NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Közben TC-ben defense sorozatban 3 sacket hoz, de egyébként is jobban megy nekik.
Jarrett pedig a második csaka free safetyje most. Page a párja.
Young ma egyelőre szörnyű, talán elkapott passza sem volt még. Annyira gyenge, hogy most már Kafka a 2.team QB ma.
Henery megint jó, simán vágta be 50 yardról, de 55 azért kimaradt.
Amúgy az edzők vonal mellett állnak, Castillo-n headset is van, így szimulálva éles helyzetet.
Asante és DRC nagyon impresszív a DBvsWR drillekben
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Srácok! Nekem az eddigi TC-s írásokból (amúgy köszi, hogy közlitek a blogon) az jön le, hogy Kafka meglehetősen pontos, és erős dobásokkal operál eddig. Ti hogy látjátok, milyen az ő helyzete jelenleg, illetve milyen potenciál van benne?Desert Eagle .5o
Majd a preseason meccseken kiderül.
A.J. Feeley-s karriert (örök backup) simán befuthat.
De azon se lepődnék meg, ha majd 2. körért eltradelnénk. 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Srácok! Nekem az eddigi TC-s írásokból (amúgy köszi, hogy közlitek a blogon) az jön le, hogy Kafka meglehetősen pontos, és erős dobásokkal operál eddig. Ti hogy látjátok, milyen az ő helyzete jelenleg, illetve milyen potenciál van benne?Desert Eagle .5o
A potenciál hatalmas benne, ez biztos (már tavaly is az volt). A fejlődése is töretlen, hiszen jó csapatban van/volt, türelmesek vele, nem kell sietnie. Ennek ellenére még a Kolb csere előtt több helyről is olyan információk jöttek, hogy jelenleg annyira nem kész irányító, hogy Vick mögött backup legyen. Egy kevésbé sérülékeny (pontosabban más stílusú) játékos mögé bekerülhetne, de Mike mögé nem. Illetve teljesen más a stílusuk, így Kafkanak kellett volna egy kicsit custom playbook, ami így rövidebb offseason mellett és fiatalságát látva, lehet nagy kockázat. Így értelemszerű volt a csere QB szerzése, és az is értelemszerű volt, hogy ő átmenetileg második irányító a csapaton belül, Young ezt meg fogja tőle szerezni. Ennek ellenére az idő Kafkanak dolgozik, és nyomás sincs rajta, hiszen tőle soha senki nem várta, hogy franchise QB legyen, inkább, hogy 2-3 éven belül backup lehessen. Ennek megfelelően fejlődik is, és szerintem egyszer, akár sérülés miatt nagyot is alkothat, de nem idén.
Azért a PS meccseken biztosan fogjuk látni, ha tippelni kéne, a Browns ellen akár egy félidőt is tudok neki vizionálni (3. PS meccs).
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Srácok! Nekem az eddigi TC-s írásokból (amúgy köszi, hogy közlitek a blogon) az jön le, hogy Kafka meglehetősen pontos, és erős dobásokkal operál eddig. Ti hogy látjátok, milyen az ő helyzete jelenleg, illetve milyen potenciál van benne?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dixon, Nate Allen, Thornton, Lewis, Calvin és Hughes újra edz! Természetesen ettől függetlenül lehet contact még nem lesz náluk.
Aso nem öltözött be, bokáját fájlalta tegnap, lehet ezért. Laws sem edz. Trent Cole se tűnt fel még ma (már igen, biciklizik külön fedett helyen), egyelőre Parker és Tapp a kezdő DE-ek. Mondjuk nagyon gyorsan váltás lett, és Babin jött RDE-nek Parker helyére (mindjárt van két bemozdulása, Reid el is beszélget vele). 7-7 elleni játékra azonban megint Parker lett az egyik DE, most a baloldali.
Ryan Harris megint az első csapat RT-je, TC óta nem volt ilyen, mármint hogy sorozatban 2 napig egy ember legyen kezdő RT.
DRC a kezdő jobb CB, Asante a bal. Allen és Coleman a két kezdő safety. Jamaal Jackson a kezdő C, de Kelce pár snap után jön is, majd megint csere. Kezdő DT-k Jenkins és Hargrove. Dixon a második csapatban van.
Young most már egyértelműen a második csapat irányítója.
több mint 14 éve
Ha jól értem, akkor Babin 10000 dollárért vette meg Laws-tól a 93-as számot:
According to the Eskin family, defensive lineman Jason Babin shelled out in excess of $10,000 to Trevor Laws to get the coveted No. 93. Mind boggling numbers there, literally.

