NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én is mindenképpen korainak érzem a második körben. Legkorábban a negyedikben húznék, mert LeSean egyértelműen Nr 1, Harrison kérdéses hogy marad e, de pl. egy Jordan Todman vagy Kendall Hunter simán tudja hozni azt a szintet amire nekünk szükségünk lenne. Williamsre nincs akkora, hogy második kört áldozzunk rá. Még ha kimennek az OLjátékosok meg a Cb-k akkor is inkább LB jöhetne, vagy Safety.Én örülnék Williams-nek, de csak akkor, ha használnánk is.Pont ezen van a hangsúly.Sztem idén pont megfelelő back up lehet nálunk.Free agent ,de 2. körös tendert kapott ami arra utal,hogy igen is meg akarjuk tartani.Én ezért sem értem a második körös RB húzást.(akkor miért nem LB? )Greengo
Sajnos mi láthatóan nem akarjuk tehermentesíteni az első számú rb-ket. Westbrook mellett 3 évig (06-08) ott volt Buckhalter többé-kevésbé egészségesen, mégis csak egyszer kapott 100 touch-nál többet. Őt is inkább csak akkor használtuk, ha West sérülés miatt nem volt, vagy sérülten játszott. Mindeközben West 350 körül kapott.
Tavaly is ott volt Harrison aki, ha szóhoz jutott megmutatta, hogy elég jó, mégis csak 48-szor ért labdához. (Mondjuk ő szezon közben jött, de lehetett volna pályán többször)
Shady tavaly 285 touch-ot kapott, ez kb 100-zal több mint rookie évében. Ezt tényleg nem ártana csökkenteni, de szerintem nem fogjuk, mert úgy tűnik mi addig terhelünk egy rb-t amíg el nem kopik (4-6 év kezdőként) Shady-nek talán az lehet a szerencséje, hogy ő nem egyedüli fegyver, mint sokáig Westbrook, aki sokszor egyszemélyben volt az Eagles O. Mindenesetre 300 fölötti labdaérintéshez neki nem kéne eljutnia.BleedingGreen
több mint 13 éve
Én örülnék Williams-nek, de csak akkor, ha használnánk is.Pont ezen van a hangsúly.Sztem idén pont megfelelő back up lehet nálunk.Free agent ,de 2. körös tendert kapott ami arra utal,hogy igen is meg akarjuk tartani.Én ezért sem értem a második körös RB húzást.(akkor miért nem LB? )
Sajnos mi láthatóan nem akarjuk tehermentesíteni az első számú rb-ket. Westbrook mellett 3 évig (06-08) ott volt Buckhalter többé-kevésbé egészségesen, mégis csak egyszer kapott 100 touch-nál többet. Őt is inkább csak akkor használtuk, ha West sérülés miatt nem volt, vagy sérülten játszott. Mindeközben West 350 körül kapott.
Tavaly is ott volt Harrison aki, ha szóhoz jutott megmutatta, hogy elég jó, mégis csak 48-szor ért labdához. (Mondjuk ő szezon közben jött, de lehetett volna pályán többször)
Shady tavaly 285 touch-ot kapott, ez kb 100-zal több mint rookie évében. Ezt tényleg nem ártana csökkenteni, de szerintem nem fogjuk, mert úgy tűnik mi addig terhelünk egy rb-t amíg el nem kopik (4-6 év kezdőként) Shady-nek talán az lehet a szerencséje, hogy ő nem egyedüli fegyver, mint sokáig Westbrook, aki sokszor egyszemélyben volt az Eagles O. Mindenesetre 300 fölötti labdaérintéshez neki nem kéne eljutnia.BleedingGreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én örülnék Williams-nek, de csak akkor, ha használnánk is. Sajnos mi láthatóan nem akarjuk tehermentesíteni az első számú rb-ket. Westbrook mellett 3 évig (06-08) ott volt Buckhalter többé-kevésbé egészségesen, mégis csak egyszer kapott 100 touch-nál többet. Őt is inkább csak akkor használtuk, ha West sérülés miatt nem volt, vagy sérülten játszott. Mindeközben West 350 körül kapott.
