Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Pár apróság:- Steve Smith sorozatban 2 hete nem játszik egyetlen snapet sem. Sunshine is csak 5-öt kapott.
- Owes Schmitt szezon végén el lesz küldve, szinte biztosra venném. Snap számai 3. héttől kezdve: 19, 12, 12, 10, 6, 5. Vasárnap kapp-e ennyi lehetőséget?
- Védelemben hétfőn 20-an szerepet kaptak, idén egy meccsen nem használtunk ennyi embert defenseben még.
- Casey is szép lassan kikerül csapatból teljsen, Bears ellen 3 snap jutott neki. Így múlik el a kezdő MLB dicsősége.
- DRC érthetetlenül több lehetőséget kap, mint Hanson. 38 a 16 snap ellen.
- DLinenál újfajta rotálás van: first team and second team. Nem hülyeség, összeszokottság ezzel jó lesz. Babin-Patterson-Jenkins-Cole négyes snap számai: 53, 51, 53, 54. Míg a cserék: Graham 21, LAws 24, Landri 23, Tapp 22.
több mint 14 éve
Feldobtam egy értékelést alapszakasz felénél számokkal: http://philly.blog.hu/2011/11/12/3_5_ertekelo_feltavnal

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Egyébként kicsit értem mindkét oldalt. Mármint, hogy most Juan bár meg az egész csapat monnyon le, meg a jó lesz az ha összeáll oldalakat.Nekem az a problémám, hogy azt nem látom, hogy mi is volt az idei évvel a tervünk? Egy minden idők egyik legjobb Eagles-ét bontottuk le a bukott SB után, úgy, hogy ennek ellenére rendre PO-ban voltunk, és felépítettünk egy olyan alapot, amiből akár jobb csapat is lehet, mint volt. Erre idén csinálunk egy fos draftot, meg FA-ról hozunk véneket. Tudom erről akkoriban is vitáztunk, de abban maradtunk, hogy majd eldönti a szezon. Hát nálam egyre inkább úgy dönti el, hogy nagyon rossz döntés volt. Erre a teljesítményre simán egy fiatal csapat is képes lett volna (na nem mintha azért annyira öregek lennénk még így is), és jövőre nem egy egy évvel idősebb csapatunk van, hanem egy atom motivált fiatal kőkemény gárda.
De ha meg már annyira idén akartunk vitézkedni, akkor az LB sort miért hagytuk totál lyukasan?
Ellentmondásokkal teli szezon ez.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
A Giants ellen szar volt ez nem vitás de a Bears ellen semmi meccsfordító hiba nem volt, a flagje után ugyanúgy FG lett mint ha nem dobták volna rá.Egyébként szerintem a flagjénél is jól védekezett, nem ért a támadóhoz csak végig háttal volt, nem nézett a labda felé ezért dobták rá.+volt egy elváltása DRC-vel.Giants meccs kivételével szerintem JÓL játszik.Dallas ellen az a pass def. Bryant-en a Redzone-ban egy az egyben szerintem klasszis volt, nem sokan tudták volna levédekezni.Helyzetjelentés:azért az hogy Nnamdi a listán van nekem kicsit meglepő!
A Scouts Inc összeállította a szezon eddig top50 játékosát, 3 Eagle került rá: 45. Nnamdi, 27. Shady, 23. Cole. Peters maradt pont le listáról elvben.Deny
lehet hogy mostanában jobban teljesít ,de fontos pillanatokabn többször is hibázva meccsfordító hibái voltak (Bears,Giants)!
Ti hogy látjátok?yooker
több mint 14 éve
nem igazán értem ezt, segítene vki? : Watched the @Bears tape today, would like to put hands on the OC, he is a chicken shit. I really hope Lovie didn't approve the crack block.Én sem értettem teljesen miről beszélt:
Babin tweetjeEaRl
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1111-brite-bears-chicago--20111111,0,7474309.story
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Helyzetjelentés:azért az hogy Nnamdi a listán van nekem kicsit meglepő!
A Scouts Inc összeállította a szezon eddig top50 játékosát, 3 Eagle került rá: 45. Nnamdi, 27. Shady, 23. Cole. Peters maradt pont le listáról elvben.Deny
lehet hogy mostanában jobban teljesít ,de fontos pillanatokabn többször is hibázva meccsfordító hibái voltak (Bears,Giants)!
Ti hogy látjátok?
több mint 14 éve
Helyzetjelentés:Asante limitáltan edzett ma csak, Allen és Mathis ma sem sehogyan. Teljesen úgy készül a csapat, hogy Jarrett kezd SS-ben. Mathis helyén Dunlap és Vandervelde gyakorol, de MM szerint most Dunlap kezdene. (Jó lesz Vickneg mögötte látnia.) Parker is limitált volt.
