Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Most nézem az ismétlést.Babin büntije a második negyed végén szégyen és gyalázat
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823e86af/article/2011-nfl-midseason-report-award-winners-playoff-predictions?module=HP11_cpma adták ki, de sztem már a tegnapi meccs elött leadta mindenki az uj tippjeit... mindenestre érdekes
több mint 14 éve
Hátha az ismétlésben benne lesz 😛Tényleg, valaki reklámozta blogot MNF alatt?DenyIgen, eredménytelenül😕somebody08
több mint 14 éve
Tényleg, valaki reklámozta blogot MNF alatt?DenyIgen, eredménytelenül😕
több mint 14 éve
Tényleg, valaki reklámozta blogot MNF alatt?
több mint 14 éve
Rosenhaus lehet fasz,de helyén kezeli a csapatot és fordítva.Nem hinném,hogy DeSeannak brutális szerződése lesz pláne úgy,hogy idén gyengébb éve van.Smith szerintem olcsóbb lenne. Meg aztán DeSeannak az a faszkalap Rosenhaus az ügynöke. pfujjjShawn84Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Smith 2 milláért van itt 1 évre.Ha hosszabbítanánk vele az mennyibe kerülne? Nem hinném,hogy sokkal olcsóbban jönne ki..meg aztán DeSean itt van már 4 éve, ismeri a csapatot a rendszerünket...stb.és egyébként is DeSean>>Smith 😀Greengo
Most agyalok azon,hogy megnézzem sport tv-n a meccsünket (kicsit elemezni a meccset),de lehet kihagyom nem vok kíváncsi a F.Ricsi szövegeire. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Shady-nek már nem 😛Smith szerintem olcsóbb lenne. Meg aztán DeSeannak az a faszkalap Rosenhaus az ügynöke. pfujjjShawn84Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Smith 2 milláért van itt 1 évre.Ha hosszabbítanánk vele az mennyibe kerülne? Nem hinném,hogy sokkal olcsóbban jönne ki..meg aztán DeSean itt van már 4 éve, ismeri a csapatot a rendszerünket...stb.és egyébként is DeSean>>Smith 😀Greengo
több mint 14 éve
Smith szerintem olcsóbb lenne. Meg aztán DeSeannak az a faszkalap Rosenhaus az ügynöke. pfujjjSzerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Smith 2 milláért van itt 1 évre.Ha hosszabbítanánk vele az mennyibe kerülne? Nem hinném,hogy sokkal olcsóbban jönne ki..meg aztán DeSean itt van már 4 éve, ismeri a csapatot a rendszerünket...stb.és egyébként is DeSean>>Smith 😀Greengo
több mint 14 éve
Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Smith 2 milláért van itt 1 évre.Ha hosszabbítanánk vele az mennyibe kerülne? Nem hinném,hogy sokkal olcsóbban jönne ki..meg aztán DeSean itt van már 4 éve, ismeri a csapatot a rendszerünket...stb.és egyébként is DeSean>>Smith 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Reid-t akár hogy szidjuk és vannak mellényúlásai nem kicsit, de ne küldjük el, esetleges negatív mérleg ellenére se, sokat köszönhetünk neki még akkor is ha igazolódni látszik a sejtésem, hogy az igazán szép éveket JJ-nek - Isten nyugosztalja- is köszönhetjük. Ő pótolhatatlan s nélküle félkarú óriás (bocs fóka 😊 ezt most nem sértésből írtam legyen sas létére oroszlánfóka) Reid. Ahogy sztem (lehet ebben Soldiék majd megcáfolnak) D-LB távotával a Pitt is lejjebb kerülhet bár ott lehet jobban fel van építve a rendszer, hogy ne okozzon akkora űrt a távozása. Egy éve lesz még sztem adjuk meg a szép búcsú lehetőségét, még böjtöljük ki a másfél évet (aztán a következő másfél évtizedet 😛 ) aztán majdcsak alakul, valóban megfelelő utódját én sem látom jelenleg. Ugye a a hétvégi meccsel is csak az a probléma, hogy papírforma ha nyerünk semmi extra kiindulási alap, aztán ha a Giants ellen szívás akkor végképp lőttek az egésznek (mondjuk így is). Na mindegy most már megpróbálom! 😉 úgy felfogni, hogy minden meccs és megszerzett (s nem bekapott) pont ajándék.
