Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én még a Cowboys meccsen mindenképp W-t akarok.Shawn84
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet." Szép teljesítmény volt, de ennyi ünneprontás erre a szezonra elég! :]gyeek
Ugye tudod, hogy pont karácsonykor lesz a második meccs a két csapat között? 😀 Az lenne az igazi ünneprontás 😊

Hát elő állhat az a helyzet, hogy nagyjából úgy járunk mint a Raiders tavaly, verünk mindenkit még a csoportban (5-1, ők ugye söpörtek) de a PO.... de mi cska nagyjából járunk úgy mert meglesz az 5-1 + PO 😊 na jó nem fokozom mert vasárnap ország világ s Ricsi bácsi 😛 szemei előtt könnyen bukta lehet. Kétlem, hogy Bradyt így megtudnánk fogni még ma lubickolhat is egyet (nem mintha a Chiefst lenézném csak az esélyek...) de most egy hétig élvezni akarom akár mi lesz később is. Jó volt visszanézni az összefoglalót. Egyébként az érződik hogy Castillo nem feltétlen hülye teljesen a dologhoz (már amennyire laikusként érzékelem) csak hát a koncentráció végig nehéz s egy két oda nem figyelésen elmehet minden. Meg hát akkor is hiányzik a D ből a vezér, ugye nem titok kire gondolok, most igencsak magaslati levegőt szív 😕 ahelyett, hogy velünk szárnyalna. Őt és Bunkot is elég nehezen tudom megbocsátani még ha érthető is vhol az elengedésük. Na de ez már a múlt így kell minden meccset megnyerni (mondjuk 10 sorban és kiegyezünk 😊 )dande
Mi alapján érezted, hogy Castillo nem hülye teljesen? Mert nekem nem ez jött le tegnap meccs alatt. Védőfal teljesen rendben volt, ők értek át sokszor futóra, de ez Washburn érdeme. Ahhoz meg nem kell edzőlegendának lenni, hogy rájöjjek, jó a secondary, a Giants szeret futni és nem szélre, hanem valamelyik belső lyukon, ezért benthagyom boxban LB-eket. De amit mondjuk a védelme no huddle esetén leművelt, az szégyentelen lenne még egy jobb egyetemi csapattól is. Mert lehet idén bármennyire jó Eli, azért mégiscsak 2 perc alatt vitte végig ellenünk akkor. Ha nincs utána a 9 perces drive, akkor nincs győzelem.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát elő állhat az a helyzet, hogy nagyjából úgy járunk mint a Raiders tavaly, verünk mindenkit még a csoportban (5-1, ők ugye söpörtek) de a PO.... de mi cska nagyjából járunk úgy mert meglesz az 5-1 + PO 😊 na jó nem fokozom mert vasárnap ország világ s Ricsi bácsi 😛 szemei előtt könnyen bukta lehet. Kétlem, hogy Bradyt így megtudnánk fogni még ma lubickolhat is egyet (nem mintha a Chiefst lenézném csak az esélyek...) de most egy hétig élvezni akarom akár mi lesz később is. Jó volt visszanézni az összefoglalót. Egyébként az érződik hogy Castillo nem feltétlen hülye teljesen a dologhoz (már amennyire laikusként érzékelem) csak hát a koncentráció végig nehéz s egy két oda nem figyelésen elmehet minden. Meg hát akkor is hiányzik a D ből a vezér, ugye nem titok kire gondolok, most igencsak magaslati levegőt szív 😕 ahelyett, hogy velünk szárnyalna. Őt és Bunkot is elég nehezen tudom megbocsátani még ha érthető is vhol az elengedésük. Na de ez már a múlt így kell minden meccset megnyerni (mondjuk 10 sorban és kiegyezünk 😊 )
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Én még a Cowboys meccsen mindenképp W-t akarok.Shawn84
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet." Szép teljesítmény volt, de ennyi ünneprontás erre a szezonra elég! :]

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én még a Cowboys meccsen mindenképp W-t akarok. Ezzel már nem lenne olyan rossz. Én azt mondom múlt hétig volt esélyünk igazán PO-ra. Most már csak felszabadultan kell játszanunk és ennyi. A meccset még sajnos nem láttam, de amint tudom muszáj lesz pótolnom 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Annyira esélyesek voltak a gyözelemre, hogy kikaptak, ez így szokott menni. Még, ha nem is lesz playoff, ezért már megérte a szezont követni. 😊Newman
Pontosan 😀 Azért az egy driveért, amit Young és az offense 18 játékon és közel 9 percen keresztül csinált az egész évet elfelejtem most 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Annyira esélyesek voltak a gyözelemre, hogy kikaptak, ez így szokott menni. Még, ha nem is lesz playoff, ezért már megérte a szezont követni. 😊

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Win is Win

mocsok szar meccs volt de győztünk.

