Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kis bemutató:
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Remélem késő estére már meg tudom nézni a meccset, aztán visszaolvasok a fórumban is. 😀
több mint 14 éve
vaterán micskooonál olcsóbbak a mezekrfonai
1000 Ft-al. De jóval kisebb választékkal és ott előre kell utalnod itt meg max előleget. Na és itt rendelésre megy amit akarsz, ott meg abból választhatsz ami épp van.
Egyébként NHL (ezek drágábbak) , néhány MLB és pár NBA csapat mezét is lehet rendelni, illetve Florida, Michigan és Miami NCAA mezeket is. PM-ben érdeklődhettek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vaterán micskooonál olcsóbbak a mezek
több mint 14 éve
Sajnos nem hiszem hogy a legújabbak közül már lehet. De pl kelly green meg Cunningham és White van a kínálatban.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Mezt szeretne valaki rendelni? Shawn84
Ehhez kapcsolódóan 😀
http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/12/2359298/your-official-2011-eagles-jersey-buyers-guide
több mint 14 éve
Mezt szeretne valaki rendelni?
Haver most szokott rendelni. Ezek nem az igazi amerikai, eredeti mezek, hanem a kínában gyártott, de nagyon jó minőségűek, amiket márt itt is többen rendeltek. Az áruk darabonként 13.000 Ft. A szállítási idő kb. 2 hét, de nem mindig van minden raktáron. Rendelés előtt utána kell nézni. A mezt/mezeket postán keresztül, utánvéttel, vagy pesten az UsaSportFan boltban lehet átvenni vagy megnézni. Előlegként pedig 5.000 Ft-ot kell letenni. A mezeken az összes felirat és szám hímzett. Akit érdekelne az írjon PM-ben nekem.

Itt van néhány kép:
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Köszönet az értékelésekért!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://sports.yahoo.com/nfl/teams/phi/gallery/im:urn:newsml:sports.yahoo,getty:20050301:nfl,photo,23380cc911fcb7d59806b29b00f54b1b-getty-120882125:1 itt is vannak fotók
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi
több mint 14 éve
rfonai ment PM

David Akers used to spend the entire game kicking into a net on the sidelines. He must kick 1,000 balls per game. Henery, on the other hand, didn’t use the net much, if at all. Just something I noticed watching from the press box.

Vick Celek-ről:
"I watched the film by myself and how I could get the ball to him and the majority of the time last year, he was wide open and I just failed to get the ball to him because I was focusing on DeSean and Jeremy," Vick said. "We are going to get Brent the ball this year. He's one of the best tight ends in the game and I think he deserves the best."

Fotók:
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/photo-gallery/Eagles-vs-Ravens/2480949e-658e-4e33-a3d1-b62bed2d91d8
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki tudna valami jó kis oldalt ahonnan az Eagles meccseket tudnám letölteni egész évben? torrent kéne
több mint 14 éve
Madden Rating-ek:
http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/madden12ratings/_/team/phi/id/21/philadelphia-eagles
Roster és az értékek szarok, de amúgy jó.
több mint 14 éve
Szerencsére kezdők és elsőszámú cserék nem sérültek le. (Tupou had MCL sprain and Dunlap twisted his knee.)

Vick jó volt, Young se volt rossz. Nála inkább a fallal volt probléma. Kafka is jól játszott.
R. Brown eléggé odarakta magát. Ütötték vágták rendesen. Lewis is mutatott pár szép futást. Kafka intijénél még 1 szép blokkot is kiosztott.
Harris-nek ennél többet kell mutatnia. Meg Watkins is hibázott néha. Kelce igen biztatóan játszott.

DL ütősnek nézett ki. Tetszett amikor Flacco 3szor csak nézett, menekült, nézett, de senkinek se tudott passzolni. Jenkins az első playben egyből lezúzta. 😀
Első passzt, meg Rice screen-jét benéztük, de a továbbiakban jó volt a D#.
Tapp és Landri jól játszott a cserék közül. Az fáj, hogy Casey nem tudott egy tackle-t sem csinálni, de majd a Steelers ellen.
Page is elég jól tolta. Mivel kickreturnök nem nagyon lesznek így nagy eséllyel Anderson nem fog a csapatnál maradni. Pedig neki is volt pár szép megmozdulása.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Kezdetnek nem volt rossz.
-No.1 offense jó volt a csere receiverekkel is. Nyomás alig volt Vicken, OL egész jól dolgozott. De persze egyik D se veszi elő a veszélyes playeit a preseasonban. A RZ-ban lehettek volna határozottabbak, de kiszenvedték a TD-t. Futásblokkot lehet gyakorolni, futottunk is sokat mindegyik támadósorral.