Shady tavaly 285 touch-ot kapott, ez kb 100-zal több mint rookie évében. Ezt tényleg nem ártana csökkenteni, de szerintem nem fogjuk, mert úgy tűnik mi addig terhelünk egy rb-t amíg el nem kopik (4-6 év kezdőként) Shady-nek talán az lehet a szerencséje, hogy ő nem egyedüli fegyver, mint sokáig Westbrook, aki sokszor egyszemélyben volt az Eagles O. Mindenesetre 300 fölötti labdaérintéshez neki nem kéne eljutnia.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Remélem nem felejtettétek el a Philly. blog tippjátékát, ami egy dögcéduláért megy 😀 Tippeljen mindenki!!!http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatek
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Úgy tudom Haromt-ék idén is csinálnak saját streamet. Szerintem azt mindenképpen érdemes lesz követni.A legjobb 4. és a legjobb 3. körös pick-jeink a Reid-érában:B-West csak harmadik körös volt???? khm igencsak bejött 😛 Ebből látszik, hogy nem az számít feltétlenül, hogy kit hol húznak hanem nagyon számít az edzői stáb, hogy miként hogyan tudnak egy-egy játékost felépíteni az adott rendszerbe beilleszteni s persze a játékoson is sok múlik. A draftot Nem adja élőben az ESPa 😕 Internet előtt nem nagyon szeretek csücsülni igazán eddig csak az Eagles meccsek miatt tudtam 😉 nem tudom most megteszem-e mert ma éjjel a Montrealnak kell szurkolnom és két éjszaka sok lenne... Meglátjuk hátha idén megelégszem a reggeli sokkal.
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Fourth-Round-Picks-Of-Reid-Era/34f7bb3d-36cf-4255-84fc-6e9e24a22822
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Third-Round-Picks-Of-The-Reid-Era/b96ac002-c8b9-440d-9c2b-79aa29e02c2fBébé
Fly Eaglesdande
több mint 13 éve
A legjobb 4. és a legjobb 3. körös pick-jeink a Reid-érában:B-West csak harmadik körös volt???? khm igencsak bejött 😛 Ebből látszik, hogy nem az számít feltétlenül, hogy kit hol húznak hanem nagyon számít az edzői stáb, hogy miként hogyan tudnak egy-egy játékost felépíteni az adott rendszerbe beilleszteni s persze a játékoson is sok múlik. A draftot Nem adja élőben az ESPa 😕 Internet előtt nem nagyon szeretek csücsülni igazán eddig csak az Eagles meccsek miatt tudtam 😉 nem tudom most megteszem-e mert ma éjjel a Montrealnak kell szurkolnom és két éjszaka sok lenne... Meglátjuk hátha idén megelégszem a reggeli sokkal.
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Fourth-Round-Picks-Of-Reid-Era/34f7bb3d-36cf-4255-84fc-6e9e24a22822
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Third-Round-Picks-Of-The-Reid-Era/b96ac002-c8b9-440d-9c2b-79aa29e02c2fBébé
Fly Eagles
több mint 13 éve
Indoklás Williams mellé:1. CB, DE és OL posztokra húznék első 3 körben a Philly helyében, esetleg LB.
2. CB érkezett első körben.
3. Viszont a 2. körre a mock draftban kiment mindenki, akit ott érdemesnek tartottam volna OL vagy DE posztra reach nélkül behúzni.
4. LeSean egyedül nem fogja bírni azt a terhelést, amit kapott az elmúlt szezonban, kell mellé egy olyan RB, akiben bízik is az edzői stáb.
