Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, egy eddig megbízhatóbb Eagles beatwriter szerint simán kitradelünk első körből egy korai 2. körért, meg valami jövő éviért (1 vagy 2). Ok: nincs olyan játékos, aki nekünk ott kellene majd nagyon és elérhető is lenne.ez kb top3 szar draft lenne,omg....
Ő ezt tippeli ezek után:
2 – CB Ras-I Dowling
2 – OG Clint Boling
3 – SS Marcus Gilchrist
4 – RB Alex Green
4 – LB Ross Homan
5 – LB Brian Rolle
5 – WR Cecil Shorts
7 – DT Ollie Ogbu
7 – LB Malcolm Smith
7 – OG Daniel Kilgore
De amúgy kiemeli azt is, hogy Kerrigan is boardon van, ha leesik hozzánk, akkor behúznánk. Dowling pickre amúgy azt mondja, hogy egy évig tanulna, vagy a mostani CB-depth mögött (rémálom....), vagy Asante és egy veterán CB mögött.Deny
több mint 13 éve
Köszönöm kedves vagy de nagyon nincs most türelmem hozzá. Talán a posztok: OT, CB, LB, DE (muszáj mert Reidről van szó 😊 ) talán S a többiről fogalmam sincs (Harrisonnak maradnia kell ez parancs 😛 ezért RB nem WR benne lehet de azért most elég erős sorunk van és talán TE is megvan meglátjuk)Nem kell hozzá nagy tudás. Olvasd el a Fantasy Cikkeimet meg nézd meg ezt http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings?tag=globalNav.nfldraft;fastFacts és ennyi. A poszt is pontot ér ha eltalálod, meg hogy melyik körben. Én tavaly úgy lettem második hogy csak 1 nevet találtam el.Shawn84Srácok! Nagyobb aktivitást vártam a Draft játékban! Nem akartok nyerni?Shawn84Én sajnos nem értek annyira az NCAA-hez hogy beszálljak nem is ismerem pontosan melyik név milyen tudást takar talán csak akiket jobban felkaptak na meg persze Daltont 😛 (bocs ha már unjátok)
Úgyhogy meghagyom eme örömöt nektek.dande
több mint 13 éve
Köszi, bár meccseket jobb volt "közösen" nézni veletek...köszi, majd megpróbálom a bowl.hu-st, és akkor 02:00-kor?Gege55http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2194 Maga a draft 2-kor kezdődik.Ment 1 PM.Greengo
több mint 13 éve
köszi, majd megpróbálom a bowl.hu-st, és akkor 02:00-kor?Gege55http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2194 Maga a draft 2-kor kezdődik.Ment 1 PM.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
köszi, majd megpróbálom a bowl.hu-st, és akkor 02:00-kor?
több mint 13 éve
Szeretnék én is felkelni, 2kor kezdődik ugye?Még semmi,de tuti lesz vmi stream.+a Bowl.hu-s. 😊
De akkor nekem már nem lesz alvás meló előtt :S
Valaki tud valami jó netes oldalt ahol lehetne nézni free-ben a draftot?Gege55
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Szeretnék én is felkelni, 2kor kezdődik ugye?A bowl.hu-s lesz meg szerintem tavalyhoz hasonlóan felvételről is meg fogod tudni nézni. http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2194
De akkor nekem már nem lesz alvás meló előtt :S
Valaki tud valami jó netes oldalt ahol lehetne nézni free-ben a draftot?Gege55
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Az első körből való kitrade simán elképzelhető....pláne úgy,hogy nem tudtuk tradelni Kolbot.Csak ne jövőévi pickekre cseréljük...Most kell a több pick.GreengoA letradhez ajánlom figyelmetekbe a Draft fantay cikksorozat 3. részét. Az első 4 pick simán bejöhet.
http://philly.blog.hu/2011/04/20/eagles_fantasy_draft_harmadik_resz
több mint 13 éve
Szeretnék én is felkelni, 2kor kezdődik ugye?De akkor nekem már nem lesz alvás meló előtt :S
Valaki tud valami jó netes oldalt ahol lehetne nézni free-ben a draftot?
