NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Ahova sztem draftolnunk kéne:

RB: Harrison-tól függ. Ha Reidék ledumálták, hogy maradni fog, (tendereltük) akkor elég a hátsó körökben, ha azonban távozni szeretne akkor elképzelhető egy 4. körös RB húzás is.
TE és WR: Egyik sem need. Elég nagy rá esély, hogy egyáltalán nem húzunk se TE-t, se WR-t.
OT: A középső körökben jöhetne vki. Justice-t nem hiszem, hogy olyan könnyen feladjuk, hogy az első körben OT-t viszünk.
OG: Nálam az első két kör vmelyikében jönne egy guard. De azt is látom, hogy Reid megelégszik a Peters-Todd-JJ-McGlynn-Justice kezdő sorral és csak cserét akar ide. Szal az első két körben egyáltalán nem húzunk OL-t.
Összesen 2 OL-t húznék.
DE: Egy DE-t mindenképpen kéne szerezni.
DT: El tudnék viselni egy elit DT-t, de annyi needünk van, hogy nem kéne ide picket pazarolni.
Összesen 1 DL-t húznék.
LB: Ide is minimum két embert húznék. Akár már a 2. napon. Gaither, Sims és Jordan se kapott tender-t, kell a friss erő.
CB: Lindley sztem biztató, Patterson is jó csere, Hanson középen megoldja, szóval ide én vagy egy nagyágyút hoznék az első körben, talán még a 2.-ban vagy hanyagolnám a CB picket. A cseréink meg vannak ezen a poszton, "csak" kezdőnk nincsen. Szal utána nekem már mind1, hogy a 3. vagy az 5. körben húzunk CB-t.
S: Mikell-től függ. Ha megtartjuk akkor ráér később, de ha a vezetőség már nem számol Mikell-el, akkor az első kör kivételével szinte bármikor húzhatunk S-t.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy az sem lepne meg ha a háttérben (szabályok ide vagy oda)már meglenne az új csapata.(azaz egyeztetések már lehetnek titokban)Greengo
Legfrissebb pletykák szerint 3 csapat (49ers, Vikings, Dolphins) adna érte első kört, illetve a front office már dolgozik a multi contracton.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
A mostani QB szituban az a legbosszantóbb,hogy "csóri" Kolbásszból semmi hasznot nem tudunk kihozni.Mert aki tudja megoldja a drafton..a maradék csapatoknak akiknek még gondja lehet a poszton nem biztos,hogy őt vinnék elsőként a 2012-es pickeket meg majdnem a hajunkra kenhetjük(persze az is jó..de koránt sem lesz azonos értékű mintha azt idén használhattuk vna akár egy újabb trade keretein belül).Az is felmerült,hogy ok idén még pad aztán tag.....de értéke csak egyre kevesebb lenne.Szval az lenne a legjobb megoldás ha el tudnánk még szezonkezdésig passzolni és hoznánk a helyére egy rutinos veteránt.
Mindenki megoszthatja saját elképzelését a csapat idei draftjával kapcsolatban.Játék a blogon: http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatekGreengo
Játsszon mindenki 😀 Kolb-hoz, ez az értéke csak csökken dolog azért elég nagy baromságnak hangzik. Mi van, ha marad és lesz szezon, és teszem azt, Vick lesérül a szezon vége felé (isten ments), és Kevinnel kell PO-t kezdeni, vagy bejutni oda, vagy valami fontos. Oké, most mindenki azt mondja, hogy ez egyenes kiesés, bukáshoz vezet, de mi van, ha előkap valami számotokra rejtett dolgot, és nagyot alkot. Akkor máris lenne 2 még jobb irányítónk mint most, ergo még jobb ára is lehetne, mert nála még a kor nem tényező, hogy plusz-mínusz 1. Irányító hiányos csapat meg mindig van, lesz... És mindenki Luckot sem tudja majd behúzni.Deny
Akkor bukjuk. :cool: 😀 Én annak is örülnék ha rájönne,hogy ennyit ér/tud és maradna nálunk második számú QB-nek.(már villantott volna...meddig várjunk?)Értéke meg csökkenne ha még egy évet padozna és az adott formája semmit sem javulna.(én nem nagyon hiszem,hogy sok van még benne)
Amúgy az sem lepne meg ha a háttérben (szabályok ide vagy oda)már meglenne az új csapata.(azaz egyeztetések már lehetnek titokban)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Játsszon mindenki 😀 Kolb-hoz, ez az értéke csak csökken dolog azért elég nagy baromságnak hangzik. Mi van, ha marad és lesz szezon, és teszem azt, Vick lesérül a szezon vége felé (isten ments), és Kevinnel kell PO-t kezdeni, vagy bejutni oda, vagy valami fontos. Oké, most mindenki azt mondja, hogy ez egyenes kiesés, bukáshoz vezet, de mi van, ha előkap valami számotokra rejtett dolgot, és nagyot alkot. Akkor máris lenne 2 még jobb irányítónk mint most, ergo még jobb ára is lehetne, mert nála még a kor nem tényező, hogy plusz-mínusz 1. Irányító hiányos csapat meg mindig van, lesz... És mindenki Luckot sem tudja majd behúzni.Deny
De a szezon végén FA lesz. Ergó nem nagyon tradelnének érte.Bébé
Ez tény, de annyira azért a front office nem lehet buta, hogy hagyja Vick-Kolb páros egyik tagját jövőre szerződés nélküli csapatot keresni.

De amúgy persze idén kellene elcserélni, jobb a biztos dolog.
több mint 13 éve
De a szezon végén FA lesz. Ergó nem nagyon tradelnének érte.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A mostani QB szituban az a legbosszantóbb,hogy "csóri" Kolbásszból semmi hasznot nem tudunk kihozni.Mert aki tudja megoldja a drafton..a maradék csapatoknak akiknek még gondja lehet a poszton nem biztos,hogy őt vinnék elsőként a 2012-es pickeket meg majdnem a hajunkra kenhetjük(persze az is jó..de koránt sem lesz azonos értékű mintha azt idén használhattuk vna akár egy újabb trade keretein belül).Az is felmerült,hogy ok idén még pad aztán tag.....de értéke csak egyre kevesebb lenne.Szval az lenne a legjobb megoldás ha el tudnánk még szezonkezdésig passzolni és hoznánk a helyére egy rutinos veteránt.
Mindenki megoszthatja saját elképzelését a csapat idei draftjával kapcsolatban.Játék a blogon: http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatekGreengo
Játsszon mindenki 😀 Kolb-hoz, ez az értéke csak csökken dolog azért elég nagy baromságnak hangzik. Mi van, ha marad és lesz szezon, és teszem azt, Vick lesérül a szezon vége felé (isten ments), és Kevinnel kell PO-t kezdeni, vagy bejutni oda, vagy valami fontos. Oké, most mindenki azt mondja, hogy ez egyenes kiesés, bukáshoz vezet, de mi van, ha előkap valami számotokra rejtett dolgot, és nagyot alkot. Akkor máris lenne 2 még jobb irányítónk mint most, ergo még jobb ára is lehetne, mert nála még a kor nem tényező, hogy plusz-mínusz 1. Irányító hiányos csapat meg mindig van, lesz... És mindenki Luckot sem tudja majd behúzni.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Mindenki megoszthatja saját elképzelését a csapat idei draftjával kapcsolatban.Játék a blogon: http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Engem ebben az egész QB kérdésben egyedül az bosszant, hogy Vick, Kolb és Kafka is más-más stílus. Na már most nem az lenne a legésszerübb ha hasonló stílusú irányítóink lennének és sérülés esetén akkor nem kéne annyira átalakítani a playbookot? Vick egyértelműen a Nr. 1. Mögé akkor mindenképpen egy jól futó, irányító kell. Kafka ugyan szépen el tud futkározni a zsebből, ha akar de azért közel sem úgy mint Mike. Ellenben jobban passzol. A szabad ügynök piacon idén lenne választék hasonló stílusú játékosokból mint Vick. Ésszerűbb lenne onnan megoldani a problémát. De ha hetedik körben jönne tyrod Taylor, azon sem lepődnék meg.Shawn84
Rémlik, hogy Reid (vagy Marty) egyszer nyilatkozta hogy nem jelent olyan nagy gondot nekik az, hogy más stílusúak a Qb-k. Vick stílusa miatt van inkább sok csiszolnivaló, mivel zseben kívül jobban passzol, ezért meg kell oldani hogy többször mozgassuk ki + alacsonysága miatt a zsebből passzolásnál vannak gondok, nagyobb pocket kell neki, mert ha túl szűk, akkor alig lát vmit. Szerintem ha Vick-ről kellene visszaállni igazi pocket Qb-ra az jóval kevesebb gondot jelentene, mint fordítva.

Szerk: És ne feledjük Vick-nek jelenleg nincs hosszútávú szerződése nálunk, úgyhogy nem lehet rá mérget venni hogy hosszabb ideig itt lesz. Valószínű, hogy következő szezonbeli teljesítménye fogja majd eldönteni e kérdést.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Én teljesen hülyeségnek tartom a QB-picket, ha csak Kafkát nem akarja versenyeztetni és várhatólag kibaszni. Kolb, ha megy, helyére veterán kell, nem rookie. De Kafka versenyeztetéséhez rosterért jó lehet UDFA is, meg hát a veteránnal is nyomulhat back upnak. De ha Reid szerint Kafka már backup kész, akkor se jöjjön rookie QB, mert kitudja beég-e Kafka, ha kell. És amíg Vick a QB, ne is reméljük, hogy a backup nem fontos.Deny
Azért lennének érdekes egybeesések: McNabb 2007-ben 31 éves volt amikor Kolb jött, Vick meg pont 2011-ben lesz 31 éves ... hmm.
Szerintem előfordulhat, hogy jön egy veterán, és Kafka meg a rookie Qb küzd a 3. helyért. Reid imádja az ilyen versenyhelyzeteket. Kafka szerintem simán lenyomna egy idei UDFA Qb-t a roster helyért. Egyrészt nem olyan fogalmatlan ő, másrészt egy év előnye van, állítólag rekord gyorsasággal tanulta meg a playbookot és a rendszert. Plusz a rookie-nak még durva hátrány lesz az is, ha a draft után a CBA helyzet miatt nem lesz rookie minicamp, ahol megtanulhatná az alapokat.BleedingGreen
Engem ebben az egész QB kérdésben egyedül az bosszant, hogy Vick, Kolb és Kafka is más-más stílus. Na már most nem az lenne a legésszerübb ha hasonló stílusú irányítóink lennének és sérülés esetén akkor nem kéne annyira átalakítani a playbookot? Vick egyértelműen a Nr. 1. Mögé akkor mindenképpen egy jól futó, irányító kell. Kafka ugyan szépen el tud futkározni a zsebből, ha akar de azért közel sem úgy mint Mike. Ellenben jobban passzol. A szabad ügynök piacon idén lenne választék hasonló stílusú játékosokból mint Vick. Ésszerűbb lenne onnan megoldani a problémát. De ha hetedik körben jönne tyrod Taylor, azon sem lepődnék meg.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Én teljesen hülyeségnek tartom a QB-picket, ha csak Kafkát nem akarja versenyeztetni és várhatólag kibaszni. Kolb, ha megy, helyére veterán kell, nem rookie. De Kafka versenyeztetéséhez rosterért jó lehet UDFA is, meg hát a veteránnal is nyomulhat back upnak. De ha Reid szerint Kafka már backup kész, akkor se jöjjön rookie QB, mert kitudja beég-e Kafka, ha kell. És amíg Vick a QB, ne is reméljük, hogy a backup nem fontos.Deny
Azért lennének érdekes egybeesések: McNabb 2007-ben 31 éves volt amikor Kolb jött, Vick meg pont 2011-ben lesz 31 éves ... hmm.
Szerintem előfordulhat, hogy jön egy veterán, és Kafka meg a rookie Qb küzd a 3. helyért. Reid imádja az ilyen versenyhelyzeteket. Kafka szerintem simán lenyomna egy idei UDFA Qb-t a roster helyért. Egyrészt nem olyan fogalmatlan ő, másrészt egy év előnye van, állítólag rekord gyorsasággal tanulta meg a playbookot és a rendszert. Plusz a rookie-nak még durva hátrány lesz az is, ha a draft után a CBA helyzet miatt nem lesz rookie minicamp, ahol megtanulhatná az alapokat.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én teljesen hülyeségnek tartom a QB-picket, ha csak Kafkát nem akarja versenyeztetni és várhatólag kibaszni. Kolb, ha megy, helyére veterán kell, nem rookie. De Kafka versenyeztetéséhez rosterért jó lehet UDFA is, meg hát a veteránnal is nyomulhat back upnak. De ha Reid szerint Kafka már backup kész, akkor se jöjjön rookie QB, mert kitudja beég-e Kafka, ha kell. És amíg Vick a QB, ne is reméljük, hogy a backup nem fontos.
több mint 13 éve
Nálunk járt Locker (QB, Washington), illetve állítólag érdeklödgetünk Jaiquawn Jarrett (S, Temple) iránt, Castillo már beszélt is vele. Locker amúgy az 5. QB, aki idén nálunk járt, ami a 30 lehetségesből szép szám (Dalton, McElroy, Taylor, Kaepernick)Deny
Feleslegesen jött. Bár én bírtam collegeban, de ahhoz, hogy nálunk komolyan szóba jöhessen, sokkal jobban kéne passzolnia. Na meg mi nem akarunk az első 3 kör egyikében sem QB-t húzni, remélem. Ő pedig tuti legkésőbb kimegy a harmadikban.Shawn84
A QB kérdéshez is kapcsolódik:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/hope-for-hunt-draft-qa/
Vagyis, ha Reid beleszeret az egyik QB-ba, akkor el fogja vinni. Kolb-ot is elhozta.
Valamint ha lesz CBA, akkor esélyes a Kolb trade vagyis maradna Vick, Kafka. Ami nem sok.
Ellenben az is igaz, hogy Vick mögé a 2 rookie QB (Kafkát is annak veszem) nem életbiztosítás. Inkább vmi veteránt kéne hozni. De 4 QB-t 53as rosteren tartani hülyeség, szal én is azt mondom, hogy nem kell ide QB, de megértem ha Reid húz egyet.Bébé
Én is megértem de csak ha a hátsó körökben. Akkor viszont már nem lesz benn olyan játékos akit különösen kedvelnék vagy jónak tartanék. Dalton, Stranzi vagy Devlin akiből még kinézek valamit, de Dalton ezer, hogy 5. körnél később nem lesz benn, Stranzi szintén valószínű, Devlin meg egy jó nagy prospect pick lenne.
több mint 13 éve
Nálunk járt Locker (QB, Washington), illetve állítólag érdeklödgetünk Jaiquawn Jarrett (S, Temple) iránt, Castillo már beszélt is vele. Locker amúgy az 5. QB, aki idén nálunk járt, ami a 30 lehetségesből szép szám (Dalton, McElroy, Taylor, Kaepernick)Deny
Feleslegesen jött. Bár én bírtam collegeban, de ahhoz, hogy nálunk komolyan szóba jöhessen, sokkal jobban kéne passzolnia. Na meg mi nem akarunk az első 3 kör egyikében sem QB-t húzni, remélem. Ő pedig tuti legkésőbb kimegy a harmadikban.Shawn84
A QB kérdéshez is kapcsolódik:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/hope-for-hunt-draft-qa/
Vagyis, ha Reid beleszeret az egyik QB-ba, akkor el fogja vinni. Kolb-ot is elhozta.
Valamint ha lesz CBA, akkor esélyes a Kolb trade vagyis maradna Vick, Kafka. Ami nem sok.
