Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
Nincs is ennél szebb, 34-7 az ősi rivális ellen, Reid megnyert 2 challange-t is mi kell még? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na fiúk ez álomszép volt mást most nem is kívánok hozzáfűzni majd a szakik leírják. A Bears ellen ha hasonlóan türelmesen játszunk és még jobban odaérünk Cutlerre akkor az is meg kell, hogy legyen. Szép hét lesz 😊
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jelentkezzen, aki egy percig hitt egy ilyen sima winben? 😀

Shady MVP!!!!!

bővebben hamarosan 😊
több mint 14 éve
vezet a MIA a NYG ellen, de szép lenne... nem is folytatom. mert nem lesz. 😀eaglesmcnabb
többször ne írj be ilyet, azonnal beírásod után életre keltek ezek a nyújorkiak :/Deny
4. negyed elbaszott volt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
vezet a MIA a NYG ellen, de szép lenne... nem is folytatom. mert nem lesz. 😀eaglesmcnabb
többször ne írj be ilyet, azonnal beírásod után életre keltek ezek a nyújorkiak :/
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Sziasztok, én is leszek, 01:10-től fent vagyok 😀
Rossz volt, hogy múlt héten nem volt meccs :SGege55
de egy hét kivételével mostantól február első hetéig mindig lesz Eagles meccs
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok, én is leszek, 01:10-től fent vagyok 😀
Rossz volt, hogy múlt héten nem volt meccs :S
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Nagyon izgulok. Fenn leszek, lehet eredményt is követek, mármint fórumon.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
vezet a MIA a NYG ellen, de szép lenne... nem is folytatom. mert nem lesz. 😀

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
a védelemnek kell hoznia a meccset. Nem tudom, de olyan érzésem van hogy kurva jó lesz a Defense! 😊eaglesmcnabb
Csak third down esetén is jól menjen védelemnek 😀
Amúgy valamiért optimista vagyok, és túl nagy a csend a túloldal háza tájáról, ergo nagyon ki fogunk kapni 😕Deny
😂Wyatt
Egy igazi Eagles Fan. Jó előérzetem van, optimista vagyok tehát csúnyán leszopunk 😂 😂
több mint 14 éve
a védelemnek kell hoznia a meccset. Nem tudom, de olyan érzésem van hogy kurva jó lesz a Defense! 😊eaglesmcnabb
Amúgy valamiért optimista vagyok, és túl nagy a csend a túloldal háza tájáról, ergo nagyon ki fogunk kapni 😕Deny
Én is optimista vagyok és ez azért nem szokott túl sokszor megcsalni. A beharangozó egyébként jó lett, bár újdonságot én nem találtam benne 😊 Jó lenne Romot megint belekergetni a sok hülyeségbe és akkor dobhatna 4 intit. Most Asot várom nagyon jónak, de Allen is szerintem jó lesz, illetve TE játékunktól fejlődést várok.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
😂Wyatt
Ez mindig így van. Bills-Giants-Falcons ellen győzelmet vártam, mind lose. Redskins ellen vereséget, nyertünk.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😂

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy valamiért optimista vagyok, és túl nagy a csend a túloldal háza tájáról, ergo nagyon ki fogunk kapni 😕
több mint 14 éve
Látom vihar előtti csend van. Mindenki az ágyban döglik, éjjel meg itt lesz és őrjöng 😀 Aki nem az meg szégyellje magát 😛Shawn84
Szégyellem előre magam, de szinte 100, hogy nem eredménykövetőzők, csak egy apró cetli meg stream, illetve torta. A sigeid egyébként kurva jók lettek.

Ja, és ne érje szó a ház elejét, fenn vannak heti tippjeink, illetve beharangozó is a blogon. Tessék felmászni és elolvasni 😛Deny
Nem eredménykövetőre értettem hanem a meccs nézésére. A sigeket pedig az Eagles galériából választottam. Köszönet érte Ratának és Apeszosnak!!
több mint 14 éve
a védelemnek kell hoznia a meccset. Nem tudom, de olyan érzésem van hogy kurva jó lesz a Defense! 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Látom vihar előtti csend van. Mindenki az ágyban döglik, éjjel meg itt lesz és őrjöng 😀 Aki nem az meg szégyellje magát 😛Shawn84
Szégyellem előre magam, de szinte 100, hogy nem eredménykövetőzők, csak egy apró cetli meg stream, illetve torta. A sigeid egyébként kurva jók lettek.

Ja, és ne érje szó a ház elejét, fenn vannak heti tippjeink, illetve beharangozó is a blogon. Tessék felmászni és elolvasni 😛
több mint 14 éve
01:20
több mint 14 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
01:20 kor kezdődik a mérkőzés? Vagy 0:20?

több mint 14 éve
Látom vihar előtti csend van. Mindenki az ágyban döglik, éjjel meg itt lesz és őrjöng 😀 Aki nem az meg szégyellje magát 😛
több mint 14 éve
Jók lettek!Janek
Köszi 😛
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 891 — Apu ökölbeszorított keze
Jók lettek!

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Heti Philly blogos szerkesztői válaszok. Szóba került Austin-Bryant, Witten, Ware, Eagles OL is: http://philly.blog.hu/2011/10/30/szerkesztoink_valaszolnak_08
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Jó kis Shady olvasmány:
http://www.philly.com/philly/sports/sportsweek/20111030_The_Education_of_LeSean_McCoy_Eagles.html?page=1&c=y
Természetesen Westbrook is megszólal.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egy ötös lista arról, amit meg kell tenni, hogy vasárnap mi nyerjünk: http://philly.blog.hu/2011/10/29/5_dolog_ami_kell_ahhoz