NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akkor innentől már csak az a kérdés hogy hol is nézzük közösen a döntőt? 😛Shawn84
Igen, csak az a kérdés, h ti résztvevői lesztek-e 😉 De csak nem 😊Szesze
Én se nem gondoltam komolyan mert ugye nem szabad előre a medve bőrére..
De ha oda vissza ütjük a csoport riválisokat akkor már jó szezon lesz. 😊 Bár a Giants is rohadt erős lesz azt meg kell hagyni.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Akkor innentől már csak az a kérdés hogy hol is nézzük közösen a döntőt? 😛Shawn84
Igen, csak az a kérdés, h ti résztvevői lesztek-e 😉 De csak nem 😊
több mint 14 éve
Akkor innentől már csak az a kérdés hogy hol is nézzük közösen a döntőt? 😛
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mi tulajdonképpen mi a f@szt is csinálunk,elmegyek bulizni,erre megdobjuk Asot egy 5 éves,nagyon korrekt szerzödéssel,túlkapom... 😀
Samuelnek így viszont mennie kell,3 ilyen cornert nem tarthatunk rosteren,mert luxus is,meg rinya is lesz belöle.Mikellt meg nem értem és dühít is a dolog eléggé.
Na mind1,lényeg a lényeg,irány a SB 😛

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 171 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na fiúk én is még csak ébredezel a kábulat ből Samt én is sajnálnm ha elengednénl de én is csak egy Lbt tudok elképzelni v egy OTt cserébe de erre a mindent v semmit évre azértmaradhatna. Nagyon a B. Celtics útját járjuk ami tetszik mrt kosárba nekik szurkolok s összejött remélm itt is sikerül. Bár ez több tényezős játék mint a kosár (bocs a kosárfanoktól)dande
A baj az hogy a Celticsnek 1szer összejött aztán idén már nem nagyon rúghattak labdába és fiatalítanak. Mi most fiatalítunk meg SB-re megyünk egyszerre. Kicsit ellentmondásos nekem a dolog. Ennyi erővel Mikellt is megtarthattuk volna.Shawn84
Nekm bőven elég ha 1szer az életben megélem h SBt nyerün hány Eagles fannak adatott meg ez eddig utána a 0-16 se nagyon zavar (na jó pici) 😛
Mondjuk Mikell îgy valóban maradhatott volna de ezen már túl vagyunk.
több mint 14 éve
Na fiúk én is még csak ébredezel a kábulat ből Samt én is sajnálnm ha elengednénl de én is csak egy Lbt tudok elképzelni v egy OTt cserébe de erre a mindent v semmit évre azértmaradhatna. Nagyon a B. Celtics útját járjuk ami tetszik mrt kosárba nekik szurkolok s összejött remélm itt is sikerül. Bár ez több tényezős játék mint a kosár (bocs a kosárfanoktól)dande
A baj az hogy a Celticsnek 1szer összejött aztán idén már nem nagyon rúghattak labdába és fiatalítanak. Mi most fiatalítunk meg SB-re megyünk egyszerre. Kicsit ellentmondásos nekem a dolog. Ennyi erővel Mikellt is megtarthattuk volna.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 171 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na fiúk én is még csak ébredezel a kábulat ből Samt én is sajnálnm ha elengednénl de én is csak egy Lbt tudok elképzelni v egy OTt cserébe de erre a mindent v semmit évre azértmaradhatna. Nagyon a B. Celtics útját járjuk ami tetszik mrt kosárba nekik szurkolok s összejött remélm itt is sikerül. Bár ez több tényezős játék mint a kosár (bocs a kosárfanoktól)
több mint 14 éve
NFL Network's Mike Lombardi reports that the Eagles are now willing to entertain trade offers for Asante Samuel.

Tényleg lehet vinni Asantét.BleedingGreen
Lombardi akkora insider, hogy egy perccel a bejelentés előtt még a Cowboys befutásáról értekezett, akik nem is tettek ajánlatot Nnamdinak.gsn
Roseman és Reid egyszerre cáfolta, hogy tradre kerülne sor:
"It's a passing league. And we think it's important to defend the pass and pressure the quarterback. (. . .) You can never have enough cover corners." - ezt történetesen Howie mondta.

