Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
OMG!
Eagles Live most!Nézzétek meg,hogy néz ki Andyyyyyyyyy! 😂 Erről tuti lesz vmi kép. 😀Greengo
Sorry a képméret miatt.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
OMG!
Eagles Live most!Nézzétek meg,hogy néz ki Andyyyyyyyyy! 😂 Erről tuti lesz vmi kép. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sziasztok eddig fél szemem letakarásával és minden "eltakarom a képernyőt módszerrel" sikerült elkerülnöm az eredményt nem is akarom megtudni mi volt ma (azaz tegnap) a dallas ellen, a kérdésem hogy valahol fent lesz-e a teljes meccs? letölteném és megnézném. Tavaly is volt ilyen link amikor meg tudtam nézni a teljes meccset viszont már elfelejtettem.
Légyszi az eredmény megmondása nélkül segítsetek pls 😊

Köszizsoeo
Pedig kénytelen leszel visszaolvasni ha le akarod tölteni mert már szóba került.Vagy nézz rá blogra oda is felkerült 1 lehetőség. 😊 Azért ment egy PM is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Sziasztok eddig fél szemem letakarásával és minden "eltakarom a képernyőt módszerrel" sikerült elkerülnöm az eredményt nem is akarom megtudni mi volt ma (azaz tegnap) a dallas ellen, a kérdésem hogy valahol fent lesz-e a teljes meccs? letölteném és megnézném. Tavaly is volt ilyen link amikor meg tudtam nézni a teljes meccset viszont már elfelejtettem.
Légyszi az eredmény megmondása nélkül segítsetek pls 😊

Köszi
több mint 14 éve
greenboy Philadelphia Eagles 283
Szinte minden bejött, szép siker!
Az első félidei frenetikus játéka után csak azért szorítottam, hogy a második játékrészben is legalább szerezzen a csapat egy TD-t, és az is sikerült, mert van egy olyan érzésem, hogy a második félidőre az ellenfelek elemzői jobb munkát végeznek, mint a mieink, jó lenne ebben is javulni…
több mint 14 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Úgy érzem, hogy most a sokat szidott Andy bácsi és az edzői stáb is megérdemli a dicséretet, tökéletes gameplan, nagyszerű végrehajtás a játékosoktól.Olyan érzésem volt mintha az egész meccs, minden play pontosan Andy-ék tervei szerint alakult volna, az eddig kiváló dallasi védelem egy szétesett csapatrész benyomását keltette, szétziláltuk őket.McCoy akkor futott 10 yardot amikor akart, pedig ez volt a number 1 run defense.És ez a legfontosabb, ha egy jó run D-re is így rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az bizakodásra adhat okot.
Ha ugyanis megy a futás akkor utána Vick-nek több területe van amit ő be is játszik és innentől megállíthatatlanok vagyunk,csak a labdavesztéseink az ellenfeleink.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Az első fele már lent is van, (hiába no az új pc az új pc) s teljesen jó, én az elsőt kezdtem letölteni a wizwigről, köszi még egyszer Shawn, innen már tudjuk hol keressük amit kell, reméljük a további meccsek is hasonlóan népszerűek lehetnek majd 😛dande
Szívesen. Ha van rá igény mindig kiteszem blogra, illetve a régi meccseinket is amikről találok linket.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az első fele már lent is van, (hiába no az új pc az új pc) s teljesen jó, én az elsőt kezdtem letölteni a wizwigről, köszi még egyszer Shawn, innen már tudjuk hol keressük amit kell, reméljük a további meccsek is hasonlóan népszerűek lehetnek majd 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Éreztem én.... ennyi áldozatot tudok hozni a csapatértJanek
Én meg mindig majd magunk ellen tippelek Philly blogon, ahogy héten is tettem. 😊
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 891 — Apu ökölbeszorított keze
Éreztem én.... ennyi áldozatot tudok hozni a csapatért

több mint 14 éve
Néhányotok kérésére feltettem a blogra pár letöltő linket az éjszakai meccshez. Akinek nincs lehetősége torrentezni annak ajánlom. http://philly.blog.hu/2011/10/31/philadelphia_eagles_dallas_cowboys
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Éreztem,hogy nem kell néznem a meccset 😊

Ha nem tudtam nézni akkor nyertünk ebben a szezonba...Janek
Hivatalosan is ki vagy tiltva élő Eagles találkozók nézésétől. 😛
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 891 — Apu ökölbeszorított keze
Éreztem,hogy nem kell néznem a meccset 😊

Ha nem tudtam nézni akkor nyertünk ebben a szezonba...

