Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
elvileg Steve Smith is nálatok kötött ki....
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én természetesen nézem, és elvileg leszek eredménykövetőben is, sőt 100% mindkettő 😊
És vajon ki marad utána Kolb első Cards meccsére? Pont 4-től lesz, ha nem érünk még Eagles meccs végére, akkor két ablakon, de azt is nézem.

És nem vagyunk dreamteam (egyelőre)Deny
Én is gondolkodtam Kolbin, szerintem legalább amíg párhuzamosan futnak a dolgok, nézni fogom és szorítok neki nagyon!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én természetesen nézem, és elvileg leszek eredménykövetőben is, sőt 100% mindkettő 😊
És vajon ki marad utána Kolb első Cards meccsére? Pont 4-től lesz, ha nem érünk még Eagles meccs végére, akkor két ablakon, de azt is nézem.

És nem vagyunk dreamteam (egyelőre)
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
elvileg nézem én is bár munka is lenne

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Elméletileg 4 rookie lesz a kezdőben:
Watkins, Casey, Henery, Henry

Esti meccsről egy írás:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Some-Things-To-Watch-Vs-Ravens/2a61025f-93bb-4dfc-912f-c1e69a8d8771
több mint 14 éve
Boston CelticsShawn84
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8214/alomcsapat_vagy_semBébé
New York Yankees, Philadelphia PhilliesShawn84
Össze tudunk szedni akkor szerintem akár 10-nél többet is, reméljük magunkat nem kell majd ide sorolni.

Mellesleg én ezen röhögtem most nagyon jót (mármint nem a cikken, mert ezt én írtam, hanem Grossman szövegén):

http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8306/melyre_megy

Véletlenül sem akarom bántani szegény Skinst, meg lebecsmérelni őket, csak azért mert mi most 1 perc foci nélkül, látszólag jól állunk, ők meg nem, csak Sexy Rexy szájából ez olyan vicces😊

Ez jutott eszembe róla:

http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/31/Melyre_megyek_erotikus_thriller/

😀😀😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
GO E A G L E S !!!!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az viszont aggaszt egy kicsit, hogy nem nagyon emlékszem olyanra, hogy bármelyik ligában, bajnokságban célravezető lett volna az összevásárolt dream teamnek kikiáltott csapat. (lásd pl. Miami Heat, Real Madrid).somebody08
Boston CelticsShawn84
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8214/alomcsapat_vagy_semBébé
New York Yankees, Philadelphia Phillies
több mint 14 éve
Az viszont aggaszt egy kicsit, hogy nem nagyon emlékszem olyanra, hogy bármelyik ligában, bajnokságban célravezető lett volna az összevásárolt dream teamnek kikiáltott csapat. (lásd pl. Miami Heat, Real Madrid).somebody08
Boston CelticsShawn84
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8214/alomcsapat_vagy_sem
több mint 14 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de a hú de agresszívak leszünk a szabadügynök piacon eddig rohadtul nem látszik. Agresszív a Rams volt vagy a Hawks vagy a Dolphins. Nem gond, csak akkor nem kell a levegőbe beszélni és ígérgetni.somebody08
Gondoltam röhögjünk együtt a július végi megszólalásomon😊 Én is leszek este követőben, csak legyen jó stream!

Eagles szurkoló haveromat felhívtam, hogy együtt örömködjünk Smith leigazolásán, mire azt mondja, idén nem is kell NFC mezt gyártani a Pro Bowlra, elég, ha elküldik az Eaglest úgy ahogy van😀😀😀 Erre mondtam, hogy az azt jelentené, hogy nem vagyunk ott az SB-ben, úgyhogy ilyen ne legyen😊

De komolyra fordítva a szót, eddig is utált minket a liga nagy része, most még jobban fognak gyűlölni, szóval szerintem nem jelent majd nagy különbséget az, hogy megerősödött a csapat és nagyok az elvárások. Mellesleg nem értem, miért kell megorrolni egy ilyen csapatra, nem arról van szó, hogy mindenkit elcsakliztunk trade keretében és most hat évig nem lesz draftpickünk. Egyszerűen meg tudtuk adni a szabadügynököknek azt a pénzt, amire vágytak és az újoncainkban is bízunk. Ez nem soccer, ahol vannak saját nevelések, itt mindenki abból gazdálkodik ami van, ami az NFL-ben a pénzt jelenti.

Boston Celtics
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Este leszek n is, ki hol nézi majd a meccset? (neten)Gege55
Streamekre még várni kell,de a szokásos topicban találsz linkeket hozzá úgy is vagy eredménykövetőben .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de a hú de agresszívak leszünk a szabadügynök piacon eddig rohadtul nem látszik. Agresszív a Rams volt vagy a Hawks vagy a Dolphins. Nem gond, csak akkor nem kell a levegőbe beszélni és ígérgetni.somebody08
Gondoltam röhögjünk együtt a július végi megszólalásomon😊 Én is leszek este követőben, csak legyen jó stream!

Eagles szurkoló haveromat felhívtam, hogy együtt örömködjünk Smith leigazolásán, mire azt mondja, idén nem is kell NFC mezt gyártani a Pro Bowlra, elég, ha elküldik az Eaglest úgy ahogy van😀😀😀 Erre mondtam, hogy az azt jelentené, hogy nem vagyunk ott az SB-ben, úgyhogy ilyen ne legyen😊

De komolyra fordítva a szót, eddig is utált minket a liga nagy része, most még jobban fognak gyűlölni, szóval szerintem nem jelent majd nagy különbséget az, hogy megerősödött a csapat és nagyok az elvárások. Mellesleg nem értem, miért kell megorrolni egy ilyen csapatra, nem arról van szó, hogy mindenkit elcsakliztunk trade keretében és most hat évig nem lesz draftpickünk. Egyszerűen meg tudtuk adni a szabadügynököknek azt a pénzt, amire vágytak és az újoncainkban is bízunk. Ez nem soccer, ahol vannak saját nevelések, itt mindenki abból gazdálkodik ami van, ami az NFL-ben a pénzt jelenti.