Túloldalt Kolb továbbra sem edz.
A Scouts Inc összeállította a szezon eddig top50 játékosát, 3 Eagle került rá: 45. Nnamdi, 27. Shady, 23. Cole. Peters maradt pont le listáról elvben.
több mint 14 éve
Heti tippelde: http://philly.blog.hu/2011/11/11/week_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Személy szerint nem követelek fejeket, ki sem neveztem volna Juan-t! Amikor egy top free agent az sem tudja mit játszunk vagy DRC 8(!!!) mérkőzés elteltével... Egyetértek az előttem szólokkal, hogy a fejlődést nem látszódik! Tapasztalt linebacker Burnett, Tulloch nyugodtan jöhetett volna.. Azt írom ami ilyenkor megmarad: MAJD A SB-on nem kritizálok!!! 😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 14 éve
Nem várhatunk csodákat LB sor nélkül.Chaney nagyon jó játékos és fejlődni fog még ,de még mindig nem kész kezdőnek.Szerencsére elfogadható megoldás...mivel más nincs.Fokounak és Rollenak momentumai vannak csak.Ez az a hiba amit nem lehet megbocsájtani a vezetőknek.A sec megint más kérdés.Most azért kezd látszani annak az eredménye is,hogy év elején cserélték a 2 safety posztot.Ha megfigyelitek még most is sok olyan játékot hívunk(főleg azokban a playekben amikor 5-6 DB van fent) ahol meg vannak cserélve a szerepek.Az a gond, hogy egy fél szezon eltelt, de nemigen látni a munka eredményét a védelemben. A Grossmannel felálló Skins ellen volt egy jobb meccsük, a Cowboys ellen meg annyit volt pályán az O, hogy a védelemre alig volt szükség és a hátrány miatt teljesen egydimenziósan támadtak. A Bears ellen visszatértek a korábbi hibák: RunD semmi, különösen az erős oldalon. Misstackle-ök nagy számban (már Cole is elkezdte). Fogalmatlan helyezkedés a cornerektől (DRC, Asante), büntetések (Aso). + most passrush sem volt. De ami mindennél jobbam zavar: lődörgő, érdektelen játékosok, főleg a secondaryben. Castillo nem igazán tudja motiválni a védőket, ilyen teljesítmények után JJ letépte volna a fejüket.Pár hete én is kibasztam vna,de kezdem máshogy látni a dolgokat.Idő kell ehhez a sok változáshoz ami a védelmet érintette és nem lehet azonnal várni a sikereket.Sajnos ez az ára annak ha új DC,D line coach és sok új játékos kerül be a rendszerbe...sőt maga a védelmi rendszer is változik.A játékosok és a vezetők megbíznak benne ...és nem lenne túl szerencsés évente DC-t és taktikát váltani.Rengeteget kell még dolgozniuk,de ha érkezik még pár tehetség az offseasonban és kijavítják a hibákat ez egy nagyon jó védelem lehet hosszabb távon.GreengoAz utóbbi időben kicsit sokat hallottuk már hogy hosszú távra terveznek, meg majd jövőre jobbak leszünk. Most már lassan jó lenne látni, hogy megnyerünk egy konferencia döntőt.Shawn84
Szóval lehet, hogy kap Juan még egy évet (McD is kapott), de ha nem javul a helyzet akkor az már tényleg Reid fejébe kerülhet. Nem nyerhet meg minden meccset az offense, különösen, hogy ott is vannak gondok.BleedingGreen
DRC-hez annyit,hogy már lehet olvasni,hogy menni fog Samuel helyére jövőre,de bővebben a blogon majd a féléves értékelőben. 😊
Azt gondolom,hogy fejeket követelni azért mert hirtelen nem jönnek az eredmények korai lenne.Ez a szezon rámehet a sok változtatásra,de gondolom Reid is tisztában van azzal,hogy mit kockáztat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ezen a héten is van NCAA beharangozó. http://philly.blog.hu/2011/11/10/ncaa_beharangozo_oregon_stanford#more3369204Véleményeket írjatok lécci. Köszi.
