NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Samuel + Bunkley = Tatupu + 3. kör?Shawn84
1. lesz az ... 😂BleedingGreen
+1 😀
Bunkleyt am nagyon sajnálnám,a legnagyobb potenciállal bíró falemberünk szvsz...valaki nagyon jól járhat vele....de ez még csak feltételezés,lehet,hogy mindenki marad 😂

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
1. lesz az ... 😂

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Király lenne, mert Bunkley,és mondjuk Branch rögtön mehetne is Denverbe ortonért(meg valamiért 😊 ), bár ez csak fikció, nem figyeltem, hogy megoldották e a DL gondjaikat???
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 171 — Így remélem megfelelek nektek.....
Félek én is Bunkley megy pedig hármuk közül (M Patt Jenk és Bunk) közül ő a legfiatalabb szerintem is valami nagy trade készül a háttérben mert ez így nem normális. Castillonak most egy szava sem lehet az alapanyagra JJ-nek adtak keze alá ilyen társaságot ha jól sejtem, csak amit ő épített fel maga, úgyhogy van nyomás a DC-n rendesen, hogy alkosson valamit. Nem tudom Reid ezt említette-e neki mikor felkérte?😛
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Samuel + Bunkley = Tatupu + 3. kör?
több mint 14 éve
LB nem kell,de ez igen....

Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefter

ezt minek?????Newman
Honnan a faszból van nektek ennyi pénzetek??Rolni
nagyon sok spaceünk volt,elvileg Aso után is maradt 6-7 milla (a dead moneyt levéve)
de ezt akkor sem értem
Patterson,Dixon,Bunkley,Laws és most Jenkins....ennek tradenek kell lennie,szvsz a tavaly mellőzött Bunkley lesz az áldozat,de még nélküle is sokan vagyunk,Reid egy beteg állat 😀

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 080 — Raiders fan

Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefter

ezt minek?????Newman
Honnan a faszból van nektek ennyi pénzetek??

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Ha bejön Braxa gondolatsora akkor Lofa vihető lesz!
több mint 14 éve

ezt minek?????

több mint 14 éve
Látva a videókat a honlapon, Marsh egész biztató. DRC meg tényleg mindig ott van az emberen. Matthews egész izmosnak néz ki, nem hiszem hogy most már probléma lenne az erejével. Rolle-t meg még mindig nem értem, hogy egyetemen hogy a francba játszhatott MLB-t. De igazából azt se tudom nálunk melyik posztra lenne jó. Kicsit fogyasztana safetynek jó lenne de LB sorba kevésnek érzem.
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Már alig várom, hogy kezdődjön a szezon! Teljesen be vagyok zsongva az idei D#-től, tuti jók leszünk, érzem! Nem lehet másképp. Szerintem az LB sorunk se rossz, inkább azt mondanám, h nagyon fiatalok + erősen feljavult a CB és D-fal/D-back részleg az KB sorhoz képest...

Legyen már szeptember 😛

Bár az kicsit rossz mikor 5kor vagy fél6kor vége a meccsnek és 6:20kor indul a busz amivel megyek dolgozni 😀
Nem könnyű az NFL drukkerek élete. 😀
több mint 14 éve
Na akkor itt a folytatás. Új arcok a csapatban 2. rész

http://philly.blog.hu/2011/07/30/uj_arcok_a_csapatban_2_resz

Gege55 remélem így megfelel a dolog.
A szabad ügynökökről meg hétfő környékén kerülhet fel egy cikk.Shawn84
köszi! 😊
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
DRC már állatkodott CB-WR 1on1 drillekben, 2 elkapást is megakadályozott, egyik majdnem int lett.

több mint 14 éve
Spadaro Live a hivatalos honlapon.Shawn84
Már megy egy órája.V.Y. már nyilatkozott. 😊Greengo
Ez van. Én most láttam, szóltam. Legközelebb azért jelezzétek már légyszi ha megy.

A tegnapi műsor fenn van már valahol? Meg akarom nézni Spadaro fejét 😊
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Spadaro Live a hivatalos honlapon.Shawn84
Már megy egy órája.V.Y. már nyilatkozott.(Banner is) 😊 Mondjuk tavaly indultak a live műsorok autómatikusan....most figyelni kell és frissíteni az oldalt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Spadaro Live a hivatalos honlapon.
több mint 14 éve
Na akkor itt a folytatás. Új arcok a csapatban 2. rész

http://philly.blog.hu/2011/07/30/uj_arcok_a_csapatban_2_resz

Gege55 remélem így megfelel a dolog.
A szabad ügynökökről meg hétfő környékén kerülhet fel egy cikk.
több mint 14 éve
Nem venném biztosra azt,hogy DRC azonnal kezdő.Azért a tavalyi éve nem volt a legjobb.Szerintem sokkal reálisabb az,hogy Asante-Aso a kezdő 2 CB(azért Asante>DRC).DRC akár egy év alatt is odaérhet és akkor még mindig el tudjuk tradelni esetleg Asantet.Viszont addig sem visz sok pénzt és 1 évet szerintem elbír a cap 2 klasszis/drága CB-vel.Pláne úgy,hogy nagyon úgy néz ki az LB sort nem foltozzuk.Az is bejátszik ebbe a SB run szagú szezonba,hogy Reidnek is utolsó éve papíron.