Persze ettől még lehet eső, lehet hó... 😊skizofita
Azt is mondták, hogy Aso nem érdekel minket. Aztán megdobtuk egy 5 éves szerződéssel.
több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
NFL Network's Mike Lombardi reports that the Eagles are now willing to entertain trade offers for Asante Samuel.

Lombardi akkora insider, hogy egy perccel a bejelentés előtt még a Cowboys befutásáról értekezett, akik nem is tettek ajánlatot Nnamdinak.gsn
Roseman és Reid egyszerre cáfolta, hogy tradre kerülne sor:
"It's a passing league. And we think it's important to defend the pass and pressure the quarterback. (. . .) You can never have enough cover corners." - ezt történetesen Howie mondta.

Persze ettől még lehet eső, lehet hó... 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Valaki nagyon gyorsan csinált egy Aso siget 😀Shawn84
Na ki volt az? 😛
(ezt az előző alibi-hsz.-t is csak azért írtam hogy megdícsérjétek 😛 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Asante nagy kedvencem, de asszem jelen szituációban meg tudnék bocsátani az FO-nak ha elengedik 😊Rataxes
Valaki nagyon gyorsan csinált egy Aso siget 😀
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Asante nagy kedvencem, de asszem jelen szituációban meg tudnék bocsátani az FO-nak ha elengedik 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
Csak és kizárólag egy elit LB... 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

Ha marad, se leszek szomorú ... 😀
De logikus, h most meghallgatunk ajánlatokat. Aso érkezésével van olyan ár amiért elengednénk szvsz.BleedingGreen
Monjuk egy elit LB? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szomorúan látom, h Bradley meg ment az Arizonába...5 éves szerződéssel
egy kedvenccel kevesebb...

talán Aso érkezése kicsit csökkenti a fájdalmat 😊
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!

Ha marad, se leszek szomorú ... 😀
De logikus, h most meghallgatunk ajánlatokat. Aso érkezésével van olyan ár amiért elengednénk szvsz.

több mint 14 éve
gsn 3 548

Lombardi akkora insider, hogy egy perccel a bejelentés előtt még a Cowboys befutásáról értekezett, akik nem is tettek ajánlatot Nnamdinak.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!

Jó ez így. Samuel helyett jött Aso egy jobb szerződéssel, plusz jobban szerel stb. mellé DRC, akinek most aztán össze kell kapnia magát, mert mindent rá fognak dobni. Na és ha szerencsénk van hozhatunk egy jó LB-t is, és kész a csapat. RT-t szerintem nem fogunk hozni. Mudd megoldja a jelenlegi kerettel, ami már magában jobb mint az elmúlt 3-4 évben.Shawn84
Persze, jó ez így. Nem kell két No.1. CB. Roseman meg tud alkudozni ugye.

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
Nah ilyet...az ember lefekszik nagy nyugodtan aludni, erre ilyennel az arcában kel 😀
Mondjuk kicsit lelomboz, hogy az egyik legnagyobb kedvencem, Asante trade közelben van. Pedig milyen álom lenne az Aso - Asante páros...Inkább DRC-t küldenénk tovább...hmm...
Jó oké, Asanteért kaphatunk egy brutál LB-t, bár Riedet ismerve még DE is lehet velőle 😂 , ne de akkor is, ne már lécci lécci, ne adjuk eeeel :/

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve

Jó ez így. Samuel helyett jött Aso egy jobb szerződéssel, plusz jobban szerel stb. mellé DRC, akinek most aztán össze kell kapnia magát, mert mindent rá fognak dobni. Na és ha szerencsénk van hozhatunk egy jó LB-t is, és kész a csapat. RT-t szerintem nem fogunk hozni. Mudd megoldja a jelenlegi kerettel, ami már magában jobb mint az elmúlt 3-4 évben.
több mint 14 éve

Tényleg lehet vinni Asantét.