több mint 14 éve
Nem baj, engem vigasztal, hogy most már legalább nagyon menő a rangom😊
több mint 14 éve
Az a gond, hogy egy fél szezon eltelt, de nemigen látni a munka eredményét a védelemben. A Grossmannel felálló Skins ellen volt egy jobb meccsük, a Cowboys ellen meg annyit volt pályán az O, hogy a védelemre alig volt szükség és a hátrány miatt teljesen egydimenziósan támadtak. A Bears ellen visszatértek a korábbi hibák: RunD semmi, különösen az erős oldalon. Misstackle-ök nagy számban (már Cole is elkezdte). Fogalmatlan helyezkedés a cornerektől (DRC, Asante), büntetések (Aso). + most passrush sem volt. De ami mindennél jobbam zavar: lődörgő, érdektelen játékosok, főleg a secondaryben. Castillo nem igazán tudja motiválni a védőket, ilyen teljesítmények után JJ letépte volna a fejüket.Az utóbbi időben kicsit sokat hallottuk már hogy hosszú távra terveznek, meg majd jövőre jobbak leszünk. Most már lassan jó lenne látni, hogy megnyerünk egy konferencia döntőt.Shawn84Nem bánjuk, ha kiírsz még pár hasonló hozzászólást, főleg hogy te is lassan egy évtizede követed az eseményeket. Szívesen látunk és én egy DC-t is szívesen látnék Castillo helyén.Shawn84Pár hete én is kibasztam vna,de kezdem máshogy látni a dolgokat.Idő kell ehhez a sok változáshoz ami a védelmet érintette és nem lehet azonnal várni a sikereket.Sajnos ez az ára annak ha új DC,D line coach és sok új játékos kerül be a rendszerbe...sőt maga a védelmi rendszer is változik.A játékosok és a vezetők megbíznak benne ...és nem lenne túl szerencsés évente DC-t és taktikát váltani.Rengeteget kell még dolgozniuk,de ha érkezik még pár tehetség az offseasonban és kijavítják a hibákat ez egy nagyon jó védelem lehet hosszabb távon.Greengo
Szóval lehet, hogy kap Juan még egy évet (McD is kapott), de ha nem javul a helyzet akkor az már tényleg Reid fejébe kerülhet. Nem nyerhet meg minden meccset az offense, különösen, hogy ott is vannak gondok.

több mint 14 éve
Az utóbbi időben kicsit sokat hallottuk már hogy hosszú távra terveznek, meg majd jövőre jobbak leszünk. Most már lassan jó lenne látni, hogy megnyerünk egy konferencia döntőt.Pár hete én is kibasztam vna,de kezdem máshogy látni a dolgokat.Idő kell ehhez a sok változáshoz ami a védelmet érintette és nem lehet azonnal várni a sikereket.Sajnos ez az ára annak ha új DC,D line coach és sok új játékos kerül be a rendszerbe...sőt maga a védelmi rendszer is változik.A játékosok és a vezetők megbíznak benne ...és nem lenne túl szerencsés évente DC-t és taktikát váltani.Rengeteget kell még dolgozniuk,de ha érkezik még pár tehetség az offseasonban és kijavítják a hibákat ez egy nagyon jó védelem lehet hosszabb távon.GreengoSziasztok! Nem sűrűn szoktam írogatni de az eseményeket figyelemmel követem. A MNF-ra felkeltem élőben néztem s tudtam h reggel 7-kor már megkezdem 24 órás szolgálatomat. Nagyon szeretem az Eagles-t 2002 óta és roppant csalódott vagyok a mutatott a teljesítmény miatt a szezonban... Egy DC-t szeretnék látni a csapatban! Ennyi a kérésem... 😊 Ezt ki kellett írnom magamból! 😀Nem bánjuk, ha kiírsz még pár hasonló hozzászólást, főleg hogy te is lassan egy évtizede követed az eseményeket. Szívesen látunk és én egy DC-t is szívesen látnék Castillo helyén.Shawn84
Steve go back!!!Stem03
több mint 14 éve
Pár hete én is kibasztam vna,de kezdem máshogy látni a dolgokat.Idő kell ehhez a sok változáshoz ami a védelmet érintette és nem lehet azonnal várni a sikereket.Sajnos ez az ára annak ha új DC,D line coach és sok új játékos kerül be a rendszerbe...sőt maga a védelmi rendszer is változik.A játékosok és a vezetők megbíznak benne ...és nem lenne túl szerencsés évente DC-t és taktikát váltani.Rengeteget kell még dolgozniuk,de ha érkezik még pár tehetség az offseasonban és kijavítják a hibákat ez egy nagyon jó védelem lehet hosszabb távon.Sziasztok! Nem sűrűn szoktam írogatni de az eseményeket figyelemmel követem. A MNF-ra felkeltem élőben néztem s tudtam h reggel 7-kor már megkezdem 24 órás szolgálatomat. Nagyon szeretem az Eagles-t 2002 óta és roppant csalódott vagyok a mutatott a teljesítmény miatt a szezonban... Egy DC-t szeretnék látni a csapatban! Ennyi a kérésem... 😊 Ezt ki kellett írnom magamból! 😀Nem bánjuk, ha kiírsz még pár hasonló hozzászólást, főleg hogy te is lassan egy évtizede követed az eseményeket. Szívesen látunk és én egy DC-t is szívesen látnék Castillo helyén.Shawn84
Steve go back!!!Stem03

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sziasztok! Nem sűrűn szoktam írogatni de az eseményeket figyelemmel követem. A MNF-ra felkeltem élőben néztem s tudtam h reggel 7-kor már megkezdem 24 órás szolgálatomat. Nagyon szeretem az Eagles-t 2002 óta és roppant csalódott vagyok a mutatott a teljesítmény miatt a szezonban... Egy DC-t szeretnék látni a csapatban! Ennyi a kérésem... 😊 Ezt ki kellett írnom magamból! 😀Nem bánjuk, ha kiírsz még pár hasonló hozzászólást, főleg hogy te is lassan egy évtizede követed az eseményeket. Szívesen látunk és én egy DC-t is szívesen látnék Castillo helyén.