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Aludtam egyet a győzelemre, még mindig kegyetlenül örülök neki, de azért egy Bears elleni vereség után semmit nem ér majd ez.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az érződik, hogy nekünk sokat számít futunk e az eredmény után vagy diktálhatjuk a játékot. Fordított esetben könnyen lehet, hogy megint belehajszolódik Vick a nagy játékokba jön a TO és akkor szívunk. Sztem érdemes lenne minden meccsen kezdeni szépen így felépíteni a driveot és lehet nyugodtan játszani. Ha a Macik O fala nem fog ki jó napot akkor van esélyünk jövőhéten a Cardsot meg nem kérdés hogy verni kell hacsak Kolb nem ellenünk akarja megmutatni hiba volt elengedni. Ja és akkor már utána nyilatkozhatja Reid már pozitív a mérleg 😛 S aztán a Giants meccs elvileg összejöhet, hogy mindketten 5-4-l állunk de még ez messze van

Esetleg a Tyt-n kívül nem lehetne máshonnan megtalálni a meccset vagy felrakni vhogy a blogra? A Bengl-s topicban vhogy általában megoldják, hogy elérhető legyen.Kár, hogy már a my2p fórum része ahol fenn voltak a meccsek ily módon nem elérhető.

Köszidande
Már hogyne lenne elérhető. Csak más címe van.

Nagyon nagyon köszönöm 😀 😀 😀

http://forum.wiziwig.eu/forums/67-Downloads?s=de04da6299803c9feca3cc364f0c7f27Shawn84
több mint 14 éve
Azért az érződik, hogy nekünk sokat számít futunk e az eredmény után vagy diktálhatjuk a játékot. Fordított esetben könnyen lehet, hogy megint belehajszolódik Vick a nagy játékokba jön a TO és akkor szívunk. Sztem érdemes lenne minden meccsen kezdeni szépen így felépíteni a driveot és lehet nyugodtan játszani. Ha a Macik O fala nem fog ki jó napot akkor van esélyünk jövőhéten a Cardsot meg nem kérdés hogy verni kell hacsak Kolb nem ellenünk akarja megmutatni hiba volt elengedni. Ja és akkor már utána nyilatkozhatja Reid már pozitív a mérleg 😛 S aztán a Giants meccs elvileg összejöhet, hogy mindketten 5-4-l állunk de még ez messze van

Esetleg a Tyt-n kívül nem lehetne máshonnan megtalálni a meccset vagy felrakni vhogy a blogra? A Bengl-s topicban vhogy általában megoldják, hogy elérhető legyen.Kár, hogy már a my2p fórum része ahol fenn voltak a meccsek ily módon nem elérhető.

Köszidande
Már hogyne lenne elérhető. Csak más címe van.

http://forum.wiziwig.eu/forums/67-Downloads?s=de04da6299803c9feca3cc364f0c7f27
több mint 14 éve

Köszi
több mint 14 éve
Moonshiner 32
Hát szóhoz sem jutok. Még szerencse, hogy a győzelmet (pláne az ilyet) nem kell megmagyarázni. Mindenesetre megérte virrasztani!
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok,

Úgy érzem ebben a szezonban most volt az a meccs amikor azt éreztem, h mégsem olyan szar a helyzetünk. Nem élem bele magam, de szerintem kellett az a 4 vereség, hogy felpofozza a csapatot. Remélem most már mindig ilyen határozottan és keményen fognak játszani.
Vick tegnap nagyon pontosan passzolt, én elégedett voltam mindennel, egyedül az O# fal munkájában éreztem egy kevés hanyagságot, vagy inkább szervezetlenséget, ha passz prot. volt szó, sok sacket kaptunk. De kárpótol az, hogy vick nem sérült le, nyertünk, a futásaink pedig félelmetesek, úgy hogy nem futó csapat vagyunk!
Nekem Shady játéka olyan szinten tetszik, hogy én őt tartom a csapat O# MVP-jének, jó lehet a QB poszt egy főleg passzokból élő csapatnál fontosabb, de ez az én személyes érzésem.

