Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
PE.com-on jó kérdés,de sztem meglepő az eredmény(félek Reid is rápillant 😂 ) :
What Do You Think Of D Line Picture?
Good talent ready to step up with new coach - 36.2%
Depends upon young players here - 10.7%
I see it as a medium-level need - 12.4%
Very important to add a top DE/DT - 40.6% <----- ?Greengo
evidens,hogy a párezer szavazat 80%-át Reid nyomta 😛

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Very important to add a top DE/DT - 40.6% <----- ?Greengo
Jah, aztán a szezonban meg megy majd a sírás, hogy miért megint D-line-t erősítettünk, mikor alig van normális DB-nk (főleg ha Mikell megy) és az OL is lyukas ...

Ettől függetlenül nem lepődnék meg nagyon (bár nem szeretném), ha mégis jönne D-lineman az első két kör egyikében, mivel Reid szívesen húz D-lineman-t magasan, főleg ha lemaradnánk a kiszemelt CB/OL emberről és nem sikerülne letradelni. Bár szerintem inkább a feltrade-nek van esélye, újabban rákaptak erre Rosemanék.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Very important to add a top DE/DT - 40.6% <----- ?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
egyébként ja. Mellette Herremans és Bradley 😀eaglesmcnabb
És tényleg 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A baloldali tiszta Kolb 😀
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/6/80/51/cikk_2068051/0310lengyelek440_fill_440x283.jpgBébé
😂 ezen beszartam 😀
egyébként ja. Mellette Herremans és Bradley 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
A baloldali tiszta Kolb 😀
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/6/80/51/cikk_2068051/0310lengyelek440_fill_440x283.jpg
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
1 kis érdekesség, a facebookon B. West kicserélte a profilképét a régire, amikor Eagles szerelésben fut a lasztival....
Lehet jelentéktelen infó, csak gondoltam megosztom...
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kiper véleménye Kolb-ról, és hogy akár top10-es draft cetlit is érhet valakinek, amit itt a bowl.hu-n is a főoldalon olvashatattok: http://www.philadelphiaeagles.com/news/TastyKakeStory.asp?story_id=23513
Az ESPN rangsorolta a legjobb elkapókat, DeSean Jackson lett a 8. helyezettje, itt a teljes lista: http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/33997/power-rankings-top-10-nfl-receivers
Tony Hunt, 2007-ben harmadik körben választott futónk, aki csak 16-szor futhatott B-West és Buckhalter mögött (így is elért egy TD-t, pár mivel rövid yardoknál használtuk, ez annyira nem is nagy szám), majd FB lett belőle, ahol ugyan még elért egy TD-t, kicsit több mint egy év után el lett zavarva anno. Na, amiért róla írok, mert a napokban talált magának új csapatot, a Raiffeisen Vikings Vienna keretében belül, tehát aki szeretne látni egy egykori Eagle-t éles találkozón élőben, irány Bécs.

Egyébként ma is még Westbrook dolgokkal van tele a net, ami szerintem nem fog végbe menni és nem is akarom. Emellett ugyanúgy ez eddigi privát edzésekről, interjúkról, találkozásokról van szó, de én ebből se vonnék le semmit, max annyi látható, hogy inkább top OT-kel, mint top CB-kel találkozgatunk, de messze még a draft.

Más, nem sokára lesz itt a fórumon egy mock draft játék, ahol én fogok húzni az Eagles-nek, meg van már a saját need és jelölt listám, de ti mit éreztek needeknek, kíváncsi vagyok?Deny
Need: minden, kivéve DE, RB és WR😊

Egyébként a kivel beszélgettünk lista alapján félek, hogy Mikell-el nem hosszabbítunk, mert sok a safety. Amitől meg mégjobban félek, hogy Dallas-ba megy, mert ott most pedzegetik a safety igazolást FA-ról. Nem állunk szerintem annyira jól, hogy egy Mikell-t hagyjunk elmenni, de őszintén szólva minden évben csinálunk valami orbitális f@szságot, amitől egész szezonra megkapom az észpéniszt:

2009: Dawkins elengedése
2010: Sheldon Brown elengedése
2011: Mikell elengedése?

Beleillik a képbe nem? Úgy is erős volt idén a secondary...

Most éppen világfájdalmam van, úgyhogy még leírom azt is, hogy attól félek, hogy Reid húzni fog nyolc díendet megint, mert miért ne, de persze csak miután DT-t vittünk első körben.