Steve go back!!!Stem03
több mint 14 éve
Sziasztok! Nem sűrűn szoktam írogatni de az eseményeket figyelemmel követem. A MNF-ra felkeltem élőben néztem s tudtam h reggel 7-kor már megkezdem 24 órás szolgálatomat. Nagyon szeretem az Eagles-t 2002 óta és roppant csalódott vagyok a mutatott a teljesítmény miatt a szezonban... Egy DC-t szeretnék látni a csapatban! Ennyi a kérésem... 😊 Ezt ki kellett írnom magamból! 😀Steve go back!!!
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 14 éve
nem igazán értem ezt, segítene vki? : Watched the @Bears tape today, would like to put hands on the OC, he is a chicken shit. I really hope Lovie didn't approve the crack block.Babin tweetje
több mint 14 éve
Interjú áradat következik: Mike Vick, Jason Babin, Dominique-Rogers Cromartie, Brian Rolle, Jason Kelce, Chas Henry, Colt Anderson, Jeremy Maclin, DeSean Jackson, LeSean McCoy és Lovie Smith és Jay Cutler a Bears oldaláról.
több mint 14 éve
Mathis nagyon nem biztos, hogy ott lesz, minden külföldi oldalon úgy írnak, hogy várhatólag Dunlap (aki igen, T) kezd LG szerepkörben. Azért merész egy belső hármas lesz a Watkins-Kelce-Dunlap trió.Se Allen, se Mathis nincs ott mai edzésen, így Dunlap a LG!DenyGondolom Mathis ettől független azért játszani fog a Cards ellen, szóval King csak ideiglenesen ugrott be, mert máskülönben ez azért elég... fura (?) húzásnak tűnik. Tekintve, hogy van egy egészen jó LG a keretben, akiből menet közben RT/LT lett, míg amennyire én tudom Dunlap leginkább T.Moonshiner
Egyébként Parker limitáltan edzett, mindenki más a korábban említett két fő kivételével teljes edzést végzett.
több mint 14 éve
Ha nem lenne, már Pats szurkoló lennék 😀 😀 😀Feltettem az eheti Playoff figyelőt a blogra. Sajnos esély, kedv és idő hiányában kicsit rövidre sikeredett...Humorérzéked azért megmaradt. 😂Greengo
http://philly.blog.hu/2011/11/09/philadelphia_eagles_playoff_figyelo_2011_10_hetsomebody08
több mint 14 éve
Feltettem az eheti Playoff figyelőt a blogra. Sajnos esély, kedv és idő hiányában kicsit rövidre sikeredett...Humorérzéked azért megmaradt. 😂
http://philly.blog.hu/2011/11/09/philadelphia_eagles_playoff_figyelo_2011_10_hetsomebody08

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Moonshiner
32
Se Allen, se Mathis nincs ott mai edzésen, így Dunlap a LG!DenyGondolom Mathis ettől független azért játszani fog a Cards ellen, szóval King csak ideiglenesen ugrott be, mert máskülönben ez azért elég... fura (?) húzásnak tűnik. Tekintve, hogy van egy egészen jó LG a keretben, akiből menet közben RT/LT lett, míg amennyire én tudom Dunlap leginkább T.
több mint 14 éve
Se Allen, se Mathis nincs ott mai edzésen, így Dunlap a LG!
több mint 14 éve
Feltettem az eheti Playoff figyelőt a blogra. Sajnos esély, kedv és idő hiányában kicsit rövidre sikeredett...http://philly.blog.hu/2011/11/09/philadelphia_eagles_playoff_figyelo_2011_10_het