több mint 13 éve
Az első körből való kitrade simán elképzelhető....pláne úgy,hogy nem tudtuk tradelni Kolbot.Csak ne jövőévi pickekre cseréljük...Most kell a több pick.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nem kell hozzá nagy tudás. Olvasd el a Fantasy Cikkeimet meg nézd meg ezt http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings?tag=globalNav.nfldraft;fastFacts és ennyi. A poszt is pontot ér ha eltalálod, meg hogy melyik körben. Én tavaly úgy lettem második hogy csak 1 nevet találtam el.Srácok! Nagyobb aktivitást vártam a Draft játékban! Nem akartok nyerni?Shawn84Én sajnos nem értek annyira az NCAA-hez hogy beszálljak nem is ismerem pontosan melyik név milyen tudást takar talán csak akiket jobban felkaptak na meg persze Daltont 😛 (bocs ha már unjátok)
Úgyhogy meghagyom eme örömöt nektek.dande
több mint 13 éve
Srácok! Nagyobb aktivitást vártam a Draft játékban! Nem akartok nyerni?Shawn84Én sajnos nem értek annyira az NCAA-hez hogy beszálljak nem is ismerem pontosan melyik név milyen tudást takar talán csak akiket jobban felkaptak na meg persze Daltont 😛 (bocs ha már unjátok)
Úgyhogy meghagyom eme örömöt nektek.
több mint 13 éve
Lehet, hogy én is megnézem az első kört de még nem tuti. Egyébként ez a kitradelünk az első körből tipp nem tetszik, nem a kitradelés miatt hanem a pickek miatt. Az rendben van, hogy hiányposztokra húzunk de nem őket kellene. Meg amúgy 1/23ra sztem leesik legalább 1vki a CB-OL-LB needből aki ténylegesen kellhet nekünk ott abbban a draftpozícióban.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Srácok! Nagyobb aktivitást vártam a Draft játékban! Nem akartok nyerni?
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na ha elképzelhető hogy fenn maradok és nekem kitradelnek a második napra lesz irgum burgum 😊 Amúgy ha nem a sec-be vagy az O-falba húzunk az elején akkor végül is csak a szokásos történik, hogy Reid mást gondol mint mi s azért szerencsére eddig úgy tűnik többségében neki van igaza 😛dandeÁltalában az első két választása be szokott jönni, de az LB húzásai azok nem igazán.
több mint 13 éve
Na ha elképzelhető hogy fenn maradok és nekem kitradelnek a második napra lesz irgum burgum 😊 Amúgy ha nem a sec-be vagy az O-falba húzunk az elején akkor végül is csak a szokásos történik, hogy Reid mást gondol mint mi s azért szerencsére eddig úgy tűnik többségében neki van igaza 😛
több mint 13 éve
Na, egy eddig megbízhatóbb Eagles beatwriter szerint simán kitradelünk első körből egy korai 2. körért, meg valami jövő éviért (1 vagy 2). Ok: nincs olyan játékos, aki nekünk ott kellene majd nagyon és elérhető is lenne.Mondjuk ha a tavalyi 2 LB után megint behúznánk 3-at... Dowlingot meg ne.
Ő ezt tippeli ezek után:
2 – CB Ras-I Dowling
2 – OG Clint Boling
3 – SS Marcus Gilchrist
4 – RB Alex Green
4 – LB Ross Homan
5 – LB Brian Rolle
5 – WR Cecil Shorts
7 – DT Ollie Ogbu
7 – LB Malcolm Smith
7 – OG Daniel Kilgore
De amúgy kiemeli azt is, hogy Kerrigan is boardon van, ha leesik hozzánk, akkor behúznánk. Dowling pickre amúgy azt mondja, hogy egy évig tanulna, vagy a mostani CB-depth mögött (rémálom....), vagy Asante és egy veterán CB mögött.Deny
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na, egy eddig megbízhatóbb Eagles beatwriter szerint simán kitradelünk első körből egy korai 2. körért, meg valami jövő éviért (1 vagy 2). Ok: nincs olyan játékos, aki nekünk ott kellene majd nagyon és elérhető is lenne.Dowling sohasem lesz olyan egészséges hogy egy szezont is akár végigjátszon az NFL-ben. De ez a tipp ez rohadtul nem tetszik. csak olyanok vannak rajta akit semmiképpen nem akarok. Mondjuk utolsó három játékost annyira nem is ismerem.
