Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Mikor lesz az első pre-season meccsünk? És magyar idő szerint hány órakkor kezdődik? Van valami infótok? Meg, h hol érdemes nézni majd (neten)Gege55Augusztus 12.-én,hajnali fél2-kor,ha jól számoltam.Otthon kezdünk a Ravens ellen. 😊
Neten biztos nagyon sok link lesz (firstrown-on pl.)
több mint 14 éve
Mikor lesz az első pre-season meccsünk? És magyar idő szerint hány órakkor kezdődik? Van valami infótok? Meg, h hol érdemes nézni majd (neten)
több mint 14 éve
Azt pletykálják, hogy Maclin-nek mononukleozisa van/ebben szenved és ezért nincsen a TC-ben. Jobbulást Neki.Fogadok, hogy Watkinsnak azért nincs még szerződése mert egy csaj a menedzsere és Howie nem jön be neki.
Elég rossz, hogy Vick nem tud a kezdő WR-ekkel gyakorolni. :S
From what I've been told #Eagles & representation for top pick Danny Watkins have drawn their lines in the sand.
Issue is guaranteed years.
Most már nincsen meghatározva, hogy hány évre kell szerződtetni a rookie-kat?Bébé
több mint 14 éve
Azt pletykálják, hogy Maclin-nek mononukleozisa van/ebben szenved és ezért nincsen a TC-ben. Jobbulást Neki.Elég rossz, hogy Vick nem tud a kezdő WR-ekkel gyakorolni. :S
From what I've been told #Eagles & representation for top pick Danny Watkins have drawn their lines in the sand.
Issue is guaranteed years.
Most már nincsen meghatározva, hogy hány évre kell szerződtetni a rookie-kat?
több mint 14 éve
Akkor még ott volna Barnett aki iránt állítólag érdeklődtünk, meg Morrison.Én is erre gondoltam. Nálunk J. Parker többet keres ennél.Elég olcsó volt:Nem hiszem el, hogy ezt mi ne tudtuk volna kipengetni neki. Bár az 1 év az nagyon rövid.Shawn84
Stephen Tulloch to one-year, $3,250,000 deal, including $1.8 million gtd.Bébé
Szal gondolom Reid-éknek nem kellett.Bébé
több mint 14 éve
Én is erre gondoltam. Nálunk J. Parker többet keres ennél.Elég olcsó volt:Nem hiszem el, hogy ezt mi ne tudtuk volna kipengetni neki. Bár az 1 év az nagyon rövid.Shawn84
Stephen Tulloch to one-year, $3,250,000 deal, including $1.8 million gtd.Bébé
Szal gondolom Reid-éknek nem kellett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lájkolás már megtörtént,azt pedig már tegnap éjjel tapasztaltam,hogy jó társaság vagytok 😊Egyébként kb.15 éve figyelem az NFL-t,és nagyjából ugyanannyi ideje vagyok E-A-G-L-E-S fan,de nem én vagyok a fontos,hanem,hogy szerintem minden idők legjobb free agency-je alakul a LFF-en.JusticeForAllEbben az esetben írj gyakran és bátran. Mi ugyan nem vagyunk olyanok mint a kinti fanok (szerencsére) de azért elég szórakoztató kis társaság van itt is 😛
Blogot meg tessék lájkolni, hogy minél többen láthassák a Fészbúkon.Shawn84
több mint 14 éve
Egyébként kb.15 éve figyelem az NFL-t,és nagyjából ugyanannyi ideje vagyok E-A-G-L-E-S fan,de nem én vagyok a fontos,hanem,hogy szerintem minden idők legjobb free agency-je alakul a LFF-en.JusticeForAllEbben az esetben írj gyakran és bátran. Mi ugyan nem vagyunk olyanok mint a kinti fanok (szerencsére) de azért elég szórakoztató kis társaság van itt is 😛
Blogot meg tessék mindenkinek lájkolni, hogy minél többen láthassák a Fészbúkon.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként kb.15 éve figyelem az NFL-t,és nagyjából ugyanannyi ideje vagyok E-A-G-L-E-S fan,de nem én vagyok a fontos,hanem,hogy szerintem minden idők legjobb free agency-je alakul a LFF-en.TO érkezése óta nem vártam így szezont mint most😊
több mint 14 éve
Huh megkönnyebültem már Höri éjjel azzal ijesztgetett h idejön. Így h Barnetett Ruudt s Tullochot is kihagytuk (nem is értem hogy😀 )már valóban csak Watkins s D-Jax szerződésének rendbetételét várom.Igen már megérkezett.Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:Legalább idén lehet a Lionsnak is szurkolni. Amúgy is szimpatikus csapat.
