Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Lezajlott a mock játék, őket hoztam:
1/23: Brandon Harris, CB - Miami
2/22: Benjamin Ijalana, OG - Villanova
3/21: Jason Pinkston, OT - Pittsburhg
4/7: Mark Herzlich, OLB - Boston College
4/23: Da'Norris Searcy, SS - North Carolina
5/18: Pernell McPhee, DE - Mississippi State
5/22: Roy Helu, RB - Nebraska
6/21: DeMarcus Van Dyke, CB - Miami

Vélemények, mindenkiét szívesen fogadm! A teljes tracker itt olvasható.
Az én beszámolóm a draftról holnap, holnap után jön majd a blogra.Deny
Ha Reidék is egy ilyen draftot produkálnak azzal teljesen kiegyezek. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lezajlott a mock játék, őket hoztam:
1/23: Brandon Harris, CB - Miami
2/22: Benjamin Ijalana, OG - Villanova
3/21: Jason Pinkston, OT - Pittsburhg
4/7: Mark Herzlich, OLB - Boston College
4/23: Da'Norris Searcy, SS - North Carolina
5/18: Pernell McPhee, DE - Mississippi State
5/22: Roy Helu, RB - Nebraska
6/21: DeMarcus Van Dyke, CB - Miami

Vélemények, mindenkiét szívesen fogadm! A teljes tracker itt olvasható.
Az én beszámolóm a draftról holnap, holnap után jön majd a blogra.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jeffrey Luire és Joe Banner levele az Eagles szurkolókhoz:

"In light of the events that occurred yesterday, we wanted to take this opportunity to update you on the status of the Collective Bargaining Agreement and how it affects the Philadelphia Eagles. As we are sure you are aware, the contract between the league and the labor union representing the players has expired, the union decertified and we have entered into a lockout.

"However, the NFL remains committed to collective bargaining and the federal mediation process until an agreement is reached – an agreement that is good for the long-term health of the league. We believe that a deal will get done and we fully expect football to be played in 2011.

"We want you to know our focus is on preparation for the 2011 season and we are going to continue to do everything we can to strengthen our football team. We will be ready to take advantage of all opportunities within league rules to help reach our ultimate goal. We are also excited about the upcoming 2011 draft on April 28-30 and our preparation for that has been in the works for a long time.

"Regardless of what transpires throughout this offseason, our commitment to winning a Super Bowl remains the number one priority throughout our entire organization. We are also committed to keeping an open line of communication with you and our entire fan base throughout these labor discussions. We plan on hosting several events throughout the off season that our fans can enjoy. Our annual Draft Party will take place on April 28 at Lincoln Financial Field.

"We greatly appreciate your continued support."

Sincerely,
Jeffrey Lurie and Joe Banner
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
DeAndre McDaniel a mi emberünk 😛Newman
Na de hányadik körben? S.O.S. need a CB, az OT. McDaniel meg legkésőbb második körben kimegy. Én Robert Sandot vagy Will Hillt szívesen látnám. Nem ők a legjobb opciók de legalább lenne végre valaki a secben aki lezúzza az elkapókat.
De talán Quinton Carterre lehet a legreálisabb esély. Mindenesetre nagy faszság lenne elengedni Mikellt.Shawn84
a karakter problémák miatt simán csúszhat a 3.körig,bár mi se szeretünk balhés figurákat húzni

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
OFF Ma fél 6 körül a Savoya parkban közületek volt valaki Eagles pólóban?
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
http://www.profootballweekly.com/2011/03/11/vick-wants-to-retire-as-an-eagle

Kár, hogy erre nálunk nem nagyon van példa az elmúlt években. Mármint, hogy a legendáink tőlünk vonulnak vissza. Közben nincs megállapodás, de lehet, hogy megindul a free agency!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, JJ belinkelte a hivatalos trackert: http://football.about.com/od/nfldraft/a/nfldraftorder.htm

Tehát pickeink (jelenleg): 1/23; 2/22; 3/21; 4/7; 4/23; 5/18; 5/22; 6/21. Ehhez még jönnek majd kompenzációs pickek.
több mint 13 éve
A Walterfootball nagyon komolytalan. Ahol Cam Newton az 1/1 azt nem tudom komolyan venni.Shawn84
Pick és ranking szempontól annyira azért nem, mock meg ugye azért van, mert hetente újat találnak ki. Tavaly is volt időszak, amikor egyik mockban Clausen, másikban Bradford volt 1/1, a vége meg mi lett....Deny
a walteres mockokon nagyokat röhögök általában. Most ahogy nézem amit nekünk írtak az még be is jöhet, de ha első körben jönne az OT és másodikban a CB annak nem örülnék.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A Walterfootball nagyon komolytalan. Ahol Cam Newton az 1/1 azt nem tudom komolyan venni.Shawn84
Pick és ranking szempontól annyira azért nem, mock meg ugye azért van, mert hetente újat találnak ki. Tavaly is volt időszak, amikor egyik mockban Clausen, másikban Bradford volt 1/1, a vége meg mi lett....
több mint 13 éve
A Walterfootball nagyon komolytalan. Ahol Cam Newton az 1/1 azt nem tudom komolyan venni.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy fura, jelenleg nincs 6. és 7. körösünk sem, persze Reid drafton majd úgy is szerez.Deny
Ez biztos? Én csak wikipédiából táplálkozom, de ott mind2ből írnak nekünk 1-et:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_Draft#cite_note-53Bébé
Wiki alapján sincs 6., mert ír 1 bejövőt, 2 kimenőt, ellenben az alapján 7. körünk kéne hogy legyen.