Ő ezt tippeli ezek után:
2 – CB Ras-I Dowling
2 – OG Clint Boling
3 – SS Marcus Gilchrist
4 – RB Alex Green
4 – LB Ross Homan
5 – LB Brian Rolle
5 – WR Cecil Shorts
7 – DT Ollie Ogbu
7 – LB Malcolm Smith
7 – OG Daniel Kilgore
több mint 13 éve
Na, egy eddig megbízhatóbb Eagles beatwriter szerint simán kitradelünk első körből egy korai 2. körért, meg valami jövő éviért (1 vagy 2). Ok: nincs olyan játékos, aki nekünk ott kellene majd nagyon és elérhető is lenne.Ő ezt tippeli ezek után:
2 – CB Ras-I Dowling
2 – OG Clint Boling
3 – SS Marcus Gilchrist
4 – RB Alex Green
4 – LB Ross Homan
5 – LB Brian Rolle
5 – WR Cecil Shorts
7 – DT Ollie Ogbu
7 – LB Malcolm Smith
7 – OG Daniel Kilgore
De amúgy kiemeli azt is, hogy Kerrigan is boardon van, ha leesik hozzánk, akkor behúznánk. Dowling pickre amúgy azt mondja, hogy egy évig tanulna, vagy a mostani CB-depth mögött (rémálom....), vagy Asante és egy veterán CB mögött.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na, éjjel 2-ig semmit nem hiszek már el Eagles-ről, de az elmúlt másfél órában, csak úgy özönlenek az új infók (kamuk).Or Brandon... Burton 😀
Egy végső mock szerint pl. Wilkerson DT-t választjuk 1/23-ra. Én speciel pár játékos kívételével nem akarnék ide embert első 4 választásból (az nálam CB, OL, LB meg talán még egy OL), és Wilkerson nem eik ebbe a kategóriába, szóval ne legyen. Főleg, hogy Jimmy Smith itt simán elérhető.
Mel Kiper meg ma azt közölte, hogy Cards tradelne Kolb-ért, de hát nem lehet, szóval ez fogd meg a semmit kb.
Aztán van, ahol Clayborn-t vagy Brooks Reed-et írják elsőre, hát...
Ettől függetlenül: We want Jimmy! We want Jimmy!Deny
Egyébként Wikerson második kör végére jó szerintem. Első körben nem éri meg.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azért para mert pár éve egy redves villám tőlünk 1km-re csapott be és a környéken csomó elektronikai cucc ment szarrá. Az én számítógépemet is beleértve. Na ezért.Bassza meg kibaszott vihar jön. Nagyon remélem hogy nem bassza el az éjszakát mert akkor rohadtul ideges leszek.Shawn84Ez miért para? 😊
Amúgy leszek....most lehet játékost tradelni vagy sem?
szerk:megvan...Nem lehet tradelni.B@sszák meg!Greengo
több mint 13 éve
Na, éjjel 2-ig semmit nem hiszek már el Eagles-ről, de az elmúlt másfél órában, csak úgy özönlenek az új infók (kamuk).Egy végső mock szerint pl. Wilkerson DT-t választjuk 1/23-ra. Én speciel pár játékos kívételével nem akarnék ide embert első 4 választásból (az nálam CB, OL, LB meg talán még egy OL), és Wilkerson nem eik ebbe a kategóriába, szóval ne legyen. Főleg, hogy Jimmy Smith itt simán elérhető.
Mel Kiper meg ma azt közölte, hogy Cards tradelne Kolb-ért, de hát nem lehet, szóval ez fogd meg a semmit kb.
Aztán van, ahol Clayborn-t vagy Brooks Reed-et írják elsőre, hát...
Ettől függetlenül: We want Jimmy! We want Jimmy!
több mint 13 éve
Bassza meg kibaszott vihar jön. Nagyon remélem hogy nem bassza el az éjszakát mert akkor rohadtul ideges leszek.Shawn84Ez miért para? 😊
Amúgy leszek....most lehet játékost tradelni vagy sem?
szerk:megvan...Nem lehet tradelni.B@sszák meg!
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én leszek, bár szerintem közben nem nagyon írók sehova sem, csak nézem a magyar streamet. Illetve, természetesen minden nap leszek.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Akkor holnap iszom meg. A lényeg hogy fogyjon! 😀Majd megoldják a dilemmát azzal, hogy kitrédelnek az 1. körből. 😊BleedingGreenmindenképpÉn egy üveg whiskeyt iderakok magam mellé, mert van egy olyan érzésem hogy szükség lesz rá. Shawn84
kiváncsi leszek a képemre,ha behúznánk pl egy DT-t vagy DE-et az első körben 😀Newman