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110731_How_the_Eagles_were_able_to_get_Asomugha.html?page=1&c=y
Tulloch Oroszlán lett.Bébé
Aso remélem ma már a TC-ben lesz és nyilatkozik is.Shawn84
Közben Plaxico pedig New York jobbik csapatát választotta. 😛Bébé
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi Shawn84! 😊Tanúsíthatom, hogy előbb írt a blogra mint hogy Aso jött volna 😛Shawn84Sziasztok!Üdv most majd rádsütik h divatfan vagy mert ilyen szupercsapat épülésekor jelentkezel 😛 Amúgy üdv közöttünk 😊dande
Még új vagyok itt,a Philly Blog-ról találtam ide.
Imre vagyok Budapestről,üdv Mindenkinek! 😊JusticeForAll
több mint 14 éve
Mindenki minket utál én meg már a Pats után a Jetset is.Valakit nekünk is muszáj 😊Igen már megérkezett.Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:Legalább idén lehet a Lionsnak is szurkolni. Amúgy is szimpatikus csapat.
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110731_How_the_Eagles_were_able_to_get_Asomugha.html?page=1&c=y
Közben Plaxico pedig New York jobbik csapatát választotta. 😛Bébé
több mint 14 éve
Tanúsíthatom, hogy előbb írt a blogra mint hogy Aso jött volna 😛Sziasztok!Üdv most majd rádsütik h divatfan vagy mert ilyen szupercsapat épülésekor jelentkezel 😛 Amúgy üdv közöttünk 😊dande
több mint 14 éve
Igen már megérkezett.Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:Legalább idén lehet a Lionsnak is szurkolni. Amúgy is szimpatikus csapat.
Közben Plaxico pedig New York jobbik csapatát választotta. 😛
több mint 14 éve
Sziasztok!Üdv most majd rádsütik h divatfan vagy mert ilyen szupercsapat épülésekor jelentkezel 😛 Amúgy üdv közöttünk 😊
több mint 14 éve
Ott van, ennyit már olvastam twitteren.Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:Legalább idén lehet a Lionsnak is szurkolni. Amúgy is szimpatikus csapat.
több mint 14 éve
Az gólya volt, csak átfestették.Sziasztok!Zöld sas hozott ide közénk!Shawn84

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Sziasztok!Zöld sas hozott ide közénk!
több mint 14 éve
Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:Legalább idén lehet a Lionsnak is szurkolni. Amúgy is szimpatikus csapat.
Aso remélem ma már a TC-ben lesz és nyilatkozik is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Még új vagyok itt,a Philly Blog-ról találtam ide.
Imre vagyok Budapestről,üdv Mindenkinek! 😊
több mint 14 éve
Egy írás arról, hogyan igazoltuk le Nnamdi-t:http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110731_How_the_Eagles_were_able_to_get_Asomugha.html?page=1&c=y
Tulloch Oroszlán lett.
több mint 14 éve
Most jutottam csak el az igazolásokig, én elégedett vagyok. Talán már csak a LB poszt nem annyira erős, meg a safety sor, de amúgy ez bizony egy olyan roster, amelyikkel lehet nagyokat álmodni.
több mint 14 éve
Kelcéről és Vanderveldérői mi hírek vannak? Na és McGlynn?Igen...18:00-kor kezdődik. Remélhetőleg már benne lesznek az edzés highlight-ok.
Ma is lesz Spadaro live?Shawn84
McGlynn kezdő RG volt, aztán a 2. csapat centere lett. Reid-ék versenyeztetni akarják Jamaal Jackson-nal.
A rookie-król eddig még semmit nem olvastam. Mától biztos érkeznek hírek róluk.
több mint 14 éve
Kelcéről és Vanderveldérői mi hírek vannak? Na és McGlynn?Akkor megnyugodtam. Most akkor hogy néz ki a kezdő OL?Úgy gondolom, hogy Watkins-szel RG poszton számolnak. Mintha SB-n is ott próbálgatták volna.
Peters, Watkins, Jackson, Herremans, Justice?Shawn84
RT meg egyelőre rejtély. Dunlap-ról nem érkeznek eddig biztató hírek a TC-ből.
Ma már felszereléses, ütközős edzést tart Reid.Bébé
Ma is lesz Spadaro live?
több mint 14 éve
Akkor megnyugodtam. Most akkor hogy néz ki a kezdő OL?Úgy gondolom, hogy Watkins-szel RG poszton számolnak. Mintha SB-n is ott próbálgatták volna.
Peters, Watkins, Jackson, Herremans, Justice?Shawn84
RT meg egyelőre rejtély. Dunlap-ról nem érkeznek eddig biztató hírek a TC-ből.
Ma már felszereléses, ütközős edzést tart Reid.