Kezdődjön már a nyomoronc free agency, mert hülyét kapok attól, hogy semmit nem látok a holtszezon béli terveinkből. Így még károgni és bosszankodni sem lehet normálisan 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kiper véleménye Kolb-ról, és hogy akár top10-es draft cetlit is érhet valakinek, amit itt a bowl.hu-n is a főoldalon olvashatattok: http://www.philadelphiaeagles.com/news/TastyKakeStory.asp?story_id=23513
Az ESPN rangsorolta a legjobb elkapókat, DeSean Jackson lett a 8. helyezettje, itt a teljes lista: http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/33997/power-rankings-top-10-nfl-receivers
Tony Hunt, 2007-ben harmadik körben választott futónk, aki csak 16-szor futhatott B-West és Buckhalter mögött (így is elért egy TD-t, pár mivel rövid yardoknál használtuk, ez annyira nem is nagy szám), majd FB lett belőle, ahol ugyan még elért egy TD-t, kicsit több mint egy év után el lett zavarva anno. Na, amiért róla írok, mert a napokban talált magának új csapatot, a Raiffeisen Vikings Vienna keretében belül, tehát aki szeretne látni egy egykori Eagle-t éles találkozón élőben, irány Bécs.

Egyébként ma is még Westbrook dolgokkal van tele a net, ami szerintem nem fog végbe menni és nem is akarom. Emellett ugyanúgy ez eddigi privát edzésekről, interjúkról, találkozásokról van szó, de én ebből se vonnék le semmit, max annyi látható, hogy inkább top OT-kel, mint top CB-kel találkozgatunk, de messze még a draft.

Más, nem sokára lesz itt a fórumon egy mock draft játék, ahol én fogok húzni az Eagles-nek, meg van már a saját need és jelölt listám, de ti mit éreztek needeknek, kíváncsi vagyok?
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
pár emberrel elbeszélgettünk 😛

- Brandon Fusco – C – Slippery Rock - Talked to
- Marcus Gilchrist – CB – Clemson - Talked to
- Jalil Brown – CB – Colorado - Talked to
- Kendall Hunter – RB – Oklahoma St. - Talked to
- Derek Sherrod – OT – Miss. St. - Talked to
- Ahmad Black – S – Florida - Talked to
- Bilal Powell – RB – Louisville - Talked to
- Nate Solder – OT – Colorado - Talked to
- Gabe Carimi – OT – Wisconsin - Talked to
- Lee Smith – TE – Marshall - Talked to
- Rashad Carmichael – CB – Virginia Tech - Talked to
- Casey Matthews – LB – Oregon - Talked to
- Eric Hagg – S – Nebraska - Talked to
- DeMarcus Van Dyke – CB – Miami - Talked to, Private Workout
- Lawrence Wilson – LB – Connecticut - Talked to
- Mark Herzlich – LB – Boston College - Talked to, Private Workout
- Da’Norris Searcy – S – North Carolina - Talked to
- Evan Royster – RB – Penn State – Talked to
- Eric Gordon – LB – Michigan State – Talked to
- Bryant Browning – OG – Ohio State – Talked to
- Doug Hogue – LB – Syracuse – Talked to
- Akeem Dent – LB – Georgia – Talked to
- Greg Smith – TE – Texas – Talked to
- Pat Devlin – QB – Delaware – Talked to
- David Sims – S – Iowa State – Talked to
- William Rackley – OG – Lehigh – Talked to
- David Carter – DT – UCLA – Talked to
- Karl Klug – DE – Iowa – Talked to
- Caleb Schlauderaff – OG – Utah – Talked to
- Owen Marecic – FB – Stanford – Talked to
- Johnny Patrick – CB – Louisville – Combine Interview
- Taiwan Jones – RB – Eastern Washington – Combine Interview
- Jerrel Jernigan – WR – Troy – Attended Workout
- Jonas Mouton – LB – Michigan – Combine InterviewNewman
Herzlich is Private Workoutos nálunk. Ez nálam jó jel. Az LB sort mindenképpen erősíteném.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
pár emberrel elbeszélgettünk 😛

