NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Na itt az LB mit reklamálunk 😉dandeOké de azért nem őt akartuk elsősorban. Meg még Ruud is szabad, szóval nemtom mi van.
több mint 14 éve
Na itt az LB mit reklamálunk 😉
több mint 14 éve
és igaz 😕ezzel ki is nyilvánítottuk,hogy ez a szezon make or break lesz
Reid lényegében az elveivel ellentétesen csinál egy csomó mindent (na nem a nagy igazolásokra gondolok,bár sok lesz a jóból),30+ os játékosok szerződtetése,a fiatal tehetségek elkótyavetyélése....
egyértelműen a SB megnyerése a célunk és ezért meg is teszünk mindent
több mint 14 éve
Hát 5 körös pick lófasz.Hiába Nnamdi, Roseman szar GM. 😀
Bunkley-val nagyon jól járhattunk volna 1 gap-ben. Bár lehet, hogy Washburn máshogy látta.
They also re-signed LB Akeem Jordan. Ez pozitív azért.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
WTF5. kör?? egy kva jo trade után most sztem csinátatok egy hülyeséget én denverbe kültem volna 1+2.körér + D.J Williams minimum 😊 😀
#Eagles traded Bunkley to Browns for 5th rd pick.
Heckertet nem lehet átbaszni :SBébé
több mint 14 éve
Valaki még jön az a minimum. Mondjuk Rubin.WTFNa ne ez nagyon kevés lenne..... bár inkább ne szóljunk egy szót se 😊dande
több mint 14 éve
WTFNa ne ez nagyon kevés lenne..... bár inkább ne szóljunk egy szót se 😊
több mint 14 éve
WTF#Eagles traded Bunkley to Browns for 5th rd pick.
Heckertet nem lehet átbaszni :S
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyenlőre Madden üzemmódban nyomjuk, Willisre én is gondoltam már Madden 08-ban úgyis nálam van 😊 De szvsz kevés az esély rá ha nagyon akartunk volna LB-t Tulloch már nálunk lenne viszonylag olcsón aztán ki tudja még ez is összejöhet.... de D-Jax meneteléről én is tartok ha így haladunk, ha nem lesz rá pénz bár Reid-k csak tudnak számolni..... bár az elmúlt idényből kiindulva 😛dandehát jah állatok vagytok madden-be kikapcsolt salary cappel nem hozok össze ilyen offseasont baszki :/ :rolleyes:
több mint 14 éve
Megjegyzem Jenkins is elmúlt 30, szóval megint ott vagyok hogy a faszért kellett Mikellt elengedni. Meg akkor már Bradleyt is vissza lehetett volna hozni 2-3 évre.
több mint 14 éve
S én még arra vártam a Kolb trade lezárultával hogy esetleg egy Lb s vége s mehet a nyugi munka ehhez képest.... a munka folyik csak másképp. Jah s elképzelem a már korábban itt lévő játékosok lelkiállapotát, főleg akiknek a posztjára érkeztek, vajon velük ezt közölték előre:-Na figyi, ti ugye SB-t akartok nyerni?
- Igeeeen!
-Mi is! (már kb 15 éve 😛 ) hozunk néhány jó arcot, de ne sértődjetek meg ez nem azért van mert ti nem vagytok elég jók, ti kezdtek majd, csak úgy passzióból, meg tudjátok a sérülések (megbízzuk a Skins meg a Packs játékosait gondoskodjanak rólatok)....
- Hát persze Andy papa te tudod, néhány snap azért nekünk is jut ha inkább ők kerülnek előrébb a sorban?
-Persze...lehet máshol....
Na ez sem biztos, hogy jót tesz az öltöző hangulatának, de ne legyen igazam.
több mint 14 éve
Baszki és még 12 nap van az első preseason meccsig 😕
több mint 14 éve
+ idén még felé lehet menni 3-al. 😂 (ami persze egy későbbi év kárára mehetne)Watkinsnak még nincs szerződése,Vicknek sem,Jenkinsnek még nem tudjuk a szerződés pontos részleteit,de így is van még 9M.DeSean sem idén fog új szerződést kapni az már biztos.Illetve ahogy már vki feldobta egy J.Parker cut még benne lehet.+6,5 milla,mert a dead moneyt itt még beleszámolják,de ez eltolódik jövőre
http://www.eaglescap.com/Greengo
tehát van még 15-5 (Jenkins)=10 millánk
jöhet egy LB 😂Newman
És még mondja valaki hogy smucigok vagyunkShawn84Kötelező költekezés van. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
És még mondja valaki hogy smucigok vagyunk
több mint 14 éve
Watkinsnak még nincs szerződése,Vicknek sem,Jenkinsnek még nem tudjuk a szerződés pontos részleteit,de így is van még 9M.DeSean sem idén fog új szerződést kapni az már biztos.Illetve ahogy már vki feldobta egy J.Parker cut még benne lehet.+6,5 milla,mert a dead moneyt itt még beleszámolják,de ez eltolódik jövőre
http://www.eaglescap.com/Greengo
tehát van még 15-5 (Jenkins)=10 millánk
jöhet egy LB 😂
több mint 14 éve
Watkinsnak még nincs szerződése,Vicknek sem,Jenkinsnek még nem tudjuk a szerződés pontos részleteit,de így is van még 9M.DeSean sem idén fog új szerződést kapni az már biztos.Illetve ahogy már vki feldobta egy J.Parker cut még benne lehet.http://www.eaglescap.com/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Kíváncsian várom mi sül ki ebből, mert én már elvesztettem a fonalat Aso-nál.Nem Lofa tehet róla elsősorban. Gus ufo Bradley újra feltalálta a cover 2-t mint Monte Kiffin asszisztense. Nagyjából senki sem érti, mit akar. Trufant több alkalommal hozzá vágta a sisakját. Nem tudjuk mit akar. Lofa amúgy sem Cover 2 MLB. Fog ő még szárnyalni.Helmut ZimmerKirály lenne, mert Bunkley,és mondjuk Branch rögtön mehetne is Denverbe ortonért(meg valamiért 😊 ), bár ez csak fikció, nem figyeltem, hogy megoldották e a DL gondjaikat???Helmut ZimmerMessze nem oldották meg. Alig van 1-2 rosteren. Bár megmondom őszintén Tatupu most nem kéne. Pár éve simán jöhetett volna de most már nem annyira jó.