De most nézem, tegnap előtt lett kész walterfootball hat körös mockja, abba sincs pickünk 6. körre.
Ez alapján meg hetedik kör sincs: http://walterfootball.com/nfldraftorder2011.php
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Amúgy fura, jelenleg nincs 6. és 7. körösünk sem, persze Reid drafton majd úgy is szerez.Deny
Ez biztos? Én csak wikipédiából táplálkozom, de ott mind2ből írnak nekünk 1-et:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_Draft#cite_note-53
több mint 13 éve
Mindenesetre nagy faszság lenne elengedni Mikellt.Shawn84
Osztom. 2 év 8 millával megdobni és kész.
Kevesebb pénzért úgyse tudunk nála jobb safety-t szerezni. És többért se biztos.
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/03/06/ranking-the-free-agents-safeties/
31 lesz már szezonkezdetre de még lehet benne 2 jó év.Bébé
Simán. 2 évre pont megfelelő. Coleman még messze nem kezdő kaliber de 2 év múlva már az lehet, meg addig még lehet szerezni normális játékost erre a posztra. Rutin is kell a csapatba mert a sok fiatalt néha vissza kell fogni.
több mint 13 éve
Mindenesetre nagy faszság lenne elengedni Mikellt.Shawn84
Osztom. 2 év 8 millával megdobni és kész.
Kevesebb pénzért úgyse tudunk nála jobb safety-t szerezni. És többért se biztos.
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/03/06/ranking-the-free-agents-safeties/
31 lesz már szezonkezdetre de még lehet benne 2 jó év.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát Gibson-t tudtuk, hogy érvágás elveszteni, de nálunk ennyi lehetősége egy jó darabig úgy se lett volna. Nálam need sorrend (nem feltétlen így fogok húzni mock játékban holnapután; csak a hiénák miatt): CB, OT (RT igazából), OG, SS (Mikell miatt feljött a sor végéről), OLB, QB (bár mivel vasárnapig Kolb nem megy el, így ott lehet majd valami más).
Amúgy fura, jelenleg nincs 6. és 7. körösünk sem, persze Reid drafton majd úgy is szerez.
több mint 13 éve
DeAndre McDaniel a mi emberünk 😛Newman
Na de hányadik körben? S.O.S. need a CB, az OT. McDaniel meg legkésőbb második körben kimegy. Én Robert Sandot vagy Will Hillt szívesen látnám. Nem ők a legjobb opciók de legalább lenne végre valaki a secben aki lezúzza az elkapókat.
De talán Quinton Carterre lehet a legreálisabb esély. Mindenesetre nagy faszság lenne elengedni Mikellt.
több mint 13 éve
Top3 Reid pick, akik más csapatnál/csapatoknál nagy karriert futottak be:
3.: Brandon Gibson (WR) - 2009. 6. kör.
Nálunk elkapás nélkül. Kosként eddig 87 elkapás, 968 yard, 3 TD
2.: Raheem Brock (DE) - 2002. 7. kör
Nálunk még rosterre se került, majd a Colts felkarolta és nem kicsit meghálálta a bizalmat. Valamint idén a Seahaws-ban is villogott.
Összesen 104 meccs kezdőként, 37,5 sack, több mint 300 tackle, 12 FF, 2 Super Bowl a Colts-al.
1.: Derrick Burgess (DE) - 2001. 3. kör
2004-ben FA-ként elengedtük majd Raider lett belőle, valamint kétszeres Pro Bowl-er.

Van rá némi esély, hogy a jövőben Joe Mays és Andy Studebaker is fent fog szerepelni a listán.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
DeAndre McDaniel a mi emberünk 😛

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Mikell távozásával pedig lehet lassan barátkozni, egyre több helyen olvasható, hogy szinte leszarják a vezetőség részéről őt, mintha elfelejtették volna, hogy ő is él és virul. Az a vicc, hogy még szar éve se volt, amiért nagyon el kellene engedni...Deny
30 feletti embereknek sajna sokszor ez a sorsa nálunk, kivéve ha klasszisok, Mikell meg nem egy klasszis, "csak" egy jó játékos. Dawkins után és Bradley sérüléseivel kb ő volt az ok amiért valamennyire egyben maradt a védelem, ha ő nem csinálta meg a tackle-t akkor sokszor már senki, ő volt a signal-caller a DB-knek és volt is dolga rendesen.

