenne még egy jobb egyetemi csapattól is. Mert lehet idén bármennyire jó Eli, azért mégiscsak 2 perc alatt vitte végig ellenünk akkor. Ha nincs utána a 9 perces drive, akkor nincs győzelem.Deny
De Deny egy valamit ígérjetek meg a többi tippelővel együtt: Te mindig az Eaglesre tippelsz majd, ők ketten meg ellene. Úgy tűnik a te szándékos nem szándékos ellentétes tippjeid bejönnek 😀
A csapat nevében köszi 😛
több mint 14 éve
Pár, magamból kikívánkozó észrevétel a Philly-Giants meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/21/meglatasok_giants_elleni_meccs_uta
több mint 14 éve
Nah megnéztem végre én is, élőben akartam, de elaludtam...Én nagyon élveztem ezt a meccset, mert rendkívül izgalmas volt. Young 3 inti ugyan csúnya, na de győztes drive mindent javít 😀
DeSean megint önmaga volt, gyönyörű elkapások, az a spin move a drivunk végefelé, amivel meglett a first down, az nagyon kellett. Megvolt a csoda punt return is. Na meg a hülye büntetés is. Ő így kerek egész.
Most nem lehet azt mondani, hogy nem halt meg a pályán, majdnem belesérült az egyik akrobata elkapásba.
Avant elkapásnál én komolyan azthittem, hogy ott interception volt, aztán nézem, hogy Avantnál a laszti. Há mondom ez hogy? Brutális.
McCoyt most rendesen megfogták, ha nincs a végén a nagy játék, akkor ez a meccs neki nem marad túl emlékezetes. Kicsit sajnálom, hogy nem futott be vele, milyen nagy lett volna már, de hát okos, és igazi csapatjátékos.
Cooper szépen helyettesítette Maclint, aki nekem valahogy egyáltalán nem hiányzott.