Meg most már ne szarozzunk.
Bunkley + Samuel + 2. kör = Willis + 3. kör és elégedett leszek. 😀Shawn84
több mint 14 éve
Nem Lofa tehet róla elsősorban. Gus ufo Bradley újra feltalálta a cover 2-t mint Monte Kiffin asszisztense. Nagyjából senki sem érti, mit akar. Trufant több alkalommal hozzá vágta a sisakját. Nem tudjuk mit akar. Lofa amúgy sem Cover 2 MLB. Fog ő még szárnyalni.Messze nem oldották meg. Alig van 1-2 rosteren. Bár megmondom őszintén Tatupu most nem kéne. Pár éve simán jöhetett volna de most már nem annyira jó.Samuel + Bunkley = Tatupu + 3. kör?Shawn84Király lenne, mert Bunkley,és mondjuk Branch rögtön mehetne is Denverbe ortonért(meg valamiért 😊 ), bár ez csak fikció, nem figyeltem, hogy megoldották e a DL gondjaikat???Helmut Zimmer
Bunkley + Samuel + 2. kör = Willis + 3. kör és elégedett leszek. 😀Shawn84
több mint 14 éve
Egyenlőre Madden üzemmódban nyomjuk, Willisre én is gondoltam már Madden 08-ban úgyis nálam van 😊 De szvsz kevés az esély rá ha nagyon akartunk volna LB-t Tulloch már nálunk lenne viszonylag olcsón aztán ki tudja még ez is összejöhet.... de D-Jax meneteléről én is tartok ha így haladunk, ha nem lesz rá pénz bár Reid-k csak tudnak számolni..... bár az elmúlt idényből kiindulva 😛
több mint 14 éve
Azért ezt nehéz röhögés nélkül. Ilyen offseasont a bika nem baszott 😀 😂 😂
több mint 14 éve
ti sem akartok sokat, ezek után még P-Will is? 😂
több mint 14 éve
Szerintem is Bunk az esélyes. 2012-ben UFA lenne, most még kaphatunk érte valamit. Amúgy a fizuja nem sok, 600.000 körül. Tavaly kiszorította Dixon UT poszton a kezdőből.nagyon sok spaceünk volt,elvileg Aso után is maradt 6-7 milla (a dead moneyt levéve)LB nem kell,de ez igen....Honnan a faszból van nektek ennyi pénzetek??Rolni
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefter
ezt minek?????Newman
de ezt akkor sem értem
Patterson,Dixon,Bunkley,Laws és most Jenkins....ennek tradenek kell lennie,szvsz a tavaly mellőzött Bunkley lesz az áldozat,de még nélküle is sokan vagyunk,Reid egy beteg állat 😀Newman
Még Pattersonra gondoltam, ha spórolni akarnánk, ő 1.4 m keresne idén, 2.1-et jövőre. De ő az alap NT-ünk, nem hiszem, hogy elküldjük.
Jenkins azért kellett, mert nagyon jó passrusher DT.

több mint 14 éve
Messze nem oldották meg. Alig van 1-2 rosteren. Bár megmondom őszintén Tatupu most nem kéne. Pár éve simán jöhetett volna de most már nem annyira jó.Samuel + Bunkley = Tatupu + 3. kör?Shawn84Király lenne, mert Bunkley,és mondjuk Branch rögtön mehetne is Denverbe ortonért(meg valamiért 😊 ), bár ez csak fikció, nem figyeltem, hogy megoldották e a DL gondjaikat???Helmut Zimmer
Bunkley + Samuel + 2. kör = Willis + 3. kör és elégedett leszek. 😀
több mint 14 éve
LB nem kell,de ez igen....Na jó!Elég lesz a sokkolásból.Már látom 7 D lineman lesz fent meg a secondary és non-stop blitz. 😀 😂
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefter
ezt minek?????Newman

E-A-G-L-E-S EAGLES !