5. Williams 1. körös potenciál lehetne, mindenképpen top 3 RB a drafton.
Összességében ennyi az indoklás, nyilván szóba jöhetne ebben az esetben a trade, de ezt a mockban nem lehetett megtenni.
több mint 13 éve
A legjobb 4. és a legjobb 3. körös pick-jeink a Reid-érában:http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Fourth-Round-Picks-Of-Reid-Era/34f7bb3d-36cf-4255-84fc-6e9e24a22822
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/The-Best-Third-Round-Picks-Of-The-Reid-Era/b96ac002-c8b9-440d-9c2b-79aa29e02c2f
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én Reidből lassan azt is kinézem hogy feltradel Farleyért 😀Ezek után kíváncsi lennék tőle egy teljes Eagles draft tippre. Nyomhatja a játékba is 😀Shawn84Reid-ből kinézem, hogy Somoskovig még meg is nyerné a játékot. 😀Bébé
több mint 13 éve
Ezek után kíváncsi lennék tőle egy teljes Eagles draft tippre. Nyomhatja a játékba is 😀Shawn84Reid-ből kinézem, hogy Somoskovig még meg is nyerné a játékot. 😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ezek után kíváncsi lennék tőle egy teljes Eagles draft tippre. Nyomhatja a játékba is 😀Na most. Be vagyok baszva mint az állat és ez a lockout megszűnés fogad ami még egyenlőre messze nem tuti. Na és Williams második körben? Emberek? Mi a faszom van ma a világgal?? Vagy én tévesztettem bolygót?Minden bizonnyal a drafton nem lehet játékosokat tradelni.
Egyébként ha felmegyünk akkor már ne szarozzunk. Kolbot tegyük fel meg az első köröst és hozzuk el a herceget vagy Petersont. Viszont ha esetleg Aso azt mondja hogy jönne Phillybe akkor maradjunk a valagunkon és húzzunk be egy Carimit vagy Soldert vagy Ijalanát vagy aki éppen a legjobb lesz OL-be.Shawn84
Williams picket én sem értem. Remélem majd Somoskovig betéved ide, mert érdekel, hogy miért pont Őt húzta.Bébé
több mint 13 éve
Na most. Be vagyok baszva mint az állat és ez a lockout megszűnés fogad ami még egyenlőre messze nem tuti. Na és Williams második körben? Emberek? Mi a faszom van ma a világgal?? Vagy én tévesztettem bolygót?Minden bizonnyal a drafton nem lehet játékosokat tradelni.
Egyébként ha felmegyünk akkor már ne szarozzunk. Kolbot tegyük fel meg az első köröst és hozzuk el a herceget vagy Petersont. Viszont ha esetleg Aso azt mondja hogy jönne Phillybe akkor maradjunk a valagunkon és húzzunk be egy Carimit vagy Soldert vagy Ijalanát vagy aki éppen a legjobb lesz OL-be.Shawn84
Williams picket én sem értem. Remélem majd Somoskovig betéved ide, mert érdekel, hogy miért pont Őt húzta.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na most. Be vagyok baszva mint az állat és ez a lockout megszűnés fogad ami még egyenlőre messze nem tuti. Na és Williams második körben? Emberek? Mi a faszom van ma a világgal?? Vagy én tévesztettem bolygót?Egyébként ha felmegyünk akkor már ne szarozzunk. Kolbot tegyük fel meg az első köröst és hozzuk el a herceget vagy Petersont. Viszont ha esetleg Aso azt mondja hogy jönne Phillybe akkor maradjunk a valagunkon és húzzunk be egy Carimit vagy Soldert vagy Ijalanát vagy aki éppen a legjobb lesz OL-be.