Kíváncsi leszek, hogy ki fogja rúgni a kickoff-okat. Azt mondják erősebb lába van Henery-nek, de nem úgy néz ki, mint aki le tudna szerelni bárkit is. Ellenben 5 yard-dal közelebbről fogják elvégezni a kezdőrúgásokat, szóval lehet, hogy nem is tudnak majd visszahordani ellenünk, ha Henery elereszt pár bombát. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vki tudna esetleg segíteni nekem, aki már vásárolt az eagles honlapjáról?!

kb milyen plusz szállítási díjjal kell kalkulálnom a termék árán felül?!
előre is köszönöm
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Marlin Jackson's cap number goes from $2,007,280 to $692,280, saving Eagles more than $1.3 million in cap room.
Körülbelül 4,6 millával vagyunk a sapka alatt.Bébé
Még 1-2 milla itt, utána amott, és megint van is hely valami olyan LB-re, hogy a többi csapat tépheti a haját 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Egy videó Jarrett-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=wG27rudT_lI

Henery pár rúgása tegnapról:
41-ről jó, 45-ről jó, 49-ről jó, 50-ről jó, 51-ről nehéz megmondani, 51-ről széles, 52-ről jó

Marlin Jackson's cap number goes from $2,007,280 to $692,280, saving Eagles more than $1.3 million in cap room.
Körülbelül 4,6 millával vagyunk a sapka alatt.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Óriási! 😀 http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/5/2345649/the-signing-of-nnamdi-a-skip-bayless-illustrative-storyDeny
Na eez a fasza. Ezt megnézném egy videóban is. 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Óriási! 😀 http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/5/2345649/the-signing-of-nnamdi-a-skip-bayless-illustrative-story
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kiegészítő az előző Bébé általi TC-s hozzászóláshoz itt olvasható, szintén tőle: Augusztus hatodikai Eagles TC események http://philly.blog.hu/2011/08/06/traning_camp_figyelo_04 #eagles
több mint 14 éve
TC:

Sok kicsit sérülés, de a jó hír, hogy egyik sem súlyos. Sérültjeink:
Laws, Dixon, Hughes, Thornton, Calvin, Marlin Jackson és persze Graham, Justice, Maclin és Patterson.
Valamint a mai edzést Nnamdi is előbb fejezte be, de még az injury report-ra se került fel, szal elméletileg no para.
Jah és N. Allen pihenőnapot kapott mára.
Harris már több snap-et kapott az első csapat RT-jeként és meghálálta a bizalmat.
Watkins biztos pontnak tűnik a jobb oldalt. Jó lenne végre leállni a folyamatos RT rotációval.
Kelce és JJ továbbra is közel felezik a snap-eket. Második csapat centere maradt McGlynn.
CB felállás. Nnamdi, Asante kívül. Hanson slot-ban. DRC a második csapat CB-je volt, míg Nnamdi "le nem sérült".
Kezdő DT-k: Jenkins és Hargrove. Hargrove jó játékát többen kiemelik.
Dunlap már a második csapatból is kiszorult. Legalábbis ma.
Ma 2 bunyó is volt. Landri vs Shipley és Fokou vs Watkins (ennyit arról, hogy érett rookie 😀 ) Watkins-ékat is gyorsan szétválasztották, de több forrás is megerősítette, hogy Kanada simán a földre küldte Fokou-t. 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha minden igaz, D-Jax hétfőn ott lesz az edzésen már. (Nem meglepő, ha keddig nem jött volna, pénztől esik el)
több mint 14 éve
Ez a D Jax Maclin mizéria nagyon zavar a Kickoffig még van idő de hiányozhat ez az egy két hét a felkészülésbőldande
Ha jól tudom, akkor augusztus 9-ig kötelező megjelennie különben jövőre csak RFA lenne. Azt meg biztos nem szeretné.
Holnap, holnapután biztos fel fog tűnni. Legalábbis nagyon remélem.