szerk:Kolb tradre már úgy nézek,hogy egy jövőévi második kör volt az ára és jött mellé bónusznak DRC és meglátjuk mire lehet jó.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Hát gondolom,ha DRC kezd bal oldalon és Aso jobb oldalon és nem tudjuk eltrade-elni Asantet,akkor igen valószínű,hogy ő lesz a nickel :rolleyes:Newman
Akkor hiszem majd el, ha nickelben gyakorol meg ott játszik a preseasonban. 😊
Asante mindig különleges fajta volt, és eddig is úgy kellett alakítani a védelmet, h ő nyugodtan tudjon labdára vadászni safetyvel a háta mögött. Az, hogy Aso jött még akár kedvezhet is neki, mert Aso-t bárkivel ott lehet hagyni 1-1-ben és nem kell mellé safety segítség.

Amúgy Vick, VY, Jerrod Johnson: rendesen feltankoltunk feka Qb-kból.

több mint 14 éve
Hát gondolom,ha DRC kezd bal oldalon és Aso jobb oldalon és nem tudjuk eltrade-elni Asantet,akkor igen valószínű,hogy ő lesz a nickel :rolleyes:

több mint 14 éve
Hoppá!Úgy néz ki,hogy Asante lesz a nickel,ha nem tudjuk elcserélni...

Dominique Rodgers-Cromartie reported to Eagles camp Saturday and was immediately installed as the starting left corner.
Nnamdi Asomugha played his usual RCB position. Asante Samuel has been an excused absence early in camp, but DRC is the heavy favorite to start over him. Per ESPN's Sal Paolantonio, there is interest around the league in Samuel. The Eagles are looking to use more bump-and-run coverage on the corners, and Samuel no longer fits the defensive philosophy as an "off" coverage CB.Newman
Ebbe hol van h Asante lesz a nickel? 😛
Abszolút nem fizikális, rosszul szerelő Asantét elég nagy hiba lenne nickelbe rakni szvsz.

több mint 14 éve
Hoppá!Úgy néz ki,hogy Asante lesz a nickel,ha nem tudjuk elcserélni...

Dominique Rodgers-Cromartie reported to Eagles camp Saturday and was immediately installed as the starting left corner.
Nnamdi Asomugha played his usual RCB position. Asante Samuel has been an excused absence early in camp, but DRC is the heavy favorite to start over him. Per ESPN's Sal Paolantonio, there is interest around the league in Samuel. The Eagles are looking to use more bump-and-run coverage on the corners, and Samuel no longer fits the defensive philosophy as an "off" coverage CB.

több mint 14 éve
NFL Network's Mike Lombardi reports that the Eagles are now willing to entertain trade offers for Asante Samuel.

Tényleg lehet vinni Asantét.BleedingGreen
Lombardi akkora insider, hogy egy perccel a bejelentés előtt még a Cowboys befutásáról értekezett, akik nem is tettek ajánlatot Nnamdinak.gsn
Jaja ezt nem szabad komolyan venni.Lombardi egy kókler.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Igen, csak az a kérdés, h ti résztvevői lesztek-e 😉 De csak nem 😊Szesze
Én se nem gondoltam komolyan mert ugye nem szabad előre a medve bőrére..
De ha oda vissza ütjük a csoport riválisokat akkor már jó szezon lesz. 😊 Bár a Giants is rohadt erős lesz azt meg kell hagyni.Shawn84
Tavaly is rohadt erősek voltak, de hiába! 😀
Idén is így lesz, amíg ott van az Eli faktor addig jók vagyunk 😛

Más, valaki írna egy összefoglalót, h kik jöttek hozzánk a lockout után, posztokkal... kösziGege55
http://philly.blog.hu/2011/07/28/uj_arcok_a_csapatban_1_resz
Ha ez így megfelel.

Folytatás ma késő este vagy holnap reggel a többi UDFA-val.
több mint 14 éve
Akkor innentől már csak az a kérdés hogy hol is nézzük közösen a döntőt? 😛Shawn84
Igen, csak az a kérdés, h ti résztvevői lesztek-e 😉 De csak nem 😊Szesze
Én se nem gondoltam komolyan mert ugye nem szabad előre a medve bőrére..
De ha oda vissza ütjük a csoport riválisokat akkor már jó szezon lesz. 😊 Bár a Giants is rohadt erős lesz azt meg kell hagyni.Shawn84
Tavaly is rohadt erősek voltak, de hiába! 😀
Idén is így lesz, amíg ott van az Eli faktor addig jók vagyunk 😛

Más, valaki írna egy összefoglalót, h kik jöttek hozzánk a lockout után, posztokkal... köszi