Ráadásul még arra is van esély ha megy, akkor akár Dallasba. Sensabaugh nem fog maradni és nincs épkézkáb SS. Mikell kézenfekvő választás lehetne. Viszont beszarok ha elengedjük Mikell-t és felszedjük helyette Sensabaugh-t, aki egy korrekt játékos, de én inkább Mikell-re szavaznék.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elhunyt Frank Ziegler, 87 éveseb, az 1949-es bajnok csapat tagja: http://philly.blog.hu/2011/03/11/rip_frank_ziegler
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én mindenképpen Jimmy Smith-t akarom, ezért örülök is drog gondoknak, emiatt csúszhat, bár tény, lehet ezért engednénk mi is tovább Ravens-Steelers duó valamelyikének. De nálam, ha elérhető Jimmy és Amukamara, akkor is Jimmy. Futás ellen elég ergya, de nem is ezért kellene. Mikell távozásával pedig lehet lassan barátkozni, egyre több helyen olvasható, hogy szinte leszarják a vezetőség részéről őt, mintha elfelejtették volna, hogy ő is él és virul. Az a vicc, hogy még szar éve se volt, amiért nagyon el kellene engedni...
több mint 13 éve
Én DT-t várok drafton reidtől 😀 A 3. legjobb CB-ért is fel kell mennünk legalább 5 helyet szerintem szóval mindenképp feltradet várok. viszont ha valahogy sikerülne 10 körüli helyre menni, akkor akár nagy mázlival Amukamara is elérhető lehet. Amúgy Smith és Harris közül Harrist várom harmadiknak. Smithnél a drogproblémák közbeszólhatnak. 3. kör környékén viszont nem lepődnék még ha jönne CB, az első körtől függetlenül. Ha egy Johnny Patrick vagy Brandon Burton elérhető lesz akkor lehet rámennek. Ők project CB-k lehetnek.
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Azon lőném fejbe magam, ha FA-n megszereznénk Aso-t, aztán Mikell-t meg elengednénk és így megint kilyukadna a secondary... Allen és Coleman nagyon jók, de Mikell nélkül segget is törölhetünk velük.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
PE.com-on jó kérdés,de sztem meglepő az eredmény(félek Reid is rápillant 😂 ) :
What Do You Think Of D Line Picture?
Good talent ready to step up with new coach - 36.2%
Depends upon young players here - 10.7%
I see it as a medium-level need - 12.4%
Very important to add a top DE/DT - 40.6% <----- ?Greengo
Jah, aztán a szezonban meg megy majd a sírás, hogy miért megint D-line-t erősítettünk, mikor alig van normális DB-nk (főleg ha Mikell megy) és az OL is lyukas ...

Ettől függetlenül nem lepődnék meg nagyon (bár nem szeretném), ha mégis jönne D-lineman az első két kör egyikében, mivel Reid szívesen húz D-lineman-t magasan, főleg ha lemaradnánk a kiszemelt CB/OL emberről és nem sikerülne letradelni. Bár szerintem inkább a feltrade-nek van esélye, újabban rákaptak erre Rosemanék.BleedingGreen
Mondjuk az durva lenne ha első körben lemaradnánk a Jimmy Smith Brandon Harris duó valamelyikéről. 2. kör meg egyértelműen OL...eaglesmcnabb
Feltrade nélkül szvsz ne vegyél rá mérget, hogy elérjük őket. Meg simán lehet ebből elsőkörös OL is.
OK, hogy ez a két need a logikus választás (főleg, hogy nincs FA) de ha csak az előző két évet vesszük: tavaly én is biztos voltam a feltradenél hogy E. Thomasért megyünk aztán abból is DL lett, meg tavaly előtt se a WR volt a nagy need. Hülyeség lenne ha nem a CB/OL posztokat erősítenénk a drafton, de Reidéknél sincs kizárva, hogy beleszerettek valaki másba. Csak nagy baromságot ne csináljunk: első napon ne jöjjön TE (Rudolph)vagy vmi hasonló ökörség.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
PE.com-on jó kérdés,de sztem meglepő az eredmény(félek Reid is rápillant 😂 ) :
What Do You Think Of D Line Picture?
Good talent ready to step up with new coach - 36.2%
Depends upon young players here - 10.7%
I see it as a medium-level need - 12.4%
Very important to add a top DE/DT - 40.6% <----- ?Greengo
Jah, aztán a szezonban meg megy majd a sírás, hogy miért megint D-line-t erősítettünk, mikor alig van normális DB-nk (főleg ha Mikell megy) és az OL is lyukas ...

Ettől függetlenül nem lepődnék meg nagyon (bár nem szeretném), ha mégis jönne D-lineman az első két kör egyikében, mivel Reid szívesen húz D-lineman-t magasan, főleg ha lemaradnánk a kiszemelt CB/OL emberről és nem sikerülne letradelni. Bár szerintem inkább a feltrade-nek van esélye, újabban rákaptak erre Rosemanék.BleedingGreen
Mondjuk az durva lenne ha első körben lemaradnánk a Jimmy Smith Brandon Harris duó valamelyikéről. 2. kör meg egyértelműen OL...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!