több mint 14 éve
Draftról hozunk valakit. T. J. Moe-t gondolom bírnád 😀 Én Kendall Wrightra szavazok. De persze ez nem komoly, csak kínomban írogatom.-Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Szerintem benne van, hogy jövőre mindkettő megy és akár Avant nagyobb szerepet kap. De jó lenne látni Cooper hogy fejlődik. Sose voltunk olyan csapat, akik az életük árán is ragaszkodnak egy elkapóhoz. Ráadásul Shady állat, szóval simán lehet, hogy építünk rá jobban.Deny
több mint 14 éve
Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.Shawn84Szerintem benne van, hogy jövőre mindkettő megy és akár Avant nagyobb szerepet kap. De jó lenne látni Cooper hogy fejlődik. Sose voltunk olyan csapat, akik az életük árán is ragaszkodnak egy elkapóhoz. Ráadásul Shady állat, szóval simán lehet, hogy építünk rá jobban.
több mint 14 éve
Szerintetek van rá esély, hogy ha nem sikerül DeSeannal egyességre jutni, hagyjuk elmenni és Smith kapna jövőre egy hosszabb szerződést? Taget most nem vettem figyelembe.
több mint 14 éve
Ne számolgassunk! Reménykedjünk egy nem negatív szezonban, bár javaslom, Reid ellenesek inkább 7-9-nek szurkoljanak, 8-8-nál kinézem, hogy marad Andy a rövid offseason miatt. Én amúgy nem akarom, hogy nagyon menjen, nem látom, hogy olyan nagy edzőt szereznénk helyére.Pár "érdekesség":
- Mi vagyunk a csoportban a legjobbak a szerzett-kapott pont arányban, +21 a mérleg ilyen téren. Meg holtversenyben a legszarabbak is a -2-es W-L ratioval.
- Meccsenként átlagosan 3 pontot szerzünk utolsó negyedben, és kapunk 7.5-öt.
- Idén minden meccsünk előtt mi voltunk az esélyesebbek a fogadóirodáknál: (Rams (-5), Falcons (-2.5), Giants (-5.5), Niners (-8.5), Bills (-2.5), Redskins (-1.5), Cowboys (-3.5), Bears (-8). Hétvégén 14 ponttal vagyunk favoritok. Vicces ezt látni egy 3-5-ös csapattól.
- Már most vicces lesz a DeSean új szerződés dolog. Sokat akar majd, de ahogy idén játszik, nem fogjuk megadni... Szakértők szerint olyan 9,4-9,8 millió dollárt akar átlagosan évente, és legalább majd 5 évre. Tényleg nem lepődnék meg, ha max taggel egy évre maradna, de még lehet úgy se.
- Szakértők szerint a liga legsoftabb csapata vagyunk, semmi átütő erő nincs a szereléseinkben. Főleg Asante, DRC ütközik nagyon gyengén, de DeSean blokkjai is néha futásnál ímmel-ámmal jönnek.
Egyébként én leszarom lassan idei évet, ez már elment, előre a jó draftért és Burfictet ide!
több mint 14 éve
Srácok!Azért még az Óriásokat is osszuk már ki. A Shanny bandáról már nem is beszélve. Ja és a Jets meg a Pats is kaphatna.
Nézzük meg másik oldalról...
Már nem kell matekozni, csak simán nyerni kell a meccseket! 😊
Aztán képzeljétek milyen szar érzés lehet a Dallas híveinek, minket mindenki megver, de a "tehenészeket" elkalapáltuk...tûzoltó
több mint 14 éve
Srácok!Nézzük meg másik oldalról...