Howard Eskin szerint hétfőn meg fog érkezni DeSean.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a D Jax Maclin mizéria nagyon zavar a Kickoffig még van idő de hiányozhat ez az egy két hét a felkészülésből
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dion Lweis újra edz
Donald Lee 88-asban van
Akeem Jordan a U2: Beautiful day című számát énekelve futott ki edzene
Maclin ma sem edz, se Laws, se Dixon, se Thornton, se D-Jax, se Marlin Jackson
Jackson és Kelce az első csapat C cserélgetve
Tupou RT újra, Ryan Harris is, első csapatban próbálgatják
Rengetegen vannak kinn az edzésen, Peters nyomott is egy false startot a hangzavar miatt
J. Jarrett első csapatban van Coleman-nel, Nate Allen még nem tűnt fel
Defense ma passzok ellen nagyon dominál, futás ellen azonban vannak hibák
több mint 14 éve
Kis mezszámozás, Jerrod Johnson egyest fogja viselni, Ingram 85-ösben szerepel elvileg idén.Deny
De csak keretszűkítésig. Utána repülnek.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kis mezszámozás, Jerrod Johnson egyest fogja viselni, Ingram 85-ösben szerepel elvileg idén.
több mint 14 éve
Alig várom a csütörtöki meccset. Ott azért valamelyest már tisztább lesz a kép. Nagyon megy a kísérletezgetés, de azért remélem a red zone játékokkal külön is foglalkozni fogunk. Nem szabad csak a trükkös játékokra támaszkodnunk. Pár TC bunyó meg kifejezetten jó is lehet. Még inkább feltüzeli a srácokat. Csak nehogy átmenjen ellenségeskedésbe, bomlasztásba. A rutinos LB meg szerintem továbbra is Morrison lehet. Mégpedig egy elég alacsony összegért.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Casey milyen? Csak a neve miatt kapta a kezdő posztot, vagy tényleg mutat is valamit?tenorx
Már a kezdetek óta Casey-t mindenki olyan overrated-nek gondolja, hogy hatalmas underrated lett. 😀
Nem neki van a legjobb camp-je a védők közül, de azt több helyen is olvastam, hogy egyáltalán nem olyan szar, mint sokan hitték. De mivel szinte semmilyen hír nem érkezik róla, gondolom átlagos játékot nyújt.
2 LB felállásoknál is mindig Ő és Chaney marad fent a pályán. A Ravens ellen már talán kapunk vmilyen képet arról, hogy körülbelül hol tarthat.

Meg mintha olyat hallottam volna, hogy a camp-ben egyáltalán nem lesz igazi szerelés, szóval az LB-kről elég nehéz bármit is leszűrni. (De aztán lehet csak én hallottam rosszul.)Bébé
Nehogy ezt a szokásotokat az éles meccseken is tartsátok 😀
Bár, így Asante igazán elemében lehet 😂

több mint 14 éve
Casey milyen? Csak a neve miatt kapta a kezdő posztot, vagy tényleg mutat is valamit?tenorx
Már a kezdetek óta Casey-t mindenki olyan overrated-nek gondolja, hogy hatalmas underrated lett. 😀
Nem neki van a legjobb camp-je a védők közül, de azt több helyen is olvastam, hogy egyáltalán nem olyan szar, mint sokan hitték. De mivel szinte semmilyen hír nem érkezik róla, gondolom átlagos játékot nyújt.
2 LB felállásoknál is mindig Ő és Chaney marad fent a pályán. A Ravens ellen már talán kapunk vmilyen képet arról, hogy körülbelül hol tarthat.

Meg mintha olyat hallottam volna, hogy a camp-ben egyáltalán nem lesz igazi szerelés, szóval az LB-kről elég nehéz bármit is leszűrni. (De aztán lehet csak én hallottam rosszul.)
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hosszú helyzetjelentés augusztus ötödikei Eagles edzésről. http://philly.blog.hu/2011/08/06/traning_camp_figyelo_03
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azt hallottam, hogy Marsh kurva jó eddig, ami jó hír 😀 Casey milyen? Csak a neve miatt kapta a kezdő posztot, vagy tényleg mutat is valamit?

Egyébként én csodálkozom, hogy DRC elfogadja a nickel szerepet, kicsit primadonna játékosnak ismertem meg a Cardsban, nem gondoltam volna, de ha ez igaz, akkor nagyon jó lesz az a secondary.tenorx
Mondjuk azért tény, Asante és Aso mellett még ő se nagyon pofázhat, akármit is gondol belül. Aztán persze lehet pár héten belül kinyílik csipája, főleg ha sorozatban jó edzéseket, PS meccseket hoz, míg a két "veteránabb-sztár" annyira nem.
Casey nem kapott kezdő posztot, próbálgatják mindenhol, nagyon infó nem jön még róla, se rossz, se jó. Az ő igazi szerencséje, hogy a leggyengébb posztunkon van.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Azt hallottam, hogy Marsh kurva jó eddig, ami jó hír 😀 Casey milyen? Csak a neve miatt kapta a kezdő posztot, vagy tényleg mutat is valamit?

Egyébként én csodálkozom, hogy DRC elfogadja a nickel szerepet, kicsit primadonna játékosnak ismertem meg a Cardsban, nem gondoltam volna, de ha ez igaz, akkor nagyon jó lesz az a secondary.