Cooper jó volt és Chaney is ... valamint Petters de tőle ez megszokott idén

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Shady arc 😀 Shady on whether he spoke with Osi, who he's been feuding with: "Nah, he wasn't really in the game that much, so I didn't have a chance."

Rövid megjegyzés még két támadófalról. Ők 3 sacket és 10 hitet engedtek, mi összesen 1 hitet engedtünk.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Minimális esély van, de nem sok. Én nem is beszélek innentől szívesen róla, játszunk tűzzel, felszabadultan.Deny
Ez lenne a legjobb.Nehéz meccs elé nézünk.Nagyon fel kell készülni a Patsből.Most is látszott azért mennyire nem bírjuk a no hudle szitukat.(mindenki megy blitzre)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Még van esélyünk!!!!
Akár 9-7-el is!!!!tûzoltó
Imádom bennetek az optimistát, de leszek én a rossz pesszimista fan, véleményem szerint nincs. Én már Chicago meccs után így láttam, azóta jött ugyan egy nagy siker, tűzzel, de még így is 2 meccsel vagyunk a Cowboys-Giants duó mögött. Fogjuk rá, hogy a Giants most megtört, nehéz schedule, utolérjük őket és jobb NFC East mérleggel beelőzzük őket. De a Cowboyst?
Otthon Miami (W), idegenben Cardinals (W), otthon Giants (ki-ki meccs), idegenben Buccs (sajnos W, pedig én örülnék a legjobban, ha L lenne), otthon mi (ki-ki meccs), idegenben Giants (ki-ki meccs). Ezzel számoltam nekik 3 győzelmet és 3 kétes meccset. Ha csak azt a 3-at nyerik, akkor 9-7.
Nekünk meg még van Pats, Jets, Redskins, 'Boys, Seahawks, Dolphins. Ebből Pats-Jets-Boys ki-ki meccs, Seahawks rövid hét után fél világot átutazva szenvedés lesz, másik kettő meg papíron nyerhető. De látható, ha ki-ki meccseket nem veszem, akkor 7-6-tal állunk.
Minimális esély van, de nem sok. Én nem is beszélek innentől szívesen róla, játszunk tűzzel, felszabadultan.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Na most aztán hajrá vajon ki kezdjen???? Mondjuk kétlem, hogy Brady-t így tudjuk tartani de nem is várom. Most örvendezek egy hétig aztán lesz ami lesz már nem érdekel minden 1st down meg TD ajándék. Arról mit mondott Ricsi a mi meccsünket adják?dande
Ezt sztem nem kérdezed komolyan. 😊
Amúgy minket ad a sport tv.
Védelem 1-2 hibát leszámítva jól játszott.
Szereztünk pontokat az utolsó negyedben.Hihetetlen!Greengo
Végül is Bleeding megadta a választ 😉dande
Mondjuk azt nem lehetett nem észre venni, hogy egy megfelelő magasságú irányító mennyivel otthonosabban mozog a zsebben. Persze Vicknek meg más előnyei vannak.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Btw idegenben sokkal jobban játszunk mint otthon, a Linc-en ezt lehet buktuk volna.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na most aztán hajrá vajon ki kezdjen???? Mondjuk kétlem, hogy Brady-t így tudjuk tartani de nem is várom. Most örvendezek egy hétig aztán lesz ami lesz már nem érdekel minden 1st down meg TD ajándék. Arról mit mondott Ricsi a mi meccsünket adják?dande
Szereztünk pontokat az utolsó negyedben.Hihetetlen!Greengo
Végül is Bleeding megadta a választ 😉
több mint 14 éve
Na Cutler is most esett ki..... némi esély igaz nem így kívántam, de ott még a Detroit meg az Atl. Igaz a Chicago D van olyan, hogy ezt pótolja gyógyulást neki.
több mint 14 éve
Szereztünk pontokat az utolsó negyedben.Hihetetlen!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Még van esélyünk!!!!
Akár 9-7-el is!!!!
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Avanton még most sem tértem magamhoz. Honnan szedte fel? Gyalogsági ásóval kellett megkeresni azt a passzt a fű alatt, ő meg felszedte...

Az a vicc, hogy még az is lehet, hogy egy Arizona elleni győzelemmel is lett volna esélyünk, amilyen szar idén a csoport. Na mindegy. Ahogy Chad Hall odament Riley Cooperhez gratulálni, láttam, hogy mi a különbség aközött, amikor van tűz egy szar csapatban és amikor nincs.

Szép volt fiúk, Vince Young meg a világ legnagyobb paradoxonja. Ennyi.
több mint 14 éve
Ma odatette magát a D, egy drive-ot kivéve (az viszont borzalmas volt megint)

Young semmi meglepő, egész meccsen szar (az első int szégyen volt, Desean kb 1 méterrel verte Amukamarát) , de nagyon clutch amikor kell. Megvan a megoldás: 3 negyeden keresztül Vick játszik, a 4.-ben Young 😀 .