- Brandon Fusco – C – Slippery Rock - Talked to
- Marcus Gilchrist – CB – Clemson - Talked to
- Jalil Brown – CB – Colorado - Talked to
- Kendall Hunter – RB – Oklahoma St. - Talked to
- Derek Sherrod – OT – Miss. St. - Talked to
- Ahmad Black – S – Florida - Talked to
- Bilal Powell – RB – Louisville - Talked to
- Nate Solder – OT – Colorado - Talked to
- Gabe Carimi – OT – Wisconsin - Talked to
- Lee Smith – TE – Marshall - Talked to
- Rashad Carmichael – CB – Virginia Tech - Talked to
- Casey Matthews – LB – Oregon - Talked to
- Eric Hagg – S – Nebraska - Talked to
- DeMarcus Van Dyke – CB – Miami - Talked to, Private Workout
- Lawrence Wilson – LB – Connecticut - Talked to
- Mark Herzlich – LB – Boston College - Talked to, Private Workout
- Da’Norris Searcy – S – North Carolina - Talked to
- Evan Royster – RB – Penn State – Talked to
- Eric Gordon – LB – Michigan State – Talked to
- Bryant Browning – OG – Ohio State – Talked to
- Doug Hogue – LB – Syracuse – Talked to
- Akeem Dent – LB – Georgia – Talked to
- Greg Smith – TE – Texas – Talked to
- Pat Devlin – QB – Delaware – Talked to
- David Sims – S – Iowa State – Talked to
- William Rackley – OG – Lehigh – Talked to
- David Carter – DT – UCLA – Talked to
- Karl Klug – DE – Iowa – Talked to
- Caleb Schlauderaff – OG – Utah – Talked to
- Owen Marecic – FB – Stanford – Talked to
- Johnny Patrick – CB – Louisville – Combine Interview
- Taiwan Jones – RB – Eastern Washington – Combine Interview
- Jerrel Jernigan – WR – Troy – Attended Workout
- Jonas Mouton – LB – Michigan – Combine Interview

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 790 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végre van netem így tudok írni, és csak annyit, hogy B-Westnek nagyon örülnék még háttérszerepben is ha ezt elviseli, a jelenléte is fontos. B-West come home (remélem nem írtam ezt helytelenül 😛 )
több mint 13 éve
Jó lett, bár designolom majd kicsit, mert pár helyen fura, de a tartalma jó.deny79
Nyugodtan. Én is látom a hibákat annyit baszakodott az office és vagy 2 órán keresztül szenvedtem vele. Már nem volt hozzá energiám, hogy tökéletesítsem.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Volt tegnap egy live chat, pár érdemleges részt kiszedtem belőle, felpakoltam blogra (http://philly.blog.hu/2011/03/09/chat_with_jeff_mclane). Egy részt, azonban ide is bemásolnék, hátha páran nem olvassák el azt:
Mikell vissza fog jönni, ugye?
Rossz hírem van sajnos, múlt héten, amikor beszéltem Quintin-nel, azt mondta, a szezon vége óta egy vezetővel sem beszélt, egyáltalán nem érzi úgy, hogy újra szeretné igazolni a csapat. Nagyon könnyen elképzelhető, hogy távozik.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó lett, bár designolom majd kicsit, mert pár helyen fura, de a tartalma jó.

Derron Harris lett egyébként az új salary-cap analyst-ünk, előző ugye pár napja ment vissza egyetemre inkább tanulni. Ez mellett ma is minden B-West-tel volt tele.
több mint 13 éve
Posztonkénti TOP 5 Combine után
http://philly.blog.hu/2011/03/08/posztonkenti_prospect_rangsor_combine_utan
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, Westbrook részhez pár rövid nyilatkozat:
“I talk to coach (Eagles head coach Andy) Reid every week or so. We always talk. I would love to be back in Philly. So we’ll see how things go”
“Well, I think I can help. It’s a special place. (They have) the best fans in the world. I can’t deny that. I missed it this last year. I missed it being out in San Francisco”
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Más oldal szerint 4 csapat érdeklődik Kolb-ért: Redskins, Cardinals, Titans, 49ers.deny79
Skins 😂
Ezek közül 9ers-ben látnám szívesen, esetleg Cards.

Mikell-el szerződést akarunk majd hosszabbítani ugye? Ő most FA lenne, ha jól emlékszem.somebody08
Lehet hallani olyanokat is, hogy nemigen akaródzik a FO-nak hosszabbítani vele, legfeljebb rövid távon (mivel lassan ő is korosodik), amit meg lehet hogy ő nem fogadna el, ha kap egy hosszabb távú ajánlatot máshonnan. Michael Lewis SS is szerződés problémák miatt távozott annó. 😕