több mint 13 éve
Na most dől el ki az IGAZI NFL DRUKKER!!! 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
😂Nelson még nem fektette le a teendőket,szóval még nem tehetünk semmit és Kolbot sem adhatjuk el,pedig kéne a plusz pick eléggé :/NewmanViszont Nelsont lefektethetné vki,hogy haladjunk. 😀Greengo
ha jól sejtem ő az,önként jelentkező? 😛
több mint 13 éve
Nelson még nem fektette le a teendőket,szóval még nem tehetünk semmit és Kolbot sem adhatjuk el,pedig kéne a plusz pick eléggé :/NewmanViszont Nelsont lefektethetné vki,hogy haladjunk. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nelson még nem fektette le a teendőket,szóval még nem tehetünk semmit és Kolbot sem adhatjuk el,pedig kéne a plusz pick eléggé :/
több mint 13 éve
Na, mivel vége a lockoutnak, ezért innentől We want Aso! és akkor jöhet előtte drafton korán OL. Egyébként egyre több helyen olvasható, hogy mennénk fel!Már altatunk. 😛 😀
Ja, és mostantól ne szavazzunk Vickre, hátha működik a Madden-átok.Deny
..és mivel vége a lockoutnak így adjuk el Kolbot!Jöhetnek a plusz pickek. :cool:
Illetve a szerkesztői mockban: 2/22. Philadelphia Eagles (somoskovig): Ryan Williams, RB (Virginia Tech) Csak én nem értem?
Szinte mindenhol Jimmy Smith-et rakják hozzánk ergo nem őt fogjuk akkor és ott húzni.Alap.Ahogy azt már megszokhattuk.Húzunk egy Ingramot és akkor nem kell 2/22-re RB. 😂
ezért fogjuk Castonzo-t behúzniJanek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na, mivel vége a lockoutnak, ezért innentől We want Aso! és akkor jöhet előtte drafton korán OL. Egyébként egyre több helyen olvasható, hogy mennénk fel!Ja, és mostantól ne szavazzunk Vickre, hátha működik a Madden-átok.
több mint 13 éve
Szinte mindenhol Jimmy Smith-et rakják hozzánk ergo nem őt fogjuk akkor és ott húzni.ezért fogjuk Castonzo-t behúzni
több mint 13 éve
Csendet törő fejtörő! Feltettem a tippem.Jöhetnek a reakciók/tippek! http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatek :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na, Schefter szerint fel akarunk menni drafton, hogy kiért, azt nem írja. De ez már bőven a kacsa időszak, mint mondottam.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Újra egy draft mentes cikk a blogon 😀 http://philly.blog.hu/2011/04/25/kerdezz_felelek_6
több mint 13 éve
Több 1 körös mock-draft Sasszemmel nézve:http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Updated-Mock-Draft-Tracker/aedc84b8-95dd-4a18-9228-472dc7f7b187
Watkins: Nem örülnék neki. Jó játékos lehet belőle, de a szezon közepén már 27 éves lesz. Valamint nem is a legerősebb ellenfelekkel játszott eddig (tom SB-n jó volt), szóval első körben köszönöm de nem. Inkább kérem következőt.
Carimi: Felőlem jöhet. Ha RG-ként számolunk vele, akkor felettébb örülnék ennek a picknek.
Jimmy Smith: Nagyon örülnék neki.
Wilkerson: Neki annyira nem.
Clayborn: DE felőlem jöhet első körben, de Clayborn-nak kevésbé örülnék. Bár úgy vagyok vele, hogy ha Washburn lát benne vmit és úgy gondolja, hogy jó játékost tud belőle faragni akkor oké. (Ezt mind1ik DLman-re értem.)
Ayers: Egy jó LB sokkal erősebbé tudná tenni az egész védelmünket, de Ayers-nek nem örülnék. Csak pár meccsösszefoglalóját láttam, de azok alapján nem győzött meg. Inkább vki a 2. vagy a 3. körben.
Pl. Casey Matthewst nagyon csípem. 3. körben elhoznám. Ő se vmi gyors csávó, de vhogy mindig ott van a labda körül, remek megérzései vannak. El tudnám képzelni nálunk MLB-nek.
Az itt látható nevek közül nálam (is) Jimmy-Carimi a sorrend. Utána meg le/kitrade.