-No.1 defense is jól muzsikált, többnyire jó nyomás volt Flaccon, látványos ez a wide9 D-line. Futás ellen igen jól ment, gyakorlatilag a LB-knek nem is kellett beavatkozni, mert már a line megállította a futást. Pár passzt szívtunk TE-ről, screenből, ott lehet még sokat fejlődni.

-A No.2, 3 offense se volt rossz, de egy TD-t azért elvártam volna tőlük. VY-ot meg kell tanítani zsebből passzolni, de ez nem újdonság. Kafka nem volt rossz, de a CB és FS közé behelyezett hosszú passz még nem az ő világa, de rövid és közép távra elég pontos volt.

-No. 2 Def. dominált talán legjobban a Ravens cserék ellen. No.3 Def-ben azért már akadtak gondok a szerelésekkel, de a nyomást ők is fenntarották a qb-n.

- Chad Hall megint 1000%-ot nyújt, de lehet hogy csak addig lesz rosteren amíg Smith felépül. Nagyon fogom sajnálni ha elmegy.
- Tapp jó volt, 2 sack, úgy néz ki fekszik neki a rendszer.
- Jarrett, Page: int 😊 , az sose rossz.
- Lewis elég jól mozgott, Brown kicsit lassúnak tűnt nekem (de lehet a szar blokkok miatt volt)
- Henrynek volt egy 1 yardra rúgott puntja, de a társak elbénázták és beszédelegtek a labdával az endzoneba. Skinny berúgott mindent, így tovább.
- Howard, Dunlap továbbra is elég retek volt, amikor ők voltak fenn jött a nyomás.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Futásblokkban azért még van mit fejlődni az o-linenak,sokszor odaértek a futóhoz a los mögött.A LB sor tényleg problémás,a D-line viszont kegyetlennek tűnik egyelőre.Newman
Jaja futásblokkolásban van mit javítani,de azért voltak biztató jelek.Látszik,hogy sokat gyakorolják....párszor azért szépen takarítanak.Néztem Watkinst is elég jól tolja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Futásblokkban azért még van mit fejlődni az o-linenak,sokszor odaértek a futóhoz a los mögött.A LB sor tényleg problémás,a D-line viszont kegyetlennek tűnik egyelőre.

több mint 14 éve
A D line karcol. 😀 A Sec is toppon.Jó volt nézni Flacco riadt fejét,hogy merre dobhatna..mert célpontja az nem volt(persze ideje sem). 😀 Viszont a kettő között(azaz az LB sorral)vannak bajok.Rövidebb passzokkal és screenekkel megzavarhatóak vagyunk.Henery és Henry is jól nyomták.Az O#-el sincs nagy baj eddig.Vickék magabiztos kezdő driveja után VY is megvillant párszor.Az O line kifejezetten jó munkát végzett és R.Brown is tudott mutatni vmit.Kafka a pick ellenére is jó.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Ki értékeli a meccset?

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
A másik is?! :o 😂 2oldalon keresztül ezt a hírt beszéltük ki. 😀Greengo
Direkt visszaolvastam 1 oldalt, látom sehol semmi, mondom akkor leszek én a Bréking 😀Amadeus91
Hány hsz van neked oldalanként?Deny
khm..nem akadt meg rajta a szemem. 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
elvileg Steve Smith is nálatok kötött ki....Amadeus91
Direkt visszaolvastam 1 oldalt, látom sehol semmi, mondom akkor leszek én a Bréking 😀Amadeus91
Hány hsz van neked oldalanként?
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Direkt visszaolvastam 1 oldalt, látom sehol semmi, mondom akkor leszek én a Bréking 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Még gyorsba egy olvasnivaló, 53 dolog, amit érdemes lehet tudni a mostani keretről (értelemszerűen azért 53, mivel ennyi a végső roster szám) http://www.philly.com/philly/sports/eagles/53-Eagles-Things-I-Know-.html

Kolbi pedig csak 6-tól nyomja, így sok lesz a szünet két meccs között, de én maradok
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
leszek mindenképp,kiváncsi leszek elsősorban a rookiekre,azon belül is Caseyre....remélem tévedek és nem lesz túl nagy a teher rajta...

több mint 14 éve
A másik is?! :o 😂 2oldalon keresztül ezt a hírt beszéltük ki. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !