NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
R.Moss csak pletyka ugye?Janek
Egyelőre jah. Aztán majd kiderül. Nem lenne nagy bajom vele, ha jönne.
Talán nem ártana a csapatnak.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fú de nagyon rossz lenne nektek egy motivált HoF-várományos elkapó, akit a redzone-ban kurva jól ki lehet használni 😕

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
R.Moss csak pletyka ugye?

több mint 14 éve
Ma még mindig nem fognak edzeni az új szerzemények:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Free-Agents-Wont-Practice-Thursday-After-All.html
Ottani idő szerint csak délután 4kor állhatnak edzésbe. Nálunk pedig délelőtt vannak az edzések, délután csak átbeszélések.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 907
Landrit inkább hagyjuk,remélem nem kerül pályára.
Hargrove idehozatalával könnyes búcsút vehetünk Te'o-tól és Sapptől is.....egyiknek sem tudnák örülni,remélem nyomnak valami atom preseasont. (Cole,Babin,Graham (bár ő pupon kezd vsz),Tapp,Hargrove,Parker )Newman
Anyáználak azért szívem szerint... :rolleyes:
több mint 14 éve
Elméletileg még mindig 3,9 millával vagyunk a cap alatt.
DeSean-nal vmit kezdjen már a vezetőség.

Tudom, hogy a Panthers-ből jött Landri, de mégis sak 16 meccses kezdő volt. Tényleg ennyire rossz?
Érdekes lesz a DT helyzet. Abiamiri is már rendszeresen DT-ként áll fel. Ott is tömegnyomor van még.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Jó Asante-t újra TC-ben látni. A közönség imádja.Bébé
Ki nem? 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hargrove idehozatalával könnyes búcsút vehetünk Te'o-tól és Sapptől is.....egyiknek sem tudnák örülni,remélem nyomnak valami atom preseasont. (Cole,Babin,Graham (bár ő pupon kezd vsz),Tapp,Hargrove,Parker )Newman
Hargrove DT, Te'o meg Sapp DE. Bár tényleg bele kell húzniuk. Ha kettejük közül kerül ki aki marad akkor az Te'o lesz mivel érte egy 3. kört adtunk tavaly (nem túl okosan)Shawn84
6-3,272,nem valószínű
szituációs pass rusher,maximum DE/DT hibrid (inkább ez,bár nem tudom,kevés NO meccset láttam tavaly...btw régebbről nekem is DT-ként rémlett,de tavaly nem,full time biztos nem)

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Hargrove DT, Te'o meg Sapp DE. Bár tényleg bele kell húzniuk. Ha kettejük közül kerül ki aki marad akkor az Te'o lesz mivel érte egy 3. kört adtunk tavaly (nem túl okosan)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hargrove idehozatalával könnyes búcsút vehetünk Te'o-tól és Sapptől is.....egyiknek sem tudnák örülni,remélem nyomnak valami atom preseasont. (Cole,Babin,Graham (bár ő pupon kezd vsz),Tapp,Hargrove,Parker )

több mint 14 éve
Eagles agreed to terms with DT Derek Landri on a one-year contract.
Landri visited the Broncos last week, but they ended up aiming higher with Ty Warren and Philly's own Broderick Bunkley. With Bunkley gone and Trevor Laws sidelined, the Eagles were in the market for veteran insurance at defensive tackle. Landri won't be any higher than fourth on the depth chart behind Cullen Jenkins, Antonio Dixon, and Mike Patterson.

...és mivel D linemanekből sohasem elég így:
Eagles signed DE Anthony Hargrove, formerly of the Saints. 😀Greengo
TC-be jöhet bárki edzeni. Jelenleg lehetnek 90en tutira. Bazi nagy harc lesz preseasonban a csapatba kerülésért.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Eagles agreed to terms with DT Derek Landri on a one-year contract.
Landri visited the Broncos last week, but they ended up aiming higher with Ty Warren and Philly's own Broderick Bunkley. With Bunkley gone and Trevor Laws sidelined, the Eagles were in the market for veteran insurance at defensive tackle. Landri won't be any higher than fourth on the depth chart behind Cullen Jenkins, Antonio Dixon, and Mike Patterson.

...és mivel D linemanekből sohasem elég így:
Eagles signed DE Anthony Hargrove, formerly of the Saints. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Stacy Andrews --> Giants! (a BGN szerint)

MegaLOL!

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
The Eagles announced they have signed rookie free agent WR Cordario Calvin.
The team also waived TE John Nalbone and LB Terence Thomas.

Nem tudom mire kell ennyi WR.
JLH még edzésbe se állt, S. Moss-nak jó camp-je van eddig. Plusz ott van még Hall is.
Valamint már ezelőtt is több UDFA elkapót hoztunk.