több mint 13 éve
Ezt abból a kb 5 meccsből szűrted le, amíg kapott is esélyt kezdeni? (Bár ez túlzás, mert folyton jött fel Vick)tenorx
Idén 5 meccset egyedül tolt végig.Bébé
Volt rá lehetősége hogy bizonyítson de annyira szar volt. A támadójátékunk vele fele olyan hatékony nem volt mint Vickel. 2009-ben 2 meccset játszott és passzolt majdnem 700 yardot. Most meg nem merte eldobni, ha meg eldobta vagy késő volt vagy double coveragebe ment. Tök kilátástalanul játszott. A legelső meccstől kezdve. Kívánom neki hogy legyen lehetősége bebizonyítani, hogy ő kezdő kaliber, de az biztos hogy erre nálunk Vick mögött kevés esélye lesz, és az első adandó alkalommal amikor jó ajánlat érkezik érte Reid elengedi.Shawn84
Kolbnak pillanatnyilag top o-line kéne ahhoz, hogy jó lehessen. Akkor játszott jól, mikor a pass pro kitűnően működött (vs KC, vs ATL), de a zsebben való elmozgás a passrusherek elől nem az ő világa, sajnos. Futásorientáltabb csapatba való távozás talán jobb lenne neki.

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Mikell-el szerződést akarunk majd hosszabbítani ugye? Ő most FA lenne, ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Más oldal szerint 4 csapat érdeklődik Kolb-ért: Redskins, Cardinals, Titans, 49ers.
Szerintem meglepetést fog ő még okozni sok embernek, és én továbbra is feltrade keretében tudom elképzelni az ő távozását.

Westbrook pedig mindenkép örömteli dolog, meg szép, de nem biztos, hogy jó ez nekünk. Bár csak backup lenne, ez biztos. Shady egyébként azt tweetelte, örülne ha visszatérne.
több mint 13 éve
top10-es pick sem kizárt...
mindenesetre megkérdezném azt a csapatot,amely hajlandó lenne Kolbért beáldozni egy top10-es picket,hogy:hülye-e vagy? 😛
az értéke még csak nem is karcolja a top10-et,még az első két kör valamelyikét semNewman
Ha nem is nagyon gyakran de előfordul ilyen. Nekem Rob Johnson neve ugrik be, akiért a Bills első kört adott 98-ban miután a Jagsben előző szezonban volt 1 jó meccse. A qb needes csapatok néha csinálnak elkeseredett dolgokat. 😀BleedingGreen
Akkor Flynn>Kolb 😀MarioAna
Flynnel kapcsolatban is szóba kerültek már magas pickek, bár úgy hallottam nem akarják tradelni, de gondolom lenne az az ellenérték amiért...
A legbiztosabb ha mindkettőt leigazolja valaki, így gyakorlatilag nem lehet hibázni. 😊

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Mindenttudó Adam (ESPN) szerint legalább három csapat érdeklődik Kevin Kolbbért. Na bumm!somebody08
mindenesetre megkérdezném azt a csapatot,amely hajlandó lenne Kolbért beáldozni egy top10-es picket,hogy:hülye-e vagy? 😛
az értéke még csak nem is karcolja a top10-et,még az első két kör valamelyikét semNewman
Ha nem is nagyon gyakran de előfordul ilyen. Nekem Rob Johnson neve ugrik be, akiért a Bills első kört adott 98-ban miután a Jagsben előző szezonban volt 1 jó meccse. A qb needes csapatok néha csinálnak elkeseredett dolgokat. 😀BleedingGreen
Akkor Flynn>Kolb 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Számomra világossá vált idén hogy Kolb soha nem lesz az a játékos akit szerettünk volna. Legalábbis az Eaglesben nem.Shawn84
Ezt abból a kb 5 meccsből szűrted le, amíg kapott is esélyt kezdeni? (Bár ez túlzás, mert folyton jött fel Vick)tenorx
Idén 5 meccset egyedül tolt végig.Bébé
Volt rá lehetősége hogy bizonyítson de annyira szar volt. A támadójátékunk vele fele olyan hatékony nem volt mint Vickel. 2009-ben 2 meccset játszott és passzolt majdnem 700 yardot. Most meg nem merte eldobni, ha meg eldobta vagy késő volt vagy double coveragebe ment. Tök kilátástalanul játszott. A legelső meccstől kezdve. Kívánom neki hogy legyen lehetősége bebizonyítani, hogy ő kezdő kaliber, de az biztos hogy erre nálunk Vick mögött kevés esélye lesz, és az első adandó alkalommal amikor jó ajánlat érkezik érte Reid elengedi.
több mint 13 éve
Mindenttudó Adam (ESPN) szerint legalább három csapat érdeklődik Kevin Kolbbért. Na bumm!somebody08
Ha nem is nagyon gyakran de előfordul ilyen. Nekem Rob Johnson neve ugrik be, akiért a Bills első kört adott 98-ban miután a Jagsben előző szezonban volt 1 jó meccse. A qb needes csapatok néha csinálnak elkeseredett dolgokat. 😀