Védelemből örültem, hogy Cole vissza jött, Graham-et várom, Aso szépen leszedte azt a droppot, jók voltunk, az az 1 TD meg belefért. Ha nem is voltak T.O.-ek akkor is azt hoztuk amit kell és ennyi pont elég is volt, nekem mondjuk kicsit hiányzott volna 1-2 Forced Fumble vagy még 1 inti Sámueltől, vagy Allentől... de nem akarok telhetetlen lenni.

Megérdemelt győzelemnek érzem, nem szerencsén múlott. Jó game volt!
több mint 14 éve
Én is néztem, még ha nem is írogattam eredménykövetőbe. Zseniális meccs volt. Éreztem, hogy most valami nagyot fogunk alkotni, de erre azért nem számítottam. Végre úgy játszott a csapat ahogyan azt kell. Voltak benne hibák dögivel azért (Ware 4 sackje csak azért nem zavar mert nálam van Fantasyben 😀 ). Idén Vick több meccsen is 400 yard körül passzolt meg futkározott is jó néhányat, de én azt mondom, hogy ezen a meccsen nyújtotta a legjobb játékát eddig. Shady meg eddig is kedvenc volt, ezután még inkább. (hétfőtől ő is nálam van Fantasyben 😊 ). Aso megint azt a játékot hozta amit Oaklandben is, és végre úgy néz ki sikerült beilleszkednie a csapatjátékba. Dez Bryant- ról még annyit, hogy egyetemen bírtam, mikor Dallas - i Cowboy lett akkor már nem annyira, az éjszaka óta meg utálom. Ő egy kibaszott T: O: klón. Szarul játszik, és csak a pofáját járatja. Még szerencse, hogy ellenünk 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Gyors értékelés Eagles meccsről: http://philly.blog.hu/2011/10/31/meccs_utan_roviden

Aki a #1 run D-t 185 yardra megfutja, ráadásul ilyen fontos meccsen, az tényleg méltó utóda Westynek (+ne felejtsük dicsérni az O falat se). Régóta vártunk már egy ilyen meccsre Celektől. JJ és Eric Allen előtt jobb meccsel nem is lehetett volna tisztelegni.
Legjobbkor jött egy ilyen magabiztos győzelem, a Bears ellen kell az önbizalom.BleedingGreen
Bizony a fal is nagy munkát végzett.Mondjuk most voltak fent a legjobb összeállításban.
Most nézem:
Possession: 42:09(Phi) 17:51(Dal) :o 😊Greengo
Szerintem pont ez volt a győzelem oka, mármint a ToP, de a fenti linkben utalok erre.
Egyébként Reid szavait idézem, nyertünk, de még a mérleg nem pozitív.
több mint 14 éve
Aki a #1 run D-t 185 yardra megfutja, ráadásul ilyen fontos meccsen, az tényleg méltó utóda Westynek (+ne felejtsük dicsérni az O falat se). Régóta vártunk már egy ilyen meccsre Celektől. JJ és Eric Allen előtt jobb meccsel nem is lehetett volna tisztelegni.
Legjobbkor jött egy ilyen magabiztos győzelem, a Bears ellen kell az önbizalom.BleedingGreen
Bizony a fal is nagy munkát végzett.Mondjuk most voltak fent a legjobb összeállításban.
Most nézem:
Possession: 42:09(Phi) 17:51(Dal) :o 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Legjobbkor jött egy ilyen magabiztos győzelem, a Bears ellen kell az önbizalom.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A Boys 2000 óta nem engedett játékost 185 futott yardig. Aztán jött Shady 😊
több mint 14 éve
Elkentük a tehenészek száját!
EZ CSAPATMUNKA VOLT!
Shady cereer high!185 yard 2 TD.Eszméletlen!D# nagyon rendben volt.O# kicsit kiengedett a végére,de már nagy volt az előny.

E-A-G-L-E-S EAGLES !