Már nem kell matekozni, csak simán nyerni kell a meccseket! 😊
Aztán képzeljétek milyen szar érzés lehet a Dallas híveinek, minket mindenki megver, de a "tehenészeket" elkalapáltuk...
több mint 14 éve
hát legyél Bears-es 😛 nálunk most a nap se megy le 😂Nekem akkor is az egyik kedvenc ellenfelem maradtok, szeretem amit csináltok a pályán, és ez a tegnapi szerintem nem von le semmit az értékekből, az idény egyik fénypontja marad mindig a két csapat találkozása a pályán. Kívánom mindkét oldalon a hibák kijavítását, már csak azért, hogy jövőre ugyanilyen nagy várokozás előzze meg a mérközés.Gabezmivel évente hoztok egy izgalmas defwin-t ellenünk 😊 én is szeretnémkzol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nekem akkor is az egyik kedvenc ellenfelem maradtok, szeretem amit csináltok a pályán, és ez a tegnapi szerintem nem von le semmit az értékekből, az idény egyik fénypontja marad mindig a két csapat találkozása a pályán. Kívánom mindkét oldalon a hibák kijavítását, már csak azért, hogy jövőre ugyanilyen nagy várokozás előzze meg a mérközés.Gabezmivel évente hoztok egy izgalmas defwin-t ellenünk 😊 én is szeretném
több mint 14 éve
Nekem akkor is az egyik kedvenc ellenfelem maradtok, szeretem amit csináltok a pályán, és ez a tegnapi szerintem nem von le semmit az értékekből, az idény egyik fénypontja marad mindig a két csapat találkozása a pályán. Kívánom mindkét oldalon a hibák kijavítását, már csak azért, hogy jövőre ugyanilyen nagy várokozás előzze meg a mérközés.
több mint 14 éve
Minek számoltok bármit is? Giants? Most komolyan őket nézzük? Látta valaki a NE elleni meccsüket? Frisco is egyértelműen ellenük fog kiszopni. Felesleges őket nézni. WC-re úgyis esélytelenek vagyunk. Még a második hely sem lesz meg, és előttünk a Bears, Detroit, Atlanta...minek áltatjátok magatokat? Ezt már lehúzhatjuk. A hozzáállásunk nulla. Megverünk valakit, és hirtelen már megint éljük az álmokat. Ha valami csoda folytán verjük a Cardsot, akkor sem változik semmi. Legközelebb megint kiszopatjuk saját magunkat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Érdekes lesz innen a csapat hozzáállása.Mivel lehet őket motiválni azon kívül,hogy ez az NFL itt minden nap jönne más a helyedre stb. ....
az NG vezet 3 győzelemmel az meg sok tekintve ,hogy mi bárkitől ki tudunk kapni
több mint 14 éve
Jaj de jó, hogy elaludtam. Beszéltük is Greengoval, hogy nagyon fosunk a meccstől, de ezzel gondolom minden Eagles fan így volt, nem véletlenül. Véleményem szerint elbúcsúztunk a playofftól, lehet itt álmodozni, hogy megnyerjük a maradék meccseket, de felesleges. Remélem a playoff remények távozásával, a szezon után Reid is leköszön.NewmanElég a 4&10-nél bemutatott Maclin elkapást (és hasra esést) megnézni, abba benne van az egész meccs.
Reid nem fog menni, de talán Marty igen. Hatalmas fail, hogy évről-évre nem sikerül a Bears def. ellen teljesíteni. Minden évben ugyanazt próbáljuk (ugyanolyan szar OL-nal) és minden évben ugyanolyan körülmények között bukunk el. Most pl. csak 17 pont megszerzésében volt benne az O.
Gyanús, hogy rekordot fogunk felállítani a 4. negyedben szerzett legkevesebb pontra az év végén.
De most legalább a spec team is kivette a részét a vereségből, az elrontott Henry passz azért elég égő volt, punter vagy nem, de egy játékosnak tudnia kell ezen a szinten a töküresen álló játékostársnak odadobni a labdát. Nem vártam tökéletes spirált, de azért elrepülhetett volna Andersonig a labda.

több mint 14 éve
Jaj de jó, hogy elaludtam. Beszéltük is Greengoval, hogy nagyon fosunk a meccstől, de ezzel gondolom minden Eagles fan így volt, nem véletlenül. Véleményem szerint elbúcsúztunk a playofftól, lehet itt álmodozni, hogy megnyerjük a maradék meccseket, de felesleges. Remélem a playoff remények távozásával, a szezon után Reid is leköszön.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DKCccyZvtIo az egyik kedvenc számom s körülbelül ilyen hangulatban érzem magam bár egy nfl meccs miatt tudom nem érdemes.