Ellenben az is igaz, hogy Vick mögé a 2 rookie QB (Kafkát is annak veszem) nem életbiztosítás. Inkább vmi veteránt kéne hozni. De 4 QB-t 53as rosteren tartani hülyeség, szal én is azt mondom, hogy nem kell ide QB, de megértem ha Reid húz egyet.
több mint 13 éve
Feleslegesen jött. Bár én bírtam collegeban, de ahhoz, hogy nálunk komolyan szóba jöhessen, sokkal jobban kéne passzolnia. Na meg mi nem akarunk az első 3 kör egyikében sem QB-t húzni, remélem. Ő pedig tuti legkésőbb kimegy a harmadikban.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nálunk járt Locker (QB, Washington), illetve állítólag érdeklödgetünk Jaiquawn Jarrett (S, Temple) iránt, Castillo már beszélt is vele. Locker amúgy az 5. QB, aki idén nálunk járt, ami a 30 lehetségesből szép szám (Dalton, McElroy, Taylor, Kaepernick)
több mint 13 éve
Draft Fantasy második rész. http://philly.blog.hu/2011/04/13/eagles_draft_fantasy_masodik_resz
Várom a véleményeteket. Ez a verzió jobban tetszik e az előzőnél, vagy inkább az. Mennyi esélyt láttok rá, hogy hasonlóan alakul majd a draftunk, stb.Shawn84
- Smith: persze jó lenne, csak szerintem nem fog eljutni 1/23-ig. Fel kéne menni érte.
- Wisniewski: én nagyon kedvelem és 2/22-n igen jó húzás lenne. Sajna ugyanaz az érzésem mint Jimmy-nél. Kimehet akár az 1. körben is, de legkésőbb a 2. kör első felében.
- Sheppardot nem sokat láttam, 4-3-ra alkalmas, ezen a helyen kiegyeznék vele.
- D. Williams: ronda sérülése volt a bowl meccsén ha jól emlékszem, és minden évben hozunk egy ilyen sérülésből felépülő és csúszó játékost. 4/7-en reális és nem is ártana a secondary-nek.
- Love: tipikus AR pick lenne, van benne anyag, de még dolgozni kell vele. Jöhet.
- Powell: végre vki gondolja hozzánk Powell-t, elkapni is tud, pass blockra is alkalmas, mi kell még nálunk egy (3rd down) backnek?
- Guy: nem telhet el draft DT nélkül. Ha nem ő, majd jön más DT.
- Henery: Szvsz 7/24-nél rég nem lesz bent.BleedingGreen
Ha a realitást nézem akkor első körben Harris jön hozzánk. Wisniewski talán benn lehet a második végére de ha nem akkor majd jön az elérhető legjobb OL játékos. Sheppard meg Peterson mellett az LSU D# vezére volt. Tud belül és bármelyik szélen játszani az LB sorban. Henery? Ha nem ő akkor Forbath vagy Jasper. 3 kicker nem megy ki előttünk azt tutira veszem. De ha nem ők akkor Matt Boshert szívesen látnám. Punternek van írva de kicker is volt egyetemen évekig, ráadásul nem is rossz.
több mint 13 éve
Draft Fantasy második rész. http://philly.blog.hu/2011/04/13/eagles_draft_fantasy_masodik_resz
Várom a véleményeteket. Ez a verzió jobban tetszik e az előzőnél, vagy inkább az. Mennyi esélyt láttok rá, hogy hasonlóan alakul majd a draftunk, stb.Shawn84
Jó draft lenne ez sztem. Mondjuk én Jimmy-t nem komálom. (És szerintem egyáltalán nem kell feltradelni majd hozzá.)
Sherrod azért nem valószínű, h benn lesz 2/22-nél.
Powellt én is imádom, nálam ő a 4. legjobb futó, de pont az a gond nála, h a combine óta nem egészséges, mindig sérült valamije. Emiatt csúszik (a draft topikban pont ma volt róla szó). Ha egészséges lesz szezonkezdésre és bírni fogja a gyűrődést, most pedig csak szimplán rosszul jöttek ki neki a dolgok, akkor hatalmas fogás hátsó körökben.
Guy helyett sztem a másik felsorolt pali, Thornton jobb lenne vagy a kis pitbull, Terrell McClain. Ő remekül illene a falatokba.
A LB résznél elírtad a formációt 3-4-re.Robilluma
Köszi. Már javítottam is. McClain nem lesz benn már hatodik körben.
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Jó draft lenne ez sztem. Mondjuk én Jimmy-t nem komálom. (És szerintem egyáltalán nem kell feltradelni majd hozzá.)
Sherrod azért nem valószínű, h benn lesz 2/22-nél.