több mint 14 éve
Remélem egyik CB-nk sem fogja bevágni a durcit.
Bébé
DRC lelkét biztos ápolni kell egy kicsit: elsőszámú CB-ből 3 nap alatt 3. számú lett. Mondjuk Asante ki szokott hagyni meccseket sérülés miatt, úgyhogy lesz ő kezdőben.BleedingGreen
Nálunk idén a Preseason meccsek is rohadtul izgalmasak lesznek szerencsére. Akkora háború lehet a TC-n mint állat.Shawn84
+ eddigi években max a pozíciókért vívott csaták, újoncok megnézése miatt volt érdekes a preseason, de most preseasonban fogunk valamit meglátni abból, h mit fog játszani a védelem. Végre jöhet a gyakorlat az elméletek gyártása helyett. 😊

több mint 14 éve
Aso nagyon jó futás ellen is, úgyhogy meg lehet nyugodni. 😊 Az hogy van misstackle-je, az egy dolog, de nagyon sokszor állította meg a futókat. Mindegy, igazából nem kell sztem bemutatni senkinek.
A szerződésének a garantált része sem olyan nagyon vészes, szóval sztem elég jól jártatok, bár nem tudom, hogy hogy áll a cap-etek. 5 évet meg még simán végigjátszik sztem.
Nekem csak az a bajom, hogy Routt-nak mi majdnem durvább szerződést adtunk, mint most ti Aso-nak. Mert 3 évre 20 millió garantált...

Remélem sikeres lesz nálatok, így egy kicsit még jobban szorítani fogok az Eaglesnek, pedig a színösszeállítás miatt meg a Sas miatt vannak rossz érzéseim. De egy két kedvenc játékosom itt van (Vick és Aso), így nem tehetek mást 😊Bruce
Az nagyon jó hogy futás ellen is faszán védekezik. Meg jött drafton Jarrett aki szintén király ebben a kategóriában (is) és Allen se utolsó azért. Na meg Matthews is futás ellen volt jobb collegeban is.
több mint 14 éve
Ahogy így nézegetem a rostert az van hogy szerintem jelenleg erősebb keretünk van mint amikor Super Bowlt játszottunk. Elkapók terén brutál, futók terén talán sohasem voltunk ennyire jók. McCoy, Lewis, Locke, Devine, Cooper. A szépséghiba hogy mind hasonló stílusú. Az OL egészen tűrhető. Irányítóban Vick, Young ,Kafka nem hangzik szarul. Fullback Havili meg Schmitt. Nagyon fasza. Dl az nagyon brutál és fiatal. Na meg mély mint a kerekes kút. LB sor kicsit gyengébb, de mondjuk ha Matthews olyan jó lesz mint sokan várják, akkor gond egy szál se. A Sec meg überbrutál lett itt 2 nap alatt. Aso, Samuel, DRC, Marsh, Lindley, Hanson, Allen, Coleman, Jarrett. Gyönyörűű. A Spec. teamről meg nem is beszélve. A legjobb rúgó Henery, az egyik legjobb punter Henry és idén betáraztunk returnerekből is. Nem kell DeSeant betenni mert ott van Koulianos, Johnny Lee Higgins, meg Devine és Cooper is. Úgy fest Reidék nagyon Super Bowl szezonra akarnak menni. Részemről benne vagyok, de jövőre szopás lesz a fizetési sapka alatt maradni.
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Alig hittem a szememnek amikor megláttam, hogy behúztuk Aso-t is. Reidék betartották az ígéretüket, hogy agresszívek lesznek a free agencyben, a Kolb trade (akármennyire is volt várható) azért agresszív volt és most az Aso megszerzése. Ha maradna mind3 CB az nagyszerű lenne, de Samuelben elég nagy trade érték van, komoly ellenértéket kaphatunk érte. Babinben bízom, Washburn kezei alatt lett egy jó éve, fekszik neki az a rendszer, szerintem most is jó lesz. Az eddigi tradek alapján én még várok valami komolyabb tradet tőlünk, vagy hozunk vkit az RT posztra vagy egy LB (mondjuk ez már eléggé álomszerű lenne).