Az viszont aggaszt egy kicsit, hogy nem nagyon emlékszem olyanra, hogy bármelyik ligában, bajnokságban célravezető lett volna az összevásárolt dream teamnek kikiáltott csapat. (lásd pl. Miami Heat, Real Madrid).
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Este leszek n is, ki hol nézi majd a meccset? (neten)
több mint 14 éve
Pontosan mi ez a sérülés?Shawn84
Térd: The Giants announced that he suffered an articular cartilage injury.
több mint 14 éve
Eagles expect WR Steve Smith to contribute early on and not start the season on the Physically Unable to Perform list.

Bébé
Ezt most csak azok megnyugtatására nyilatkozták, akik szerint kivágtatok 4 (2) milkát az ablakon. Pedig úgyis PuP-on fog kezdeni. Azért az a sérülés nem egy kisujj 3. perc törése volt...G-men
Pontosan mi ez a sérülés?
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Maclinnel azért lehetnek bajok mert elhagyta a tábort és hazatért szülővárosába,hogy kivizsgálják a "undisclosed" betegségét. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Eagles expect WR Steve Smith to contribute early on and not start the season on the Physically Unable to Perform list.

Bébé
Ezt most csak azok megnyugtatására nyilatkozták, akik szerint kivágtatok 4 (2) milkát az ablakon. Pedig úgyis PuP-on fog kezdeni. Azért az a sérülés nem egy kisujj 3. perc törése volt...
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Maclin sérülése miatt hoznának egy sérült elkapót? 😀 Jó poén lenne 😀
Az esélytelen, hogy a slot WR Steve Smith, slotba kerüljön, miközben DeSean és Maclin állt a két szélen, mi? 😀Wyatt
Boccs, de Avant személyében már nálunk van a legjobb slot elkapó 😀
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8296/avant_a_legjobbBébé
Welker a legjobb, ebből nem engedek 😊 És szerintem Smith is jobb, mint Avant, de Avant biztosan nem jobb mint DeSean, vagy Maclin, úgyhogy ha Smith játékra képes lesz, szerintem őt szorítja majd ki

több mint 14 éve
Az esélytelen, hogy a slot WR Steve Smith, slotba kerüljön, miközben DeSean és Maclin állt a két szélen, mi? 😀Wyatt
Boccs, de Avant személyében már nálunk van a legjobb slot elkapó 😀
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8296/avant_a_legjobb
több mint 14 éve

Nagyon kíváncsi lennék a sok kárörvendőre, hogy miket írnának be, ha 7-9-el zárnánk, de sajnos erre nem lesz módjuk 😛 😀
http://cdn0.sbnation.com/fan_shot_images/209435/Haters.jpg
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az esélytelen, hogy a slot WR Steve Smith, slotba kerüljön, miközben DeSean és Maclin állt a két szélen, mi? 😀

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Amúgy ki marad éjjel nézni, vagy várhatólag egyedül lennék az eredménykövetőben (no way 😀).?

Ja, és ha Bébé már "felemlegette" 2004-et, gyors körkérdés, ki az, aki a Super Bowl-t megjárt csapatból még ma is Eagle? (gúgli nélkül)Deny
Gúgli nélkül: Jamaal Jackson (Mikell nyilatkozta nemrégiben, hogy Ők ketten maradtak az akkori csapatból, erre jött a drafton egy center és egy safety 😊 ).
A meccset pedig tuti nézem, bár lehet hogy eredménykövetőben nem leszek túl aktív.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Gyors angol cikkes hozzászólás tőlem csak, h eltereljük erről a szót.

Páran nyilatkoznak:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110811_Bob_Ford__For_now__just_call_the_opener_NFL_lite.html

Futás elleni védelemről:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/lbs-and-run-defense/
Azért remélem nem fognak minket sűrűn szétfutni.

Este leszek.
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
SS azért volt nagyon jó, mert tudta, hogy bizonyos védelem felállásoknál merre módosítsa a route-ot, és ezzel Eli-jal nagyon egy húron voltak... az, hogy Vicken azon lesznek-e hát, ahhoz Smith-nek jó pár szintet süllyednie kell, hogy M Vick-kel egy szinten legyen...(bár az Eagles-be igazolással az első lépéseket ehhez megtette)

ja és kb az egész off playbookunkat át tudja adni a def-nek...audible-ről már nem is beszélek

azért idegesítő, mert kizárt, hogy a FO nem tett meg minden tőle elvárhatót, hogy maradjon, még a héten szerződéseket is módosítottunk, hogy legyen helyünk rá, ezért ilyen arc pirító, hogy távozott, és ha az volt a baja, hogy TC nem hívta fel istenem... vannak ennél rosszabb dolgok is, de majd ezt nálatok megtapasztalja úgyis

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Ja, és ha Bébé már "felemlegette" 2004-et, gyors körkérdés, ki az, aki a Super Bowl-t megjárt csapatból még ma is Eagle? (gúgli nélkül)Deny
easy 😀 már volt róla szó...Jamaal Jackson