Jackson odatette magát nagyon, megcsinált ő is minden szokásosat: hülye bünti, zseniális punt return.
Sunshine is jó volt, bár ejtett jónéhányat.

több mint 14 éve
Na most aztán hajrá vajon ki kezdjen???? Mondjuk kétlem, hogy Brady-t így tudjuk tartani de nem is várom. Most örvendezek egy hétig aztán lesz ami lesz már nem érdekel minden 1st down meg TD ajándék. Arról mit mondott Ricsi a mi meccsünket adják?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Desean jó volt, az egész def is asot leszámítva, Avant no comment, VY meg ott van fejben, lehet fikázni, de megnyerte nekünk a meccset az utolsó negyedben!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Just win, baby!!!!!!!!!!!!! Leszarom, hogy nincs playoff, de bazzmeg, vertük a Giantset idegenben, egy olyan driveval, amit tanítani kéne! Leszarom a 3 picket, megcsinálta Young, azt, amit Vick nem tudott idén. Babin meg állat, McCoy meg....
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Azt is nézzük hogy eddig fillérekért szerepelt nálunk, nyilván most egy kicsit többet kér, kap egy top15-20at és mindenki örülni fog. Szvsz egyébként nincs top 5, de top10 simán van, ha másmiatt nem a gyorsasága miatt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DeSean a top15-ben sincs szvsz, nemhogy top5-ben. A ST képességei sokat hoznak, de, ha Fitzhez hasonló szerződést akar, akkor takarodjon el még most.Newman
Nah, azért hello.
Oké, hogy elfogult vagyok vele, mert kedvencem, de úgy általában szerintem egy Eagles szurkolónak DeSean-ra ilyet mondani, hogy takarodjon nagyon nem kéne. Nem értesz egyet a top5-el, ahogy én sem, de annak akinek pl köszönhetünk olyan momentumokat, mint a visszahordása, vagy a fél Boys védelem leszopatása, de hát nem is kell sorolnom, gondolom te is nézted, és ujgráltál örömödben attól a rengeteg élménytől, amit amúgy ő nyújtott nekünk.
Ha elmegy, én nagyon fogom sajnálni, és hiányozni fog. A pénzügyi részét meg majd kitalálják akiknek ez a dolguk.
Ez erős volt.Eazzy
Nem volt ez erős, TO 2.0, ő is sokat tett a csapatért, majd távozása után úgy csúfolta azt, mintha sosem játszott volna itt. DeSeanból se nézek ki sokkal többet, hogy őszinte legyek. A top5 meg egyszerűen nevetséges, közelében nem volt, közelében nincs és valószínűleg nem is lesz.
Persze örülnék, ha maradna, de csak megfelelő áron.Newman
Az egyik fél megpróbálja lenyomni az árát míg a másik fél mindent elkövet azért,hogy jól jöjjön ki a végén az üzletből.Nem szabad ezt túlmisztifikálni.
TO meg csak bomlasztott.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
DeSean a top15-ben sincs szvsz, nemhogy top5-ben. A ST képességei sokat hoznak, de, ha Fitzhez hasonló szerződést akar, akkor takarodjon el még most.Newman
Nah, azért hello.
Oké, hogy elfogult vagyok vele, mert kedvencem, de úgy általában szerintem egy Eagles szurkolónak DeSean-ra ilyet mondani, hogy takarodjon nagyon nem kéne. Nem értesz egyet a top5-el, ahogy én sem, de annak akinek pl köszönhetünk olyan momentumokat, mint a visszahordása, vagy a fél Boys védelem leszopatása, de hát nem is kell sorolnom, gondolom te is nézted, és ujgráltál örömödben attól a rengeteg élménytől, amit amúgy ő nyújtott nekünk.
Ha elmegy, én nagyon fogom sajnálni, és hiányozni fog. A pénzügyi részét meg majd kitalálják akiknek ez a dolguk.
Ez erős volt.Eazzy
Nem volt ez erős, TO 2.0, ő is sokat tett a csapatért, majd távozása után úgy csúfolta azt, mintha sosem játszott volna itt. DeSeanból se nézek ki sokkal többet, hogy őszinte legyek. A top5 meg egyszerűen nevetséges, közelében nem volt, közelében nincs és valószínűleg nem is lesz.
Persze örülnék, ha maradna, de csak megfelelő áron.

több mint 14 éve
A D-Jax témához most inkább nem szólok semmit. De őrült forduló ez sokkal jobb mint a múlt héten, jó lenne nekünk is végre megkavarni a bilit és nyerni. Még ha olyan nagyon távolinak tűnik is ez jelenleg.