Powellt én is imádom, nálam ő a 4. legjobb futó, de pont az a gond nála, h a combine óta nem egészséges, mindig sérült valamije. Emiatt csúszik (a draft topikban pont ma volt róla szó). Ha egészséges lesz szezonkezdésre és bírni fogja a gyűrődést, most pedig csak szimplán rosszul jöttek ki neki a dolgok, akkor hatalmas fogás hátsó körökben.
Guy helyett sztem a másik felsorolt pali, Thornton jobb lenne vagy a kis pitbull, Terrell McClain. Ő remekül illene a falatokba.
A LB résznél elírtad a formációt 3-4-re.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
- Smith: persze jó lenne, csak szerintem nem fog eljutni 1/23-ig. Fel kéne menni érte.
- Wisniewski: én nagyon kedvelem és 2/22-n igen jó húzás lenne. Sajna ugyanaz az érzésem mint Jimmy-nél. Kimehet akár az 1. körben is, de legkésőbb a 2. kör első felében.
- Sheppardot nem sokat láttam, 4-3-ra alkalmas, ezen a helyen kiegyeznék vele.
- D. Williams: ronda sérülése volt a bowl meccsén ha jól emlékszem, és minden évben hozunk egy ilyen sérülésből felépülő és csúszó játékost. 4/7-en reális és nem is ártana a secondary-nek.
- Love: tipikus AR pick lenne, van benne anyag, de még dolgozni kell vele. Jöhet.
- Powell: végre vki gondolja hozzánk Powell-t, elkapni is tud, pass blockra is alkalmas, mi kell még nálunk egy (3rd down) backnek?
- Guy: nem telhet el draft DT nélkül. Ha nem ő, majd jön más DT.
- Henery: Szvsz 7/24-nél rég nem lesz bent.

több mint 13 éve
Várom a véleményeteket. Ez a verzió jobban tetszik e az előzőnél, vagy inkább az. Mennyi esélyt láttok rá, hogy hasonlóan alakul majd a draftunk, stb.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Igaz, hogy én óriási Jimmy Smith fan vagyok, ha idei CB-t kell találni magunknak, de azért kapjon Brandon Harris (akit választottam mock játékban) is egy kis push-t: http://phillysportsdaily.com/eagles/2011/04/13/eagles-draft-confidential-brandon-harris/ Azt boncolgatják röviden, miért jó választás ő nekünk.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Meg vannak az előszezon meccseink, ha lesz addigra valami egyezség:

Week 1 August 11-15 vs. Baltimore Ravens time/date TBA
Week 2 August 18 at Pittsburgh Steelers 8:00 pm (nationally televised on FOX)
Week 3 August 25-28 vs. Cleveland Browns time/date TBA
Week 4 Sept. 1-2 at NY Jets time/date TBA

Jets-en meglepődik valaki? 😀 Az meg vicces hogy majdnem egész AFC North-szal nyomatunk egyet
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
És más, Vick leverte Willist, 61-39 arányban, így AP-vel küzd a döntőért. AP se kispályás, Brees-t verte 62-38-ra. Itt lehet szavazni, aki nem tart madden átoktól: http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012coverDeny
Én inkább Vick ellen szavaznék, bár ha elmaradna a szezon akkor talán az lehetne az átok, hogy megint lecsukják.Shawn84
na meg már amugy is volt cover guy...braxa88
jó persze, egyértelmű, hogy a szavazás csak népbutítás, biztos, hogy Rodgers lesz a cover-en.

Más: D-Jax új Nike reklámja: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ezKBMXOmu_Y
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
És más, Vick leverte Willist, 61-39 arányban, így AP-vel küzd a döntőért. AP se kispályás, Brees-t verte 62-38-ra. Itt lehet szavazni, aki nem tart madden átoktól: http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012coverDeny
Én inkább Vick ellen szavaznék, bár ha elmaradna a szezon akkor talán az lehetne az átok, hogy megint lecsukják.Shawn84
na meg már amugy is volt cover guy...
több mint 13 éve
Én inkább Vick ellen szavaznék, bár ha elmaradna a szezon akkor talán az lehetne az átok, hogy megint lecsukják.