R. Brown két szám közül "választhatott", 20 és 36. Elméletileg a cut-ok után le fogja cserélni:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Should-R-Brown-wear-Westbrooks-No-36.html
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Még egy UDFA elkapó jött Cordario Calvin személyében. Ellenben ketten lapátra kerültek: John Nalbone, TE és Terence Thomas, LB
több mint 14 éve
Ronnie Brown megkapta Westbrook számát. :S
http://twitpic.com/60gcg4

Jó Asante-t újra TC-ben látni. A közönség imádja.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Randy Moss ügynöke, az NFL és az Eagles is bejelentette, hogy nem kívánják a visszavonulásból visszahozni.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Patterson sérüléséről itt lehet olvasni részletesen az athletic trainer szerint: http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/3/2342246/eagles-trainer-rick-burkholder-updates-mike-pattersons-condition
Laws pedig teljesen jól van, pedig sérülést emlegettek nála is.
több mint 14 éve
Jó, mondjuk szerintem ő első keretszűkítésnél kipottyan, még az Oklahomas évei alatt sem alkotott sokat (34 elkapás, 492 yard), mint elkapó. Ellenben régen LB is volt, így esetleg ST-be bejuthatna, de szerintem nem fog. Sok a játékos ahhoz nálunk idén, hogy ennyi rostert érjen.Deny
MA megint felvettem a kabala Eagles baseball sapkám úgyhogy nagy igazolást jósolok. Eddig bejött ebben az offseasonban. A sapis napok eddigi termése: Aso, DRC, Jenkins, Harris,
Ma Morrisont várom 😀Shawn84
Holnap felvegyem Kolb mezt, amikor lockout óta rajtam volt, azt hiszem akkor kezdett kb. biztos lenne a DRC+2.kör = Kolb? 😀Deny
Simán. tegyünk meg mindent a csapatért. Meg ha jól emlékszem tavaly v olt itt egy Westbrook mez égetős felvetés is 😀 Kié is az a szerencsétlenséget hozó mez?
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
The Philadelphia Eagles today announced they have signed rookie free agent WR Brandon Caleb.
DynastyBébé
Jó, mondjuk szerintem ő első keretszűkítésnél kipottyan, még az Oklahomas évei alatt sem alkotott sokat (34 elkapás, 492 yard), mint elkapó. Ellenben régen LB is volt, így esetleg ST-be bejuthatna, de szerintem nem fog. Sok a játékos ahhoz nálunk idén, hogy ennyi rostert érjen.Deny
MA megint felvettem a kabala Eagles baseball sapkám úgyhogy nagy igazolást jósolok. Eddig bejött ebben az offseasonban. A sapis napok eddigi termése: Aso, DRC, Jenkins, Harris,
Ma Morrisont várom 😀Shawn84
Holnap felvegyem Kolb mezt, amikor lockout óta rajtam volt, azt hiszem akkor kezdett kb. biztos lenne a DRC+2.kör = Kolb? 😀
több mint 14 éve
Ma Morrisont várom 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
The Philadelphia Eagles today announced they have signed rookie free agent WR Brandon Caleb.
DynastyBébé
Jó, mondjuk szerintem ő első keretszűkítésnél kipottyan, még az Oklahomas évei alatt sem alkotott sokat (34 elkapás, 492 yard), mint elkapó. Ellenben régen LB is volt, így esetleg ST-be bejuthatna, de szerintem nem fog. Sok a játékos ahhoz nálunk idén, hogy ennyi rostert érjen.
több mint 14 éve
Peter King (SI) cikkében olvastam: "Evan Mathis played 724 snaps over the past two years and allowed zero sacks." Mondjuk G és nem OT. Bengals fanok mondjuk többet tudnának mondani róla.Hollywood
Idén a falunk is erős lehet. Tényleg az utóbbi jó pár év alatt nem volt ilyen jó játékos anyag. Mathis meg nagy valószínűséggel csak sérülés esetén lesz kezdő, de jó mélységet ad a depthnek. Harris viszont esélyes a kezdő RT posztra. Vick komfortosan mozoghat a zsebben és azon kívül is remélhetőleg.
több mint 14 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
Peter King (SI) cikkében olvastam: "Evan Mathis played 724 snaps over the past two years and allowed zero sacks." Mondjuk G és nem OT. Bengals fanok mondjuk többet tudnának mondani róla.
több mint 14 éve
valaki tudna torrentet ahonnan a 2010 Eagles yearbookot tudnám letölteni?rfonai
Azt nem találtam még TYT-n sem de itt meg tudod nézni:
1 rész
http://www.youtube.com/watch?v=8ro2vtVP-VM
2. rész
http://www.youtube.com/watch?v=ygRFmMwgjmw&feature=related