NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Most már mindenhol Dream teamnek hívnak minket. csak aztán nehogy nagy legyen a szopás. Olyanok leszünk mint a Miami Heat. Mindenki utálta aztán megszerette és a végén jól beszopta.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreen
Akkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.dande
gyors trade-be vontok egyet Willis-ért azt vissza madden modba :cool:
több mint 14 éve
Akkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.dande
Vagy letöltögeted. Én hétköznap 5-kor kelek nekem is csak ez a megoldás marad sajnos, de jobb mint a semmi.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.
több mint 14 éve
Hogy Schefter szavaival éljek:
As if they needed the help, Eagles now have two 2s, two 4s, two 5s and two 6s in 2012 draft. Talk about a well-run organization.
De máshol olyat olvastam, hogy három 6. körösünk van.Bébé
És jó lesz az LB classz is ha minden igaz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
naa már lassan überelitek BB-t pikkgyüjtésben mongyuk ő most éppen takaritja a hácso körösöket :cool:
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Hogy Schefter szavaival éljek:
As if they needed the help, Eagles now have two 2s, two 4s, two 5s and two 6s in 2012 draft. Talk about a well-run organization.
De máshol olyat olvastam, hogy három 6. körösünk van.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...

több mint 14 éve
NA mi van? már lassan 20 perce hogy nem igazoltunk senkit. Áll a topik 😀
több mint 14 éve
MAtthews lesz a kezdő MLB. Szinte biztos. Jordan lesz az erős oldalon.Shawn84
Jelen helyzetben inkább a gyengén. Úgy tudom, hogy Chaney-t próbálgatjuk Sam poszton.Bébé
Ez a verzió nekem is jobban tetszene.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Elég szarul hangzik. 😐Greengo
Claytonnál (Matthewsnál is sztem) jobban 😊Newman
én azt hittem, hogy az irónia szólt belőled, de akkor ezek szerint nem 😀
Jó is h visszajött, meg nem is. Cserének simán jó, valamint az ST-ben is az egyik legjobb volt.
Rossz, azért lehet, mert valószínileg nem voltunk megelégedve az LB-inkkel.Bébé
ha hozunk még 2 kezdő szintű LB-t,akkor ülhet
de jelen pillanatban jobban örülnék neki,mint Claytonnak vagy Matthewsnak...

off: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=39&p=7 - ez a topik vár rád 😀

több mint 14 éve
MAtthews lesz a kezdő MLB. Szinte biztos. Jordan lesz az erős oldalon.Shawn84
Jelen helyzetben inkább a gyengén. Úgy tudom, hogy Chaney-t próbálgatjuk Sam poszton.
több mint 14 éve
MAtthews lesz a kezdő MLB. Szinte biztos. Jordan lesz az erős oldalon.
több mint 14 éve
és Jordannel akkor mit kezdünk,remélem ő kezd majd....Newman
Claytonnál (Matthewsnál is sztem) jobban 😊Newman
én azt hittem, hogy az irónia szólt belőled, de akkor ezek szerint nem 😀
Jó is h visszajött, meg nem is. Cserének simán jó, valamint az ST-ben is az egyik legjobb volt.
Rossz, azért lehet, mert valószínileg nem voltunk megelégedve az LB-inkkel.
több mint 14 éve
Claytonnál (Matthewsnál is sztem) jobban 😊

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért Bunkley utolsó 2 éve nem volt valami fényes, tavaly kiszorította egy UDFA a kezdőből. Herckert meg nem hülye, tudta, hogy most kevesebbért lehet megszerezni. 4. kornél többet én sem adtam volna érte.
26 éves Laws és Dixon, 27 éves Patterson mellett azért elfér egy 30 éves Jenkins.BleedingGreen
Csak ott van az, hogy Washburn-nel (1 gap-ben) mi lehetett volna belőle.Bébé
Sztem azért őt is megkérdezték a dologról legalábbis remélem 😊 Mármint Washburnt
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Elég szarul hangzik. 😐

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Azért Bunkley utolsó 2 éve nem volt valami fényes, tavaly kiszorította egy UDFA a kezdőből. Herckert meg nem hülye, tudta, hogy most kevesebbért lehet megszerezni. 4. kornél többet én sem adtam volna érte.
26 éves Laws és Dixon, 27 éves Patterson mellett azért elfér egy 30 éves Jenkins.BleedingGreen
Csak ott van az, hogy Washburn-nel (1 gap-ben) mi lehetett volna belőle.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Azért Bunkley utolsó 2 éve nem volt valami fényes, tavaly kiszorította egy UDFA a kezdőből. Herckert meg nem hülye, tudta, hogy most kevesebbért lehet megszerezni. 4. körnél többet én sem adtam volna érte.
26 éves Laws és Dixon, 27 éves Patterson mellett azért elfér egy 30 éves Jenkins.

több mint 14 éve
Na itt az LB mit reklamálunk 😉dande
Oké de azért nem őt akartuk elsősorban. Meg még Ruud is szabad, szóval nemtom mi van.Shawn84
Azt hittem érthető némi cinizmus, de biztos rossz smiley-t raktam be bocsdande
A szmájlit nem néztem. Én is cinikus próbáltam lenni de szmájlit nem tettem. Nem is ült 😀
több mint 14 éve
Most komolyan 5. kör? :S Hát mind1, ez van. 😕

Cullen Jenkins tényleg ilyen jó DT-volt 4-3-ban?
Lombardi írta, de hátha igaz:
Michael Lombardi of NFL Network reports that Jenkins’ contract could essentially turn into a one-year, $4 million deal if the Eagles decide to let him go after the 2011 season.
Ez így azért jónak tűnik.

Dead moneyval akkor nem kell idén foglalkozni?Bébé
tudtommal nem,majd jövőre... 😀

több mint 14 éve
Most komolyan 5. kör? :S Hát mind1, ez van. 😕

Cullen Jenkins tényleg ilyen jó DT-volt 4-3-ban?
Lombardi írta, de hátha igaz:
Michael Lombardi of NFL Network reports that Jenkins’ contract could essentially turn into a one-year, $4 million deal if the Eagles decide to let him go after the 2011 season.
Ez így azért jónak tűnik.

Dead moneyval akkor nem kell idén foglalkozni?
több mint 14 éve
Na itt az LB mit reklamálunk 😉dande
Oké de azért nem őt akartuk elsősorban. Meg még Ruud is szabad, szóval nemtom mi van.Shawn84
Azt hittem érthető némi cinizmus, de biztos rossz smiley-t raktam be bocs
több mint 14 éve
és Jordannel akkor mit kezdünk,remélem ő kezd majd....

több mint 14 éve
és igaz 😕
ezzel ki is nyilvánítottuk,hogy ez a szezon make or break lesz
Reid lényegében az elveivel ellentétesen csinál egy csomó mindent (na nem a nagy igazolásokra gondolok,bár sok lesz a jóból),30+ os játékosok szerződtetése,a fiatal tehetségek elkótyavetyélése....Newman
Előfordult már nála néhányszor, hogy mást mondott és mást csinált? Nem is emlékszem...